Shijin Hyūga
Ns: Go on :: Informace :: Nepřítomnost
Strana 1 z 1
Shijin Hyūga
V poslední době se mi pár věcí vymklo z rukou.
Je mi to líto, ale příliš mi to nepomůže. Proto jsem se rozhodla vrátit se alespoň na pár dní k životu bez textových her. Uznávám, že bez toho budu až příliš sama a že takovou samotu nezvládám, ale tentokrát, jak bylo řečeno, si musím nutně pročistit hlavu.
Shijin těsně po odchodu ze sídla zastihl neznámý Jounin.
Byla pověřena sledovací misí mimo vesnici. Vrátí se hned, jak budu připravená k návratu já.
Orion Mizuki, Nanadaime Tsuchikage...
Rozhodla se pro bezpečí své vesnice spojit s "Temnou stranou Síly," abych to vyjádřila nějak vkusně. Pokud se chuť pokračovat ve hře za ni nedostaví do měsíce, po který mě ve funkci Kage bude zastupovat Reina Kana, připadá titul jí.
Konan Itako se kvůli výslechu nedočkala příchodu Hokageho a vrátila se zpět do Iwy.
Upadla do depresí ze svého činu a poslední slov svého mistra. Je si vědoma většiny svých chyb a není kvůli tomu schopna výkonu služby. Na dobu neurčitou přestala být shinobi.
Tímto se s vámi loučím, Sayonara.
Doufám, že mi tuhle "dovolenou" nebudete mít za zlé.
Je mi to líto, ale příliš mi to nepomůže. Proto jsem se rozhodla vrátit se alespoň na pár dní k životu bez textových her. Uznávám, že bez toho budu až příliš sama a že takovou samotu nezvládám, ale tentokrát, jak bylo řečeno, si musím nutně pročistit hlavu.
Shijin těsně po odchodu ze sídla zastihl neznámý Jounin.
Byla pověřena sledovací misí mimo vesnici. Vrátí se hned, jak budu připravená k návratu já.
Orion Mizuki, Nanadaime Tsuchikage...
Rozhodla se pro bezpečí své vesnice spojit s "Temnou stranou Síly," abych to vyjádřila nějak vkusně. Pokud se chuť pokračovat ve hře za ni nedostaví do měsíce, po který mě ve funkci Kage bude zastupovat Reina Kana, připadá titul jí.
Konan Itako se kvůli výslechu nedočkala příchodu Hokageho a vrátila se zpět do Iwy.
Upadla do depresí ze svého činu a poslední slov svého mistra. Je si vědoma většiny svých chyb a není kvůli tomu schopna výkonu služby. Na dobu neurčitou přestala být shinobi.
Tímto se s vámi loučím, Sayonara.
Doufám, že mi tuhle "dovolenou" nebudete mít za zlé.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Shijin Hyūga
Po dnešku se vracím do hry za Shijin.
Čtyři dny pauzy mi prospěly a zase se na situaci můžu dívat i z jiného úhlu pohledu. Hra mi chybí, tak na co dál čekat. Postavy z Iwy bude ale nadále provázet menší neaktivita.
Čtyři dny pauzy mi prospěly a zase se na situaci můžu dívat i z jiného úhlu pohledu. Hra mi chybí, tak na co dál čekat. Postavy z Iwy bude ale nadále provázet menší neaktivita.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re: Shijin Hyūga
Data, po která se beze mě budete muset obejít:
Mimo mé "malé" trucování (Chtělo by to čtvrté "m")
22.7. - Praha
23.7. - Letáčková akce v HK
24.7. - Den strávený s kamarádkou
26.7. - Literární beseda v HK
Mimo mé "malé" trucování (Chtělo by to čtvrté "m")
22.7. - Praha
23.7. - Letáčková akce v HK
24.7. - Den strávený s kamarádkou
26.7. - Literární beseda v HK
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Similar topics
» Shijin Hyūga [JOUNIN]
» Shijin Hyuuga - Konec