Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kenichi Shiori Hyashi [TOUKOBETSU JOUNIN]

Goto down

Kenichi Shiori Hyashi [TOUKOBETSU JOUNIN] Empty Kenichi Shiori Hyashi [TOUKOBETSU JOUNIN]

Příspěvek pro Anonymní Wed 31 Oct - 15:52

Meno: Kenichi Shiori Hyashi
(Shiori je ženské meno po matke pridal som si ho na znak počesti)

Klan: (Otec)Hyashi/(Matka)Rin

Dedina: Kumogakure no Satto

Hodnosť: Tokubetsu jounin (dohodnuté)

Vek: 18

Otec: Everest Hiashi : Matka Shiori Rin

Kekkei genkai: Ranton

Kenichi Shiori Hyashi [TOUKOBETSU JOUNIN] 70px-Nature_Icon_Storm.svg

Známý uživatelé z Kumo - Klan Rin
Element Bouře (嵐遁,
Ranton;) je kekkei genkai které kombinuje Raiton a Suiton k vytvoření
energetických paprsků které můžou být navedeny na nepřítele

Jutsu: (Element) Suiton,Raiton
Techniky si dopíšem...

Vzhľad: Dlhšie hnedé vlasy, hnedé oči, pomerne vysoká postava...
Vlastnosti: Niekto by čakal že po smrti mojich rodičov ostanem zatrpknutý ale nestalo sa tak. Som dobrý voči ľudom ktorý sú dobrý ku mne. Rád sa zasmejem na dobrých vtipoch a v noci sa prechádzam po uliciach Kumogakure.

História: Ešte ked otec žil, tak mi každý večer rozprával príbeh o tom ako sa obyčajný muž snažil získať neobyčajnú ženu. Hovoril o tom aké je dôležité milovať ale netreba zabúdať na ostatních okolo seba. Podla jeho slov stačí urobiť v živote malú chybičku a váš sen sa rozpadne ako dom z kariet.
Ninja o ktorom hovoril zradil a obetoval všetkých a všetko čo mal len preto aby získal čo chcel. Stal sa z neho vrah a zločinec ktorý utekal pred spravodlivosťou až do konca života. Svoj sen neuskutočnil a nezískal ženu ktorú tak veľmi miloval. Zvyšok jeho života strávil ako rýbár ktorý sa oženil z jednou krásnou ženou (Shiori z klanu Hagane-Kumogakure) a mali spolu chlapca. Den pred tým než otec umrel, mi povedal poslednú vetu: „Tento príbeh ešte nekončí len pokračuje...“

Príbeh:(Nebezpečná plavba)
Kenichi Shiori Hyashi [TOUKOBETSU JOUNIN] Tumblr_lde1ccP40L1qex40do1_500
Pred ôsmimi rokmi som bol štastný chlapec obklopený ľudmi ktorých som miloval. Spolu s otcom a matkou sme žili v prístavnej dedinke Aki. Otec bol obyčajný rybár, často som s ním chodil na lov rýb. Čo sa týka matky, tá sa starala o chod v domácnosti. Jedného dňa ked som bol s otcom na šírom mori sme spozorovali jednu lod, jej plachty boli temnej farby, vyžaroval z nej strach ktorý sa rozliehal po okolí. Ked som sa pozrel na tvár môjho otca uvidel som výraz aký som ešte nikdy nevidel. Mal strach, vzal veslá a snažil sa čo najrýchlejšie dostať z dosahu lode. Žiaľ ich lod bola omnoho rýchlejšia než náš čln. V okamžik sme boli bok po boku z ich lodou...
"Ale ale pozrime sa čo to tu máme" ozvala sa osoba zhora.

My sme len nehybne sedeli a čakali sme čo sa bude diať. Zhora nám spustili rebrík a prikázali nám aby sme vyšli na palubu lode. Neostávalo nám nič iné než uposlúchnuť rozkaz. Ked sme sa dostali na palubu neostali sme vôbec prekvapený "piráti" povedal otec. "Dobrý postreh" ozval sa ironicky kapitán lode.
"Ako vidím nemáte nám čo ponúknuť takže v tom prípade vás/pustíte?" Prerušil som ho v reči.

Kapitán urobil krok pred a pred tvár mi priložil meč. "Vás hodíme žralokom."

"Ak sa dotkneš môjho syna zabijem ťa!" Ozval sa otec. Po jeho slovách sa z pirátskej strany ozval hlasitý smiech celej posádky. "A ako by si to chcel urobiť?" V okamžiku sa okolo otcovho tela vytvorili blesky.... "Ty, ty si ninja?" Otec na pirátovu otázku ani neodpovedal a svoje blesky zamieril na podpalubu. "Co to robíš všetkých nás zabiješ" opäť sa ozval pirát. Otec vystrelil blesk a vzápätí ma chytil za ruku a spolu sme skočili do vody. Blesk trafil ich náklad ktorý obsahoval strelný prach, celá lod vybuchla.Naštastie sa mne a otcovi nič vážnejšie nestalo ale neustále mi chodila po rozume jedna myšlienka: Ako je možné že otec použil takúto silu, je niečo takéto vôbec možné?

Odplata

Kenichi Shiori Hyashi [TOUKOBETSU JOUNIN] The-kraken-attack
Mysleli sme si že nebezpečný pirát a jeho posádka sú mrtvy ale žiaľ sa tak nestalo.
Ovládal silu ktorá vyzerala ešte hrozivejšie než tá otcova. V dedinke Aki bol dnes krásny den a všetci obyvatelia boli vonku a radovali sa z úlovku ktorý doniesli lovci. No avšak za pár sekúnd sa obloha zamračila a vlny sa nebezpečne dvíhali. Matka prišla za mnou a povedala mi nech sa niekde schovám. Poslúchol som a vydal som sa do nedalakého domčeka kde som pozoroval celú situáciu.
"Everest čo sa deje?" ozvala sa matka"

"Sú tu nepriatelia, vyhlás poplach a prikáž všetkým nech sa čo najviac vzdialia od vody." Otec pomalým krokom kráčal k moru ked v tom sa z vody ozval obrovský rev. Všetci obyvatelia ktorý sa snažili utiecť zmeraveli od strachu. Z vody sa vynorili obrovské chápadlá ktoré sebou švihali sem a tam. Bol to bájny kraken nebezpečný tvor z hlbín mora ktorého privolal náš známy pirát. No ani obyvatelia nenechali nič na náhodu vzali harpúny a začali po ozrute strielat. No tá sa chovala ako keby sa jej nič nestalo. Jedným švihom odhodila trojicu mužov v okolí ... V tom pribehla matka a zakričakal: Suiton mizu Kessho (Priezračná voda). Okolo netvora sa začala formovať žiarivá voda ktorá ho držala dalej od dediny. Otec pristúpil k matke a vytvoril akési pečate: Cez vodu vyslal na netvora ohromé množstvo bleskov. Súboj trval celú noc ale naštastie sa dedinku podarilo ochrániť, lenže otec a matka pri obrane zomreli, obetovali svoj život pre ostatních. Od tej dobi sú hrdinami pre celú oblasť Aki.

Čože ninja?

Na okraji dediny žil jeden starec ktorého nazývali bláznom. Pýtate sa prečo? Nuž má to vysvetlenie, na niektorých miestách ludia nemajú ani tušenie čo je to jutsu/chakra a ak ho niekto pozná ba dokonca aj ovláda snaží sa to udržať v tajnosti...

Ked som bol pred domčekom otvoril som pomaly dvere, zo zadu sa ozvalo: "Len pristúp čakal som ťa"
"Nemusíš nič hovoriť, stačí ak ma budeš počúvať, to čo si videl u svojho otca a u svojej matky bola sila ninjov. Totiž ich telá obsahujú bunky ktoré vytvárajú chakru ktorá je potrebná pre vytvorenie techník aké si videl, či už otcov blesk alebo matkinu vodu. Nepatríš sem rovnako ako ja, lenže ty máš šancu zmeniť sa. Dám ti mapu ktorá ta zavedie do dediny zvanej oblačná... Tvoj osud je teraz v tvojich rukách Kenichi!"

Podakoval som za radu a z batohom na chrbte som kráčal preč z dediny... No hlavu som mal plnú smútku.

Kumogakure no Satto

Kenichi Shiori Hyashi [TOUKOBETSU JOUNIN] Images?q=tbn:ANd9GcSiz0K0JeGF73PkKO5DWEmWQu225Cio8Kf82YoqAOPvy_8UR2O-NEgmuLXzbw

Cesta bola namáhavá musel som prebrodiť rieky, prejsť jungle, tmavé lesy...

No napokon som sa dostal do Kumogakure (Oblačnej). Prišiel som k bráne kdee som stretol dvoch chuninov. "Ahoj moje meno je Izamu a moje Toushiro vidíme že si tu poprvýkrát takže prosím vyplň tento formulár." "Velmi ma teší odvetil som milo, snažím sa tu nájsť niekoho kto to tu vedie neviete o niekom?"
"Asi má namysli Raikageho(ešte bývalí) odpovedal Izamu." Úplnou náhodou sa mi podarilo asistentku Raikageho zastihnúť a oznámiť mu čo sa na Juhu Kumogakure stalo. Povedala že tam pošle zopár ninjov, taktiež mi dala podrobné inštrukcie aby som sa tu vedel zorientovať.

Jutsu/akadémia

Čo sa týka techník všetko mi bolo podrobne vysvetlené na
akadémií, spočiatku som nechápal takmer ničomu ale sensei ktorý nás učil na
akadémií sa ma ujal. I ked mal hodnosť chunin dokázal perfektné jutsu čo sa týkalo Raitonu, takmer všetky techniky
ktoré ovládam ma naučil on.

Po čase sme spolu zistile že mám v sebe krv Rin v preklade
to znamená že pomocou Suitonu a Raitonu dokážem vytvoriť element Ranton (Element Búrky). Takže matka
musela byť dcérou niekoho z Kumogakure. Sensei ešte dodnes učí na
akadémií a vychádzame spolu veľmi
dobre.

Genin : Chunin

Po tom čo som sa stal právoplatným geninom som sa začal venovať svojim misám naplno i ked to boli len obyčajné misie typu D,C. Mojim snom bolo uspieť na chuninskych skúškach a stať sa chuninom.
No na 1x som neuspel a tak som to skúsil pozdejšie. V týme sme si navzájom verili a tak sme sa spoločne usilovali o tom vyhrať. Druhá časť skúšky sa odohrávala v tmavom lese z čoho sme mali mnohý obavy ale zvitky sme úspešne získali. A túto časť sme splnili. Dalšia časť bola osobitná a každý dostal svojho protivníka, mojim súperom bol Fuichi z klanu Madarame, jeho bojové schopnosti boli unikátne ale podarilo sa mi o chlp zvítazit. Napokon som sa chuninom stal čo ma veľmi potešilo.

Chunin : Tokubetsu

Jednou z mojich najtažších týmových misií bola misia pri moste Shiki. Bojovali sme proti ninjom z inej dediny. Našou úlohou bolo zabrániť ím pre nepovolený vstup, hrozil atentát.
Boj bol neúprosný a zomrelo tam mnoho priateľov i nepriateľov. Zvíťazili sme a odvrátili sme nebezpečenstvo. Raikage bol s mojim výkonom spokojný a preto ma povýšil na Tokubetsu jounina...

Mojou úlohou je starať sa o bezpečnosť v dedine!

PS: Ak by bola nutná úprava, stačí mi to len oznámiť Kenichi Shiori Hyashi [TOUKOBETSU JOUNIN] 650269930

Naposledy upravil Kenichi Shiori Hyashi dne Thu 1 Nov - 13:06, celkově upraveno 8 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kenichi Shiori Hyashi [TOUKOBETSU JOUNIN] Empty Re: Kenichi Shiori Hyashi [TOUKOBETSU JOUNIN]

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Wed 31 Oct - 19:10

Uhm a nešel yb ten životopis o něco prodloužit? Hlavně ten příběh... je to pod limit T.T
Myslím, že těch pár řádků už tolik nezabere ^^
Víš co, kdyby gennin, ale když Toukobetsu, tak alespoň o něco delší ^^ zkus to trochu rozvést Smile
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Kenichi Shiori Hyashi [TOUKOBETSU JOUNIN] Empty Re: Kenichi Shiori Hyashi [TOUKOBETSU JOUNIN]

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Nov - 7:57

Samozrejme, už som to editol snád to bude v pohode Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Thu 1 Nov - 10:31

Teď je to perfektní ^^
Nemůže jinak než

POVOLENO
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Nov - 10:32

Dakujem pekne Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: