Are you kidding me? This is a punishment?
+8
Arisu Otoginokuni
Saikoro
Kinto
Kashike
Faito Dansaku
Yoshi Gekoo
Aki Kana
Airis Shisen
12 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Are you kidding me? This is a punishment?
Zablokování technik - To není něco, co by mne zastavilo -,-
- Pozor, takto dopadne každý mé reputace, i když takovou nemá fakt nikdo, a řekne admin týmu pravdu. Popravdě řečeno, moje postava je postavená na tom, že Ninjutsu používá doplňkově, tudíž mne ten týden nijak nezabije. Ale přesto, nemůžu se přestat smát vaší mladické demenci, když nazvete "bakterie", potažmo "život" moc OP. Že Tatsuo-kun? ^-^ Omlouvám se, že jsem narušil váš jistě velice náročný život na fóru, jelikož jak vidno, dokonce ani v takovým počtu, v jakém tu jste, tu z vás pracuje asi jeden, max. dva nejmenovaní lidé, protože od doby co jsem odešel a co jsem se vrátil se tu hafo věcí nezměnilo, ba se jich nikdo ani nedotkl. Spíš mi zůstává rozum stát nad tím, že Akihiro je zde hlavní admin a vy na jeho slovo totálně serete. Být na jeho místě, už by jste byli totálně v prdeli, ale já nemůžu za to, že je moc pasivní. Jenom Akihiro v sobě měl dostatek lidskosti a dokázal se za všechny ty kecy a špínu omluvit. Ne jako Tatsuo, který s vámi má za dobře do doby, kdy se řídíte podle něj a do doby, než vám vyfoukne váš vlastní plán i s dírami, protože v tom plánu vynechal, že jsem v něm byl i já. Což o to, nakonec se ukázalo, že i ten Ananas, který se zdál zpočátku tak krásný a vyzrálý, byl po rozkrojení prolezlý červy a plísní. Toť vše ve zkratce, kdo bude chtít, prodám na toto téma knížku! ^-^ No, to by bylo vše, přeji příjemnou hru a uvnitř ní se určitě všichni potkáme. Riyuniyonu.[21:39:44] Akihiro: Postava je povolena a schválena, ale ty mšá na všech postavách zakázaný na týden využívat veškerý techniky, včetně E Rank.... trest navrhnutý adminy za tvoje chování... všechny jsem připojil a zeptal se na názor...
Saburo x Mareo
P.S.: Nedivil bych se, kdyby jste to smazali
P.P.S.: Nedivil bych se, kdyby jste to nesmazali, když jsem na to upozornil.
P.P.P.S.: Nedivil bych se, kdyby jste teď byli confused.
P.S.: Nedivil bych se, kdyby jste to smazali
P.P.S.: Nedivil bych se, kdyby jste to nesmazali, když jsem na to upozornil.
P.P.P.S.: Nedivil bych se, kdyby jste teď byli confused.
Anonymní- Anonymní
Re: Are you kidding me? This is a punishment?
Hele Shadowe, chápu to...Admini možná nejsou aktivní, protože ale mají i své reálné věci na práci co se týče učiva a věcí v reálném světě. Částečně a z větší poloviny je ale i chápu, každý nemůže být u PC celej den a chatovat na forku...To prostě nejde. Taky tě moc neznám, ale ne We're no dead yet mi to stačilo abych si tě prokoukla od hlavy až k patě a cítím s adminy, že ty tvoje kecy lezou všechny na nervy, stejně jako mě a další nespočet lidí...Neříkám že jsi špatný člověk, ale tady opravdu se lidi učí na maturity, univerzity, na vysokou a prostě se starají o svou budoucnost, takže toto si myslím že by měl akceptovat každý...Navíc, ty tvé postavy se mi taky zdají někdy až moc OP, toto forum má být o zábavě v boji a ne o trémě, jestli mi náhodou tu postavu hned zabiješ, nebo tam uděláš zápletku...
