Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

!Hledá se!

3 posters

Goto down

!Hledá se! Empty !Hledá se!

Příspěvek pro Anonymní Sat 19 May - 15:36

Zdravím,
jak si někteří z Konohy asi všimli, náš současný Hokage je dlouhodobě neaktivní a jeho zástupce je na tom ještě horší...xD
Z toho plyne, že ostatní to nebaví, jelikož bez Kageho se prostě vesnice neobejde. Takřka řídí celou vesnici a bez něj nejsou mise, výplaty, ochrana vesnice a pro některé ani Sensei!
Proto se hledá nový Hokage, který by řídil vesnici a s láskou o ni pečoval..Very Happy
Doufám, že se někdo slušný určitě najde a pokud máte zájem, tak se ozvěte tu nebo Ayame a napiště si pěkný životopis..Smile)
S přáním pevného zdraví Gama Sennin z Listové..Smile)....Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

!Hledá se! Empty Re: !Hledá se!

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 May - 16:43

---reklama není povolena, smazáno---

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 May - 17:01

Jelikož se drahý Shinigami (zajímavý výběr nicku na doručení takovéto zprávy) stihl již odhlásit, nedá se nic dělat a musím mu to poslat veřejně. Nuže prosím:

Drahý neznámý...
... proč se snižovat k takové ubohosti, připadá vám snad, že je na tomhle fóru ještě někdo, kdo by o tom novém výtvoru Assasina nevěděl? A pokud ano, vážně je při tom ještě nutné pozurážet všechny okolo? Možná by mezi jednotlivými naruto fóry mohlo existovat něco jako partnerství, jak to funguje na jiných, kvalitních rpg severech. To by ovšem všechny naruto rpg museli mít na své straně kvalitu. A to nejen co se pravidel, designu a matérie fóra týče, ale i co se týče lidí. Děkuji za zářný příklad, že s lidmi vašeho ražení se lepších zítřků hned tak nedočkáme.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun 20 May - 17:05

Nebudu komentovat, jenom oznámím, že Hokage je již nalezen, děkuji...xD
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 May - 17:24

Přijde mi to opravdu ubohé, nechápu proč jste lidi nemohli zůstat tady. V čem je to lepší? V tom, že Assasin evidentně nemohl snést, že už není Hlavní admi fóra-není vůdce?... Opravdu trapné a ubohé, no ještě více je mi líto vás lidi, kteří jste mohli klesnout tak hluboko. Assasina jsem bral dobře, teď klesl vážně až na to nejhlubší dno...

Hokage?..Super!..Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 20 May - 18:50

Možná by bylo dobré nejdříve si zjistit, kdo o tom vůbec ví, Jiraiyo.
Jedna věc je reagovat, druhá věc je někoho obvinit. A třetí věcí je skutečnost, že to není tvá starost a ani to není předmětem řešení ještě před pár dny volného místa v Hokageho křesle.

Reklama je špatná věc.
Nevím, kdo ji napsal a nehájím ho. Ale nesouhlasím s tím, jak jsi okamžitě vůči někomu vystoupil. Proto se ptám. Zeptal ses Assasina, jestli o tom ví? Zeptal ses někoho, jestli o tom ví? Napsal jsi onomu "spamerovi," kým ve skutečnosti je?
Ne. Baka. Kdyby chtěl Assasin psát reklamu, nesnížil by se nikdy k tomu, aby ji psal za pochybný účet s pochybným jménem. Nehledě za to, že pokud fórum za něco stojí, takovouto reklamu nemá zapotřebí.

Proto nesuď, pokud nemáš právo soudit.
A jestli víš, že to právo nemáš, tak si hleď raději svého a neobviňuj lidi neprávem.
Rozpoutáš tím jedině hádku a ta ničemu nepomůže. Nejlepší by bylo, kdybys teď vůbec nereagoval.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 May - 19:15

Bohužel tě teď Orion asi zklamu a jak už vidíš, tak odepisovat už jsem začal.^^
Svoboda slova, nejen tu, ale i ve škutečném světě. Avšak někteří lidé jsou moc stydlivý, než aby svou pusu otevřeli, když mají, a i když nemají, je to stále lepší než-li mlčet.
A pokud vím, tak reklama v tomto tématě taky neměla co dělat a když už ji do "mého" tématu někdo napsal mám právo odpovědět.

Už jenom že se někdo z toho fóra pokusí tuto věc udělat by si ho měl Assasin vyhledat a dát mu lekci chování. Reklama byla rozeslána i do PM-ky...xD

A ty snad víš, jestli není "spamer" Assasin nebo jeho pověřený kumpán?.. A i kdyby nebyl, jeho chování bylo ubohé, nehledě na chování Assasina, který nemohl snést, že jíž nebyl Generálem a měl potřebu přebírat lidi z NS.. On opustil fórum sám, takže si za to i sám může..

Nechci rozpoutat hádku, jen mě to dost zarazilo. Neříkám, že je druhé fórum špatné, jen mě mrzí, že se lidi nemohli domluvit po dobrém a né si tak přebírat hráče. Lidé mohli hrát klidně na obou nebo se mohl vymyslet jiný kompromis...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 20 May - 19:33

Ano, já vím, že to nebyl Assasin.
A ještě pro jistotu prosím někoho z Adminů, aby se podívali na IP a potvrdili to i tobě. A nyní, když jej obviňuješ tolik rád a bez důkazů (Mluvíme-li o právech, zapomněl jsi na presumpci neviny), právě nyní mi řekni, kde a kdy tě prosil, abys šel na jeho fórum.
Řekni mi, proč uplatňuješ svobodu slova pro svou pouhou, ničím nepotvrzenou a urážlivou domněnku.

A předně řečeno tě prosím, abys své iluze nešířil.
Fóra se nemohou nikdy domluvit právě pro lidi, kteří reklamovali jako ten před námi. A také kvůli lidem, kteří nedokážou držet jazyk za zuby, když mají, a šíří lži a pomluvy.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 May - 20:43

Mě teď Assasin vůbec nezajímá. Pouze jsem ho tam zmínil, jelikož je to jeho fórum a říkám, že to evidentně nezvládl a musel si udělat nové fórum.
Jen doufám, že si toho člověka Assasin srovná, aby se tak nechoval. Prakticky proti Assas. ani nic nemám, jen mě zarazilo dělení lidí na dvě poloviny. Neříkám, že mě někdo zval, pokud budu chtít, tak si tam účet klidně udělám a povolení od nikoho nepotřebuju.

Nechápu teď docela tvé dětincké chování viz. o pomluvách a lžích. Žádná pomluva v tomto tématu nepadla a ani žádnou neroznáším. Fakta jsou jen taková, jaké vidíš. Když už víme, že Assasin to nebyl, tak to nic nemění na faktu, že člověk, který to napsal by se měl zamyslet.

Už je to ale jedno... Jedinou věcí, která tu visí je, že se to mohlo vyřešit jinak. Ale ve skutečnosti už ani o nic nejde. Doufám jen, že každý radši bude hrát na obou fórech než jen na jednom... Smile)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daichi Sun 24 Jun - 18:34

ah...po dlouhé době co jsem neměl čas sem zavítám a tohle ? ....Raion/Jiraiyo ....házíš špínu na Assasina. úplně ale úplně to jsou blbosti.pokud je mi známo tak Assasin neříkal nikomu...možná pár dobrým hráčům aby mu pomohly udělat forum...nikomu neříkal "tak pojď a budeš hrát zase u mě" a taky bych řekl že to co si mlel o tom že neunesl to že není vůdce nebo co to..jsou naprosté pič*viny Assasin se tohohle fora vzdal protože neměl čas ^^ svěřil ho do ruk Ayame a Akiyuuovi (příště si vymysli lepší jméno třeba které nejde skloňovat vůbec xD) pak protože měl čas a dostal nové nápady udělal si nové..né kvůli tomu aby byl vůdce big boss nebo jak jinak ho chceš nazvat..ale protože chtěl třeba popustit uzdu své fantazii a udělat zase něco nového ! ...to tě nenapadlo ? ..proč vás vždy napadne to nejhorší a pak možná někdy že to myslel dobře ? ...pro příště drž laskavě hubu a neházej takhle špínu po všech okolo...a i po těch co se ty okolo snaží bránit...
Daichi
Daichi

Počet príspevkov : 419

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Sun 24 Jun - 20:10

Není nic lepšího, než otevřít měsíc starou diskuzi a znovu tu rozvířit vody. Zamkněte to tu, proboha...

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 24 Jun - 20:37

Vidím zmenu fóra ale v lepšie prečo lebo su prísne kritrie a nie hoci kto sem pride a bude tu robyť bordel

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: