Chrám Hromů
+2
Shi Toshi
Ayame Takahashi
6 posters
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Chrám Hromů
First topic message reminder :
Chrám na samém východě Země Blesku. V poklidné přírodě žije řád mnichů, spravují zdejší knihovnu a hlídají starobylé artefakty. Dostat se sem je jednoduché, ale i když jsou to jen mnichové, ovládají schopnosti, které jsou před Shinobi přísně utajené. Nechtějte je naštvat, své místo si pečlivě chrání a běda těm, kdo poruší svatý klid tohohle místa.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Re: Chrám Hromů
//Ty žiješ? O.o xDDD
Byl jsem zatím v lese pro nějaký dřevo...No co, bylo moc hezky a tak mě napadlo si udělat mňumhumkové špekáčky a samozřejmě i marshmallow. Vrátil jsem se asi už po třetí a dřevo dal na jednu hromadu. Pak jsem si oprášil ruce a sednul do turečáku a prolnul si ramena. Už dlouho jsem nikoho nezabil a to mě fakt dostávalo do depresí. Čhe...stále se nikdo z Akatsuki neozývá? Beztak tady není ani signál. Řekl jsem pobaveně a snažil se rozdělat oheň dvouma kamenama, vždy jsem si to chtěl vyzkoušet, ale nedařilo se!
Byl jsem zatím v lese pro nějaký dřevo...No co, bylo moc hezky a tak mě napadlo si udělat mňumhumkové špekáčky a samozřejmě i marshmallow. Vrátil jsem se asi už po třetí a dřevo dal na jednu hromadu. Pak jsem si oprášil ruce a sednul do turečáku a prolnul si ramena. Už dlouho jsem nikoho nezabil a to mě fakt dostávalo do depresí. Čhe...stále se nikdo z Akatsuki neozývá? Beztak tady není ani signál. Řekl jsem pobaveně a snažil se rozdělat oheň dvouma kamenama, vždy jsem si to chtěl vyzkoušet, ale nedařilo se!
Shaky Rokogu- Počet príspevkov : 98
// KŠA!
"Ne nikdo neodpovídá a v sídle je prázdno. Myslím, že si teď můžeme dělat co chceme." Ušklíbla jsme se a otočila se na něho.
Když jsem uviděla jak se snaží rozdělat oheň začala jsme se smát a protočila očima.
"Tak to vypadá, že budeme vez ohně ještě dlouho co?"
Rýpla jsme si do něj a zakřenila se.
"Ne nikdo neodpovídá a v sídle je prázdno. Myslím, že si teď můžeme dělat co chceme." Ušklíbla jsme se a otočila se na něho.
Když jsem uviděla jak se snaží rozdělat oheň začala jsme se smát a protočila očima.
"Tak to vypadá, že budeme vez ohně ještě dlouho co?"
Rýpla jsme si do něj a zakřenila se.
Guest- Anonymní
Hodil jsem na ní poker face. Jooo? Čhe, tak fajn. Uraženě jsem si stoupnul, kameny jsem zahodil hooodně daleko abych je raději už neviděl. Vzal jsem si jeden drátek a obmotal jsem ho kolem jednoho nejsuššího dřeva a pak jsem šel dál. Seina byla naštěstí bezpečně daleko, takže klííídek! Usmála jsem se ďábelsky. Budiž oheň! Zazubil jsem se a začal jsem tvořit pečeť. Katon: Ryuuka no Jutsu Zazubil jsem se, špagátek jsem skousl mezi zuby a právě po něm se dral z mých úst oheň a konečně to dřevo začalo hořet! Čhe...asi nebudeme co? Usmál jsem se hrdě a pak jsem vyplivl drátek a dal ho do ohně. Tentokrát jsem se snažil aby to chytlo ale celé a né jen to jedno a tak jsem tam dával dřevo aby už konečně hořelo dokonale vše! Ohééééň! xD
S poker facem jsem sledovala jeho snažení a to jak pak nakonec rozdělal oheň.
Pane na nebesích...tohle se vidí jen jednou za život.
Protočila jsme očima a mávla rukou.
"Beznadějný případ."
Zamumlala jsem a zase začala sledovat chrám pod námi.
Pane na nebesích...tohle se vidí jen jednou za život.
Protočila jsme očima a mávla rukou.
"Beznadějný případ."
Zamumlala jsem a zase začala sledovat chrám pod námi.
Guest- Anonymní
Shrbil jsem se sklesle a koukl na ní dost zaraženě. Nandéééé?! Jak beznadějný případ? Čhe...ženská, jojo, já jsem shinobi, ne pračlověk! Pokýval jsem na souhlas toho co jsem řekl a pak jsem si povzdechnul. Šel jsem k jednomu ze stromů a něco tam kutil. Jí jsem uraženě ignoroval, prej beznadějnej případ, se uvidí kdo tu bude brzo beznadějnej! Já v tom stromě vlastně hledal brouky. Když už jsem měl asi tři ušáky v rukou, šel jsem po špičkách k ní a zezadu jí objal. Nastavil jsem před ní zavřenou dlaň a chtěl jsem aby si myslela že to je něco pěkného pro ní. Stále jsem jí ale neotevíral a čekal jak zareaguje na to, že pro ní něco mám, i když netušila co! Muhahahaha!!!
Ignorovala jsem ho až do té doby co ke mě přišel a objal mě.
Podezřívavě jsem se koukla na jeho ruku.
"Otevři jí a zlomim ti nos."
Varovala jsem ho a aby si nemyslel, že to neudělám zvedla jsem trochu svou pěst aby na ní viděl a změnila jí na ocel.
Podezřívavě jsem se koukla na jeho ruku.
"Otevři jí a zlomim ti nos."
Varovala jsem ho a aby si nemyslel, že to neudělám zvedla jsem trochu svou pěst aby na ní viděl a změnila jí na ocel.
Guest- Anonymní
Pošlapoval jsem si na místě jakoby se mi chtělo čůrat, ale bylo to od toho že já tak moc chtěl tu ruku otevřít a ona mi to tak sobecky zakázala! Co teď? Když jí neotevřu, budu si to sám pro sebe vyčítat a když jí otevřu, budu si to vyčítat tak jako tak, ale ještě k tomu budu mít naraženej xicht, ale za to budu uspokojenej...byl jsem v koncích. Stále jsem trošku pošlapoval a přemýšlel. A bude to moc bolet? Já jen kolik asi procent víš, aby...je to prostě dáreček, nic víc. Zazubil jsem se nevině a byl celý napružený z toho jak jsem tu ruku chtěl ku*va otevřít! xDDD
//Mám na to chuť i v reálu do ha*zlu!!! xD
//Mám na to chuť i v reálu do ha*zlu!!! xD
/ XD
"Víš jak to bolí když dostaneš ocelí přes držku? A co jsem tak koukala mám uplně stejnou sílu jako ty. Takže si to spočítej...je to jako by jsi ty někoho zmlátil ocelovou tyčí...asi to bolet bude."Prozradila jsem mu s úšklebkem a prokřupla si klouby abych mu vážně jednu mohla ubalit.
"Tak co?"
"Víš jak to bolí když dostaneš ocelí přes držku? A co jsem tak koukala mám uplně stejnou sílu jako ty. Takže si to spočítej...je to jako by jsi ty někoho zmlátil ocelovou tyčí...asi to bolet bude."Prozradila jsem mu s úšklebkem a prokřupla si klouby abych mu vážně jednu mohla ubalit.
"Tak co?"
Guest- Anonymní
Trošku jsem skousnul zuby. Gomeeen! Řekl jsem si v duchu a brouky zahodil. Proč mi nic nedopřeješ?! Sklesle jsem sklopil hlavu dolů a posmrkl si.
Vítězoslavně jsem se usmála a ruka se mi vrátila do normálu.
Otočila jsem se k němu čelem a objala ho.
"Zlatooo, úsměv."
Zazubila jsme se a pohladila ho jako malé dítě.
Otočila jsem se k němu čelem a objala ho.
"Zlatooo, úsměv."
Zazubila jsme se a pohladila ho jako malé dítě.
Guest- Anonymní
Stále jsem měl ten svůj uražený pohled a ani na chvilku jsem se neusmál a odtrhl ho od ní. NE! Řekl jsem jak nějaký dítě co se opravdu urazí a dal jsem si ruce do sebe. Proč bych se měl usmívat. Řekl jsem nabručeně a stále uraženě.
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: