Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hřbitov

+2
Kaori Senju
Akasuna no PiliKKa
6 posters

Goto down

Hřbitov Empty Hřbitov

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sun 26 May - 17:21

Hřbitov Konoha's_Cemetery
Pořád je v Konoze místo, kde můžete navěky spát.
Právě z úcty je hřbitov jedním z míst, které řádění nukeninů přežili celkem bez větší újmy.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Hřbitov Empty Re: Hřbitov

Příspěvek pro Kaori Senju Mon 27 May - 20:56

S prázdnym pohľadom v očiach som sa objavila pri jednom z hrobov, kde kedysi dávno bol pochovaný Nao. Prstami som prešla po nápise "Nao Uzumaki", pričom sa mi do očí nahrnuli slzy. V poslednej dobe som nemala dosť síl na robenie niečoho iného, než plakania.
Sadla som si na zem a tupo zazerala pred seba. Premýšľala som. Nad čím asi? Nemala som na čo spomínať, keďže tie staré časy mi už pripadali iba ako sen. Ako keby nikdy neexistovali. Príliš dlho som žila tu...Na tomto pustom mieste, na ktorom sa ešte len pred niekoľkými rokmi prechádzalo množstvo ľudí.
Ale tie časy sú nenávratne preč. Neostalo nič. Všetko na čom mi záležalo, pominulo. Cítila som sa tak sama.
Prázdny, nič nehovoriaci pohľad som presunula na hrob pár desiatok metrov od Naovho, pri ktorom som sedela. Tam ležala moja matka...Chýbala mi. Práve teraz, keď ju najvia potrebujem, tak tu nie je.
Aj napriek tým pár ľuďom, ktorí tu zostali, som sa nevedela zbaviť pocitu, že som sama. Rýchlo som si zotrela slzy, ktoré mi náhle stiekli po líci. Ľutovala som deň, kedy som miesto Hokágeho prijala. Povzdychla som si a zdvihla pohľad, pričom som sa zadívala do neba.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Uchiha Mon 27 May - 21:51

Prišiel som na hrbitov, vypadalo to tu celkom slušne, šiel som za Daichim, no za jeho pamiatkou. Našiel som si jeho hrob. Už som nebol tak veselý, ako pred chvíľou. Sadol som si oproti hrobu a začal som sa potichu k hrobu prihovárať.
"Hira som stále nenašiel. Za to sa mi dnes podarilo nájsť tri lízanky, ktoré vypadajú dosť chutne."
Toto som povedal. Moc som toho v tomto období nenarozprával, ale s hrobom som sa rozprával. Možno som nebol normálny. Ale proste som potreboval niekomu vyliať svoje pocity a niekomu kto to nikomu nepovie, to bolo proste najlepšie.
"Uhm, mal by som ísť hľadať Hira, ale doteraz nemám po ňom stopy. Už začínam pochybovať, že žije. Predsa hovoril, že sa vráti."
Poznamenal som na hrob Daichiho. Potom som zrazu zatrepal hlavou.
"Čo to robím? Rozprávam sa s hrobom, som na tom biedne."
Povedal som si sam pre seba. Následne som sa postavil a zapálil som sviečku, ktorú som tu minule priniesol, akurát nedohorela. Tak som ju teda ešte zapálil, aby dohorela.
Stále som si uvedomoval viac a viac čo som stratil.
Rokuro Uchiha
Rokuro Uchiha

Počet príspevkov : 91

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Tue 28 May - 6:43

Procházela jsem pomalu mezi hroby a četla jsem všechna ta jména. Tolik lidí.... A kolik jich jen zemřelo během vzpoury!
Ostatní vesnice to ale musí mít podobné... Podívala jsem se směrem k tomu, co z Konohy zbylo a do hlavy mi vpluly vzpomínky z ostatních vesnic. Také v troskách. A novými jmény na náhrobcích zaplněné hřbitovy. Nastala smutná doba. Ani pohled na Hokage, snad jedinou osobu, která mě v Konoze kdy přijala s otevřenou náručí, mě nepřesvědčil, abych se přidala na jejich stranu. Ani hrob Naa Uzumakiho, kterého jsem si však pamatovala jen matně. Ale bylo mi Kaori líto. Přišla o vše, co měla. O přátele, rodinu, domov. Sledovala jsem, jak stojí u hrobu své matky. Rozhodla jsem se něco říct.
"Hokage by měla zůstat silná, ať se děje, co se děje, ne?" ozvala jsem se tiše. "Taky jsem kdysi ztratila téměř vše, co jsem měla. Vím, že tu asi nemám co pohledávat... Ale vidět vás takhle zničenou..." Nedokázala jsem najít slova. Musela jsem se na chvíli odmlčet a zapřemýšlet nad tím, co řeknu. Nechci ze sebe vyhodit nějakou hloupost. "Nesmíte se vzdávat. Nikdy. Nesmíte také vinu házet na sebe. Nikomu to nepomůže. Ani vám, ani těm, kteří vás následují. Nesmíte brečet. Musíte zůstat silná. Jestli má ta vaše Konoha znovu povstat..." Pomalu jsem se otočila k odchodu. "Musíte se zvednout a bojovat." Tak funguje ta jejich ohnivá vůle, ne? Pomalu jsem se dala na odchod. Všimla jsem si ještě několika lidí, kteří tu byli a vzpomínali na své zesnulé blízké. A já zamířila ven z Konohy na neutrální místo - sídlo mého klanu.
(přesun)
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 386

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Uchiha Tue 28 May - 12:32

*Ach sakra, chýba mi ten mier. Toto je predsa hrozné. Malo by sa toto všetko dať do poriadku.
Pomyslel som si. Už som nič nehovoril len som sa otočil.
Stále som si však dával pozor na možný útok odniekiaľ, proste som to mal v hlave zakódované. Bolo tu možné všetko hradby a brána, všetko bolo v troskách. Tým pádom by si mohol do dediny nepozorovane vojsť kto len chcel.
Smeroval som do podzemia. Mienil som ísť do nemocnice odovzdať tie veci, ktoré som našiel v troskách.
Cestou z hrbitova som si všimol Hokage-sama. Nič som nehovoril, len som prešiel okolo.
Presun
Rokuro Uchiha
Rokuro Uchiha

Počet príspevkov : 91

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Tue 28 May - 15:44

Stále som sa dívala do ne a nad všetkým premýšľala. Keď som začula známy, hlas prudko som sa otočila a pohľad uprela na Killuniu. Ako som ju len dlho nevidela...Nezmenila sa. Inokedy by som vyčarila široký úsmev, ale...Teraz som na to nemala absolútne chuť. Ani silu.
Jej slová boli pravdivé. Áno, mala by som byť silná. Ako správny Hokáge. Ale nedokázala som to. Cítila som sa ako prázdna škrupinka. Skôr než som jej stihla odpovedať, nebola už tu. Každopádne som bola rada, že nás prišla navštíviť...
Postavila som sa a posledný krát prebehla pohľadom po niekoľkých hroboch. Hneď na to som sa otočila a pomalým krokom odtiaľ odišla. (presun)
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Sun 9 Jun - 21:57

Arisu

Chodila jsem po hřbitově sem a tam. Byl tu klid, nikdo mě tu nemohl děsit a já sem nebyla v depresi. Každý bere hřbitov jako místo kde se bojí pokud je noc ale já ne. Byla jsem tu jako v ráji. Nemohla jsem nikoho ohrozit a nikdo nemohl ohrozit mě.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Počet príspevkov : 440

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Sun 9 Jun - 22:04

Prisel jsem k hrobu me mamy a zacal jej cistit od spadaneho listi a vselijakyho sajrajtu. Nakonec jsem si jen sedl a cekal co se bude dit. Porad jsem mel hodne otazek proc tady jsem ale jeste mene odpovedi mi bylo dano. A smrti me matky jich jeste vice pribylo.
"Mami proc jsem se sem vubec vydali.? A co bylo tak duleziteho tady hledat?" Rikal jsem tak do vetru. Fakt jsem mel minimalni odpovedi a nechapal proc zrovna tady. Kdyz jsem docistil hrob tak jsem si prednej sedl a hledel na kamen a premyslel o tech otazkach co jsem mel v hlave. Coz jsem delaval dost casto.
Shinjiro
Shinjiro

Počet príspevkov : 775

Shinobi
Klan: Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Sun 9 Jun - 22:34

Arisu

Jak sem tak pochodovala a prožívala svůj klid, někdo mě vyrušil. Začal tu něco naříkat u hrobu. No, asi bych taky naříkala u hrobu vědět u kterého. Stává se. Řekla jsem trochu víc nahlas než jsem měla předtím v úmyslu.
To ale už nebyl můj problém. Lidé se mi buď vyhýbají a nebo mě litují. Případně neví kdo sem a pak to nešťastně zjistí. Proto jsem si dál začala pochodovat po hřbitově jakoby nic.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Sun 9 Jun - 22:44

Nejak jsem si zvykl ze tady nikdy nikdo neni tak kdyz se nekdo ozval me to celkem vystrasilo. A v ten moment jsem stal v bojove pozici. Nemohl jsem vedet kdo to je nebo neni. "Vis ze je nebezpecne takhle lekat lidi v noci na hribitove?"
Tak v podstate jsem nemel co rikat ze kdyz jsem vypadal jak zlodej zakukleny v masce a se slunecnimi brylemi na oblyceji. No me uz to ani neprislo proste jsem si zvykl.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Sun 9 Jun - 22:56

Arisu

Já se nelekla. Podívala jsem se na něj nechápavě. Kdo by se tě taky bál hihi. Držela jsem si od něj ale preventivní odstup.
Ikdyž pravda tu byla že holčička se zkrvaveným sekáčkem a zakrvácenýma šatama není nic krásného. A už vůbec né takhle na hřbitově.
Zase je tu pravda že existují lidé kterým se takovíto vzhled líbí. No mě upřímě to bylo jedno, jsem chudá a nemám na nové oblečení.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Mon 10 Jun - 12:16

"Ja netvrdil ze ses lekla ty? Pouze rikam ze to muze byt nebezpecne nic vic. Kdo by v tuhle hodinu byval na hrbitove? "
No spise me neco nutilo si davat pozor na cokoliv podezdreleho i kdyz jsem nevedel proc. Stal jsem tam a cekal na jeji odpoved ale netusil co se stane. Co odpovi atd.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Mon 10 Jun - 13:01

Arisu

Nebezpečné. Já se ano, bojím mnoha věcí. Ale, je jen málo lidí co mě dokáže ohrozit. Nebo spíš mé Hysterické já. Vdychla jsem a opřela se někde vzadu o hrob. Byl tu celekm chlad. Nic co by mi vadilo. Hlavně chci klida aby mě nic neděsilo.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Mon 10 Jun - 13:12

"Nikdy nevis kdo se zde objevi. Vzdy muzes predpokladat ze se neco stane. I kdyz je zde klid tak to muze byt jen ticho pred bouri. Obzvlaste ted po valce a zniceni vesnic. " Nevedel jsem proc to rikam ale zdrejme jsem tusil ze to nebude tak jednoduche jak to vypada.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Mon 10 Jun - 13:55

Arisu

Já se nebojím. Já si klidně i lehnu. Bála jsem se. Bála jsem se všeho co se jen pohlo. Měla jsem snad každou fóbii na světě. Ale stejně jsem si lehla. Jak jsem tak ležela, sledovala jsem nebe. Vypadalo krásně. Nikdy předtím sem se na něj takto nedívala a připadala jsem si jako jiný člověk. Na chvilku mě dokonce přešel strach a panika.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Mon 10 Jun - 14:11

"Mela by jsi se radeji postavit nez nachladnes. Jak myslis no bylo to tady hezke povidani ale radeji se presunu jinam. " Pomalym krokem jsem se vydal smerem nekam k brance ktera vedla smerem ven ze hrbitova. Nakonec jsem jen mavl na rozloucenou a zmizel nekam pryc.
(presun)
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down