Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zetsu - návrat

2 posters

Goto down

Zetsu - návrat Empty Zetsu - návrat

Příspěvek pro Tokiro Ryuu (Zetsu) Mon 21 Jan - 15:59

Tákže, určite si všetci uvedomili, že som bol na veľmi dlhú dobu neaktívny... To sa však zmení. xD Rozhodol som sa totiž, že uskutočním svoj návrat do hry, avšak iba za túto jednu postavu... Vzhľadom na to, že sa mnoho ohľadom Akatsuki pomenilo, zatiaľ bude Zetsu pracovať sám, AVŠAK v najbližšej dobe určite Akatsuki kontaktuje a možno sa aj dohodne na spolupráci s nimi. xD

Inka platí úplne všetko ako predtým. Informácie, ktoré Zetsu poskytol priamo v hre v minulosti, ostávajú úplne rovnaké, obzvlášť by som si dovolil zdôrazniť:
"Od nášho zrodu počúvame len jedného jediného shinobiho a to nášho stvoriteľa, ktorý nám prikázal sprevádzať Tobiho. Potom ako tento svet raz a navždy obaja opustili, všetky bojiská pokryli pozostatky našich spráchnivelých tiel. Iba veľmi málo z nás prežilo, avšak Madarova vôľa nezahynula. Bola v tomto svete z neznámych príčin zachovaná i naďalej," narážala biela polovička na to, že i napriek všetkému v tomto svete čierny Zetsu pretrval.
"Dal som dohromady všetky preživšie klony a nanovo stvoril bieleho Zetsua s chakrou na úrovni jinchuurikiho, s ktorým som sa následne zlúčil. Tak sme sa i po druhýkrát znovuzrodili."
Zetsu by teda pokračoval tam kde skončil.

POZOR! Vzhľadom na to, že je Zetsu zložený zo všetkých pozostatkov Madarom stvoreného Zetsua, techniky ako Kagero, Kisei Bunshin, Hoshi no Jutsu, Narikawari no Jutsu a podobne (patriace výhradne Zetsuovi) teda ovláda iba on a preto každý, kto by sa ich chcel naučiť, prípadne vyrobiť nové Zetsuove klony, musí uzavrieť dohodu s originálom (to iba aby sa tu neobjavili nejaké napodobeniny ^^). O svojom návrate som sa už rozprával s Akihirom a Pili, a hoci to ešte nie je isté, pevne verím a dúfam, že Tsuki s tým mať problém nebude, preto očakávam, že snáď dostanem naspäť farbu a hodnosť. Predom ďakujem za zhovievavosť. ^^
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tokiro Ryuu (Zetsu)

Počet príspevkov : 404

Návrat nahoru Goto down

Zetsu - návrat Empty Re: Zetsu - návrat

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Mon 21 Jan - 21:50

Takže....

Zetsu bude prozatím převelen do Konohy, kde bude samozřejmě pod jiným jménem a identitou...
Je to dějová postava a to nám pomůže navázat na stanovený, ale i budoucí děj, který by měl nastat...

Předem prosím o to, aby někteří horlivci ihned nepojímali podezdření a vždy když něco zjišťoval jej hned nenašli...
Jak všichni víme...Zetsua nedokázali zaznamenat ani senzibilové a skryl se dokonce před všemi Kage, takže na to berte ohled...
Navíc se vše bude týkat děje, do kterého samozřejmě budou později všichni zapojeny, ale je nutné to také nejprve trochu rozjet a k tomu jsou potřeba i herní věci, jako získávání informací, tvorba plánu a prostě kompletní začátek...
Byl bych tedy nerad, kdybych musel obden řešit to, že někdo zjistil nebo objevil něco, co nebylo možné, aby zjistil nebo objevil...
Berte to jako upozornění, ne jako nějaké vytýkání chyb...

Zetsu v Konoze bude zastávat post Toukobetsu Jounina -Ryuu Tokiro-
Jeho schopnosti budou samozřejmě také jiné, tak i jeho vzhled. Zkrátka k nerozeznání...
Pro všechny normální obyčejný člen Konohy...

Toť vše k této postavě...

S pozdravem,

Váš Admin Team

P.S. - Vložení děje do hry a dodatek v životopise bude dodán během týdne...
Nebude však prozrazeno nic, co by vám více mohlo prozradit budoucí děj...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: