Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Přístav

+2
Roronoa Zoro
Kensei
6 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Přístav - Stránka 2 Empty Přístav

Příspěvek pro Kensei Sun 10 Feb - 18:17

First topic message reminder :

Přístav - Stránka 2 Images?q=tbn:ANd9GcTicCKosVwhBQCHWfniIgQ0SYsx8SKvZ_-OwxSHxpflUL3BPDl4

Známý přístav Kumogakure, rozhodně dobře střežený ANBu.
Kensei
Kensei

Počet príspevkov : 281

Návrat nahoru Goto down

Přístav - Stránka 2 Empty Re: Přístav

Příspěvek pro Sanhyaku Shunsui Sat 1 Jun - 9:20

"Suiton: Mizu bunshin no jutsu!" Štyri klony vedľa mňa vytiahli katanu a rozbehli sa naproti nukeninovi, ku ktorému som sa z neznámeho dôvodu bál priblížiť. Musím byť opatrný. Prepadol nás zo zálohy bez toho, aby som si to všimol. Je silný a určite verí svojím schopnostiam. Nebol by som prekvapený, ak by to bol klon plný výbušných lístkov.
Sanhyaku Shunsui
Sanhyaku Shunsui
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Počet príspevkov : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sat 1 Jun - 10:27

Napříč Zorový slovům se nukenin naproti němu stále nehýbal. Na tváři stejný úšklebek jako předtím, který se ale teď změnil i ve zlobný.
"Šermíř proti Shinobimu? Myslíš si, že ctím nějaké tyhle zásady? Nechtěj mě rozesmát!" Krátce se odmlčel, než se na Zora chladně, povýšeně podíval.
"Shinobi nejsou nic víc než odpad, který musí být zlikvidován. Tisíciletí jsme byli ultačovaní velkými národy, schovávali se, přežívali z mála, jen proto, abyste se vy mohli roztahovat a lovit nás jako divou zvěř. A tomu ty říkáš být Shinobi? Je mi tě líto, chlapče." V tu chvíli na Zora vyletělo obrovské množství kunaiú s výbušnými lístky a okolí zahalil kouř.

Druhý nukenin si počínal stejně jako ten první, v klidu, ale nemluvil, jen svého nepřítele pozoroval, zkoumal každou jeho reakci a hned na ní vymýšlel obranu, ale jak po chvíli zjistil, ani nebude muset moc přemýšlet.
Kloni se naproti němu vyřítili a on jen vytáhl kunai a vyhýbal se s lehkostí každému jejich úderu. Jako kdyby věděl, že přesně ten výpad udělá! Po pár vteřinách kloni zmizeli stejně rychle, jako se objevili.
"Všechno?" Kunaiem otočil v ruce a dál pozoroval Shunsuie.
Nukenin
Nukenin

Počet príspevkov : 714

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Roronoa Zoro Sat 1 Jun - 10:48

Stál jsem stále v obrané pozici a čekal na svou příležitost. On se však nehýbal a jen se vysmíval. " Žvanění ti jde dobře, stejně jako tvá arogance. Je čas ti ukázat kam patříš, a že se nemáš povyšovat nad ostatní. " Hodil na mně celkem dost věcí. Odskočil jsem a kličkoval, zatímco jsem odrážel vrhací předměty. Vybuchující kunaie mi dělali perfektní clonu, jelikož oblast zahalil dým. Dělalo mi to tak ideální krytí. Nebylo mně v kouři vidět a vynořil jsem se z něho když jsem zrovna švihl katanama po jeho hlavě, aby to měl rychle za sebou. Ale byl jsem připraven na nejhorší, protože vypadal sebejistě.
Roronoa Zoro
Roronoa Zoro

Počet príspevkov : 215

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sanhyaku Shunsui Sat 1 Jun - 11:10

Bez slova útočím ďalej. Ak nemieni útočiť on, tak mu na to ani nenechám šancu. Suiton: Mizu bunshin no jutsu! Chcel som to ukončiť tak, aby som sa nemusel namáhať, ale vidím, že všetko nejde podľa mojich predstáv. Rozbehnem sa proti nukeninovi, zatiaľ čo si vytiahnem katanu a napustím do nej bleskovú čakru, klony za mnou zaujmú bojovú pozíciu a začnú robiť pečate. Kedže som sa ešte stále nenaučil robiť pečate rýchlo, musím na silnejšie techniky využívať klony.
Sanhyaku Shunsui
Sanhyaku Shunsui
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sat 1 Jun - 12:02

Ta clona neměla sloužit jako výhoda jen Zorovi, ale samotný nukenin to měl v plánu. V okolí byly rozmístěny pasti, na které Zoro pozapomněl a tím, že na něj zaútočil, do jedné z nich šlápnul. Tím upozornil nukenina na pohyb, na místo, kde byl Zoro vyletěly jehlice a shurikeny, zatímco nukenin sám vytáhl Katanu, jemu bylo jedno, že ho shurikeny taky poraní a před jednou jeho katanou se sklonil, zatímco druhé se nevyhnul a přeťala mu ruku. Na místo, ale aby začal křičet, se na Zora podíval a ušklíbl se. Ruka mu během pár vteřin dorostla znovu.
"Jak jsem řekl, to nic jiného neumíš?" Všechny rány po shurikenech se zahojily, nukenin volnou rukou udeřil do Zorova nechráněného břicha a obrovskou silou ho nechal se proletět o pár metrů dál.

Druhý nukenin si zívnul, tohle ho začalo unavovat. Stále dokola jen kloni, to se na nic nezmůže sám? Vytáhl kunai a rozběhl se proti němu, moc dobře věděl, kdo je ten originál. A tím, že naplnil katanu bleskovou chakrou to nukeninovi jen usnadnil. Chakra, senzibiliové dokážou chakru vnímat líp než kdokoliv jiný a tak dřív, než se jeho katana dotkla jeho kunaie, se jí s lehkostí vyhnul a objevil se přímo před Shunshuiem s poskládanými pečetěmi.
"Magen: Jigoku Kouka no Jutsu" Uvrhl ho právě do Genjutsu, protože ho Shunshui přímo viděl. V Genjutsu ho obklopily plameny a začaly ho sžírat, pohlcovat. Bylo to vážně jen genjutsu nebo technika? Na to musel přijít sám.
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Roronoa Zoro Sat 1 Jun - 12:12

Podařilo se mi useknout mu jednu ruku, která mu dorostla nějak moc rychle. Stihl jsem na to jen říct " Dafuq? " A udeřil mně do břicha a já se pár metrů proletěl, ale odrazil jsem se nohama zpět o strom. Získal jsem tím odrazový můstek a velkou rychlostí jsem se řítil zpět na svého nepřítele, tentokrát však s další technikou, která ho měla zasáhnout všemi třemi meči. " Oni Giri "

Roronoa Zoro
Roronoa Zoro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sanhyaku Shunsui Sat 1 Jun - 13:10

Genjutsu som nečakal...Z neba na mňa spadla ohnivá guľa a začal som horieť, ako aj všetko okolo mňa. Je to genjutsu alebo skutočnosť? Nad tým som dlho nepremýšľal, pretože v normálnom svete na vás oheň nemôže spadnúť z neba, to bolo jasné. Problém bol, ako sa z toho genjutsu dostať. Na genjutsu som nemal nadanie, ale neprešiel by som cez ANBU výcvik bez základov. Presne som vedel ako sa dostať zo slabšieho genjutsu a nebol pre mňa problém kedykoľvek to spraviť. Ruky som zložil do pečate tigra, sústredil na na svoj čakrový obeh a skríkol: "Kai!!!"
Klony zatiaľ stáli na svojom mieste v skutočnom svete a stále robili pečate, ktoré nemali konca kraja.
Sanhyaku Shunsui
Sanhyaku Shunsui
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sat 1 Jun - 14:31

Jakmile se na něj vyřítil Zoro, stejně měl stále na tváři široký úsměv. Evidentně byl hodně sebejistý. Jednu ruku mu opět useknul, ale ona mu běhm pár vteřin dorostla a na to ta druhá celá zčernala, čímž by se normální, i hodně silný meč měl o jeho ruku zlomit. Použil techniku Doton: Domu a jen sledoval Zorovo výraz, když ho tou samou rukou opět odrazil a dostat pěstí od něčeho, co přelomí i kov rozhodně zabolí.

Shunshui se bohužel, s úrovní Genjutsu 2 nemohl dostat ani z C-rankové techniky Genjutsu. Tenhle senzibil nebyl začátečník, mohl se rovnat používané obávané Kurenai. Ohně se sice zbavil a poznal, že je to Genjutsu, ale nemohl se z něj dostat. Celá krajina se začala opět měnit, přetvořovat a najednou se ocitl úplně jinde než předtím, ocitl se v údolí, sám.
Přímo za ním se objevil strom, další z technik, který ho koeny připoutal k sobě a z jeho kmenu vylezl onen nukenin s kunaiem, který mu přidržel pod krkem.
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Roronoa Zoro Sat 1 Jun - 14:57

Stalo se něco neuvěřitelného. Zase mu dorostla nová ruka, ale co víc on mi zničil kompletně katanu v levé ruce. Zbyla mi už jen v té pravé a moje speciální v ústech, kterou jsem si přehodil do levačky jakmile jsem vstal po odražení. Těžko jsem vydechoval a nadechoval. Byla to opravdu rána. Podíval jsem se vyděšeně na kousky svého meče, který se už nedal opravit i kdyby se ho snažili narovnat. Nechal jsem ho na místě a můj pohled se pak změnil. Byl jsem naštvaný a šlo to poznat i z mého pohledu, který zdůrazňoval, že ho chci zabít. Bolest jsem kvůli svým myšlenkám úplně přestal ignorovat a začal jsem se přibližovat k němu, ale úplně sebejistě. Nikdo nemohl tušit co zrovna udělám. Jen jsem se k němu přibližoval beze strachu. Bylo mi absolutně jedno jestli na mně třeba pošle atomovku.
Roronoa Zoro
Roronoa Zoro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sanhyaku Shunsui Sat 1 Jun - 15:57

Ocitol som sa v genjutsu, ktoré som nemohol zrušiť a jediné, čo som mohol robiť bolo čakať. Dúfal som, že moje klony sú dosť inteligentné na to, aby niečo spravili...

Klon č.1: Uvedomí si, čo sa deje pred ním a že originál je chytený v genjutsu. Neváha, prestane robiť pečate a začne niečo podnikať. Pokrčí kolená a zjaví sa okolo neho modrá aura. Klon použil Raiton no Yoroi, obávanú techniku Raikageho. Z ničoho nič zmizol zo svojho miesta a obrovskou rýchlosťou, tak veľkou, že obyčajný shinobi by ho nevidel a ak áno, tak by bol schopný jedine na obranu, sa rútil k Shunsuiovi, na ktorého kládol ruku pripravený, vložiť do neho svoju čakru.

Klon č.2: Po tom, ako sa spamätal prvý klon, pochopil aj tento čo sa deje okolo neho. Zdvihol oči zo zeme, prestal sa sústreďovať na techniku a tiež použil Raiton no Yoroi, ale tento sa rozbehol opačným smerom. Smerom k Zorovi. Na malý okamih, kým k nemu bežal si uvedomil, že je naštvaný. O necelú sekundu však už stál vedľa neho a otváral ústa: "Zoro, viem, že je teraz hlúpe chcieť to od teba, ale potrebujem pomoc. Som chytený v genjutsu a sám sa z neho nedostanem. Ak mi pomôžeš, odvďačím sa ti. Iba do mňa prenes svoju čakru a ja sa zatiaľ postarám o tohto. Ukázal na nukenina stojaceho oproti Zorovi. A nesmieš sa mu pozrieť do očí, inak spadneš do genjutsu aj ty.
Sanhyaku Shunsui
Sanhyaku Shunsui
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sat 1 Jun - 17:14

První nukenin jen sledoval Zora, co udělá. Tentokrát ale přestal útočit a spíš se stáhl. Bylo zvláštní, něco se dělo a jen vyčkával na Zorův výpad, připraven opět s Doton: domu. Jeho znovu nabývání končetin byla technika, a každá technika má své slabiny.

Druhý nukenin neustále trápil Shunsuie v Genjutsu, mučením a přehráváním jeho smrti stále dokola, ale sám byl natolik vycvičený senzibil, že příchod klona, který na něj přišel dokázal vycítit jen kvůli Raiton no Yoroi. Uhnul na poslední chvíli a ačkoliv se musel pohnout z místa, Genjutsu se i tak nepřerušilo. Senzibil sám o sobě nebyl ten nejrychlejší, ale právě díky obrovskému citlivému vnímání chakry byl schopný se jeho útokům vyhýbat, stejně jako se dokázal vyhýbat i klonům. Ale přímo neútočil, jen uhýbal.
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro bijuu Sat 1 Jun - 17:21

Přístav - Stránka 2 Hachibi
Zoro, právě tím svým hněvem a vším probudil v sobě něco, co s ním už dlouho nepromluvilo. A ano, byl to právě Hachibi, který se už na ten boj nemohl ani dívat. Po posledních událostech na Želvím ostrově, kde se Zorem utvořil dohodu neměl potřebu se k němu hlásit nějak víc.
"Poslyš, mladej, můžeš mi vysvětlit, proč jsi ten boj ještě neukončil? To jsi na to tak slabý?" Prudká bolest hlavy, ozval se právě v tu nejnevhodnější chvíli.
"Použij mě a smažeš celou jeho existenci. Použij mě a dokážeš všechno, navrátíš Kumogakure slávu, to si přece přeješ, ne?" Lákal ho a nabízel, podlehne?
bijuu
bijuu

Počet príspevkov : 183

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Roronoa Zoro Sat 1 Jun - 17:43

Moje já v realném světě pokračuje v chůzi i přes slova klona ANBU blíže k tomu nukeninovi. Absolutně ho nevnímá, protože je uzavřený ve své mysli s Hachibim. Objeví se před obrovskou klecí v níž byl Hachibi. Tak zdá se, že si se nakonec ukázal. Je sice milé, že mi chceš poskytnout tvou sílu, ale pokud bych ji nyní použil na tohoto shinobiho tak bych tě akorát ponížil. Na tohohle stačím svou vlastní silou a ukážu ti, že ten kdo stojí vždy pod tebou není jen slaboch. Později si můžeme promluvit pokud se ti bude chtít. Těmahle rukama navrátím Kumogakure její zašlou slávu a svobodu. Ukázal jsem na Hachibiho Tak teď sleduj jak nakopu toho nukenina, který si myslel, že mně jeho útoky porazí. Byl jsem stále ve své mysli, ale ovládal jsem své tělo silou vůle abych mohl zůstat jak tam tak bojovat.
Roronoa Zoro
Roronoa Zoro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sanhyaku Shunsui Sat 1 Jun - 17:51

Nukenin spravil pohyb, ktorý klon presne čakal. Rozbehnúť sa oproti nepriateľovi, s tak silnou technikou, by zastrašilo každého. Nukenin sa tak uhol v dojme, že naňho klon útočí, no namiesto toho sa rukou jemne dotkol hlavy Shunsuia a rýchlo doňho napustil svoju čakru, aby narušil jeho tok. Genjutsu v tom momente prestalo. Sanhyaku Shunsui bol naspäť, síce trochu otrepaný z mučenia, no ako správny ANBU to prehliadol bez mrknutia oka. Všetky klony, ktoré tu pobehovali sa zmenili na vodu a usadili na zemi ako mláka. Už tu nebola jediná technika, ktorú by Shunsui vytvoril. Rýchlym pohybom schytil svoju obyčajnú katanu, ktorá doteraz ležala na zemi vedľa neho a okamžite sa s ňou zahnal na nukenina vedľa neho. Spomenul si, ako ho vtedy chytil do genjutsu a tak rýchlo zatvoril oči. Teraz nebol priestor na chyby.
Sanhyaku Shunsui
Sanhyaku Shunsui
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sat 1 Jun - 18:41

První nukenin nechápavě sledoval Zora, počkal přesně dvě minuty a v té chvíli se rozběhnul přímo na Zora, jen s katanou v ruce a druhou rukou stále v Doton: domu. Útočil přímo, tvrdě, neomylně a hlavně rychle. Chtěl využít momentu překvapení, ale jeho boj netrval dlouho, po chvíli se opět stáhnul o kus dál, vyčkal, a znovu zaútočil. A tak dokola.

Co se týkalo druhého nukenina, v duchu zaklel, že toho nukenina nezastavil dřív, než se dostal k originálu a oživil ho. Protože potom už evidentně Shunsui přišel na jednu velkou slabinu a to, že když na senzibila zaútočíte přímo, bez klonů, chakry a brnění, bude těžší pro něj vás stíhat. On věděl, kde se Shunsui nachází, ale špatně se mu vyhýbal. Pokoušel se jen uhýbat, ale sám neútočil.

Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro bijuu Sat 1 Jun - 18:43

Hachibi po tom, co mu Zoro řekl, že jeho pomoc nepotřebuje, se stáhnul. Byl to bijuu, kterému většina věcí byla ukradnutá, jediné co chtěl, bylo dostat se ven. Pokud jeho moc nechce, jednou bude chtít. A on do té doby bude vyčkávat.
"Ať chceš nebo ne, jednou mou sílu použiješ.." S těmi slovy se dvě oči démona ztratili ve tmě a Hachibi se Zorem přerušil kontakt.
bijuu
bijuu

Počet príspevkov : 183

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Roronoa Zoro Sat 1 Jun - 19:33

V moment když na Zora útočil nukenin se probral. Otevřeli se mu oči s upřeným pohledem. Vyhnul se každému útoku, který na něj nukenin použil. Hlavně té jeho posílené technice paže. Dokázal se však vyhýbat jeho útokům. Co však způsobilo to, že se Zorovi tak zrychlily reflexy? Dodala mu snad návštěva Hachibiho kuráž nebo že by to bylo kvůli zlomení jeho meče? Každopádně byl silnější než před chvílí. Bral to vážně, ale tentokrát už nenechal nukenina dále se stahovat. Při stahování zasunul svou jednu katanu zpět do pochvy a tu s bílou čepelí držel pevně v rukou. Jediné co šlo v té chvílí zaslechnout byl zvuk proseknutého železa a slova, které uslyšel nukenin od Zora jako poslední. " Ittoryu Iai: Shishi Sonson " Při druhé části jeho věty se už ale objevil za nukeninem a zasouval katanu zpět. Když ji zaklapnul tak se už jedině mohlo dít jen to, že z nukenina mohla sršet krev z levého ramene, které by mělo být proseknuté do půlky těla. Zdali přežil takový útok toť byla otázka, stačilo se otočit a přesvědčit se na vlastní oči.

Roronoa Zoro
Roronoa Zoro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sanhyaku Shunsui Sat 1 Jun - 20:14

Sústreďoval som sa na každý výpad mečom, každý svoj aj nepriateľov pohyb. Napínal som uši na každý zvuk, ktorý okolo mňa bol. Bolo to nesmierne dôležité, ak som sa nepriateľovi už nechcel pozrieť do očí. Pred každým výpadom som oči zatvoril, potom sa zase stiahol na chvíľu ich otvoril, aby som našiel presnú polohu nukenina a potom zase zaútočil. Pri mojej rýchlosti preňho muselo byť obtiažné, uhýbať sa mojím útokom, ale kto vie ako dlho by to trvalo. Tak som sa rozhodol rýchlo to ukončiť. Zatiaľ čo som zaútočil jednou rukou, druhú som si založil za chrbát, strčil ju do zadnej kapsy a vytiahol dva výbušné lístky. Počas výpadu som sa zohol bližšie k zemi a pod seba položil zapálené lístky. Mal som asi 2 sekundy do výbuchu a načasovanie muselo byť perfektné. Dokončil som úder, ktorému sa nukenin zase vyhol. Hneď potom som odskočil priamo za seba najrýchlejšie ako som dokázal a očakával som výbuch, ktorý mal nastať asi o jednu sekundu.
Sanhyaku Shunsui
Sanhyaku Shunsui
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun 2 Jun - 8:46

První nukenin se opět stáhnul, aby se mu zahojily všechny rány, ale ve chvíli, kdy na něj Zoro vystartoval, nestačil dostatečně uhnout a meč mu projel ramenem. Kupodivu doopravdy z něj začala sršet krev, ale rameno nebylo přeseklé celé, druhá část se zahojila. Jak je to možné? Jde o to, že nukenin má během uzdravování jistý časový limit. Bolestivě se ušklíbl, dost krvácel, ale aby se zachránil, použil další techniku. "Dobrý pokus, teď já!" Už dávno předtím měl poskládané pečetě na Dotonovou techniku, takže ve chvíli, kdy byl Zoro u něj, položil na něj dlaň a použil techniku, kdy se Zorova váha zdvojnásobí, tím mu znesnadní rychlejší pohyb. Potom od něj odskočil a podíval se v dáli na svého Velitele. Nejspíš bude čas se stáhnout. Sám dost krvácel a další boj by nebyl dobrý nápad. To dorůstání nefunguje zase tak rychle a už jednou otevřená rána se tak rychle nezahojí.

Druhý nukenin neustále pozoroval Shunsuie, ale vzhledem k tomu, že nepoužíval chakru, odhadovat jeho pohyby bylo mnohem těžší, ba až skoro nemožné. Ale i tenhle nukenin byl na boj zblízka už předem připravený a jeho vnímání a pozorování okolí bylo na hodně velké úrovni, takže si připravil pár pečetí jednou urkou, zatímco druhou blokoval Shunsuie, proti kterému měl výhodu, že se nedíval. Shunsuiovi se podařilo ho několikrát seknout, ale nic tak extra vážného to nebylo. Nukenin měl pod sebou výbušný lístek, věděl, že tohle bude nejspíš konec, ale těsně předtím, díky připraveným pečetím, se pod Shunsuiem objevilo bahno, které ho začalo stahovat dolů. V tu samou chvíli se ozval výbuch, který sice nukenina zabil, ale on měl pro tenhle případ i po smrti něco připravené.
Na místě, kam Shunsuie uvěznil, byla předtím položená past. Tím, že se ponořoval hloub o ní jen zavadil a přímo na něj z vrchu a ze stran začali padat shurikeny, kunaie a senbony. Vzhledem k tomu, že bahno zatuhlo, bude mít co dělat, aby se vyhnul.
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Roronoa Zoro Sun 2 Jun - 8:59

Dokázal jsem ho přeseknout, ale nedokončil jsem to kvůli jeho útoku. Chtělo to druhý zásah, ale v tom mně chytnul za rameno a já pocítil tíhu mého těla a já ztuhnul. Měl jsem nyní jedinou možnost. Použít útok většího rozsahu, který pokryje celé tělo. Bylo na čase abych použil umění létajícího ostří. Hůř se pohybovalo, ale musel jsem to zvládnout. Stále ustupoval a léčilo se mi zranění, já však mířil na jediné. Na již otevřenou ránu, která se mu nezahojila, protože je velmi hluboká. Připravil jsem svůj meč na švih " Ittouryu Sanjuuroku pound hou " Z mého meče vyšel velký modrý paprsek světla, který byl ovšem létající ostří. Bylo rychlé a destruktivní. Velmi užitečné i na zničené velkého plošného útoku. Narušil dokonce po pohyb větru.

Roronoa Zoro
Roronoa Zoro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sanhyaku Shunsui Sun 2 Jun - 9:21

"Huh." Takže pasť po smrti, ten nukenin sa nezdá. So stále voľnými rukami som rýchlo spravil pečať tigra a ruky som mal pri tom tak zatlačené do seba, akoby som si ich chcel zlomiť."Raiton: RAIUZU!" V sekunde zo stuhnutého bahna okolo mňa vystrelili vlny blesku, ktoré okolo mňa vytvorili ochrannú špirálu. Ruky som k sebe pritlačil ešte viac a piliere okolo mňa začali rotovať obrovskou rýchlosťou. Každý shuriken, kunai, či senbon sa len neškodne odrazil od mojej techniky a dopadol na zem. Keď sa odo mňa odrazili všetky shurikeny, techniku som uvoľnil a ruky od seba odtiahol. Zostávalo jediné. Dostať sa von, no teraz som si radšej doprial chvíľku oddychu.

Přístav - Stránka 2 Kaminarishield
Sanhyaku Shunsui
Sanhyaku Shunsui
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun 2 Jun - 10:37

První nukenin doopravdy nečekal, že by byl Zoro ještě něčeho schopen. Nechal se nachytat, proto se dostatečně nebránil a Zoro ho konečně mohl porazit. Nukenin už se po té ráně nezvedl, a stejně jako jeho Velitel, padl mrtvý k zemi. Zoro si totiž seknutí meče načasoval ve chvíli, kdy hojení mělo svůj 2 minutový limit. Nukeninovi však zrádný úsměv na tváři přetrvával stále.

Pokud se oba dva vypořádali se zraněními a vydali se konečně pro zásoby, čekalo je určitě nemilé překvapení a jistý zádrhel. Samotné bedny, když je otevřely, byly prázdné, vystlané senem a vším možným, jen ne jídlem. Vesničané a kapitán připlouvající lodi, na ně koukali s hrůzou a děsem v očích, evidentně je považovali za další nukeniny, co jim vezmou život, jen co tenhle podraz zjistí, protože vesničané se nehodlali vzdávat.

Bylo zvláštní dívat se na ty lidi, kteří se dřív usmívali, jak teď neznají nic jiného než strach a hrůzu. Pravé zásoby byly ukryty na lodi, ale ta, začala rychle odplouvat pryč.
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Roronoa Zoro Sun 2 Jun - 10:46

Konečně bylo po všem. V těchto časech bylo potřeba sehnat peníze a proto jsem prohledal mrtvoly nukeninů kde jsem našel nějaké peníze co nebyly roztrhané. Ukryl jsem je ve svých šatech a šel k bednám ve kterých bylo jen seno a zavolal na ANBU " Musíme tu loď chytit, nejspíš ty zásoby budou na lodi. " Účinky techniky začali vyprchávat když její uživatel zemřel. Mohl jsem se opět volně pohybovat, ale nebyl jsem ještě tak rychlý, protože mé svaly se ještě vzpamatovávali z Shishi Sonson. Mělo by to po nějaké chvíli být opět v pořádku. Vydal jsem se opět za lodí a na moři jsem se odrazil od vody na příď lodi.
Roronoa Zoro
Roronoa Zoro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sanhyaku Shunsui Sun 2 Jun - 11:06

Spomeniem si, že naša pôvodná misia bola ukradnúť zásoby nukeninom. Preto sa rýchlo pozbieram a rozhodnem dostať sa z techniky. Zoberiem si pevne do ruky katanu, ktorú som pustil vedľa seba tesne pred tým, ako som musel použiť techniku. Napustím do nej veľké množstvo čakry a pár ťahmi okolo seba rozkyprím stuhnuté bahno. Katanu si odložím za chrbát a vytiahnem 2 shurikeny. Pripevním na nich svoje čakrové lano a hodím na najbližší strom. Poriadne zachytím bleskové lano a vytiahnem sa na pevné zem. Pomaly idem k miestu, kde umrel môj protivník a opodiaľ nájdem jeho potrhané telo. Stále je v celku, i keď sa pomaly rozpadá. Nahmatám mu peňaženku a zoberiem všetky peniaze, ktoré mal."Tak málo? No chlapče od teba som toho čakal viac. Peniaze si vložím do vrecka a idem smerom k lodi. Od pobrežia sa odrazím a jedným skokom sa dostanem na palubu lodi vedľa Zora.
Sanhyaku Shunsui
Sanhyaku Shunsui
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Roronoa Zoro Mon 3 Jun - 11:42

Jakmile jsme naskočili oba na loď tak byli trochu vyděšení a z počátku to vypadalo, že zaútočí všichni naráz. Naštěstí tu byl ANBU, který uměl dobře vysvětlovat situaci, kterou jim popsal tak aby nám řekli pravdu a dodali zásoby. Dohodli jsme se dokonce i na pravidelné dodávce zásob, za kterou jim dáme patřičnou odměnu. Byli tak laskavi, že nám nabídli odvoz kam až to nejdál půjde. Naštěstí kumo byla hned u vody. Takže jsme pluli dál se zásobami, ale než jsme tak učinili tak jsem seskočil z lodi a běžel jsem pro svůj zlomený meč. Jakmile jsem ho našel a posbíral tak jsem ho nějak naskládal do pochvy a vyrazil opět na loď. Vypluli jsme. (přesun)
Roronoa Zoro
Roronoa Zoro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: