Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lázně, oázy, relaxační místa^^

5 posters

Strana 6 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

Lázně, oázy, relaxační místa^^ - Stránka 6 Empty Lázně, oázy, relaxační místa^^

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Mon 11 Apr - 19:53

First topic message reminder :

Lázně, oázy, relaxační místa^^ - Stránka 6 7874orig
Lázně, oázy, relaxační místa^^ - Stránka 6 Normalanimegirlpic772
Zde se dá příjemně odpočívat a nabírat energie, protože se jedná o nejmokřejší místo v poušti xD.

Naposledy upravil Akasuna no PiliKKa dne Fri 17 Jun - 17:38, celkově upraveno 1 krát
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Lázně, oázy, relaxační místa^^ - Stránka 6 Empty Re: Lázně, oázy, relaxační místa^^

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 14:30

Ja som sa presunul k plote pod ktorý som si sadol a prihovoril som sa možno k nej ak ma začula .
"Tak ... čo aká je voda ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Lázně, oázy, relaxační místa^^ - Stránka 6 Empty Re: Lázně, oázy, relaxační místa^^

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 14:35

´´U mě bezvadná co u tebe??´´ zeptala jsem se s úsměvem... ale Shiro mě vidět samozřejmě nemohl .. muhuhehehe...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 14:47

Vedel som že plot čo je zamnou nemá ani jedinú dierku čo som zistil ako som sem ešte prišiel .
"Ale dobre , nieje sa tu na čo pozerať ale tá voda ukľudnuje ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 14:51

´´To věřím..´´ řekla jsem ukliďnujícím hlasem...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 14:55

Privrel som oči a započúval som sa do toho ticha .
"Takéto vychádzky tu nebývajú často ale mohli by byť ."
Povedal som ticho ale zároveň tak aby tomu rozumela .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 14:57

´´To máš pravdu..´´ řekla jsem a podívala se na nebe...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:01

Stiahol som sa do vody tak že ani krk som nemal voľný a trčala mi len hlava .
"U teba tam teraz ešte niekto je ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:08

´´Ne je tu prázdno..´´řekla jsem a vstala z vody... tak to můžu zkusit chůzi po vodě... tak jsem to zkosila ale hned jsem spadla do vody...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:10

Počul som šplechnutie preto som otvoril oči a prehovoril som .
"Hikari ?
Čože tam vlastne robíš ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:12

Vynořila jsem se z vody ´´ Co? nic nic...´´ řekla jsem a šla to zkusit znovu... výsledek byl stejný..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:16

"No ale tie zvuky hovoria niečo iné že ty si taká divoká a keď si tam sama sa tam v tej vode hádžeš ako divá ?
Ja som hovoril že si diablica ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:18

´´Nene vážně se tady nic neděje ... nic´´ ujistila jsem ho ale nepřestávala po chvíli jsem se na vodě udržela a pak zase žuchla do vody..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:24

"No mne sa to nezdá ale zasa nemôžem sa uistiť lebo aj tak odtiaľto nič nevidím ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:29

´´No to je jenom dobře neviděl bys nic přípustného...´´ zasmála jsem se a potom zase žuchla do vody...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:30

"No a ako vieš že je to neprístupné ?
A ako vieš že sa na teba nepozerám sem tam z hora keď viem lietať ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:36

´´Protože jsem ve vodě? a nic by jsi neviděl?´´ řekla jsem a nepřestávala jsem se smát... i když po pravdě jsem ve vodě až tak nebyla nýbrž jsem do vody chodila a vypadalo to jako bych tak skákala...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:37

Ja som aj tak nakoniec sa hore pozrieť nešiel predsa len úchyl som nebol aj keď by sa možno nič nestalo keby sa pozriem .
"No aby si sa potom neprepočíítala Hikari chan ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:41

´´No jasně...´´ právě jsem žuchla do vody a řekla jsem si.. co takhle vyzkoušet jak dlouho dokážu zadržet dech pod vodou? .... jasně že to zkusím...a tak jsem celkem dlouhou chvilku pobyla pod vodou...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:49

Zdalo sa mi teraz že bolo až príliš ticho zdalo sa mi to divné .
"Hikari ? Si tam ,"
Pýtal som sa pre istotu lebo som vôbec nič nečul .
Žeby sa jej niečo stalo ?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:51

Už jsem nemohla, došel my kyslík a tak jsem se vynořila...jen hlavu nic jiného..XD´´Shiro říkal jsi něco?´´

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:53

"Nie nič ... len si akosi divne stíchla to je všetko ."
Zamyslel som sa trocha a pozrel som hore .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 16:00

´´To jsi opravdu tam někde nahoře ?!!´´ zeptala jsem se podiveně ... a koukla se nahoru..´´Celou dobu?!!´´měla jsem vykulený oči směrem nahoru takže bylo jisté že mi nespadnou do vody...XD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 16:03

"Ale nie ja som ešte len tu !"
Zaklopal som na plot u ktorého som bol .
"No ale neviem kto vie možno som tam bol hej celú dobu ale to už ti nepoviem ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 16:09

Ještě jednou jsem to tam očima prohledala ale nic.. ´´Tak fanj...´´ řekla.. a potom mi došlo co řekl a schovala se radši do vody...ale proč? jako by na mě mohlo být něco co by chlapi mohlo přitahovat... odfrkla jsem si a přemýšlela, a stoupla si a šla zkoušet chůzi znova a výsledek byl pořád stejný...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 16:13

"Ty tam vážne niečo vystrájaš ... no ale čo nieje ti tam už až tak veľké teplo ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: