Sídlo klanu Yotsuki
Sídlo klanu Yotsuki
Toto sídlo patří známému klanu ze kterého pocházel Killer Bee. Tento klan dodržuje přísnou disciplínu pod vedením otce Saili který lpí na tradicích a poslušnosti. V sídle panuje většinou ticho a malé děti pilně trénují v Doju. Je zde také velká zahrada kde je spousta ovocných stromů, ovšem trhat z nich ovoce je zakázáno.
Pokoj Saili
Její pokoj je v chlapecké stylu protože se musela nastěhovat do bratrova pokoje poté co zemřel. V jejím šatníku se nenajde nic klučičího. Ovšem to by nebyla Saili aby neměla schované dvoje dívčí šaty v tajné skrýši v podlaze.
Anonymní- Anonymní
Re: Sídlo klanu Yotsuki
Ležela jsem v pokoji na posteli a četla si komix, byl o hrdinovi který se vykašlal na to co si o něm ostatní myslí a šel si svou cestou. Na dlouhé cestě plné nebezpečí potkal svou lásku a získal přátele. Konec...a žili šťastně až do smrti. Povzdechla jsem si a zabořila hlavu do peřiny. Stála jsem si za svým, že to není fér...tohle by přece rodiče po své dceři neměli chtít.
Ne já nejsem přece jejich dcera...jsem jejich syn, začínala jsem v tom mít pořádný zmatek. Zmatek v tom kdo jsem a jestli o sobě mám i přemýšlet jako o klukovi. Přetočila jsem se na záda a zírala do stropu...dokud moje ticho nevyrušilo odsunutí dveří.
"Sanny je jídlo." Oznámila mi matka s úsměvem a odběhla zase pryč. Pomalu jsem se posadila a spustila nohy z postele. Postavila jsme se a bosa se vydala do kuchyně. Otec už seděl u stolu a svým přísným pohledem mě sledoval.
"Otče," přikývla jsem mu na pozdrav a posadila se. Bylo jedno jestli jsem ho ten den potkala už stokrát vždy chtěl aby ho každý pozdravil.
Matka před nás postavila jídlo a sama se posadila. Dala jsem se do Číny s rýží a poslouchala jak si otec stěžuje na děti které teď učí boji. Jsou to děti proboha...nemá ani kousek pochopení. Ale to už jsem věděla dávno, dojedla jsem a donesla talíř do dřezu.
Ne já nejsem přece jejich dcera...jsem jejich syn, začínala jsem v tom mít pořádný zmatek. Zmatek v tom kdo jsem a jestli o sobě mám i přemýšlet jako o klukovi. Přetočila jsem se na záda a zírala do stropu...dokud moje ticho nevyrušilo odsunutí dveří.
"Sanny je jídlo." Oznámila mi matka s úsměvem a odběhla zase pryč. Pomalu jsem se posadila a spustila nohy z postele. Postavila jsme se a bosa se vydala do kuchyně. Otec už seděl u stolu a svým přísným pohledem mě sledoval.
"Otče," přikývla jsem mu na pozdrav a posadila se. Bylo jedno jestli jsem ho ten den potkala už stokrát vždy chtěl aby ho každý pozdravil.
Matka před nás postavila jídlo a sama se posadila. Dala jsem se do Číny s rýží a poslouchala jak si otec stěžuje na děti které teď učí boji. Jsou to děti proboha...nemá ani kousek pochopení. Ale to už jsem věděla dávno, dojedla jsem a donesla talíř do dřezu.
Anonymní- Anonymní
Do sídla Saili doběhla vytrénovaná Shinobi veverka s čelenkou Kumo kolem packy.Položila před ní dopis a postavila se na zadní a čekala na odměnu.
- Spoiler:
- Dostavte se co nejdříve do konferenčního sálu.Váš milovaný Raikage.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Domyla jsem nádobí a otřela si ruce do utěrky, zamířila jsem zpět do pokoje ale v cestě se mi objevila veverka. Naklonila jsem hlavu na stranu a dřepla si k ní.
"Ahoj" zazubila jsme se na ní i když mi nemohla rozumět. Vzala jsem si od ní dopis a přečetla si ho. Veverka ale neodcházela, očividně čekala na odměnu. Zamyslela jsem se a vzala veverku do rukou. "Hned ti něco dám," ujistila jsem jí a zamířila do skladu. Když jsem tam došla položila jsem jí zpět na zem a začala se přehrabovat v pytlích, nakonec jsem ukořistila dva oříšky které jsem jí dala. "Šlo by tohle?" Zase jsem nečekala odpověď a narovnala se. Když už jsem tu byla tak jsem si vzala tajně čokoládu. Následně jsem se odebrala pryč.
--přesun--
"Ahoj" zazubila jsme se na ní i když mi nemohla rozumět. Vzala jsem si od ní dopis a přečetla si ho. Veverka ale neodcházela, očividně čekala na odměnu. Zamyslela jsem se a vzala veverku do rukou. "Hned ti něco dám," ujistila jsem jí a zamířila do skladu. Když jsem tam došla položila jsem jí zpět na zem a začala se přehrabovat v pytlích, nakonec jsem ukořistila dva oříšky které jsem jí dala. "Šlo by tohle?" Zase jsem nečekala odpověď a narovnala se. Když už jsem tu byla tak jsem si vzala tajně čokoládu. Následně jsem se odebrala pryč.
--přesun--
Anonymní- Anonymní
Došla jsem domů a zamířila mlčky do pokoje.
"Kdes byl tak dlouho?" Zeptala se matka která dorazila za mnou.
"Trénoval jsem." Odpověděla jsem jí stroze a vzala si prá věcí.
"Už ale zase jdu, jdeme na festival v Iwě." Sdělila jsem jí a dala jí pusu na tvář.
"Měj se." Zmizela jsem dřív než by se mohla ptát na další věci.
"Kdes byl tak dlouho?" Zeptala se matka která dorazila za mnou.
"Trénoval jsem." Odpověděla jsem jí stroze a vzala si prá věcí.
"Už ale zase jdu, jdeme na festival v Iwě." Sdělila jsem jí a dala jí pusu na tvář.
"Měj se." Zmizela jsem dřív než by se mohla ptát na další věci.
-přesun-
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: