Cvičiště
Cvičiště
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, doprovázející odrazy z jezera
Anonymní- Anonymní
Re: Cvičiště
/ http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:sh4s03pHtvMJ:nsgoon.forumczech.com/t2381p1060-cviciste+nsgoon+konohagakure+cvi%C4%8Di%C5%A1t%C4%9B+54&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz - poslední konverzce, mezi námi i přímo tu.. /
Malá chvilka zvláštních poctů se zdála jako nekonečná.
Vůbec se mi to nelíbí...
" Namám rád takové úkazy..." vypustil jsem náhle a nervózně si prohlábl vlasy.
" Mám takový pocit, že Hokage si udělal dovolenku.. No napadlo mě, že bychom mohli vyrazit na nějakou misi i samotní..." pohodil jsem hlavou směrem k Satsuki a na tváři vykouzlil úsměv.
" Sense-ovi bychom nechali vzkaz....Mohli bychom jít někam....ummm..někam blízko....Suna?! " napadlo mě náhle, když jsem pátral v paměti.
Byla by to skvělá příležitost zeptat se na Chunninskou zkoušku...
Malá chvilka zvláštních poctů se zdála jako nekonečná.
Vůbec se mi to nelíbí...
" Namám rád takové úkazy..." vypustil jsem náhle a nervózně si prohlábl vlasy.
" Mám takový pocit, že Hokage si udělal dovolenku.. No napadlo mě, že bychom mohli vyrazit na nějakou misi i samotní..." pohodil jsem hlavou směrem k Satsuki a na tváři vykouzlil úsměv.
" Sense-ovi bychom nechali vzkaz....Mohli bychom jít někam....ummm..někam blízko....Suna?! " napadlo mě náhle, když jsem pátral v paměti.
Byla by to skvělá příležitost zeptat se na Chunninskou zkoušku...
Anonymní- Anonymní
"Hmm.." Pronesla jsem zamyšleně, načež se trochu protáhla.
"Máš pravdu, ale ani nenechal v kanceláři zástupce? Zvláštní. Neříkám, že je to špatný nápad, ale zrovna do Suny? I když, jak chceš.." Pousmála jsem se a pokrčila rameny.
"Ale než někam vyrazíme potřebuju si ještě něco zařídit, tak, abych byla v obraze kdy.." Dodala jsem.
Musím mu přinést ty svitky.
"Máš pravdu, ale ani nenechal v kanceláři zástupce? Zvláštní. Neříkám, že je to špatný nápad, ale zrovna do Suny? I když, jak chceš.." Pousmála jsem se a pokrčila rameny.
"Ale než někam vyrazíme potřebuju si ještě něco zařídit, tak, abych byla v obraze kdy.." Dodala jsem.
Musím mu přinést ty svitky.
Satsuki Aizawa- Počet príspevkov : 506
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
" No podle toho, jak jsem zaslechl od ostatních obyvatelů je Hokage stále pryč a zástupce se nějak neukázal....." s vráskou na čele jsem si probíral slova místních a uslyšel poznámku o Suně.
" No mohli bychom jít klidně do jiné vesnice, ale myslím, že Chunninské zkoušky se budou konat tam....Navíc, když už vyrážíme někam bez jakékoliv ochrany i když myslim, že s našemi společnými schopnostmi nebude potřeba, měli bychom jít někam, co není příliš daleko, " máchal jsem ve vzduchu trochu rukama a postavil se.
" Dobrá, jdi si zařídit tu svoji věc, no a já si zaím půjdu domů ještě pro nejdůležitější věcia a co nejdřív se sejdeme v ubrány, platí? " počkal jsem ještě na její odpověď a potom se chystal vyjít.
" No mohli bychom jít klidně do jiné vesnice, ale myslím, že Chunninské zkoušky se budou konat tam....Navíc, když už vyrážíme někam bez jakékoliv ochrany i když myslim, že s našemi společnými schopnostmi nebude potřeba, měli bychom jít někam, co není příliš daleko, " máchal jsem ve vzduchu trochu rukama a postavil se.
" Dobrá, jdi si zařídit tu svoji věc, no a já si zaím půjdu domů ještě pro nejdůležitější věcia a co nejdřív se sejdeme v ubrány, platí? " počkal jsem ještě na její odpověď a potom se chystal vyjít.
Anonymní- Anonymní
"Aha, no tak mu po svých summonech pošli vzkaz.." Podotkla jsem a postavila se.
"Hmm, tak teda do Suny, musím se připravit na to vedro tam, ale třeba nám něco řeknou víc.." Dodala jsem a trhla rameny, abych se potom pousmála.
"Dobře, za chvilku u brány, zatím.." Mávla jsem na něj, než jsem z cvičiště odešla.
(Přesun.)
"Hmm, tak teda do Suny, musím se připravit na to vedro tam, ale třeba nám něco řeknou víc.." Dodala jsem a trhla rameny, abych se potom pousmála.
"Dobře, za chvilku u brány, zatím.." Mávla jsem na něj, než jsem z cvičiště odešla.
(Přesun.)
Satsuki Aizawa- Počet príspevkov : 506
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Jen jsem na vše přikývl a Twikyho poslal do Hokageho kanceláře s již napsaným vzkazem. Já zatím vyrazil domů se nachystat a už se těšil na náš výlet...
(Přesun)
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: