Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oznámení pro (ne)přátele

+2
Aki Kana
Shijin Hyuuga
6 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Oznámení pro (ne)přátele - Stránka 2 Empty Oznámení pro (ne)přátele

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 30 Jun - 10:31

First topic message reminder :

Tento článek píši, abychom si vysvětlili, co a jak a vyvrátili všechny fámy.
Poslední dobou se traduje spousta věcí, které nejsou pravda. Tak mi řekněte, na co si tu hrajeme? Opravdu máme potřebu setrvávat v klamu? Tohle není anonymita! Tohle jsou sprosté lži, kvůli kterým spousta mých přátel pro mě klesla na mnohem nižší úroveň. A já? Dělala jsem to samé. My všichni! Tak už dost, prosím vás.

REPUTACE

Vrátili jsme reputaci, protože si někteří stěžovali, že už není.
Nemůžeme uspokojit všechny, ale snažíme se. Aki Kana teď získal v jistém řádku ve statistikách spoustu bodů navíc. V jakém? Text nám oznamuje, kolik udělil mínusek. Najednou počet vzrostl na celých 38 a současně s tím klesla Adminům reputace. Chápu vás, nemáte je rádi. Ale znamená to snad, že Midotsuchiho posty nejsou kvalitní? Znamená to, že Ayame nemá správnou gramatiku?

Vrátila jsem body zpět za svůj účet a Akimu jako trest reputaci snížila o počet bodů, který byl podle mého odhadu za něj odebrán. Ale ouha. Včera to někdo opravdu přehnal! Odebral reputaci všem v kanceláři Tsuchikageho nehledě na to, jestli ji vzal Roce, mě, Midotsuchimu nebo Reině.
Pro pořádek bych uvedla, že Reina je stále Adminem NAJka. To, že šla hrát sem z ní dělá vyvrhela, kterému musí být za trest odebrána reputace, protože "še ňám ťo plostě nělíbí?"

Apeluji na vás, nejsme přeci děti!
Boj mezi NAJkem a Ns nemusí existovat a z hlediska NS ani neexistuje. Snižuje snad někdo reputaci, na NAJku? Šíří otevřeně nenávist proti lidem tam hrajícím? Ne! Nejsme s tím fórem nijak spojení a nijak mu neubližujeme. Většina Adminů se navzájem zná, mnozí i ve skutečnosti a chtěli by spolu trávit víc času i přes tu dálku. Mám Reinu ráda, i když je Admin na NAJku. Stejně tak Alliiho. Rajsika ráda vůbec nemám, ale v této věci má mou plnou důvěru. Opakuji, nejsme děti! Tak se tak konečně přestaňte chovat.

NENÁVIST VŮČI AYAME

Vždycky jsem stála za autoritami.
Dokud tu byl hlavní Admin Assasin, vždy jsem stála za ním, i když jsem s ním nemusela vždy souhlasit, vždy jsem dávala pozor, aby někdo náhodou o něm neřekl něco špatného, protože jsem ho brala jako přítele. Stejně jako ostatní Adminy.

Nyní je hlavním Adminem Ayame.
Mým úkolem teď je za ní stát a to udělám i kdyby se většina ostatních stavěla na hlavu. Jsme schopné se pohádat, jsem schopná mít sem tam chuť ji uškrtit. Ale obzvláště poslední měsíc se ukázala jako člověk, který je schopný to tu udržet a vzdát se i toho, co chce, pro to, co je správné!

Budu kontrolovat gramatiku na fóru, řešit problémy.
A tenhle je jeden z největších. Stačilo, abych několika lidem řekla, že ji "nesnáším" a okamžitě se mi dostalo spoustu pochval. Poslouchala jsem, jak si stěžují na malichernosti. Ach, ty lži. Vypustíte do světa falešnou informaci a ona se šíří a šíří...

Znovu je vhodné zmínit, že už nejsme děti.
Co jsou lidé, kteří se nezajímají o víc než fotbal nebo lak na nehty, proti nám? Jsme schopní hrát! Jsme schopní udržet si identitu ve dvou světech najednou. Každý z nás je vyjímečný něčím, čím přímo nezapadá do reality. Něčím, o čem si lépe promluvíme mezi sebou. Zažíváme spolu pěkné chvíle. A kdo z vás, kdo z vás! někdy neměl chvíli, kdy by si řekl, že Ayame udělala něco dobře? Proč ji neumíte i pochválit? Jsme schopní být přitom k sobě upřímní? A je-li upřímnost znamením, že máme prozradit svou nenávist, je správná?

Víme, že je spoustu lidí, které já nemohu vystát.
Snižuji jim reputaci, pokud tedy nenapíšou post, na který se nemůžu dívat? Snižuji jim ji záměrně u každého postu z nudy? Proč to tedy děláte vy? Víme, že je spoustu lidí, které nemáme rádi. Ale co nás vlastně nutí jít a říct někomu, jací jsou zlí? Proč jim to nejsme schopní říct do očí? Upřímně si promluvit, ještě se pobavit. Ano, jsem schopná říct lidem, které nemám ráda, do očí, co si o nich myslím. A vy? Budete se skrývat nebo řeknete, co si o ní myslíte místo fantomů, kteří jí odebírají reputaci a na jejichž identitu se nemusí ani přijít?

Ať se ale stane, co se stane!
Já za Ayame teď budu stát a to neznamená, že tím nebudu stát i za svými přáteli. Chápu obě strany. Každá nenávist se dá odůvodnit instinktem. Ale i zvířata jsou schopná v některých chvílích potlačit instinkt. Když mají hlad, když jsou zahnaná do kouta. A my nejsme zvířata, my jsme lidi! Můžeme s tím bojovat! Pokud vy nejste schopní potlačit nenávist, nemůžete být členy kterékoliv společnosti, protože nenávist se vždy dřív, nebo později objeví znovu. Nemůžete být členy společnosti a můžete zničit spoustu věcí, na kterých vám záleží.

Tohle je "jen" virtuální svět.
Realita je mnohem víc, ale jen tady mohou být lidé takový, jací jsou uvnitř! Jen díky němu můžete na chvíli nahlédnout do jejich duše. Ayame nemá špatnou duši. Je svá, je milá a rozhodně není sobecká. Jakou duši ale máte vy, chováte-li se tak, jak se chováte? A co hůř... Kdo vám řekne o vaší duši pravdu, aniž by vás urazil? Kdo vám odkývá, že jste správní a potom si na váš názor stěžuje za vašimi zády? A neděláte náhodou to samé? Nejsme jiní, je to mezi všemi. Proč má být tedy terčem právě Ayame? Protože stojí za víc než mnozí, kteří jí ani neumí říct do očí, co si myslí! Dokázala tohle fórum postavit na nohy, když se pod ním podomily, dokázala se popasovat i s tím, když se ze dne na den ztratili téměř všechny data. Kdo z vás to dokázal?
Je-li tu někdo takový, nechť s klidem předstoupí a řekne jí do očí svůj názor. A ona mu pak řekne svůj. Nejdřív se podívejte do zrcadla a teprve potom suďte!

Není žádný racionální důvod proto, vést tuhle žabomyší válku. Zamyslete se nad tím, prosím.
Vaše Oiroke Orochimaru a betareader Roka
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Oznámení pro (ne)přátele - Stránka 2 Empty Re: Oznámení pro (ne)přátele

Příspěvek pro Anonymní Wed 25 Jul - 13:03

Aha, takže ty chceš byť arogantný “bad boy“ - wow. Pri prvom príspevku ma ovládal hnev. Dospel som k rozhodnutiu, že ju nebudem súdiť, pretože ju nepoznám. Ináč zvláštne, že o sebe hovoríš v množnom čísle, nie ? ( keď chceš aby som ti onikal napíš.) Smej sa na sebe, pretože je na čom. (Keď chceš takýto expresívny štýl komunikácie OK)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Wed 25 Jul - 13:16

Obávám se že to "my" tentokrát nezahrnuje pouze mou, jak už jsi podotkl arogantní, osobu, ale i zbytek zdejšího osazenstva. Přinejmenším Shijin, Reina a Steam se dobře baví a zbytek podle mého názoru taktéž. Onikání si nech, tady v civilizovaném světě se to už nepoužívá.
Kashike
Kashike

Počet príspevkov : 586

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Wed 25 Jul - 14:11

No, jsem tu jen krátce a asi nemám právo tu něco komentovat, protože většinu z vás znám málo, ale myslím, že to, co napsala Shijin, bylo spíše k zamyšlení a upozornění než důvod k tomu, aby to někomu natřela nebo ho urazila, nebo si tím snad něco kompenzovala.
Dále: Jen chci říct, že Shijin znám dost dobře a stojím za ní stejně, jako ona stojí za Ayame. Když se chcete bavit jaká byla na jiných fórcích, tak můžete použít i jiné cesty než jsou posty tady. (Skype, ICQ, Facebook atd...) Stejně tak i dohadování mezi jinými lidmi, jejichž problémy nemají s tímto tématem co dělat. Člověk znalý jen tohohle fóra (například já) se potom v komentářích snadno ztrácí a přestává mít chuť si ještě někdy v oznámení něco přečíst.
Doufám, že tímto postem nikoho neurážím a neměla jsem to ani v úmyslu. Byla to pouze nutkavá potřeba do něčeho strčit nos a říct k tomu taky své. Wink
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Počet príspevkov : 639

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Nara

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Midotsuchi Wed 25 Jul - 15:30

Uzamykám.

Príspevky s národnostnou tématikou boli odstránené!
Midotsuchi
Midotsuchi

Počet príspevkov : 302

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2