Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lucy Akiro [GENIN]

2 posters

Goto down

Lucy Akiro [GENIN] Empty Lucy Akiro [GENIN]

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Nov - 13:51

Lucy Akiro [GENIN] Kirigakure
Lucy Akiro [GENIN] 1280_Anime%20-%20Black%20Rock%20Shooter
Jméno: Lucy (čte se [:Lucy:])
Příjmení: Akiro
Věk: 16
Výška: 167 cm
Váha: 53 kg
Klan:Akiro
Kekkei Genkai:Sorigan
O Kekkei Genkai: Sorigan je oční technika, která patřila klanu Akiro. Nyní už zbyla pouze jedna členka klanu která toto Kekkei Genkai ovládala. Členové toho klanu byly obdařeni mocnou čakrou, která měla barvu jejich očí. Díky této "čakře", dokázaly vytvořit vlastní techniku zvanou Blood Fire (zkratka BF). Byla to technika, která měla podobu Katonu. Bývalí členové klanu vymýšlely jutsu od E-ranku až po S rank (ten byl pouze jeden, když ho použily hrozilo oslepení). BG většinou sloužilo na obranou nebo útočnou strategii. Díky Soriganu mohly vidět protivníkovy slabiny v obraně (jen na úrovni chuunina (musel by být ale velmi nadaný a pak jounina) a nepřítelovu podstatu čakry. Toto Kekkei Genkai nebylo příliš dědičné a objevovalo se nejčastěji OBgenerace.
Lucy byla jediná, které Sorigan zářil tak moc, viděla mnohem lépe než kdokoliv jiný a BF jí dokonce plynul z levého oka.
Podstata: Lucy Akiro [GENIN] 18px-Nature_Icon_Fire.svg Katon
Sen: Stát se nejsilnější kunoichi
Strach: Lucy se nesmírně bojí pavouků, je jedno jak jsou vlelcí, pokaždé když nějakého zahlédne, tak ztuhne strachem, nikdo neví proč.
Povaha:silná, laskavá, občas milá, nelítostná, ráda si hraje s kořistí (to znamená, že když bojuje s někým slabím, tak si s ním vlastně "hraje" a pak ho nelítostně zabije.)
Zaměřená: Taijutsu, Ninjutsu a Sorigan.

Životopis

Když se Lucy narodila nepoznala matku ani otce. Žila s babičkou a se svou sestrou Katarinou která byla o 3 roky starší . Obě se měli moc rády a bez sebe by nedaly ani ťuk. Obě byly se svým životem spokojené a tak se rozhodly že spolu budou trénovat.
Lucy Akiro [GENIN] Black_rock_shooter_blue_eyes_dead_master_green_desktop_1500x923_hd-wallpaper-736672
Jelikož byly mezi pár jedinců z klanu kteří přežily, tak to bylo velmi těžké. Lucyno jedno oko (Sorigan) zářilo světle modrou barvou a její záře se vinula krokem. Zatím co Katarinino pravé oko zářilo zelenou barvou, ale už nebylo tak jemné a čisté jako Lucyno, bylo v něm něco zvláštního, nikdo ale nevěděl co. Když dívky trénovaly každý den a jejich pravé oko každým dnem zářilo nádhernou barvou, Katarina se rozzuřila. Byla starší a proto chtěla být hezčí. Jenže..pokaždé byla půvabnější Lucy. Když se něco učily, vždy v tom Katarinu přeběhla a její útoky byl účinnější. Katarinu to zarmoutilo, věděla že vedle ní vipadá jako troska, která nic neumí. Dokonce i jejich babička se věnovala víc Lucy než Katarině, protože věděla, že je mnohem talentovanější a v životě budou její schopnosti mít velký vliv na svět. No, jejich babička taky nebyla úplně dokonalá, byla velmi náladová. Katarina den co den byla protivnější a Lucy nechápala, proč se najednou tak chová. Svou sestru milovala tak jí ani nenapadlo že zrovna ona by jí mohla nejvíce nenávidět.Jakmile se obě učily používat techniky Soriganu, Katarina neuspěla, její čakra byla příliš malá nato, aby něco tak těžkého dokázala.
Když Lucy dosáhla 13 let a dokončila Akademii s velmi dobrým průměrem, tak se vracela domů. Byla tma a velká zima, když vešla do domu, viděla jen zelenou záři ve tmě. Už od prvního pohledu věděla že je to její sestra…ale…byla celá od krve, Lucy se bála že se jí něco stalo, ihned se jí rozběhla naproti. Vůbec nechápala tuto situaci, když doběhla ucítila ostrou špičku katany na svém břiše. Byla to Katarina, která úplně zešílela. Když už se obloha rozjasňovala, tak Lucy uviděla jak na zemi leží mrtvá babička s několika tyčkami v těle. Když se jí Lucy zeptala, co se stalo, tak jí Katarina pošeptala Víš, já tě tak moc nenávidím. Lucy vůbec nechápala co se to s ní stalo, myslela si že jí něco udělal. Katarina jí pomalu začala vysvětlovat proč to všechno udělala. Když už nemohla snést Lucyn obličej tak řekla Ty nejsi lepší než já!
Lucy Akiro [GENIN] Black_rock_shooter_crying_anime_girls-t1Lucy začali téct slzy, nechápala proč by zrovna její sestra, tu kterou milovala nejvíce udělal něco takového. Dřív než něco Lucy stačila říct jí ostrá čepel sjela dvakrát po těle. První rána byla opravdu hluboká, byla u pasu a ta druhá u levého žebra. Lucy krvácela a pomalu se jí zavíraly oči. Když je měla zavřené, tak se ozval v domě rachot, Katarina utekla…Lucy a její babičku našli jouninové, kteří byly na prohlídce vesnice a zaslechly rachot. Lucy se probudila v nemocnici s obvazy na hrudi. Chvíle se vzpamatovávala a pak si uvědomila, co se stalo. Rychle se zvedla, ale rány jí příliš bolely že si zase lehla. Po tváři jí opět začali téct slzy, protože věděla že je babička mrtvá a její sestra je vrah....ale...i přes to všechno Lucy stále svou sestru milovala. Dlouhou dobu jí hledala, ale marně. Katarina nebyla nikde k nalezení. Po několika měsících se Lucy dozvěděla že její sestru zabily neznámí potulní ninjové. Když si to nechala proběhnout v hlavě, tak si připadal jako by se její život celý zhroutil, vytratil se smysl...ale přece tu jen naděje byla.
V 16 letech si Lucy ve vesnici našla přátelé, našla si svou novou rodinu. Plnily spolu mise a byly si velmi blízcí, dokonce do Lucyina života vstoupil kluk, do kterého se zamilovala, ale nijak to neovlivnilo její tréning, chtěla se stát silnou, aby jí lidé uznávaly a nebraly jako nějakého démona ve tmě...

Techniky:
Všechny E-rank techniky.
D-Kirigakure no Jutsu

Body]
Ninjutsu:3,5
Taijutsu:2.5
Genjutsu:0.5
Ruční pečetě:2,5
Rychlost:1.5
Síla:2,5
Čakra:2
Celkem:15

(Pokud bude schváleno, tak napíšu i klan + techniky týkající se KG Smile)

Naposledy upravil Lucy Akiro dne Mon 19 Nov - 20:34, celkově upraveno 13 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Lucy Akiro [GENIN] Empty Re: Lucy Akiro [GENIN]

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Mon 19 Nov - 14:07

Uhm, mám takový smíšený pocit. Nevím, nevím...
Je to docela dost... drastický, hůře řečeno xD Ale.... uhm, fakt nevím...
Je to docela pěkně zpracované a podmínku pro délku životopis si také splnila, ale jak říkám...
Co se týče schopnosti, k tomu se musí vyjádřit jiný admin. Problém je však ten, že nemáš přesně napsaný, co to tvé KG dělá, takže...nemám podle čeho hodnotit a schvalovat.
Proto by bylo asi vhodné to sem napsat, aby se na to mohla Pilikka mrknou a popřípadě schválit Smile
Já si ještě promyslím zbytek toho životopisu ^^
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Nov - 14:37

Very Happy To je v pořádku, když tak bych tam dopsala že se opět vrátila do normálu, ale bylo by to delší, já to chtěla jen o něco zkrátit Very Happy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Mon 19 Nov - 15:14

Nedává to smysl... Její sestra neměla motiv zabít babičku, stejně tak není úplně jasné, proč se Lucy potom, co její sestra udělala to, co udělala, změnila v podstatě v její malou kopii ( vražedkyni) chtělo by to lépe popsat duševní pochody. Taky začátek životopisu je dost... Zvláštní, ale nad tím by se dalo přímhouřit oko.

Toto je názor mé kamarádky a už trochu vím, proč jsem měl asi smíšený pocit xD
Dělala také admina a také schvalovala, takže jejího názoru si dost vážím a cením a asi s ní asi nejspíše souhlasím ^^
Tak jestli by to bylo možné trochu poobjasnit a poupravit, byl bych rád Smile
A ke schopnostem se vyjádří Pilča Smile
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Nov - 15:15

Ok Smile. Nějak jsem to upravila, snad to bude dobrý, kdyby ještě něco tak řekni, když tak to zpravím Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Mon 19 Nov - 18:38

Takže já napíšu něco k tomu. No... upřímně moc jsem z toho nevyčetla. Asi tak barvu očí a elementu, ale o vlastní schopnosti jsi jen napsala, že zvyšuje účinnost. Jak? Na jakou úroveň? Taky bývá obvyklé, že genin neovládá KG na stejné úrovni jako jonin, že^^.. je tam toho spoustu, co by si to žádalo doplnit.
Kromě toho, oční technika mi moc nesedí zrovna k elementům o.O Chápu, že to mělo nejspíš souviset s obrázkem tvé postavy, ale stejně.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Nov - 18:49

Ok Pili Smile. Už jsem to tam napsala nějak lépe, ty techniky, potom pokud schválíš KG napíšu do Vlastních technik Smile.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Mon 19 Nov - 20:18

Přepsala jsi to hezky, dokonce i k mému uspokojení, ale je tu problém^^"
https://nsgoon.forumczech.com/t3706-toshiro-isari-gennin - už ovládá KG, které vidí ve tmě a skrz mlhu, kouř a tak^^"
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Nov - 20:26

To není možný Very Happy, ok tak čeky, ještě to upravím, mě už fakt hrábne xD.
-Upraveno, ale nejsem si jistá jestli to svolíš, pač mě nic jiného nenapadlo Very Happy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 21 Nov - 7:16

Uhm, co se týče toho vysvětlení... ach.... pořád to není nějak moc rozepsaný, ale když přihmouřím oko, tak ti to povolím xD

Chápu to tak, že tvoje sestra se nakonec naštvala, že se tvoje babička věnovala více tobě, než jí, že ty si byla ta lepší a ona se dožadovala pozornosti a uznání, které se jí nedostávalo. Nakonec se tedy spolu pohádali a ona v závalu vzteku na babičku zaútočila a zabila ji...
Později, když si uvědomila, co udělala a co se stalo, obrátila svou zlost na tebe, jelikož si myslela, že ty za to můžeš a můžeš i za to, co se stalo babičce, protože kdyby nebylo tebe, ovládla by se a babička by mohla žít...
A samozřejmě pak ve vesnici už nemohla zůstat, takže musela utéct, kde jí tedy prý zabili....

Takhle si to asi nějak myslela že? xD To už by bylo reálné vysvětlení, takže xD
Já to tak chápal xD
Pokud by to bylo takhle dobře pochopeno, tak samozřejmě

POVOLENO

Ale schopnosti musí povolit ještě Pilika Smile
Jen jak ji zastihnu na skypu, napíšu, ať ti sem napíše a ke klanu taky jo? ^^
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Nov - 8:08

Přesně tak jsem to myslela Very Happy.
To je v pohodě Smile, já se s Pilikkou přes Skype nějak domluvím na těch schopnostech, protože se mi zdá že jí to nevyhovuje Smile...ale děkuju Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 21 Nov - 14:53

Dobře xD To jsem rád XD

A jasně, tak se když tak přes ten skype domluvte xDD
A není zač ^^
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki