Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Madoka Asaoko [GENIN/ROKUBI NO JINCHUURIKI]

3 posters

Goto down

Madoka Asaoko [GENIN/ROKUBI NO JINCHUURIKI] Empty Madoka Asaoko [GENIN/ROKUBI NO JINCHUURIKI]

Příspěvek pro Madoka Mon 3 Jun - 19:16

Madoka Asaoko [GENIN/ROKUBI NO JINCHUURIKI] Rukia-bleach-anime-33226683-1280-960
(prosím nevšímejte si toho jména Very Happy)
Jméno:Madoka Asaoko
Vesnice: Kirigakure
Věk postavy: 15
Pohlaví: Ženské
Hodnost: Genin,Rokubi no Jinchuuriki
Klan: žádný
Podstata:Suiton
Oblíbené:Má ráda colu,zpěv,zvířátka(hlavně chobotnice a jiné mořské živočichy),plavání,všechnu vodu na zemi,samotu,oceán.
Neoblíbené: Nemá ráda pouště,sucho,moc lidí,hluk,když na ni někdo ukazuje jako na stvůru a mořské jídlo (krevety,sushi),zlý lidi a smrad.Také nemá ráda prošlé nebo shnilé jídlo.
Fobie,strach: Že někdo ublíží její chobotničce.
Charakter postavy:Je hodná,šikovná,snaží se vypadat dobře.S nikym moc nemluví. Je ráda sama se svou chobotničkou.Nerada mluví a je tajemná.Nejí mořské jídlo (sushi,krevety...) a různé ryby (kapr...).Nerada je středem pozornosti.
Schopnosti: Umí dobře zpívat a vyzná se ve všem co souvisí s vodou.
Vybavení: Kunai,Shurikeny a své zvířátko chobotničku Zuzo která s ní chodí,pomocí vodní bubliny.
Životopis: 1.Kapitola-Zapečetění Rokubiho-Jedné noci na Kirigakure zaútočil démon Rokubi. Jeho Jinchuuriki už byl dávno po smrti takže byl Rokubi volný.Shinobi z Kiri se snažili bránit vesnici ale bylo to marné.Rokubi byl moc silný.Mizukage se rozhodl tohoto démona opět zapečetit.Do dospělého by to bylo velmi nebezpečné,mohl by jeho síly zneužívat a tak se rozhodl že ho zapečetí do malého dítěte,které o to  vůbec nebude vědět.V tu dobu tam bylo jediné novorozeně a to Madoka Asaoko.Tak ho zapečetili do ní.Když její rodiče zjistili že ona má v sobě tohoto démona,už se o ni nechtěli ze strachu starat a odešli od ní.Tak musela Madoka vyrůstat sama s démonem v těle.Dospělý se na ni dívali jako na monstrum,tak se s nikym nebavila a byla nejradši,když byla sama.
2.Kapitola-Přivolávací svitek-Nikdo se s Madokou nebavil a tak se jednoho dne rozhodla utopit,protože už nechtěla žít ve světě kde nemá žádné kamarády.Došla k vodě.Chvíli se dívala na hladinu.Pak se nadechla a skočila.Po chvilce si už myslela že je mrtvá,když tu ji cosi popadlo a vytáhlo.Když se koukla kdo ji vytáhl,uviděla záhadného může.Madoka poděkovala a chtěl odejít,ale muž se jí ještě zeptal proč chtěla skočit.Madoka mu vyprávěla o tom že ji nikdo nemá rád a všichni se na ni divně dívají.Můž chvíli přemýšlel a pak vyndal zvláštní svitek.Řekl Madoce že to je přivolávací svitek a že jí ho dá pod podmínkou že mu slíbí,že nebude dělat takové sebevraždy.Madoka si uvědomila že život je jen jeden a slíbila mu to.Dostala svitek a vydala zpátky domů.
3.Kapitola-Začátek ninja cesty-Madoka chtěla být nějak výjmečná aby jí lidé začali mít rádi.Už ji nebavilo jak se všichni na ni tka divně koukají a rozhodla se proto být ninjou.Chodila na akademii kde si dařila dobře,ale s nikym nemluvila.Všichni se jí proto smáli že se nemluví a je divná a šikanovali ji.Pro Madoku byla sice škola peklo ale stála víc za svým snem a zůstávala tam.Ve 12 se stala Shinobim.Plnila mise spíše typu D ale občas I C. Když jí bylo 14 poprvé se v ní probudil démon.V jedné těžké misi jí někdo sebral ten svitek.Madoka hledala všude ale nemohla ho nikde najít.Něco v její hlavě jí šeptalo ať ho vypustí.Nevěděla o co se jedná a démon ji lehce ovládl.Obrátil celý les vzhůru nohama a když našel úkryt toho Shinobiho který měl u sebe ten svitek a chtěl ho hodit do ohně.Tak ho Madoka (Rokubi)zabil.Madoka se začala pomalu zase ovládat a pak padla vyčerpáním.Další den ji našli Shinobi z její vesnice a odnesli ji domů.Madoka se probudila ve své posteli.Cítila se zase normálně,ale vrtalo ji ale hlavou co se to s ní minulý den stalo.
4.Kapitola-Pomsta-Madoce poté došlo že je schránka pro Rokubiho.Už věděla proč se na ni všichni dospělý tak dívají.Jednou procházela kolem školy a proti ní běželi její bývalý spolužáci a vrazili do ní.Aniž by se omluvili běželi dál.Madoka se pomalu zvedla a pohlédla na školu.To místo ze všech nejvíc nenáviděla.Najednou se uvnitř sebe zase uslyšela ten hlas.,,Co chceš?" zeptatala sem.Rokubi chtěl aby ho zase vypustila a on by pak zničil školu aby na ni nemusela vzpomínat.Ve skutečnosti chtěl ovládnout její tělo aby mohl být zase volný.Madoka ho tentokrát dokázala ovládnout a řekla: ,,Nemá cenu ničit školu když se tam každý den učí desítky nových ninjů,já se nezlobím na školu ale na ty,co mi z ní udělali peklo.Stačilo kdyby jsi mi dal troche síly a já bych je trošku zkopala." řekla Madoka.Rokubi v ní vyvolal obrovskou sílu kterou skoro nedokázala ovládat.Vyhledala si ty dva spolužáky co do ní ráno vrazili a chtěla je pořádně zmlátit.Udělala tak.Po chvilce už Madoka svou sílu dokázala ovládnout a nemohla uvěřit co kvůli tomu démonovi udělala.Ten den Madoka slíbila že už nikdy nevypustí démonovu sílu,možná až kdy ji dokáže pořádně ovládat.
Bodové hodnocení: 
Ninjutsu:2
Taijutsu: 1,5
Genjutsu: 0,5
Inteligence: 2,5
Síla: 2
Rychlost: 2
Chakra: 2,5
Ruční pečetě: 2
Celkem: 15
Techniky: E-rank-základní techniky

Naposledy upravil Madoka dne Sun 23 Jun - 11:12, celkově upraveno 8 krát
Madoka
Madoka

Počet príspevkov : 19

Návrat nahoru Goto down

Madoka Asaoko [GENIN/ROKUBI NO JINCHUURIKI] Empty Re: Madoka Asaoko [GENIN/ROKUBI NO JINCHUURIKI]

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Mon 3 Jun - 19:43

Na jinchuuriki je to trošku málo, nešel by přidat aspoň jeden odstaveček a celkově ty body trošku rozepsat? ^^
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Počet príspevkov : 655

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Hokori

Návrat nahoru Goto down

Madoka Asaoko [GENIN/ROKUBI NO JINCHUURIKI] Empty Re: Madoka Asaoko [GENIN/ROKUBI NO JINCHUURIKI]

Příspěvek pro Madoka Tue 4 Jun - 7:41

Pokusila jsem se to troche víc rozepsat a přidala jsem ještě jednu kapitolu.
Madoka
Madoka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Wed 5 Jun - 20:19

Asi jsi mě správně nepochopila, myslela jsem i charakter postavy a podobně ^^ Nechci na tebe být moc přísná, na normálního genina by to stačilo, ale chceš být jinchuuriki, tak to musí být trochu lepší ^^
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Madoka Mon 10 Jun - 19:44

Pokusila sem se tam toho napsat víc (u oblíbených,neoblíbených věcí,charakteru a shopností.Moc věcí mě nenapadlo,ale snad to bude stačit.Případně zkusím ještě neco vymyslet.
Madoka
Madoka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Tue 11 Jun - 6:41

S životopisem na Sanbiho už byl naneštěstí někdo rychlejší, takž zkus Rokubiho, je i silnější. K tomu, co jsem četla v životopise: Tu chopotničku si můžeš udělat jako summona, ale jen těžko se takhle chobotnice bude chovat ^^
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Madoka Tue 11 Jun - 14:49

Vezmu si teda toho Rokubiho.Chtěla jsem mít spíš tu chobotničku nějak jako má Kiba Akamarua,ale klidně ji budu mít jako summona.
Madoka
Madoka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Tue 11 Jun - 17:33

Věř mi, summon bude lepší ^^
Jsi si jistá, že u genjutsu nechceš mít ani jeden bod?
Na geninovi máš zatím jen jeden element ^^
A uprav tedy ten životopis ^^
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Madoka Wed 12 Jun - 12:14

Vše opraveno až na toho summona,protože nevím jestli ho mám udělat po nebo před schválení postavy,tak jestli bych se vás mohla zeptat.
Madoka
Madoka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Wed 12 Jun - 15:04

No, pokud ho máš v životopisu, tak raději před schválením postavy ^^
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Madoka Thu 13 Jun - 17:49

Tak kuchiyose je schválené (jestli jsem to tak pochopila) :-)
Zde odkaz: https://nsgoon.forumczech.com/t4363-madoka-asaoko-chobotnice#194926
Madoka
Madoka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Mon 17 Jun - 20:52

No, ta chobotnice se mi pořád nezdá, počítej s tím, že herně se vyvolat summona budeš muset nejdřív naučit a vůči ostatním by to asi bylo nefér, kdybys měla summona bez potřebné techniky už na geninovi ^^
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Madoka Tue 18 Jun - 18:16

To je Pravda.Napadlo mě ještě že by ta chobotnice zatim nebojovala a nijak nezasahovala do boje dokud bych se tu techniku nenaučila.
Madoka
Madoka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Fri 21 Jun - 16:58

Um, to by asi nešlo ^^ musíš se to přivolání nejprve naučit, jinak to asi nepůjde. ^^
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Madoka Fri 21 Jun - 17:53

Dobře a existuje nějaký způsob aby mohla ta chobotnička chodit se mnou nebo mám změnit životopis?
Madoka
Madoka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Sun 23 Jun - 8:48

Nejspíš budeš muset změnit životopis. ^^ Napiš si tam třeba, že tě zachránil nějaký člověk a ten ti předal svitek s přivolávací technikou. ^^ a ty se to přivolání můžeš během hry naučit.
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hideo Hatake Sun 23 Jun - 9:07

~Prepáč mi za dlhé nevyjadrovanie, úplne som si tvoj životopis nevšimol xD Gomenasai^^" Prosím, upraviť body z 21 na 15^^~
Hideo Hatake
Hideo Hatake
Jounin *A
Jounin *A

Počet príspevkov : 125

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Madoka Sun 23 Jun - 11:13

Kiyoko Hokori: Mockrát děkuji za radu.Přepsáno.
Hideo Hatake: Jejda,omlouvám se.Zapomněla jsem to sečíst.Spraveno.
Madoka
Madoka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Mon 24 Jun - 16:03

Dobrá, POVOLENO ^^
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Madoka Mon 24 Jun - 17:14

Děkuji :-)
Madoka
Madoka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: