Sídlo klanu Hyuuga
+2
Daichi
Shijin Hyuuga
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Konohagakure
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Sídlo klanu Hyuuga
First topic message reminder :
Je to velmi rozlehlé sídlo, které má jeden hlavní vchod a dva vchody vedlejší, o kterých ví jen ti ''vyvolení."
Celé sídlo je obehnáno vysokou zdí, na které se většinou prochází dva z tohoto dnes nejmocnějšího klanu v Konoze. Dovnitř se není prakticky žádná šance dostat, aniž byste měli povolení od někoho z vysoce postavených Hyuugů. Jsou zde také uschovány všechny originály technik tohoto klanu...
Je to velmi rozlehlé sídlo, které má jeden hlavní vchod a dva vchody vedlejší, o kterých ví jen ti ''vyvolení."
Celé sídlo je obehnáno vysokou zdí, na které se většinou prochází dva z tohoto dnes nejmocnějšího klanu v Konoze. Dovnitř se není prakticky žádná šance dostat, aniž byste měli povolení od někoho z vysoce postavených Hyuugů. Jsou zde také uschovány všechny originály technik tohoto klanu...
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Sídlo klanu Hyuuga
Kashike
Jdeme ti ukázat tvé nové pracoviště.... hodím jen přes rameno, doprovázené lehkým úsměvem.
Jdeme ti ukázat tvé nové pracoviště.... hodím jen přes rameno, doprovázené lehkým úsměvem.
Kashike- Počet príspevkov : 586
Polkla jsem. Ten úsměv se mi nelíbí. Měla jsem neblahé tušení, ale třeba je to jen moje představa. Kývla jsem na jeho odpověď.
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Nara
Přišel jsem k sídlu hyuugů a okamžitě jsem zaklepal na dveře.Kso musí tu být je to celkem důležité. řeknu si potichu a čekám až budu moci jít dovnitř.
Murasaki- Počet príspevkov : 169
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Muran
Kashike
Zvýšil jsem tempo a vyrazil přímo k věznici. (přesun)
Zvýšil jsem tempo a vyrazil přímo k věznici. (přesun)
Když zrychlil, měla jsem co dělat, abych mu stačila. (Přesun)
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Nara
Stále jsem čekal před tím velkým domem.Hmm vypadá to,že tu asi není,ale tak počkám tu.Nevím kde by jinde mohl být.Začínám mít celkem i hlad,ale přesto na něj tu počkám povinnost je důležitá. pomyslím si a čekal dál na Kashikeho
Shinobi
Hyuuga
Z okna jsem si povšiml někoho kdo čekal přede dveřmi. Dojdu ven a podívám se na něj. Pane? Mohu vám něják pomoci?
Z okna jsem si povšiml někoho kdo čekal přede dveřmi. Dojdu ven a podívám se na něj. Pane? Mohu vám něják pomoci?
Dobrý den.Jmenuji se Murasaki a hledám člověka jménem Kashike.Potřebuju s ním okamžitě mluvit je to důležité. řeknu a díval se na toho hyuugu.Snad mi pomůže nechci ho hledat přes půlku konohy. pomyslím si a dále se díval na toho hyuugu
Shinobi
Hyuuga
Jistě, lord Kashike odešel asi před půl hodinou do práce. Velí policii v Konoze, takže když si pospíšíte, můžete ho ještě stihnout někde na cestě k věznici.
Jistě, lord Kashike odešel asi před půl hodinou do práce. Velí policii v Konoze, takže když si pospíšíte, můžete ho ještě stihnout někde na cestě k věznici.
Dobře pokusim se ho najít a kdyžtak zkusím najít tu věznici. řeknu a běžel jsem ihned pryč.(přesun)
Shinobi
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sídlo klanu Hyuuga
» Knihovna klanu Hyuuga
» Techniky klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Knihovna klanu Hyuuga