Skládka s pokusnými králiky
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Skládka s pokusnými králiky
Vovnútri sa motalo plno nukeninov. Niektorí z nich boli dokonca aj za mrežami. Veľa z nich malo aj prekliatu pečať a ešte viac z nich mali voperované akési zvláštne veci priamo v tele.
Nukenin- Počet príspevkov : 714
Vyrazil som dvere a spustil som sa pomocou nití za nimi.
Niečo ako prirodzený inštinkt mi káže, aby som ich zabil. Môžem z toho získať ešte viac sily.
Oblizol som sa ako Orochimaru a aktivoval som prekliatu pečať.
Niečo ako prirodzený inštinkt mi káže, aby som ich zabil. Môžem z toho získať ešte viac sily.
Oblizol som sa ako Orochimaru a aktivoval som prekliatu pečať.
Anonymní- Anonymní
Všetkých hneď na prvý pohľad zaujali otvorené dvere. Bolo to prvé miesto, kam sa chceli dostať. 20% sa začalo biť navzájom, 50% sa vrhlo k dverám a zvyšných 30 na Takashiho.
Usmial som sa a čupol si k zemi. Všetky moje zošité miesta začali praskať. Najprv z nich vystrieklo ešte trocha krvi, no následne potom neuveriteľný počet nití, možno ešte vyšší, než u Kakuzua. Každé zhuknuté vlákna sa zaryli do nukeninových tiel. Niektoré z nich dokonca aj niečo vycuciavali.
Anonymní- Anonymní
Väčšina nukeninov ležala na zemi mŕtva. Niektorí z nich mali aj dieru v hrudi. V miestnosti bol obrovský puch a prežilo iba zopár jedincov za klietkami.
Sedel som v kútiku miestnosti a zošíval som si prasknuté miesta.
Mám silu za piatich. To je to, po čom som vždycky túžil. Sila, samostatnosť a žiadny strach z bolestnej smrti, ktorá ma ešte doteraz čakala. Je toho tak veľa, čo chcem urobiť. Ale v prvom rade pôjdem navštíviť klan Yamada.
Zlovestne som sa pousmial a pomocou nití som opúšťal Otogakure. (Presun a čus.)
Mám silu za piatich. To je to, po čom som vždycky túžil. Sila, samostatnosť a žiadny strach z bolestnej smrti, ktorá ma ešte doteraz čakala. Je toho tak veľa, čo chcem urobiť. Ale v prvom rade pôjdem navštíviť klan Yamada.
Zlovestne som sa pousmial a pomocou nití som opúšťal Otogakure. (Presun a čus.)
Anonymní- Anonymní
Došel jsem ke skládce z pokusnými králiky.Rozhlížel jsem se kolem.Tady asi nic nezistím.Vešel jsem do vnitř na zemi leželi mrtvé těla,byl tu strašný smrad.Rozhlížím se a vidím na zemi ležet nějakou knižku.Zvednu ji a podívam se do ni .Tak zde je opsaná cela jejich práce co zde dělali atd.To se bude hodit.
Zadíval jsem se do knížky a dal jsem procházel velkými chodbami.
Zadíval jsem se do knížky a dal jsem procházel velkými chodbami.
Anonymní- Anonymní
Ještě chvíli jsem zde procházel místostěmi .Dalo mi zabrat se tu nestratit ale nějak jsem to zvladl.Moc dlouho mě to nebavilo chtěl jsem už odejít ,ale našel jsem tu dvě zajívamé techniky Senei jashu (stínová ruka hada).Zajímava technika.usmál jsem se no ale mě je k ničemu.Zanesu ji Yoshimiimu aby sen na ni podíval.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
ANBU - senzibil a ANBU Otogakure
Otokageho krystali nás navedli že něco není v pořádku a ve vesnici je nevítaný host. Ihned jsme se vydali na skládku kde byla vibrace největší. Náš senzibil se rozhodl jít vetřelci v patách a sledovat jej zatímco druhý ANBU to šel nahlásit Otokagemu (oba přesuny)
Otokageho krystali nás navedli že něco není v pořádku a ve vesnici je nevítaný host. Ihned jsme se vydali na skládku kde byla vibrace největší. Náš senzibil se rozhodl jít vetřelci v patách a sledovat jej zatímco druhý ANBU to šel nahlásit Otokagemu (oba přesuny)
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
odkrystalizovala jsem dveře a otevřela je ukázala jsem dovnitř ANBU s Everestem vešli dovnitř Everesta nechal stát a šel zapálit louče. Pak se jen uklonil a šel čekat před skrýš a zavřel dveře ty ihned skrystalizovali a já se podívala na Eversta a s chutí jsem mu vrazila pěstí. Pak jsem nechala zrušit krystal na jeho rukou
"Co si sakra myslíš?!"
"Co si sakra myslíš?!"
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Co by som si mal mysliet? Len ochranujem zopár ludí! Povedal som nahnevaným hlasom. A chcem Kumogakure vrátiť to čo je jej...
Anonymní- Anonymní
"Naprosto si neuvědomuješ, že já se všechno dozvim, jak sis myslel, že tohle dopadne? Že Vám to projde? M´ůj drahý to ses trochu přepočítal." a reflexně jsem mu dala další pěst "čekal si jen na nějakou příležitost co? A necháš si nakecat nesmysli od malé holky, která neví co je to svět." zatla jsem znovu ruce v pěsti
"A ty jí na všechno skočíš, prozradíš jí informace, za které ti může slíbit že nic neřekne ale první co udělá až se vrátí domů tak to vykecá a roznese se to dál. Ty fakt naivně věříš, že tě v Kumogakure nikdo nezabije? Že tě sprostěj viny jen za to, že jsi ode mě dostal holku, která sem přišla dobrovolně a tušila následky? Proč si myslíš, že jí sem Raikage poslal samotnou? Protože se jí asi chtěl zbavit ne?" opřela jsem se o stěnu žilka na spánku tepala, srdce bušilo jak splašené a ve mě se neustále shromažďoval hněv
"A ty jí na všechno skočíš, prozradíš jí informace, za které ti může slíbit že nic neřekne ale první co udělá až se vrátí domů tak to vykecá a roznese se to dál. Ty fakt naivně věříš, že tě v Kumogakure nikdo nezabije? Že tě sprostěj viny jen za to, že jsi ode mě dostal holku, která sem přišla dobrovolně a tušila následky? Proč si myslíš, že jí sem Raikage poslal samotnou? Protože se jí asi chtěl zbavit ne?" opřela jsem se o stěnu žilka na spánku tepala, srdce bušilo jak splašené a ve mě se neustále shromažďoval hněv
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
To vsetko je len omyl nikdy som nepovedal že budem oddaný Otogakure...!
S Kumogakure ma niečo spája a poznám osobu ktorá toto pretrhla ( bolestivý úsmev) Dalej som hovoril bolestivo: Nikdy si mi nedala najavo že ku mne niečo cítiš takže sa nediv že robím to čo robím!
S Kumogakure ma niečo spája a poznám osobu ktorá toto pretrhla ( bolestivý úsmev) Dalej som hovoril bolestivo: Nikdy si mi nedala najavo že ku mne niečo cítiš takže sa nediv že robím to čo robím!
Anonymní- Anonymní
"Dala jsem ti druhou šanci, mohla jsem tě zabít hned jak ses u mě objevil. Kdybych k tobě nic necítila tak by si tu nebyl a ležel by si někde v tom rohu." ukázala jsem na hnijící mrtvoly
"Budeš víc věřit mě kterou znáš déle než té malé holce, která je "schopná ti zařídit návrat do Kumogakure" vesnice, která tě zavrhla jen proto, že jsi se do mě zamiloval? Nemá snad člověk taky právo na vlastní lásku a názor? Oni tě zavrhli. Tys je nezradil. Oni zradili tebe a první kdo se proti tobě postavil byla Rin. Copak s to nepamatuješ? Mám stále kočičí paměť" poklepala jsem si na hlavu "Sice si libuju ve lži, ale tohle je pravda." přijdu k němu a drsně ho políbím pak se oddálím
"Přemýšlel si o tom, jak by to dopadlo, kdyby si odešel ?" mluvila jsem už klidněji
"Budeš víc věřit mě kterou znáš déle než té malé holce, která je "schopná ti zařídit návrat do Kumogakure" vesnice, která tě zavrhla jen proto, že jsi se do mě zamiloval? Nemá snad člověk taky právo na vlastní lásku a názor? Oni tě zavrhli. Tys je nezradil. Oni zradili tebe a první kdo se proti tobě postavil byla Rin. Copak s to nepamatuješ? Mám stále kočičí paměť" poklepala jsem si na hlavu "Sice si libuju ve lži, ale tohle je pravda." přijdu k němu a drsně ho políbím pak se oddálím
"Přemýšlel si o tom, jak by to dopadlo, kdyby si odešel ?" mluvila jsem už klidněji
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Co si sakra myslíš že robíš myslíš že túžim po tvojich bozkoch? Márne čakám niekolko rokov a teraz odrazu ma pobozkáš sama od seba? Povedal som rýchlym hlasom.
Anonymní- Anonymní
"vyhýbáš se odpovědi? Klameš sám sebe, v hloubi duše po nich toužíš. Klameš mě, já klamu tebe a kdybych byla ztělesněním dobra tak bych tě tak nezaujala. Odpověz mi na otázku. Jsi ochotný pro tuhle vesnici ve které si kdysi žil udělat všechno za cenu ztráty svého týmu, svých studentů, privilegií kterí ti nabízím a pohodlnosti, kterou v Otogakure máš?" podívala jsem se mu do očí
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zabudla si na jednu dôležitú vec ale ja pre teba zrejme niesom dosť dobrý povedal som a odkašlal som si.
Anonymní- Anonymní
"když si nevěříš....tak nejsi." odsekla jsem chladně "Tu odpověď."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Si zlá odvetil som.Nechápem tvojim slovám ani tomu čo ku mne vôbec cítiš!
Co máš so mnou dalej v pláne?
Co máš so mnou dalej v pláne?
Anonymní- Anonymní
"Jsem zlá jak moc dobře výš jen když musím. Nemám žádné plány s nikým krom Kagamiho. Nechala jsem tě tu a chtěla jsem tě tu už z toho důvodu, že ty jsi mi věřil a já věřila tobě. POtřebovala jsem pevný základ a byla jsem ráda, že tu někdo takový byl. Ani já sama nevím co cítím." řekla jsem trochu smutněji a odvrátila jsem se od něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Snaží sa mi hrať na citi ale to zvládnem
Tak prečo si mi sakra nič nepovedala ja som sa cítil ako len nejaký obyčajný ninja ktorý vlastne ani nevie čo chce...
Nikdy si mi nič nedala najavo a mna to vždy ranilo.
Tak prečo si mi sakra nič nepovedala ja som sa cítil ako len nejaký obyčajný ninja ktorý vlastne ani nevie čo chce...
Nikdy si mi nič nedala najavo a mna to vždy ranilo.
Anonymní- Anonymní
"Protože jsem se bála že by ses začal projevovat víc a já tím pak byla spoutaná miluju svou svobodu. A ty jsi se snažil když si nic netušil. Snažil ses o mou přízeň a mě to dělalo dobře. Jsme si kvit." otočila jsem se na něj "Vraž mi jednu zasloužím si jí taky." nastavil jsem tvář
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Neudriem ta zas tak hlboko som neklesol. Takže ako to teda ukončíme? Alebo mám povedať výraz začneme? Povedal som zvedavo.
Anonymní- Anonymní
"To záleží na tobě, každopádně k té dívce se už nepřiblížíš, nedovolím ti to ať se dorzohodneš jakkoli. Je to čistě na tobě ale já tě odteď budu podezírat. Takovou zradu jsem opravdu nečekala a hlavně ne od tebe." podívala jsem se na něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 1 z 5
Povolení tohoto fóra: