Are you kidding me? This is a punishment?
+8
Arisu Otoginokuni
Saikoro
Kinto
Kashike
Faito Dansaku
Yoshi Gekoo
Aki Kana
Airis Shisen
12 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Are you kidding me? This is a punishment?
First topic message reminder :
Zablokování technik - To není něco, co by mne zastavilo -,-
- Pozor, takto dopadne každý mé reputace, i když takovou nemá fakt nikdo, a řekne admin týmu pravdu. Popravdě řečeno, moje postava je postavená na tom, že Ninjutsu používá doplňkově, tudíž mne ten týden nijak nezabije. Ale přesto, nemůžu se přestat smát vaší mladické demenci, když nazvete "bakterie", potažmo "život" moc OP. Že Tatsuo-kun? ^-^ Omlouvám se, že jsem narušil váš jistě velice náročný život na fóru, jelikož jak vidno, dokonce ani v takovým počtu, v jakém tu jste, tu z vás pracuje asi jeden, max. dva nejmenovaní lidé, protože od doby co jsem odešel a co jsem se vrátil se tu hafo věcí nezměnilo, ba se jich nikdo ani nedotkl. Spíš mi zůstává rozum stát nad tím, že Akihiro je zde hlavní admin a vy na jeho slovo totálně serete. Být na jeho místě, už by jste byli totálně v prdeli, ale já nemůžu za to, že je moc pasivní. Jenom Akihiro v sobě měl dostatek lidskosti a dokázal se za všechny ty kecy a špínu omluvit. Ne jako Tatsuo, který s vámi má za dobře do doby, kdy se řídíte podle něj a do doby, než vám vyfoukne váš vlastní plán i s dírami, protože v tom plánu vynechal, že jsem v něm byl i já. Což o to, nakonec se ukázalo, že i ten Ananas, který se zdál zpočátku tak krásný a vyzrálý, byl po rozkrojení prolezlý červy a plísní. Toť vše ve zkratce, kdo bude chtít, prodám na toto téma knížku! ^-^ No, to by bylo vše, přeji příjemnou hru a uvnitř ní se určitě všichni potkáme. Riyuniyonu.[21:39:44] Akihiro: Postava je povolena a schválena, ale ty mšá na všech postavách zakázaný na týden využívat veškerý techniky, včetně E Rank.... trest navrhnutý adminy za tvoje chování... všechny jsem připojil a zeptal se na názor...
Saburo x Mareo
P.S.: Nedivil bych se, kdyby jste to smazali
P.P.S.: Nedivil bych se, kdyby jste to nesmazali, když jsem na to upozornil.
P.P.P.S.: Nedivil bych se, kdyby jste teď byli confused.
P.S.: Nedivil bych se, kdyby jste to smazali
P.P.S.: Nedivil bych se, kdyby jste to nesmazali, když jsem na to upozornil.
P.P.P.S.: Nedivil bych se, kdyby jste teď byli confused.
Anonymní- Anonymní
Re: Are you kidding me? This is a punishment?
Jééé tady je spamu....
Slaďouš s Cukroušem si tu dělajá Internetové svaly ale nikdo jim to očividně nebaští...
Podle mě máte dětičky po večerce tak si děte hajnout a nechat si udělat kakao od maminky, pomodlit, vyčůrat a spát. ...
Bavíte akorát mnoho lidí včetně mě....
Nebo víte co pokračujte bavíte mě tím ^^
Slaďouš s Cukroušem si tu dělajá Internetové svaly ale nikdo jim to očividně nebaští...
Podle mě máte dětičky po večerce tak si děte hajnout a nechat si udělat kakao od maminky, pomodlit, vyčůrat a spát. ...
Bavíte akorát mnoho lidí včetně mě....
Nebo víte co pokračujte bavíte mě tím ^^
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Tak to by myslím stačilo, všem co se nás zastali vřele děkuji za všechny adminy. Ke zbytku se vyjadřovat nebudu, protože bych musela být sprostá, řeknu jen jedno: Přestaň urážet ostatní a začni se chovat slušně, nejsi středobod vesmíru, aby sis tu vyskakoval nad ostatní a dělal ze sebe krále nevychovanců. Mám pocit, že už ses projevil dost a ukázal jsi nám všem, jaký doopravdy jsi. Každý hráč si určitě již stihl udělat obrázek o situaci a lidech zůčastněných téhle debaty. Je mi jedno, že urážíš mě, ale ostatní urážet nebudeš, ne předemnou. Pokud chceš vyvolávat konflikty, jdi si to dělat na vlastní fórum.
Konec debaty, zvyšuj si své ego na někom, koho to bude zajímat.
Konec debaty, zvyšuj si své ego na někom, koho to bude zajímat.
Kiyoko Hokori- Tsuchikage*A
- Počet príspevkov : 655
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Hokori
Oj skvěle ^^
Takže bych tímto chtěla oficiálně vystoupit z Admin týmu, jestli se to dá za tým považovat.
No..to je vlastně vše co jsem k tomu chtěla napsat ^^ Nechci to dál řešit takže můj názor se nezmění. Já si tu budu jen kagovat své aktivní vesničce ^^
Peace ^^
Takže bych tímto chtěla oficiálně vystoupit z Admin týmu, jestli se to dá za tým považovat.
Očividně mě ani za Admina nepovažujete ^^ no ano já tu totiž h*vno dělám. Nedostala jsem práci takže ani nic dělat nemůžu. Místo toho abych mohla konečně něco dělat se tu radši objeví poloadmin nebo já nevím jak to je a začne schvalovat techniky.trest navrhnutý adminy za tvoje chování... všechny jsem připojil a zeptal se na názor...
No..to je vlastně vše co jsem k tomu chtěla napsat ^^ Nechci to dál řešit takže můj názor se nezmění. Já si tu budu jen kagovat své aktivní vesničce ^^
Peace ^^
Milli Yaguma- Mizukage
- Počet príspevkov : 963
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Beru v potaz
K tomu vyjádření. Scarovi jsem jasně napsal, že klidně se můžeš vyjádřit i ty, ale... stejně tvůj hlas proti my nic nenadělal, jelikož hlasů pro ano bylo více...
Za další jsem tě do konverzace nepozval z toho důvodu, kdo tam všechno byl a věděl jsem, že by to nedopadlo zrovna nejlépe, když se zrovna nemáš s některými lidmi moc v lásce. Sám jsem tvé připojení navrhoval, jak říkám, ale nejspíše by to nic nezměnilo a ještě by jste se tam pohádali...
A co se rýče tvé práce na fórum, udělala si taky své, jako každý a nebylo toho málo...
Takže děkuji za tvou pomoc v admin teamu a za vše, co si fóru poskytla.
(Narážky na určité osoby ignoruji, jelikož to není součást řešení ohledně fóra. To si klidně můžete vyříkat na skypu, ale tady ne)
Toť vše...
K tomu vyjádření. Scarovi jsem jasně napsal, že klidně se můžeš vyjádřit i ty, ale... stejně tvůj hlas proti my nic nenadělal, jelikož hlasů pro ano bylo více...
Za další jsem tě do konverzace nepozval z toho důvodu, kdo tam všechno byl a věděl jsem, že by to nedopadlo zrovna nejlépe, když se zrovna nemáš s některými lidmi moc v lásce. Sám jsem tvé připojení navrhoval, jak říkám, ale nejspíše by to nic nezměnilo a ještě by jste se tam pohádali...
A co se rýče tvé práce na fórum, udělala si taky své, jako každý a nebylo toho málo...
Takže děkuji za tvou pomoc v admin teamu a za vše, co si fóru poskytla.
(Narážky na určité osoby ignoruji, jelikož to není součást řešení ohledně fóra. To si klidně můžete vyříkat na skypu, ale tady ne)
Toť vše...
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Jestli máš nějaký problém se mnou stačí napsat na skype jsem totiž schopný odepsat a hlavně jsem Admin na dobu co tady nebude Pilika a budu ji zastupovat a ne nějaký Poloadmin...jo a počkej já jsem byl vlastně Admin dávno před tím než ty jsi tady začala ....Jinak jedna maličkost pokud si tvoji vesnici neuklidníš tak ta Aktivita brzo velice poklesne
Peace :-*
Peace :-*
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Řekl jsem, že si to máte vyřešit na skypu, takže se prosím už dále nevyjadřujte, pokud to není k tématu fóra a ne vzájemného útočení na vaše osoby.
Děkuji.
Děkuji.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: