Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sídlo klanu Akatatsu

Goto down

Sídlo klanu Akatatsu Empty Sídlo klanu Akatatsu

Příspěvek pro Killunia Fri 21 Sep - 17:53

Toto sídlo se nachází jen několik desítek až stovek metrů od místa, kde kdysi stávala Konohagakure no Sato. Nyní je neutrálním územím klanu Akatatsu. Pokud si to členky budou přát, mohou sem chodit lidé z obou stran.

Malý komplex budov, který pochází z doby života Cenwen, nejvýznamnější ženy klanu Akatatsu. Dům si zachoval svou starobylost a monumentálnost, působí jako nějaký hrad. Dokonce je obklopen pevnými zdmi a slouží tak jako malá tvrz v případě nebezpečí. Zde žily všechny mocné ženy z klanu Akatatsu spolu se svými rodinami. Tento malý komplex budov přežil i zničení všech velkých vesnic.
Sídlo klanu Akatatsu Pictures-of-japanese-homes-free-japanese-homes-wallpaper-download-the-free-japanese-homes-82628

Pokoj, ve kterém tráví sestry svůj společný čas, tento pokoj je v prvním patře sídla:
Sídlo klanu Akatatsu Koyasan-0006

Oficiální společenský pokoj, kam jsou zváni i hosté. Tento pokoj se nachází v přízemí:
Sídlo klanu Akatatsu Japan-interior-design-ideas-redecorating-living-room-designs-japanese-style-japan-interior-design-ideas

Pokoj, ve kterém spí Killunia. Tento pokoj je ofociální ložnice vůdkyně klanu Akatatsu a jejího partnera. Jelikož Killunia partnera nemá, je ve svém pokoji sama a užívá si své velké pohodlné postele:
Sídlo klanu Akatatsu Minimalist-traditional-bedroom-design-3

Zahrada, ve které obě sestry relaxují, učí se a trénují:
Sídlo klanu Akatatsu Portland_Japanese_garden_creek

Kocour Mayuri, který je trochu až moc velký mazel, je zvířecím obyvatelem sídla:
Sídlo klanu Akatatsu 2e4affcb37_85025486_o2

Kočička Ayumi, maličká princeznička. Již dospělá, elegantní kočka. Nejvíce v bezpečí se cítí s Airyiou:
Sídlo klanu Akatatsu Cat-7824

No a nakonec Airyia, Killuniina mladší sestra. Před rokem ukončila Akademii a je hrdou geninkou. Umí ovládat bílý plamen. Je o necelých 5 let mladší než Killunia. Je velice společenská, vlastně takový opak své starší sestry:
Sídlo klanu Akatatsu T129617961684717749cdf3a6fc68e60a340f5bc98514

Naposledy upravil Killunia dne Mon 27 May - 14:53, celkově upraveno 1 krát
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 386

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu

Návrat nahoru Goto down

Sídlo klanu Akatatsu Empty Re: Sídlo klanu Akatatsu

Příspěvek pro Killunia Wed 29 May - 19:46

Dorazila jsem zpět do sídla svého klanu, kde už na mě čekala sestra i obě kočky. Jakmile jsem odložila všechny své věci, pustila jsem se s Airyiou do tréninku. I když už jsme obě postoupily na další úroveň, pořád bylo co zlepšovat. Zatím jsem se ani nepokoušela používat zelený plamen. Ještě pořád jsem se ho bála. Pokaždé se mi vybavily Marianniny jizvy.
Když jsme skončily, sedly jsme si v zahradě do trávy a odpočívaly jsme. Kočky se k nám připojily. Vzala jsem do náruče Mayuriho a začala jsem ho drbat pod bradou. Začal příst.
"Proč se k nám ještě nepřipojily zbývající členky klanu v jiných vesnicích?" zajímala se má mladší sestřička. "Víš, ty, co jsi potkala. Ani jedna se tu neobjevila..."
"Marianna poslala zprávu. V Kirigakure došlo k tomu samému, co tady kousek vedle v Konoze. Rozhodla se tam zůstat a pomáhat tomu zbytku ninjů, který se nepřidal ke druhé straně a přežil. Někdo se prostě rozhodne zůstat věrný vesnici, v níž žije." Má sestra to vlastně neznala. Ona zatím znala jen mě. A já se příslušnosti k jakékoli vesnici dobrovolně vzdala. Takže jsem musela použít jiný příklad. "Jako naše maminka. Taky bojovala za Konohu, protože jí nabídla místo k životu. Dala jí práci. A i když neměla moc ráda omezení vesnice, zůstala jí věrná. Až bude Marianna chtít, sama sem přijde. Přeci jen, naše brána je otevřená skoro všem..."
"To máš pravdu..." přikývla Airyia.
Zůstaly jsme takhle sedět několik minut. Nakonec jsem se zvedla a zamířila zpět do domu. Vzala jsem si pár svitků a kreslířské potřeby. Ve dveřích mého pokoje už stála sestra a sledovala me svýma modrýma očima.
"Kam zase jdeš? Ty si nedáš pokoj?"
Zakroutila jsem hlavou. Ne, nedám. Kreslení mě prostě baví.
"Víš, napadlo mě, že bych mohla nakreslit něco z toho, jak vypadá Konoha dneska. Ať se pak může srovnávat, kdyby došlo k obnově. A hlavně jsem už nic dlouho nekreslila, mám absťák..." Skoro by se dalo říct, že se mi netrpělivostí třese ruka. Už dlouho jsem nedržela v ruce tužku. Už dlouho jsem nic nekreslila. Chybělo mi to.
"No tak dobře..." povzdechla si Airyia nakonec. Nechala mě jít. Zamířila jsem tedy zpět do trosek vesnice, tentokrát s uměleckými potřebami.
(přesun)
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 386

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: