Brána Sunagakure
+20
Katashi Aokawa
Tatsuo Reigi
Sho Rin
Kushina Uzumaki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kugutsu butai
Shinobi
Nawaki
Akasuna no Ruki
Tenshi Ochita
Daiki Yatoshi
Noriko Kana
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Suna ANBU
Akasuna no PiliKKa
Suna Shinobi
Yoko Ayme
Neuro Uchiha
24 posters
Strana 26 z 30 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30
Brána Sunagakure
First topic message reminder :
Strážní věž, kde se střídají hlídky.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Re: Brána Sunagakure
Aiko Naihi
Po dlhej ceste ju zviera zložilo pred bránou a zmizlo.,, Divné." povzdychla si, pokrčila ramenami ale bolo jej to v celku jedno. Zamierila k bráne a preletela cez ňu s milými slovami.,, Konichiwa." a potom už len krokom ladne pokračovala ďalej.
Po dlhej ceste ju zviera zložilo pred bránou a zmizlo.,, Divné." povzdychla si, pokrčila ramenami ale bolo jej to v celku jedno. Zamierila k bráne a preletela cez ňu s milými slovami.,, Konichiwa." a potom už len krokom ladne pokračovala ďalej.
Anonymní- Anonymní
Jenom sem proletel na girovy kolem brany tak aby me straze poznaly pote jsem pokracoval k kazekageho budove.(presun)
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Prišiel som pred bránu Sunou. Po ceste von som si vyzdvihol zbrane a pred bránou som čakal na Tsuchikage.
Len- Počet príspevkov : 251
Prošla jsem bránou. Naštěstí si mě nikdo nevšímal.
Z očí se mi řinuly slzy, ale s těmi dvěma jsem Sunu nezvládala.
Zklamala jsem vás... Kazekage-sama....
(Přesun)
Z očí se mi řinuly slzy, ale s těmi dvěma jsem Sunu nezvládala.
Zklamala jsem vás... Kazekage-sama....
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Keď som stál pred bránou tak so videl zo Suny vybiehať plačúce dievča z Hokageho kancelárie ktorá bola zrejme jej Asistentkou. Tak som chcel ísť za ňou ale musel som čakať na Tsuchikage tak som vytvoril klon ktorý bežal za ňou aby sa jej niečo nestalo. (Klon presun)
Naposledy upravil Tasai dne Sun 27 Nov - 15:37, celkově upraveno 1 krát
(Zrejme to stopneme kvôli voľbe Kazekage nie? )
Všimol som si že Tsuchikage prišiel pred bránu tak som podišiel k nemu. ,,Zdravím Tsuchikage, správa bola predaná a očakávajú vás,,
,,Hai,, otočil som sa opačným smerom a vykročil som smerom ku kancelárii.
,,Tak Tsuchikage-sama naspäť do Iwy?,, opýtal som sa i keď som dávno poznal odpoveď.
Faito
Došel jsem k bráně a pozdravil tamní jednotky. Jejich veliteli jsem předal povolení ke vstupu a počkal na ověření.
Došel jsem k bráně a pozdravil tamní jednotky. Jejich veliteli jsem předal povolení ke vstupu a počkal na ověření.
Anonymný- Anonymní
*Odchod z Otogakure no Sato o 18:10 - tvoj príchod k bránam Sunagakure no Sato 18:14. Nie si Madara uchiha ktorý sa teleportuje cez pol sveta a už vôbec nie keď si šiel pešo. Prípsevok nie je platný, skontroluj si pravidlá cestovania.*
Anonymní- Anonymní
Faito
Anonymný- Anonymní
Stráž pri bráne
Jeden jounin pristúpil k osobe prijal papiere a prehliadal ich.,, Je tu problém." prehovoril po chvíli a pozrel na shinobiho pred sebou.,, Je tu povolenie od Otokageho, hlavy nepriateľskej organizácie." podotkol.,, Tým pádom ste nepriateľ v tomto prípade a ako taký ste hrozbou pre vesnicu. Budeme vás musieť zadržať." povzdychol si shinobi.
Jeden jounin pristúpil k osobe prijal papiere a prehliadal ich.,, Je tu problém." prehovoril po chvíli a pozrel na shinobiho pred sebou.,, Je tu povolenie od Otokageho, hlavy nepriateľskej organizácie." podotkol.,, Tým pádom ste nepriateľ v tomto prípade a ako taký ste hrozbou pre vesnicu. Budeme vás musieť zadržať." povzdychol si shinobi.
Anonymní- Anonymní
Faito
Aha...zadržet. Tím myslíte nepustit dovnitř, zatknout nebo zabít? zeptal jsem se klidně, ale masku jsem nesundaval.
Aha...zadržet. Tím myslíte nepustit dovnitř, zatknout nebo zabít? zeptal jsem se klidně, ale masku jsem nesundaval.
Anonymný- Anonymní
Stráž pri bráne
,, Možno aj všetky tri možnosti ak nám nedáte na výber. Sunagakure no Sato nepaktuje s nepriateľskými organizáciami. Stojíte na spojeneckom území a berte na vedomie, že každý pohyb môže znamenať možné ohrozenie." podotkol.,, Takže teraz všetky zbrane na zem a ruky predpažiť ďaleko od seba." nariadil.
,, Možno aj všetky tri možnosti ak nám nedáte na výber. Sunagakure no Sato nepaktuje s nepriateľskými organizáciami. Stojíte na spojeneckom území a berte na vedomie, že každý pohyb môže znamenať možné ohrozenie." podotkol.,, Takže teraz všetky zbrane na zem a ruky predpažiť ďaleko od seba." nariadil.
Anonymní- Anonymní
Faito
CO když bez problémů odejdu? zeptám se a začnu tahat všechny možné zbraně (například kunaie s oranžovou čepelí, ve kterých je genjutsu past).
//kolik jich tam je celkem?
CO když bez problémů odejdu? zeptám se a začnu tahat všechny možné zbraně (například kunaie s oranžovou čepelí, ve kterých je genjutsu past).
//kolik jich tam je celkem?
Anonymný- Anonymní
Otočil jse se na Tasaie... a řekl jsem: "Já ano,ty půjdeš do Kiri a zeptáš se Mizukage jestli nemůže přijít na náštěvu do Iwy..."řekl jsem Tasaiovi a pak jsem se rozloučil a šel do Iwy...
/ležím v posteli s nachlazením a moc často se k Pc nedostanu.../
/ležím v posteli s nachlazením a moc často se k Pc nedostanu.../
Anonymní- Anonymní
,,Hai Tsuchikage,, a zmizol som (Presun)
(Jasné v pohode a skoro sa uzdrav )
(Jasné v pohode a skoro sa uzdrav )
Strana 26 z 30 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30
Similar topics
» Brána Sunagakure no Sato
» Ulice Sunagakure
» Aktivita Sunagakure no sato
» Reformy v Sunagakure no Sato
» Minulost a součanost Sunagakure
» Ulice Sunagakure
» Aktivita Sunagakure no sato