Airis Shisen- Počet príspevkov : 90
Bohužel je polovina z tech "kecú" nic než pravda...nebo realita...z realitou se jde težko zmířit
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Oh. To mne zasáhlo. Takže tím, že říkám pravdu, jsem od tebe sklidil jediné. Že jsem debil co se neučí. Naopak. Já chápu učení, chápu cokoliv, ale nepochopím, proč se do takové pozice někdo sere, když na to nemá čas a zjevně ani žaludek. Na ty kecy si budete muset zvyknout, mne tvůj ani názor nikoho jiného nezajímá. Mám pár lidí, na kterých mi záleží, víc jich nepotřebuju. Ostatní jste jen špína co se živí předsudky. Úplně nejradši mám vaše kecy stylu " Nejsi špatný člověk, ale vlastně jo. ". A jestli jsi si mne prohlédla od hlavy a k patě, tak ať ti ten knír z avatara naroste, protože o mne nevíš vůbec nic.
Anonymní- Anonymní
Jasné stále len sú najlepší len adminovia. Nehovorím , že nemôžu mať RL , študujú alebo majú maturity a iné skúšky. To by sa dalo uniesť keby sa aspoň teda zapísali do ne-aktivity a našli sa nejaký náhradníci. čo sa týka Not dead ani len neviem , že si tam bola , v živote som ťa tam nevidel a to som tam hral a nechápem na akom základe ho chceš teraz súdiť práve ty ... Áno viem problém zo schvaľovaním sa konečne vyriešil a trest zakázať niekomu ninjutsu na týždeň je ešte vtipnejší trest než ho poslať sedieť do kúta ....
Yoshi Gekoo- Počet príspevkov : 25
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Gekoo
Yoshi. Tady nejde o ten trest, ale o to, že pro mne vybrali trest špatný. Mne tohle nezastaví. Prakticky celý souboj se Saburem jsem bojoval bez ninjutsu xD Ale samozřejmě děkuji za vyjádření.
Anonymní- Anonymní
Takže, věc první: Nauč se psát na úrovni. Dlouhá souvětí jsou velice fajn, ale jen, když se mezi nimi čtenář neztratí (nemluvě o gramatice...)
Věc druhá: Zkus napsat něco, co by nám osvětlilo situaci; píšeš tu o nějakém plánu, o nějakých výhružkách, ale nikdo neví, o co konkrétně běží. Ten text jsem přečetl čtyřikrát a nemám páru, čeho chceš tímhle bezduchým blafem dosáhnout krom vyvolání hádky.
Věc třetí: Hráč, který nedokáže vést vlastní forum, nemá co kecat do práce adminům (Setkali jsme se na tvém We're not dead yet, mám tam permanent ban za "demenci a urážky adminů")
A věc čtvrtá: Pokud tady budeš někomu vyhrožovat, vyřešíme to herně, máme na to lidi. Pokud ani poté nebudeš spokojený, věřím, že admini už budou vědět, co s tebou.
Věc druhá: Zkus napsat něco, co by nám osvětlilo situaci; píšeš tu o nějakém plánu, o nějakých výhružkách, ale nikdo neví, o co konkrétně běží. Ten text jsem přečetl čtyřikrát a nemám páru, čeho chceš tímhle bezduchým blafem dosáhnout krom vyvolání hádky.
Věc třetí: Hráč, který nedokáže vést vlastní forum, nemá co kecat do práce adminům (Setkali jsme se na tvém We're not dead yet, mám tam permanent ban za "demenci a urážky adminů")
A věc čtvrtá: Pokud tady budeš někomu vyhrožovat, vyřešíme to herně, máme na to lidi. Pokud ani poté nebudeš spokojený, věřím, že admini už budou vědět, co s tebou.
Faito Dansaku- Počet príspevkov : 264
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Mysli si co chceš, mě je to fakt jedno...Pro mě jsi člověk, který je mi nesympatický...Neříkám že nemáš pravdu, o tom nepadla ani řeč, jen jsem oznámila, nebo spíš jsem ti to předhodila aby jsi se na to díval i z jiného úhlu pohledu...No, mě bohatě stačí ta scénka na Not dead, kdy jsi tam překopíroval svůj rozhovor s Reinou a ten kdo udělá právě toto, je naopak podle mě "špína", jakou jsi tu oslovil mě...Jednoduše a zkráceně...Neříkám že nemáš pravdu, to co jsi tu napsal pravda je (částečně) a o tom není pochyb, ale chci aby jsi se na něco konečně podíval i z jiného úhlu pohledu...Jsou prostě časy kdy ti učení leze až někam nad hlavu že nic nestíháš a pak je období, kdy naopak toho učení je málo a můžeš se věnovat forku...To ano, ale prostě se na to někdy konečně s rozumem podívej i jinak, než něco vůbec vypustíš z pusy (myslím ten Skype, sorry že ho do tohoto zatahuju, ale je to důvod proč se mi hnusíš, tak aby jsi si nemyslel že nám důvod, nebo něco takového)
ad 1). Na úrovni. Od tebe to sedí. Co se týče gramatiky. Řekl bych, že jsi to spíše ani nečetl.
ad 2). Nepotřebuji vám ji osvětlovat, od toho máš svojí lásku Mistera, on ti mnoho věcí rád řekne. Bezduchým? Ne, hádka, to byl možná přesně ten účel. Tohle hlavně není vzkaz pro vás, obyčejné smrtelníky, ale pro ty božské králíčky nahoře.
ad 3). Naopak, mám do toho co kecat, NDY jsem uzavřel z nedostatku času, narozdíl od určitých lidí zde, kteří tu ten status mají jen pro okrasu.
ad 4). Phatíku, vždyť mne znáš. Mne ta tvoje super crew nemůže ohrozit, ne mne.
Podobně jako Reina, myslíš si, že jakožto bůhví co, prý vysokoškolák budeš vážený. Ne. Snažíš se znít chytře, ale to právě z tebe padají bláboly.
ad 2). Nepotřebuji vám ji osvětlovat, od toho máš svojí lásku Mistera, on ti mnoho věcí rád řekne. Bezduchým? Ne, hádka, to byl možná přesně ten účel. Tohle hlavně není vzkaz pro vás, obyčejné smrtelníky, ale pro ty božské králíčky nahoře.
ad 3). Naopak, mám do toho co kecat, NDY jsem uzavřel z nedostatku času, narozdíl od určitých lidí zde, kteří tu ten status mají jen pro okrasu.
ad 4). Phatíku, vždyť mne znáš. Mne ta tvoje super crew nemůže ohrozit, ne mne.
Podobně jako Reina, myslíš si, že jakožto bůhví co, prý vysokoškolák budeš vážený. Ne. Snažíš se znít chytře, ale to právě z tebe padají bláboly.
Naposledy upravil Mareo Shigeru dne Wed 13 Mar - 21:50, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Faito ten perma ban máš asi za to , že si fakt dement Sa tu zas nerob najväčším prosím ťa Aj tak sa na tebe len ľudia smejú Si nám to tak krásne uložil do bodov normálne sa aj bojím , či tomuto budeš rozumieť
Ehm , Reina ja otvorená kniha, nová kapitola ... Nemali ste si tu znej urobiť kráľovnú potom by sa nechovala ako najväčšia ... Tak to je akčné keď naňho vytiahneš práve ju. Aj tak naňho všetci nadávate pretože vlastný názor máte u riti a poviete len to čo chcú počuť ostatný tak prosím vás nerobte zo seba naj úprimnejších ľudí , keďže každý vieme aký vlastne ste Don´t worry be happy. Ale ten vlastný názor by ste si tiež mohli zohnať
Ehm , Reina ja otvorená kniha, nová kapitola ... Nemali ste si tu znej urobiť kráľovnú potom by sa nechovala ako najväčšia ... Tak to je akčné keď naňho vytiahneš práve ju. Aj tak naňho všetci nadávate pretože vlastný názor máte u riti a poviete len to čo chcú počuť ostatný tak prosím vás nerobte zo seba naj úprimnejších ľudí , keďže každý vieme aký vlastne ste Don´t worry be happy. Ale ten vlastný názor by ste si tiež mohli zohnať
Shinobi
"byste" se píše dohromady a bez "j" ;-)
A pokud se názor můj a adminů ztotožňuje, neznamená to, že každý nemáme vlastní ;-)
Klidně se mi smějte, ale zkuste to někdy udělat z očí do očí. Řešit věci přes třetího člověka, smát se někomu za zády, odmítat s ním mluvit a to všechno schovávat za trapnou výmluvu, že jsem "zasranej póvl pod vaši úroveň", to hovoří za všechno ;-)
A pokud se názor můj a adminů ztotožňuje, neznamená to, že každý nemáme vlastní ;-)
Klidně se mi smějte, ale zkuste to někdy udělat z očí do očí. Řešit věci přes třetího člověka, smát se někomu za zády, odmítat s ním mluvit a to všechno schovávat za trapnou výmluvu, že jsem "zasranej póvl pod vaši úroveň", to hovoří za všechno ;-)
Shinobi
Vesnice:
Klan:
OMG...Párek dementů co si tu o sobě myslí kdo ví co...Hele, když máte tak hezky plnou hubu keců, tak si je šetřte na rodiče a své příbuzné...Ty kecy co tu píšete a stížnosti, které nemají ani pravý důvod jsou fakt ubohý, stejně jako ty Shadowe...
Jestli si ty své proslovy chceš na někom vylívat, tak jedině na svém forku, kde jsi jako admin krutě ubohej, stejně jako tady...Fakt mě už nebaví být hodná, když vlastně vím že částečně držíme pravdu mi rozumní a vy dementi...Reina se nechovala jako nejvyšší, to vy si jen o sobě myslíte že jste tu ti nejinteligentnější a prostě ti ve středu všeho...Bohužel vaše mozky, které u normálních lidí tvoří 80% kapaliny, tak u vás hoši je to bohužel kapalina brzdová, stejně jako vaše dospívání, které očividně nerozkvetlo, protože zvadlo dřív než mohlo začít...Mám pro tebe ještě jednu věc Shadowe...Až neskutečně se ti to podobá
Jestli si ty své proslovy chceš na někom vylívat, tak jedině na svém forku, kde jsi jako admin krutě ubohej, stejně jako tady...Fakt mě už nebaví být hodná, když vlastně vím že částečně držíme pravdu mi rozumní a vy dementi...Reina se nechovala jako nejvyšší, to vy si jen o sobě myslíte že jste tu ti nejinteligentnější a prostě ti ve středu všeho...Bohužel vaše mozky, které u normálních lidí tvoří 80% kapaliny, tak u vás hoši je to bohužel kapalina brzdová, stejně jako vaše dospívání, které očividně nerozkvetlo, protože zvadlo dřív než mohlo začít...Mám pro tebe ještě jednu věc Shadowe...Až neskutečně se ti to podobá
Víte co mi připadá zvláštní? Že až do teď jste ani nepípli. Dokud vám admini tolerovali kde co, tak byl klid, vy jste si dělali svoje blbosti a nikoho to netankovalo. A teď, když na vás došla řada a admini vám šlápli na paty, tak je hned problém. Tohle vedení jsme si tady my hráči vybrali sami, já osobně jsem s ním velmi spokojený a myslím že nejsem sám. Byli byste raději kdyby NSko stálo? Myslím že ne... tak tu nepyskujte a buď hrajte nebo vypadněte, nikdo vás tu nedrží, když se vám tu nelíbí.
Kashike- Počet príspevkov : 586
Tak dobře. "Kdybyste" mne znal, milý Phatíku, víš, že já tímto dávám množnému číslu větší důraz na jakousi uctivost. Japonština je mrcha, jakmile se jí naučíš, cpeš ji všude. Ale "kdyby jste" věděli ...
Ba naopak, on se neztotožňuje. Ty ho přebíráš. To je rozdíl.
P.S.: Internet není žijící bytost, tudíž ji nelze nazvat člověkem.
No Airis ahój! Už jsem ani nečekal, že napíšeš, miláčku. (Kdo sem pustil tu krávu? -,-") Narozdíl od tebe, nemám potřebu rodině vykládat to, co vykládám těm, co si to zaslouží. Nebo se mi zdá ... že z tebe mluví nenávist? ^-^ Ze stylu psaní se toho dá dozvědět mnoho. Stačí se podívat na to, jak moc trapná přirovnání tam jsou.
Kashíí! Taky zdravím a jen dodám. Drží, drží. Drží mne zde můj "To kill" list. A divil by ses, já pípám nonstop. Protože všichni mají tendenci si nonstop něco vymýšlet.
Ba naopak, on se neztotožňuje. Ty ho přebíráš. To je rozdíl.
P.S.: Internet není žijící bytost, tudíž ji nelze nazvat člověkem.
No Airis ahój! Už jsem ani nečekal, že napíšeš, miláčku. (Kdo sem pustil tu krávu? -,-") Narozdíl od tebe, nemám potřebu rodině vykládat to, co vykládám těm, co si to zaslouží. Nebo se mi zdá ... že z tebe mluví nenávist? ^-^ Ze stylu psaní se toho dá dozvědět mnoho. Stačí se podívat na to, jak moc trapná přirovnání tam jsou.
Kashíí! Taky zdravím a jen dodám. Drží, drží. Drží mne zde můj "To kill" list. A divil by ses, já pípám nonstop. Protože všichni mají tendenci si nonstop něco vymýšlet.
Anonymní- Anonymní
Tak keby sa ten názor stotožňoval raz za čas ale nie stále len aby si mohol hrať za najvyššie ranky , keď už sme pri tom bol si ty už niekedy genin ? Fakt dosť pochybujem. A Faito ty si posledný človek čo tu môže hovoriť o pravopisných chybách
, keby sme sa pozreli na 50% tvojich postov nájdeme aspoň po 5 chýb ( zvyšných 30% je slovo presun a 20% spam , kde bude asi ešte viac chýb) Tak sa nehraj na najmúdrejšieho . Máš taký istý postovací štýl ako reina
Prišla som do xxx
povedala "čaute"
Zas tak nám nemusíš uľahčovať život my si prečítame aj 3-4 vety vieš
, keby sme sa pozreli na 50% tvojich postov nájdeme aspoň po 5 chýb ( zvyšných 30% je slovo presun a 20% spam , kde bude asi ešte viac chýb) Tak sa nehraj na najmúdrejšieho . Máš taký istý postovací štýl ako reina
Prišla som do xxx
povedala "čaute"
Zas tak nám nemusíš uľahčovať život my si prečítame aj 3-4 vety vieš
Shinobi
No neviem akú kvapalinu máš ty v hlave keď máš vo zvyku nadávať svojej rodine A Reina To ma dostala , že sa nechová ako najvyššia prosím ťa odveď ma na tú planétu , kde bývaš lebo aj ja chcem vidieť ne-namyslenú Reinu , ktorá nedostane vždy to čo chce lebo každý jej leží u nohách Tak s týmto si ma fakt dostala možno neska ani nezaspím a budem snívať o tej tvojej planéte Počkať adminov na NSGOONe si vybrali hráči A zas iná planéta na tej chcem tiež žiť Ako dobre vieme a pozeral som sa na voľbu *HA tak sa mi nezdalo , že by na NSGOONe hralo 300 ľudí Vykopli ste Shijin , lebo je že vraj blbá Ale asi mala vlastný názor čo A potom ste ešte aj okopírovali príspevky , ktoré sem dala Tak mi prosím nehovorte , že adminov si vybrali hráči Ale ako vtip to bolo dobré
Shinobi
Takže vás Prosím aby ste z touto debatou skončili^^ PM, Skype a iné možnosti ako spolu komunikovať sú online. Alebo chodte spať a vychladnite^^
Budem vám povďační ak sa prestanete vyjadrovať.
Ďakujem všetkým ktorý sa už nevyjadria ^^
Budem vám povďační ak sa prestanete vyjadrovať.
Ďakujem všetkým ktorý sa už nevyjadria ^^
Naposledy upravil Aki Kana dne Wed 13 Mar - 22:10, celkově upraveno 1 krát
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
A ano, byl jsem genin. Jeden měsíc, připravoval jsem se na chuuninské zkoušky. A pak mi jedna nejmenovaná kage věnovala post zástupce vesnice.
Konec konců přibližně před týdnem jsem byl obyčejný muž, ani ne ninja, a teď mám na starosti správu Iwagakure (i když jsem se bránil zuby nehty ;-) ).
Víš, můžeš si myslet, že lezu všem do zadku, můžeš si myslet, že nemůžu hrát nízké ranky, ať to je jak chce, kvalita se prodává sama...konec konců, proto ty nikdy vyší rank nebudeš ;-)
edit: Pardon... pokud chcete něco řešit, můj skype znáte nebo si ho najděte...
Shinobi
Vesnice:
Klan:
TWL...Říká ten pravej co se ztrapňuje už jen tím, že mu jaksi dochází slova ...Nenávist ze mě mluví neustále a na to jsou všichni zvyklí, takže toto už beru v potaz...To slovo "miláčku", ti oplatím slovem "demente" a budeme si kvit ano? ^^ Já opravdu nemám moc času se tu vybavovat s párkem dementů, kteří se tu akorát pokouší si něco dokázat, na to podle mě nemá nikdo...
Yoshi: Promiň, ale ten tvůj mozek podle mě už vyslechnul dřív než jsi se narodil, protože to ani ten kreténskej olej nepromaže tak dobře na to, aby jsi si konečně uvědomil co ty tu pořád meleš, čeho se vůbec tady svou konverzací snažíš dosáhnout? To je jedno...tebe raději už ani nekomentuju....
Podle mě by se tato konverzace měla zcela uzavřít, protože je to jen ztráta času se tu dohadovat s párkem dementů, co budou to samé kecat stále dokola, nemá to cenu se tu ani rozčilovat, takže se měl Shadowe a fakt ti nedržím palce v tom,aby jsi tu zůstal...Jen všem takto kazíš hru a teď si jí kazím i já...Takže, až ten tvůj mozek pobere víc H2O a tvé dospívání naroste na úroveň, kdy si o sobě konečně uvědomíš jaký jsi kteretén, tak až pak řekni pádné a rozumné slovo a nekaž lidem hru.
KONEC VYJADŘOVÁNÍ
Yoshi: Promiň, ale ten tvůj mozek podle mě už vyslechnul dřív než jsi se narodil, protože to ani ten kreténskej olej nepromaže tak dobře na to, aby jsi si konečně uvědomil co ty tu pořád meleš, čeho se vůbec tady svou konverzací snažíš dosáhnout? To je jedno...tebe raději už ani nekomentuju....
Podle mě by se tato konverzace měla zcela uzavřít, protože je to jen ztráta času se tu dohadovat s párkem dementů, co budou to samé kecat stále dokola, nemá to cenu se tu ani rozčilovat, takže se měl Shadowe a fakt ti nedržím palce v tom,aby jsi tu zůstal...Jen všem takto kazíš hru a teď si jí kazím i já...Takže, až ten tvůj mozek pobere víc H2O a tvé dospívání naroste na úroveň, kdy si o sobě konečně uvědomíš jaký jsi kteretén, tak až pak řekni pádné a rozumné slovo a nekaž lidem hru.
KONEC VYJADŘOVÁNÍ
Naposledy upravil Airis Shisen dne Wed 13 Mar - 22:12, celkově upraveno 1 krát
Tak to pevně věřím, že na tvém "To kill" listu je i má postava. Nerad zbytečně kecám o věcech jako je pravopis, možná proto že sám nepíšu nejlíp. Za chlapa má mluvit jeho čin. Třeba by mě zajímalo, čím jste vy kejháci adminům kdy pomohli... to je furt kritika kritika a dál?
Ano, adminy si vybrali hráči. Nevím jak vás, ale mě se na můj názor ptalo plno lidí. Jak už jsem řekl, pokud se vám tu nelíbí z jakéhokoliv důvodu, můžete odejít. Chybět nám tu nebudete.
Ano, adminy si vybrali hráči. Nevím jak vás, ale mě se na můj názor ptalo plno lidí. Jak už jsem řekl, pokud se vám tu nelíbí z jakéhokoliv důvodu, můžete odejít. Chybět nám tu nebudete.
Ja , že nikdy vyšší rank nebudem Nový vtip Keby som chcel môžem byť ANBU , Jounin , Tokubetsu Jounin ale proste mňa láka život genína , dobrodružstva , ktoré môžem ako 13 ročný zažiť a nie ako ty Takže až mesiac si bol genin Tak to je teda strááášne moc Normálne skláňam sa pred tebou A áno vtieraš sa každému do zadku spolu s Reiničkou Len jej to ide lepšie ale aspoň ťa ťahá no Bez nej by si bol maximálne študent akadémie a nie nejaký trotl , ktorý má na starosť R.I.P. Iwa moja obľúbená dedina , škoda že teraz padne ... Po tvojim vedením Jáj a ešte som ne-o-komentoval tvoj starý postovací štýl Tak mi teda povedz prečo len TY a REINA píšete týmto štýlom Mi chceš povedať , že t nieje žiadny starý hráč ?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ak by mi nefungoval mozog nežil by som to je asi prvý bod 2. bod do mozgu sa nikdy H2O nedostane maximálne O2. Tak mi prosím ťa dievča mám ego väčšie než dokážem uniesť povedať ... Čo chceš TY docieliť svojou konverzáciou TU ?!
Kashike či ako sa voláš Keby si vedel ako prebiehali každé voľby adminov na tomto fóre ak by si konečne držal jazyk za zubami a vedel o čo tu ide ^^
Kashike či ako sa voláš Keby si vedel ako prebiehali každé voľby adminov na tomto fóre ak by si konečne držal jazyk za zubami a vedel o čo tu ide ^^
Naposledy upravil Yoshi Gekoo dne Wed 13 Mar - 22:20, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Yuu. Existuje mnoho přísloví vystihující tuto situaci. Proto, prosímtě, nedohaduj se s imbecily, od válčení se špínou jsem tady já. Nemusíš si kvůli mne kazit dobrou pověst. Děkuji všem za účast. ^-^ Teď šup, zalezte do nor, já si pro vás přijdu-
- já že nepomohl adminům, ty ignorantskej, neinformovanej kreténe?! Než mne začneš z něčeho obviňovat, nejdřív si zjisti fakta, protože to já byl ten, kdo s Akihirem domluvil desing a udělal mu už bůhví jaký vylepšeníčka na fórum, Byl jeho problém, že to potom odmít a já mu řekl, že pro něj nehnu už ani prstem! Tudíž, nejdřív si najdi zdroje a pak zbroj!
Tady je fakt demence na prvním místě. Boji zdar, příští shledání je bojiště. Yuu, nevyjadřuj se, děkuji.
- já že nepomohl adminům, ty ignorantskej, neinformovanej kreténe?! Než mne začneš z něčeho obviňovat, nejdřív si zjisti fakta, protože to já byl ten, kdo s Akihirem domluvil desing a udělal mu už bůhví jaký vylepšeníčka na fórum, Byl jeho problém, že to potom odmít a já mu řekl, že pro něj nehnu už ani prstem! Tudíž, nejdřív si najdi zdroje a pak zbroj!
Tady je fakt demence na prvním místě. Boji zdar, příští shledání je bojiště. Yuu, nevyjadřuj se, děkuji.
Anonymní- Anonymní
A dosť!
Je koniec! Nech sa už nikto nevyjadruje, ak máte v sebe aspoň kúsok cti a rozumu, nepadne už žiadne slovo ani nadávka! NIČ! Chcete rozvrátiť fórum? Ak áno pokračujte a admini uvidia aký ste.. Ak nie, tak láskavo držte ticho^^
Kinto- Počet príspevkov : 20
Nechcem sa tu do toho moc rýpať, neviem poriadne ani o čo tu ide, bol som dokonca lenivý si prečítať všetky posty čo ste tu napísali. To je ale nepodstatné. Chcel som tu dať narážku na to, že mám dojem, akoby tu bola v poslednej dobe veľmi mizerná atmosféra a kopa konfliktov. Toto fórum, už nerobí ten dojem čo kedysi, núti ma to zamysleť sa čím to je. -.-"
Presne ako napísal Kinto. KONIEC.
Presne ako napísal Kinto. KONIEC.
Saikoro- Velitel Jouninů
- Počet príspevkov : 230
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Cross
Já se jen slušně zeptal, jestli jste adminům s něčím pomohli a ty hned taháš urážky a silná slova? Koukám že dneska už se slušný člověk se slušným přístupem nikam nedohrabe. Nechám to tedy na adminech, aby posoudili korektnost tvého jednání. Zvláště pak v okruhu slušného přístupu k hráčům. Tuším že za sprosté nadávky a urážky se kdysi banovalo a bylo by tedy dobré tento postup přinejmenším znovu zvážit. Ale... to už je věc adminů.
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: