Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Are you kidding me? This is a punishment?

+8
Arisu Otoginokuni
Saikoro
Kinto
Kashike
Faito Dansaku
Yoshi Gekoo
Aki Kana
Airis Shisen
12 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Are you kidding me? This is a punishment? - Stránka 2 Empty Are you kidding me? This is a punishment?

Příspěvek pro Anonymní Wed 13 Mar - 21:20

First topic message reminder :

Zablokování technik - To není něco, co by mne zastavilo -,-
[21:39:44] Akihiro: Postava je povolena a schválena, ale ty mšá na všech postavách zakázaný na týden využívat veškerý techniky, včetně E Rank.... trest navrhnutý adminy za tvoje chování... všechny jsem připojil a zeptal se na názor...
- Pozor, takto dopadne každý mé reputace, i když takovou nemá fakt nikdo, a řekne admin týmu pravdu. Popravdě řečeno, moje postava je postavená na tom, že Ninjutsu používá doplňkově, tudíž mne ten týden nijak nezabije. Ale přesto, nemůžu se přestat smát vaší mladické demenci, když nazvete "bakterie", potažmo "život" moc OP. Že Tatsuo-kun? ^-^ Omlouvám se, že jsem narušil váš jistě velice náročný život na fóru, jelikož jak vidno, dokonce ani v takovým počtu, v jakém tu jste, tu z vás pracuje asi jeden, max. dva nejmenovaní lidé, protože od doby co jsem odešel a co jsem se vrátil se tu hafo věcí nezměnilo, ba se jich nikdo ani nedotkl. Spíš mi zůstává rozum stát nad tím, že Akihiro je zde hlavní admin a vy na jeho slovo totálně serete. Být na jeho místě, už by jste byli totálně v prdeli, ale já nemůžu za to, že je moc pasivní. Jenom Akihiro v sobě měl dostatek lidskosti a dokázal se za všechny ty kecy a špínu omluvit. Ne jako Tatsuo, který s vámi má za dobře do doby, kdy se řídíte podle něj a do doby, než vám vyfoukne váš vlastní plán i s dírami, protože v tom plánu vynechal, že jsem v něm byl i já. Což o to, nakonec se ukázalo, že i ten Ananas, který se zdál zpočátku tak krásný a vyzrálý, byl po rozkrojení prolezlý červy a plísní. Toť vše ve zkratce, kdo bude chtít, prodám na toto téma knížku! ^-^ No, to by bylo vše, přeji příjemnou hru a uvnitř ní se určitě všichni potkáme. Riyuniyonu.
Saburo x Mareo
P.S.: Nedivil bych se, kdyby jste to smazali
P.P.S.: Nedivil bych se, kdyby jste to nesmazali, když jsem na to upozornil.
P.P.P.S.: Nedivil bych se, kdyby jste teď byli confused.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Are you kidding me? This is a punishment? - Stránka 2 Empty Re: Are you kidding me? This is a punishment?

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Wed 13 Mar - 22:28

Jééé tady je spamu....
Slaďouš s Cukroušem si tu dělajá Internetové svaly ale nikdo jim to očividně nebaští...
Podle mě máte dětičky po večerce tak si děte hajnout a nechat si udělat kakao od maminky, pomodlit, vyčůrat a spát. ...
Bavíte akorát mnoho lidí včetně mě....
Nebo víte co pokračujte bavíte mě tím ^^
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Počet príspevkov : 440

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Are you kidding me? This is a punishment? - Stránka 2 Empty Re: Are you kidding me? This is a punishment?

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Wed 13 Mar - 22:30

Tak to by myslím stačilo, všem co se nás zastali vřele děkuji za všechny adminy. Ke zbytku se vyjadřovat nebudu, protože bych musela být sprostá, řeknu jen jedno: Přestaň urážet ostatní a začni se chovat slušně, nejsi středobod vesmíru, aby sis tu vyskakoval nad ostatní a dělal ze sebe krále nevychovanců. Mám pocit, že už ses projevil dost a ukázal jsi nám všem, jaký doopravdy jsi. Každý hráč si určitě již stihl udělat obrázek o situaci a lidech zůčastněných téhle debaty. Je mi jedno, že urážíš mě, ale ostatní urážet nebudeš, ne předemnou. Pokud chceš vyvolávat konflikty, jdi si to dělat na vlastní fórum.
Konec debaty, zvyšuj si své ego na někom, koho to bude zajímat.
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Počet príspevkov : 655

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Hokori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Thu 14 Mar - 13:32

Oj skvěle ^^
Takže bych tímto chtěla oficiálně vystoupit z Admin týmu, jestli se to dá za tým považovat.
trest navrhnutý adminy za tvoje chování... všechny jsem připojil a zeptal se na názor...
Očividně mě ani za Admina nepovažujete ^^ no ano já tu totiž h*vno dělám. Nedostala jsem práci takže ani nic dělat nemůžu. Místo toho abych mohla konečně něco dělat se tu radši objeví poloadmin nebo já nevím jak to je a začne schvalovat techniky.
No..to je vlastně vše co jsem k tomu chtěla napsat ^^ Smile Nechci to dál řešit takže můj názor se nezmění. Já si tu budu jen kagovat své aktivní vesničce ^^
Peace ^^
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Počet príspevkov : 963

Shinobi
Vesnice:
Klan:

http://postapocalypticarmy.slovakforum.net/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Thu 14 Mar - 18:02

Beru v potaz Smile

K tomu vyjádření. Scarovi jsem jasně napsal, že klidně se můžeš vyjádřit i ty, ale... stejně tvůj hlas proti my nic nenadělal, jelikož hlasů pro ano bylo více...
Za další jsem tě do konverzace nepozval z toho důvodu, kdo tam všechno byl a věděl jsem, že by to nedopadlo zrovna nejlépe, když se zrovna nemáš s některými lidmi moc v lásce. Sám jsem tvé připojení navrhoval, jak říkám, ale nejspíše by to nic nezměnilo a ještě by jste se tam pohádali...
A co se rýče tvé práce na fórum, udělala si taky své, jako každý a nebylo toho málo...
Takže děkuji za tvou pomoc v admin teamu a za vše, co si fóru poskytla.

(Narážky na určité osoby ignoruji, jelikož to není součást řešení ohledně fóra. To si klidně můžete vyříkat na skypu, ale tady ne)

Toť vše...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Thu 14 Mar - 18:04

Jestli máš nějaký problém se mnou stačí napsat na skype Smile jsem totiž schopný odepsat Smile a hlavně jsem Admin na dobu co tady nebude Pilika a budu ji zastupovat a ne nějaký Poloadmin...jo a počkej já jsem byl vlastně Admin dávno před tím než ty jsi tady začala Smile ....Jinak jedna maličkost Smile pokud si tvoji vesnici neuklidníš tak ta Aktivita brzo velice poklesne Wink
Peace :-*
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Počet príspevkov : 1502

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Reigi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Thu 14 Mar - 18:05

Řekl jsem, že si to máte vyřešit na skypu, takže se prosím už dále nevyjadřujte, pokud to není k tématu fóra a ne vzájemného útočení na vaše osoby.

Děkuji.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: