Riko Terumi
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Forum z dob Shijin, Akihira a Assasina :: Techniky :: Techniky staré forum
Strana 1 z 1
Riko Terumi
Techniky
Obecná nevýhoda: Všechny techniky spojené s kyselinou se dají neutralizovat při použití raitonu, který však musí být stejného ranku, jako použitá technika.
S-rank
A-rank
Název techniky: Futton: Koumu no Jutsu ( celistvá mlha)
Element: Futton
Zařazení: ninjutsu/kekkei genkai
Popis techniky: Uživatel z úst vypustí oblak kyseliny, který se rozprostírá do vzduchu a škodí všemu, co mu příjde do cesty. Bez rozdílu spojenec/nepřítel.
Nevýhoda: Technika nemůže být použita v blízkosti spojenců
Uživatel: Riko Terumi
B-rank
Název techniky: Futton: Kasei chi (žiravá krev)
Popis techniky: Technika umožňuje uživateli měnit PH své krve. Když je zraněn, krev „vybouchne“ a postříká nepřítele (dosah max. 5 metrů). Od aktivace techniky až po její zrušení krev "vybuchuje" při každém zranění nezávisle na vůli uživatele. Čím vážnější zranění tím větší "výbuch" (uživatel však musí být zraněn do krve ^^)
Nevýhody: Uživatel přichází o větší množství krve, než kdyby techniku nepoužil.
C-rank
D-rank
Později techniky doplním
Obecná nevýhoda: Všechny techniky spojené s kyselinou se dají neutralizovat při použití raitonu, který však musí být stejného ranku, jako použitá technika.
S-rank
A-rank
Název techniky: Futton: Koumu no Jutsu ( celistvá mlha)
Popis techniky: Uživatel z úst vypustí oblak kyseliny, který se rozprostírá do vzduchu a škodí všemu, co mu příjde do cesty. Bez rozdílu spojenec/nepřítel.
Nevýhoda: Technika nemůže být použita v blízkosti spojenců
B-rank
Název techniky: Futton: Kasei chi (žiravá krev)
Popis techniky: Technika umožňuje uživateli měnit PH své krve. Když je zraněn, krev „vybouchne“ a postříká nepřítele (dosah max. 5 metrů). Od aktivace techniky až po její zrušení krev "vybuchuje" při každém zranění nezávisle na vůli uživatele. Čím vážnější zranění tím větší "výbuch" (uživatel však musí být zraněn do krve ^^)
Nevýhody: Uživatel přichází o větší množství krve, než kdyby techniku nepoužil.
C-rank
D-rank
Později techniky doplním
Naposledy upravil Riko Terumi dne Sun 23 Sep - 14:42, celkově upraveno 6 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Riko Terumi
Ummm sem se vkládají jen vlastní techniky, pokud vím Futton: Koumu no jutsu již existuje^^
U druhé techniky no.. nemohla by jsi to trochu rozepsat? Chybí tam určité detaily, třeba jsem z toho nepobrala, jestli vždycky, když je zraněn, nebo jenom když on chce ta krev vystříkne, jaké to zranění je a tak^^
U druhé techniky no.. nemohla by jsi to trochu rozepsat? Chybí tam určité detaily, třeba jsem z toho nepobrala, jestli vždycky, když je zraněn, nebo jenom když on chce ta krev vystříkne, jaké to zranění je a tak^^
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Ano já vím, vložila jsem sem Futton: Koumu no jutsu jen proto, že je to technika klanu a chtěla jsem to mít přehledně pohromadě ^^
Jinak za chvilku to bude upraveno ^^
Jinak za chvilku to bude upraveno ^^
Anonymní- Anonymní
Ummm dobře^^
Tu techniku no... dívala jsem se na to rozdělené pH u klanu, předpokládám tedy, že se mění pH v závislosti na hodnosti? o.O a pokud se rozsah mění v závislosti na zranění, dala bych tedy, že dosah je max. 5 metrů^^
A není to takové divné? o.O škrábneš se o větvičku a hned z tebe stříká kyselina? o.O v tom případě to může zranit i někoho blízkého, kdo ti omylem něco udělá? o.O
Tu techniku no... dívala jsem se na to rozdělené pH u klanu, předpokládám tedy, že se mění pH v závislosti na hodnosti? o.O a pokud se rozsah mění v závislosti na zranění, dala bych tedy, že dosah je max. 5 metrů^^
A není to takové divné? o.O škrábneš se o větvičku a hned z tebe stříká kyselina? o.O v tom případě to může zranit i někoho blízkého, kdo ti omylem něco udělá? o.O
Shinobi
pH se mění v závislosti na vůli uživatele, jen s vyšší hodností, může používat i nižší hodnoty pH, tedy to co, které má jeho hodnost dostupné (npř: chuunin: pH5-pH2). ^^
Dosah 5 metrů tam mám ^^
a co se týče škrábnutí zaprvé je malé a ani nemusí být dokrve, tudíž "výbuch" nebude nic co by mohlo někomu ublížit a za druhé každá technika má nevýhodu tohle se mezi to počítá ^^
Dosah 5 metrů tam mám ^^
a co se týče škrábnutí zaprvé je malé a ani nemusí být dokrve, tudíž "výbuch" nebude nic co by mohlo někomu ublížit a za druhé každá technika má nevýhodu tohle se mezi to počítá ^^
Anonymní- Anonymní
Hai to chápu^^ ale ty kupříkladu jako chuunin budeš mít pH té krve max do 2, že? xD chápu, to správně?^^
A s tím škrábnutím, hai, hai mě to nevadí, spíš mi přišlo divné, že při sebemenším poškození tkáně bude docházet k uvolńování kyseliny^^ poměrně nepraktické, ale budiž, je to tvoje věc^^
A s tím škrábnutím, hai, hai mě to nevadí, spíš mi přišlo divné, že při sebemenším poškození tkáně bude docházet k uvolńování kyseliny^^ poměrně nepraktické, ale budiž, je to tvoje věc^^
Shinobi
Ano přesně tak ^^
A to zranění musí být do krve aby vybouchla ^^ Přecejen mění se ph krve ne tkáně ^^
A to zranění musí být do krve aby vybouchla ^^ Přecejen mění se ph krve ne tkáně ^^
Anonymní- Anonymní
Do detailů bych radši nezacházela, je to nevýhoda spíš pro tebe, tudíž mi to nijak nevadí^^
Povoluji^^
Povoluji^^
Shinobi
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Forum z dob Shijin, Akihira a Assasina :: Techniky :: Techniky staré forum
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: