Hledá se ADMIN
Hledá se ADMIN
zdravím všechny. Z několika důvodů bych rád oznámil jedno volné místo na pozici Admina a spolutvůrce RPG hry.
Pokud někdo bude chtít důvody znát, tak ať mi napíše.
Případný zájemce či zájemkyně ať se mi prosím ozve na skype, icq, email nebo PM. Fb nemám
Kontakt
Pokud někdo bude chtít důvody znát, tak ať mi napíše.
Případný zájemce či zájemkyně ať se mi prosím ozve na skype, icq, email nebo PM. Fb nemám
Kontakt
- Spoiler:
Anonymní- Anonymní
Re: Hledá se ADMIN
Máš pravdu, už jsem mu to smazal. xDAndrew_Deer napsal: Tímhle spíš adminy odradíš, ale whatever.
Ty bys neměl zájem o adminování???
Anonymní- Anonymní
Já? Já tu jsem jednou za uherák. Navíc ani nemám předpoklady, ani nejsem ideál..
Anonymní- Anonymní
To že jsi tu jednou za uherák, neznamená, že nemáš předpoklady Símtě..CO je to ideál?! jen cíl, za kterým se žene většinová společnost, a to čím se řídí většina, není vždy správné. =)Andrew_Deer napsal:Já? Já tu jsem jednou za uherák. Navíc ani nemám předpoklady, ani nejsem ideál..
Anonymní- Anonymní
Hezky řečenoAssasin Senju napsal:To že jsi tu jednou za uherák, neznamená, že nemáš předpoklady Símtě..CO je to ideál?! jen cíl, za kterým se žene většinová společnost, a to čím se řídí většina, není vždy správné. =)Andrew_Deer napsal:Já? Já tu jsem jednou za uherák. Navíc ani nemám předpoklady, ani nejsem ideál..
Anonymní- Anonymní
"Díky SmortneSmortn napsal:Hezky řečenoAssasin Senju napsal:To že jsi tu jednou za uherák, neznamená, že nemáš předpoklady Símtě..CO je to ideál?! jen cíl, za kterým se žene většinová společnost, a to čím se řídí většina, není vždy správné. =)Andrew_Deer napsal:Já? Já tu jsem jednou za uherák. Navíc ani nemám předpoklady, ani nejsem ideál..
Anonymní- Anonymní
To je pravda. Kolik je vlastně adminů, v současné době aktivních/neaktivních?
Anonymní- Anonymní
"Já=aktivní ve dne v noci xD /Neuro- nic moc s aktivitou jako admin, a ti nováčci: YOshiro, Kakashi a Naomi - zatím jako admini nic moc s aktivitou xDAndrew_Deer napsal:To je pravda. Kolik je vlastně adminů, v současné době aktivních/neaktivních?
Anonymní- Anonymní
Pardon?Já jsem tu častějc jak ty a ty si snad přehlédl všecky přestupky co já našel
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Prej že jsi tu častěji! Jo, ale většinou ty děláš ty samé přestupky. Já myslel hru...všechno vymýšlím jen já sám >_<Neuro Uchiha napsal:Pardon?Já jsem tu častějc jak ty a ty si snad přehlédl všecky přestupky co já našel
Anonymní- Anonymní
To není pravda a já a přestupy? No pardon
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
He? A to jsem se ?měl? podílet na vyvíjení hry? To by to dopadlo..
Anonymní- Anonymní
Proč ty Hentaisto?Andrew_Deer napsal:He? A to jsem se ?měl? podílet na vyvíjení hry? To by to dopadlo..
Anonymní- Anonymní
OT:To je Ecchi, a to není Hentai, v tom je rozdíl.
Víš, jak by to bylo těžký? Já bych pořád prosazoval post alespoň na pět řádků. (Alespoň by sis oddychl. )
Víš, jak by to bylo těžký? Já bych pořád prosazoval post alespoň na pět řádků. (Alespoň by sis oddychl. )
Anonymní- Anonymní
Ach to by bylo úžasný. *_*...Dej mi na sebe kontakt prosím (Icq, skype, fb nemám.)Andrew_Deer napsal:OT:To je Ecchi, a to není Hentai, v tom je rozdíl.
Anonymní- Anonymní
"(Icq, skype, fb nemám.)"
To mě Vystihuje přesně.. 385687737 ICQ by mohlo stačit.
Anonymní- Anonymní
Přidáno xDAndrew_Deer napsal:"(Icq, skype, fb nemám.)"
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: