Návrat
3 posters
Ns: Go on :: Informace :: Nepřítomnost
Strana 1 z 1
Návrat
Chcel by som sa ospravedlniť za môj neohlásený odchod, vypadol mi internet a stalo sa pár vecí, ktoré dosť ... no unavili ma od hry. Znova mrzí ma to, ale jakš takš sa vraciam a rád by som poprosil o návrat postáv Akio Sakkaku, Shiro Ochita a Nao Uzumaki znova do hry, ich neprítomnosť nejako zahrám xD Ďakujem a znova, mrzí mi to xD
Akio Sakkaku- Genin
- Počet príspevkov : 185
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Sakkaku
Re: Návrat
Takže vážení,
bráška mě poprosil, abych oznámila jeho nepřítomnost na pár dalších dní, přesně bych neuváděla, protože to není zcela jisté.
Á-chan má teď jisté osobní problémy a myslím, že by si měl dát chvilku pohov, protože tu postuje téměř pořád.
Tímto chci hlavně upozornit hráče, kteří jsou zapojeni ve fillerech, které bráška vede, o strpení^^
bráška mě poprosil, abych oznámila jeho nepřítomnost na pár dalších dní, přesně bych neuváděla, protože to není zcela jisté.
Á-chan má teď jisté osobní problémy a myslím, že by si měl dát chvilku pohov, protože tu postuje téměř pořád.
Tímto chci hlavně upozornit hráče, kteří jsou zapojeni ve fillerech, které bráška vede, o strpení^^
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Návrat
Hlásim neaktivitu, od dňa
6.6 na neurčito, podľa všetkého na týždeň možno viac nebude mať prístup k fóru. Alebo k netu, alebo vôbec k počítaču. Dôvod? Návšteva rodiny v zahraničí. Platí pre postavy:
Hideo Hatake, Hideo Uzumaki, Nao Yuki, Shiro Ochita, Daiki Ayme, Akio Sakkaku, Sennin
6.6 na neurčito, podľa všetkého na týždeň možno viac nebude mať prístup k fóru. Alebo k netu, alebo vôbec k počítaču. Dôvod? Návšteva rodiny v zahraničí. Platí pre postavy:
Hideo Hatake, Hideo Uzumaki, Nao Yuki, Shiro Ochita, Daiki Ayme, Akio Sakkaku, Sennin
Hideo Hatake- Jounin *A
- Počet príspevkov : 125
Ns: Go on :: Informace :: Nepřítomnost
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: