NS:GO Seznamka^^
3 posters
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
NS:GO Seznamka^^
First topic message reminder :
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Konban wa, minna-san!^^ ...Jelikož se to tu hemží i láskou, napadlo mě a PiliKKu udělat seznamku^^..
O co jde? Každý, kdo bude v seznamce, si někoho vyhlédne a o toho se bude snažit. Na jednoho člověka může být klidně i více i lidí. Půjde tu především o to, zajmout toho člověka...Je to něco na způsob naší hrací místnosti-Napíšete, že jste přišli do té místnosti, ,,rozhlédnete se" kdo tu je a podle toho se zařídíte. Poté tomu dotyčnému/té dotyčné dáváte otázky a prostě jako na rande, když se ještě pořádně neznáte^^
Pravidla: Žádný sex, nic hard! Bez pettingu!!..Povolené pouze polibky a jakékoli řeči.
Byl to jen nápad a netušíme, jak se uchytí, snad ano xD..Bude to zajímavé xDD
Přeji příjemnou zábavu a dobré známosti^^
Hitomi a PiliKKa^^
Anonymní- Anonymní
Re: NS:GO Seznamka^^
"Pri stávke...navrhni niečo"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Napila jsem se. Poté jsem namočila peřinku prstu do vody a jezdila po kruhovém obvodu skleničky. Druhou rukou jsem si podepřela hlavu.
Naposledy upravil Hozuki Kasumi dne Thu 28 Apr - 17:41, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Ak vyhráš, splním ti jedno prianie...ak vyhrám ja, splníš jedno prianie Ty mne..platí?" spýtam sa a nastavím ruku.
Anonymní- Anonymní
"Platí...TAkže do nerodenín nemôžem Piť do 26.Februára"
ZAchihotal som sa
ZAchihotal som sa
Shinobi
Zčervenala, nevěděla jsem, co říct. Polkla jsem a nervozně přešlápla. Kousla jsem se do rtu. ,,Etto..Dáte si ještě něco, Sasuke?" pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Prekvapene som zaklipkala očami. "Heh...nezvláádneš to! Nik ešte nevyhral stávku SO mnou." a vyplazila som mu jazyk.
Anonymní- Anonymní
"nemusíš mi vykat taky ti nevykám" zasmál jsem se "A dám si....co ti chutná ?"
Anonymní- Anonymní
,,Umm dobře..." usmála jsem se. ,,Co mě chutná? Etto..Vyberte..umm vyber něco ty.."
Anonymní- Anonymní
"Aspoň mám motiváciu"
Postavil som sa
"Idem si sadnút do boxu ak chceš môžeš si prisadnúť...Bolí ma chrbát spal som na zemi a to neni prospešné môjmu chrbátu"
Postavil som sa
"Idem si sadnút do boxu ak chceš môžeš si prisadnúť...Bolí ma chrbát spal som na zemi a to neni prospešné môjmu chrbátu"
Shinobi
"No jak se tak dívám....jste sladká jako jahoda tak co třeba jahody ?" usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Keďže som videla že mu fakt nie je dobre, šla som za ním. "Chceš masáž?" spýtam sa ho keď si sadnem.
Anonymní- Anonymní
"Masáž bi sa hodila ...Si moc milá"
Lahol som si na chrbát .
Lahol som si na chrbát .
Shinobi
Bola som v kúte a sedela na stoličke držala som si od bolesti hlavu.Potrebujem liek na utíšenie bolesti povedala som si sama pre seba
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
S červení ve tváři jsem přikývla. Odťapkala jsem za bar, kde jsem nalila do dvou skleniček Polár Jahody. Z ledničky jsem vytáhla jahody a dvě nařízla a ozdobila jimi skleničky s červenou tekutinou. Několik jsem jich naskládala na talířek, polila šlehačkou a následně čokoládovou polevou. Poskládala jsem to na tác a u Sasukeho opět vyskládala na stůl.
,,Dózó." poklonila jsem se s úsměvem.
,,Dózó." poklonila jsem se s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
"hm....super...přímo mi čteš myšlenky" napil jsem se a vzal si jednu jahodu z tácu
Anonymní- Anonymní
Spokojeně jsem se usmála a stydlivě se posadila k Sasukemu ke stolu. Po očku jsem Sasukeho pozorovala a uhýbala očima.
Anonymní- Anonymní
Začala som mu masírovať chrbát, sedela som na stole lebo inak som sa tam nemohla vtrepať. "Bože ty SI ale napnutý..." zanadávala som mu a zasmiala som sa.
Anonymní- Anonymní
"No to som ale to prejde zachvílu budem uvolnený"
"Nemasýruje sa ti zle?"
"Nemasýruje sa ti zle?"
Shinobi
Dopila jsem sklenici vody. Pohrávala jsem si s prázdnou skleničkou. Málem mi několikrát spadla nazem, ale vždycky jsem ji stačila včas zachytit.
Anonymní- Anonymní
Rudla jsem stále víc, jestli to bylo možné. Pití jsem ignorovla, ale jednu jahodu se šlehačkou a čokoládou jsem si dala. Jahody miluji. Po kousku a pomalu jsem ji jedla, přičemž jsem si dávala pozor, abych nebyla špinavá od šlehačky nebo čokolády.
Anonymní- Anonymní
"jsi jako opravdová dáma....až na tu šlehačku na nose" usmál jsem se a vyplázl jazyk prstem jsem jí dal šlehačku na nos
Anonymní- Anonymní
Natiahla som sa a upravila som sa. "Hmm...ani nie, ver mi si prvý kto je takto napnutý..." zasmiala som sa.
Anonymní- Anonymní
"Bolo to aj horšie keď ma seklo..."
Užíval som si masáž
"Masýruješ výborne je to moc príjemné"
Užíval som si masáž
"Masýruješ výborne je to moc príjemné"
Shinobi
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40