Senju čtvrť
+6
Shinobi
Yoko Ayme
Nawaki
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Noriko Kana
10 posters
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Můj dům z venku.
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed 25 May - 18:48, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"JDe se na to.." vstanu a otevřu dveře do svého bytu. Tam vystoupím po schodech nahoru, najdu svůj pokoj, otevřu skříň a převléknu se do černých šatů.
Poté sejdu ze schodů, a vejdu do kanceláře.
"Hmm." otevřu dveře a zamířím přímo na hřbitov.
Poté sejdu ze schodů, a vejdu do kanceláře.
"Hmm." otevřu dveře a zamířím přímo na hřbitov.
Anonymní- Anonymní
Procházím svižným krokem Senju čtvrtí doufaje, že je Hokage v kanceláři.
Došel jsem ke dveřím.
*ťuk ťuk*
Zaklepu ukazováčkem na dveře.
Došel jsem ke dveřím.
*ťuk ťuk*
Zaklepu ukazováčkem na dveře.
Anonymní- Anonymní
Šel jsem kolem kanceláře. Hm možná už tam bude. V tom si všimnu osoby co klepe na dveře postavím se kousek za ním a zkouším asi si mě všimne.
Anonymní- Anonymní
Slyším někoho jak se za mě postaví, otočím se a s lehkým úsměvem povídám
"Hokage-sama tu asi není." Chvilku se odmlčím a pak pokračuji. "Já jsem Hatake Infi, rád tě poznávám."
"Hokage-sama tu asi není." Chvilku se odmlčím a pak pokračuji. "Já jsem Hatake Infi, rád tě poznávám."
Anonymní- Anonymní
Nadšeně přiběhnu ke kanceláři. "Hokage-sama!" zvolal jsem. Věděl jsem o nějakých dvou shinobi vedle mě, ale nijak jsem se na ně nepodíval.
Vtrhnu do kanceláře "Hokage-sama?" *Hm.. není tu* Sednu si do křesla a netrpělivě čekám
*Tento den je plný dobrých zpráv!* začnu se usmívat. Vytáhnu si z kapsy míček a začnu si s ním pohazovat, abych tím zabil nějaký čas.
Vtrhnu do kanceláře "Hokage-sama?" *Hm.. není tu* Sednu si do křesla a netrpělivě čekám
*Tento den je plný dobrých zpráv!* začnu se usmívat. Vytáhnu si z kapsy míček a začnu si s ním pohazovat, abych tím zabil nějaký čas.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Nakloním hlavu do kanceláře. "Allii? Ty sis mě ani nevšiml" zasměju se a udělám 2 kroky do pravovny "Tady přihrej!" Natáhnu jednu ruku před sebe. "Co se vlastně stalo že se tak usmíváš?"
Anonymní- Anonymní
Podívám se jak všichni jdou do kanceláře. Vejdu taky a otočím se na Ifiho. ,,Rád tě poznávám já jsem Senju. Seito Senju."
Anonymní- Anonymní
"Ahoj" hodím mu míček. "Stručně. Do Konohy přišla legendární Sanninka.. Tsunade a jen tak mi řekla, že budu její student. Musím se zeptat hokageho, jestli mě s ní pustí a pokud ano, na nějaký čas odejdu z Konohy. Co ty? Nějaké novinky? Slyšel jsem, že máš za sebou první misi" zašklebil jsem se.
Kývnu na pozdrav Seitovi.
Kývnu na pozdrav Seitovi.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Dobrý večer." nadhodím trochu nervózně. Celý den někde lítám, takže teď sotva popadám dech. Postavím se na druhou stranu dveří.
"Ach, Hatake Infi, že?" zeptám se mírně nejistě. Jistě, tohle si ještě pamatuji, ale ani nevím, jak jsem tak rychle usnula, že jsem se sama nestihla představit. Ještě se ohlédnu na ninju, kterého jsem tu pravděpodobně ještě neviděla. Má další věta je tedy adresovaná oběma.
"Těší mě, mé jméno je Hyuuga Shijin."
Teprve poté mě napadne nahlédnout do kanceláře a popravdě se cítím trochu provinile. Ráno jsem opravdu utekla...
"Ahoj Allii..." hlavou mi prolétne, že bych měla ještě něco říct. "...Omlouvám se, že jsem ráno tak... Ehmmm.... Spěšně odešla."
"Ach, Hatake Infi, že?" zeptám se mírně nejistě. Jistě, tohle si ještě pamatuji, ale ani nevím, jak jsem tak rychle usnula, že jsem se sama nestihla představit. Ještě se ohlédnu na ninju, kterého jsem tu pravděpodobně ještě neviděla. Má další věta je tedy adresovaná oběma.
"Těší mě, mé jméno je Hyuuga Shijin."
Teprve poté mě napadne nahlédnout do kanceláře a popravdě se cítím trochu provinile. Ráno jsem opravdu utekla...
"Ahoj Allii..." hlavou mi prolétne, že bych měla ještě něco říct. "...Omlouvám se, že jsem ráno tak... Ehmmm.... Spěšně odešla."
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
"Senju... Senju? Ty jsi bratr Hokageho?" zeptám se zvědavě.
Otočím se na Alliiho "Jo,jo." Zasměju se. "Super tajný sběr brambor. Přeju ti to! Ale jen si nemysli, až se vrátíš budu i já mnohem sinější."
[Allii odjíždí *huh...* To si budu muset nějaký další přátele]
Vrátím Allimu míček a podám Shinjin ruku "Těší mě!" řeknu s úsměvem.
Otočím se na Alliiho "Jo,jo." Zasměju se. "Super tajný sběr brambor. Přeju ti to! Ale jen si nemysli, až se vrátíš budu i já mnohem sinější."
[Allii odjíždí *huh...* To si budu muset nějaký další přátele]
Vrátím Allimu míček a podám Shinjin ruku "Těší mě!" řeknu s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
,,No jo jsem jeho bratr." Usměju se a poškrábu se na hlavě. Pak se otočím na nově příchozí. ,,Jo taky mě těší. Podle očí soudím, že jeden z klanu Hyuuga."
Anonymní- Anonymní
S úsměvem mu potřesu rukou, ale vlastně se spíš zaobírám jeho předchozími slovy.
"Odjíždí?" Kam? dodám tiše v duchu. Bude tu mnohem tišeji a smutněji. Vzpomenu si na dnešní probuzení. "Doufám jen, že za to nemůže má snídaně a čaj." ušklíbnu se.
"Ano, Hyuuga." zavrním. "Jsem Mikomina sestra, jestli ji znáš."
"Odjíždí?" Kam? dodám tiše v duchu. Bude tu mnohem tišeji a smutněji. Vzpomenu si na dnešní probuzení. "Doufám jen, že za to nemůže má snídaně a čaj." ušklíbnu se.
"Ano, Hyuuga." zavrním. "Jsem Mikomina sestra, jestli ji znáš."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Ahoj Shijin, rád tě vidím. Z toho si nic nedělej." věnoval jsem jí úsměv "Mám skvělé zprávy !" radostně jsem na ni vykřikl (možná až moc). *začínám ji opravdu poznávat, už skoro tuším, jak se zachová*
Chytím míček a opět ho strčím do kapsy, teď to není vhodné před tolika lidmi si házet s balónkem.
Chytím míček a opět ho strčím do kapsy, teď to není vhodné před tolika lidmi si házet s balónkem.
Naposledy upravil Uzumaki Allii dne Sun 24 Apr - 17:58, celkově upraveno 1 krát
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
,,Mikomi jo soudím ta hrr do všeho. Viděl jsem ji něco přivolávat dneska. Jo já jsem Seito Senju." Usměju se na ni. Sakra já jsem nějaký mimo, že jméno říkám až teď.
Anonymní- Anonymní
Rozzáří se mi oči. Jsem zvědavá. A když má z toho radost... I když pravda, raději bych byla, kdyby tu zůstal. Už jsem si na ty "čajové dýchánky" začínala zvykat.
"Jsem zvědavá, co za zprávy to je." věnuji mu zářivý úsměv.
"Někdy je neesan mírně neloajální, ale nediv se jí. Dnes ráno prožila pěkný šok." ušklíbnu se se vzpomínkou na to, jak náš dům přirovnala k hotelu. Pravda... Tolik lidí tam dlouho nebylo.
"Jsem zvědavá, co za zprávy to je." věnuji mu zářivý úsměv.
"Někdy je neesan mírně neloajální, ale nediv se jí. Dnes ráno prožila pěkný šok." ušklíbnu se se vzpomínkou na to, jak náš dům přirovnala k hotelu. Pravda... Tolik lidí tam dlouho nebylo.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
,,No myslím, že posledních pár dnů je tu toho dost na všechny." Přijdu blíž ke zdi a opřu se o ni.
Anonymní- Anonymní
"S tím souhlasím" řeknu na Seitovu poznámku a otočím se na Shijin.
"Přišla pro mě Tsunade.. legendární sanninka a já se stal jejím žákem. Snad ještě dnes odcházíme do Kirigakure.." na chvilku jsem se zarazil *bude se mi stýskat.. po všech ve vesnici, ale hlavně po Shijin, tak nějak...* přerušil jsem myšlenky.
"No a já tu čekám na hokageho." dokončil jsem původní oznámení.
"Přišla pro mě Tsunade.. legendární sanninka a já se stal jejím žákem. Snad ještě dnes odcházíme do Kirigakure.." na chvilku jsem se zarazil *bude se mi stýskat.. po všech ve vesnici, ale hlavně po Shijin, tak nějak...* přerušil jsem myšlenky.
"No a já tu čekám na hokageho." dokončil jsem původní oznámení.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"To zní zajímavě." usměju se, ale trochu smutně. "A jak dlouho budeš pryč?"
Už dnes odcházejí? Doufala jsem, že až zítra nebo pozítří...
"Jinak také potřebuji zastihnout Hokageho. Většinou se mi tu spíš podaří usnout." Povzdechnu. Poslední dobu se mi daří se s ním míjet. "Jestli se chci účastnit Chuuninské zkoušky měla bych mít senseie a techniku C. Doufám, že Byakuugan mi ji nahradí, ale asi se budu muset ještě něco naučit... " Jen vědět co...
Už dnes odcházejí? Doufala jsem, že až zítra nebo pozítří...
"Jinak také potřebuji zastihnout Hokageho. Většinou se mi tu spíš podaří usnout." Povzdechnu. Poslední dobu se mi daří se s ním míjet. "Jestli se chci účastnit Chuuninské zkoušky měla bych mít senseie a techniku C. Doufám, že Byakuugan mi ji nahradí, ale asi se budu muset ještě něco naučit... " Jen vědět co...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Ty jdeš na chuuninskou zkoušku?" Ptám se Shinjin "A nevíš náhodou kdy bude?"
[Doufám že bude až za dlouho, abych měl nějaký čas se připravit]
[Doufám že bude až za dlouho, abych měl nějaký čas se připravit]
Anonymní- Anonymní
Všimnu si Shijinina smutného pohledu. "Brzy se vrátím.." také jsem zesmutněl ".. vrátím se silnější!" zašklebil jsem se.
"Pokud se do nich neuvidíme přeji hodně štěstí.. vám oběma. Předpokládám, že i ty Infi se zůčastníš, viď?" a opět se mi objevil úsměv na tváři. *vrátím se a konečně tu všem ukážu* zahleděl jsem se do země a začal být nervozní. "Tak kde je ten hokage"
"Pokud se do nich neuvidíme přeji hodně štěstí.. vám oběma. Předpokládám, že i ty Infi se zůčastníš, viď?" a opět se mi objevil úsměv na tváři. *vrátím se a konečně tu všem ukážu* zahleděl jsem se do země a začal být nervozní. "Tak kde je ten hokage"
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Myslím, že to ještě nebylo řečeno, ale viděla jsem seznam. " smutně se pousměju. "Ale nechápu, proč zapsali i mě, když nemám senseie. Jediný, kdo mne učí, je Mikomi a já sama z toho, co najdu v knihovně v našem domě... Ale zapsala jsem se. "dodám ještě, i když sama nevím proč. Budu se muset ještě Hokageho zeptat na nějaké svitky...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Nevím právě, nemám na to dostatek tréninku. Asi bych měl ještě počkat."
Odpovídám lehce smutně.
Odpovídám lehce smutně.
Anonymní- Anonymní
,,Beztak se šel někam projít. Ale tuším že za chvíli se vrátí." Stále se opírám zeď.
Anonymní- Anonymní
"Mě schází i trénink i technika C. Jsem začátečník, co se léčení týče a ještě mám Byakuugan... Možná to nahradím právě tímhle, ale spíše spoléhám na Hokageho. Snad mi půjčí nějaký svitek, podle kterého se něco naučím... " Chvíli se ztrácím ve vlastních myšlenkách. Zvládnu to, nezvládnu...
" A samozřejmě také tým, se kterým bych chodila na mise." zamyslím se. "S kým jsi vlastně v týmu?" obrátím se na Infiho.
" A samozřejmě také tým, se kterým bych chodila na mise." zamyslím se. "S kým jsi vlastně v týmu?" obrátím se na Infiho.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Povolení tohoto fóra: