Brána Sunagakure
+20
Katashi Aokawa
Tatsuo Reigi
Sho Rin
Kushina Uzumaki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kugutsu butai
Shinobi
Nawaki
Akasuna no Ruki
Tenshi Ochita
Daiki Yatoshi
Noriko Kana
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Suna ANBU
Akasuna no PiliKKa
Suna Shinobi
Yoko Ayme
Neuro Uchiha
24 posters
Strana 24 z 30 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30
Brána Sunagakure
First topic message reminder :
Strážní věž, kde se střídají hlídky.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Re: Brána Sunagakure
Ok tak jdeme na to Shiki vzhuru do Konohy. Sel jsem k brane a strazim vysvetloval cil nasi mise.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
(Presun)
Shinobi
Vkročil som do Sunagakure kedže som nemal žiadne zlé úmysli stráže ma pustili dalej... (Presun kancelária)
Anonymní- Anonymní
Opíral jsem se u s klidným výrazem u brány a zdálo se, že na něco nebo někoho už velmi dlouho čekám. Lidé chodili dovnitř i ven, ale já se snažil být nenápadný a skoro nikdo si mě nevšiml.
Anonymní- Anonymní
Ja som prelietaval nad bránou keď tu som pomocou vetra , zavetril Tashera zletel som k nemu .
"Ale čo ty tu?"
"Ale čo ty tu?"
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na Shira. A prohrábl si vlasy, které mi trochu rozházel ten jeho vítr.
No, jen tak tu vyčkávám a přemýšlím kam se dát. Dostal jsem teď misi, které zahrnuje cestování po celém světě. Nemyslím, že se do Suny potom vrátím. A kam jdeš ty?
No, jen tak tu vyčkávám a přemýšlím kam se dát. Dostal jsem teď misi, které zahrnuje cestování po celém světě. Nemyslím, že se do Suny potom vrátím. A kam jdeš ty?
Anonymní- Anonymní
"Na misiiu podať správu no akosi nečakám to že sa vrátim ."
Odpovedal som mu podobne ako hovoril on .
Odpovedal som mu podobne ako hovoril on .
Anonymní- Anonymní
Na jeho odpověď jsem reagoval mírným úsměvem.
Nemám konkrétní cíl cesty, ale asi začnu v Konoze. Kam míříš ty?
Nemám konkrétní cíl cesty, ale asi začnu v Konoze. Kam míříš ty?
Anonymní- Anonymní
"A čo vlastne v konohe ?
Týmto sa staneme nukeninmi onedlho nás potom budú hľadať ."
Týmto sa staneme nukeninmi onedlho nás potom budú hľadať ."
Anonymní- Anonymní
Já jsem v tuhle chvíli uhrál stejné postavení jako měl Jiraya. Tudíž po mě nikdo nepůjde. To je taky důvod proč mám tak dlouhodobou misi. Takhle si získám několik týdnů nebo měsíců, pod záštitou Suny.
Zazubil jsem se na něj a urovnal si šálu.
Zazubil jsem se na něj a urovnal si šálu.
Anonymní- Anonymní
"Ja keď tak zájdem aj do Otogakure no sato ... Myslím si že tam by bolo možné žeby ma prijali kto vie .... ale je mi to aj tak jedno no tu ostať nemôžem ."
Anonymní- Anonymní
Já taky neříkám, že se sem vrátím. Jen jsem si získal čas si projít vesnice a zjistit jak to tam vypadá. Potom se tam můžu klidně usadit. Tebe asi taky nebudou pár týdnů podezírat. Tak proč bys nešel na takový malí průzkum se mnou. Jako za starých časů, když jsem byli v týmu 1.
Usmál jsem se nostalgicky.
Usmál jsem se nostalgicky.
Anonymní- Anonymní
"Tak .... mne to vôbec nevadíí pôjdeme teda do Konohy a podľa toho uvidíme čože sa tam vlastne deje ... a kto vie možno stihneme aj inú dedinu keď tak možno získame svitky ako tieto ."
Ukázal som dva svitky techník .
Ukázal som dva svitky techník .
Anonymní- Anonymní
Koukl jsem se na ty svitky a potom zase na Shira.
Pěkné, ale radši to ukliď. Neměl by to každý okolo vidět. Mohlo by to vzbudit zbytečné podezření. Což myslím nechce ani jeden z nás.
Mrkl jsem na něj spiklenecky.
Pěkné, ale radši to ukliď. Neměl by to každý okolo vidět. Mohlo by to vzbudit zbytečné podezření. Což myslím nechce ani jeden z nás.
Mrkl jsem na něj spiklenecky.
Anonymní- Anonymní
"Vieš niečo ma napadlo ....
Ak by sme spravili že sme na misi že možno ako podpora techník žeby nám vypožičajú ich techniky tak by to možno šlo ... kto vie ?"
Už to bolo zasa ukryté .
"Ideme ?"
Ak by sme spravili že sme na misi že možno ako podpora techník žeby nám vypožičajú ich techniky tak by to možno šlo ... kto vie ?"
Už to bolo zasa ukryté .
"Ideme ?"
Anonymní- Anonymní
No to zní zajímavě, Já mám beztak za úkol působit jako vyslanec Suny v cizích vesnicích. Údajně na tuhle misi potřebovali někoho reprezentativního a schopného. Ale pravděpodobně nikdo jiný neměl volno.
Usmál jsem se.
Ano, můžeme vyrazit. Takže nejprve Suna?
Usmál jsem se.
Ano, můžeme vyrazit. Takže nejprve Suna?
Anonymní- Anonymní
"Ale v Sune sme teraz a tá je poriešená si myslel konoha že ?:
No stáva sa a hej pôjdeme tam ... keď tak dáme s niekým menší boj a zistíme čo sú zač ."
(presun)
No stáva sa a hej pôjdeme tam ... keď tak dáme s niekým menší boj a zistíme čo sú zač ."
(presun)
Anonymní- Anonymní
Naposled jsem se ohlédl na Sunu a s povzdechem se vydal za Shirem. (přesun)
Anonymní- Anonymní
NA Girovi Jsem Pristal Pred Branou a by straz vedela ze tam jsem A nechali mne letet dale pote jsem opet naskoli ale tek k budove s Kazekagovou Kancelari.(presun)
Shinobi
Prosel jsem pres branu a za branou jsem vyrazil Do nemocnice (presun)
Shinobi
Aiko Naihi
Konečne sa blížila k bráne Sunagakure no Sato ale ešte stále ju nenapadlo prečo by sa mala vrátiť opäť do Suny.,, Ktohovie prečo ma napadlo sa sem vrátiť." povzdychla si keď prechádzala bránou.,, Osvietenie ma fakt hnusná vec." pokrčila ramenami a pokračovala ďalej v ceste.
Konečne sa blížila k bráne Sunagakure no Sato ale ešte stále ju nenapadlo prečo by sa mala vrátiť opäť do Suny.,, Ktohovie prečo ma napadlo sa sem vrátiť." povzdychla si keď prechádzala bránou.,, Osvietenie ma fakt hnusná vec." pokrčila ramenami a pokračovala ďalej v ceste.
Anonymní- Anonymní
Oprel som sa o bránu a čakal na dve kunoichi, ktoré ma mali sprevádzať. V obleku Kage mi začínalo byť horko, pretože v pracovni som mal klimatizáciu. Neviem si predstaviť život v Kumo.
Anonymní- Anonymní
Strana 24 z 30 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30
Similar topics
» Brána Sunagakure no Sato
» Ulice Sunagakure
» Aktivita Sunagakure no sato
» Reformy v Sunagakure no Sato
» Minulost a součanost Sunagakure
» Ulice Sunagakure
» Aktivita Sunagakure no sato
» Reformy v Sunagakure no Sato
» Minulost a součanost Sunagakure