Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cesta skrze louky a pole

+9
ANBU
Tenshi Ochita
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Nukenin
Yoko Ayme
Nawaki
Kushina Uzumaki
Noriko Kana
13 posters

Strana 27 z 30 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30  Next

Goto down

Cesta skrze louky a pole - Stránka 27 Empty Cesta skrze louky a pole

Příspěvek pro Anonymní Thu 24 Feb - 19:15

First topic message reminder :

Cesta skrze louky a pole - Stránka 27 Prostcesta

Prostě cesta

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Cesta skrze louky a pole - Stránka 27 Empty Re: Cesta skrze louky a pole

Příspěvek pro Nawaki Tue 12 Jul - 8:28

Odignoroval som ju a šiel za REinou do sídla ujistil som sa že ma nikto nesleduje a aktivoval som sharingan a premenil sa na vietor.
(presun)
Nawaki
Nawaki

Počet príspevkov : 3219

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 3:59

šel jsem po cestě a prohlížel jsem si okolí
''ták, co se asi mohlo změnit po 5 týdnech mého plavání v řece''
šel jsem a do očí mě začalo svítit čerstvě vycházející oranžové slunce, které přinášelo na mou tvář příjemné teplo, mile jsem se usmíval a pozoroval jsem probouzející se ranní život kolem mne, miloval jsem ten pocit

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 9:27

- přesun

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 29 Jul - 19:17

Kráčal som po ceste a rozhliadal sa okolo.
Čo ma to napadlo? Ísť sám do Kumo počas vojnového obdobia? Ale aspoň si vychutnám pohľad na nočnú krajinu.
Snažil som sa nevybočovať z vyznačenej cesty.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Sep - 18:35

Everest

Pomalým krokom som kráčal cestou a premýšlal som.
Korytnačí ostrov v okolí Kumogakure to je to miesto kde nájdem odpovede na svoje otázky...

Meč som si pripevnil na chrbát bol fakt obrovský a aj ťažký ako mi to už povedal Crow.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT7Dk73P31PrExl7dGzN_2bu48_p_VL1o7CBR0ie4v1ElzJmoEq3w

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Thu 20 Oct - 16:34

Letela som vysoko vo vzduchu na mojom kuchioysenu.. Masku Anbu som si pri tom zložila a pripla som si ju ku opasku.. problémový človek.. zavrčala som skôr pre seba, stále ma štvalo, že aj cez to čo ho Sora no Kuni naučila ju len tak.. zhaluze zradil.. proste som to nevedela pochopiť. Nebudem zbytočne riskovať boj s oboma.. raz ťa ešte stretnem.. a vtedy ťa zabijem.. konečne.. pomyslela som si a následne som len privrela oči, užívala som si let.
Natsuki
Natsuki

Počet príspevkov : 402

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 22 Oct - 9:21

šel jsem po téhle ceste a přemejšlel sem jesi sem tu už někdy byl

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 22 Oct - 9:24

Asi ne pomyslel sem si roztáhl jsem křídla a vybral směr a vzlétl (přesun )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Sun 20 Nov - 21:18

Leteli sme vysoko vo vzduchu, tykvu aj z pieskom som pochopiteľne nechala v Sunagakure no sato, nejak sa mi na Gryfinovi podarilo vytiahnuť AIko predo mňa.. reťaze z nej pomaly začali opadávať no nechali jej spútané ruky a nohy.. + mala ešte niekoľko źeliezok okolo krku a od môjho koutonu takmer celé zafačované brucho kde tiež mala pečať na zadržanie Shukakuho.. /teda v prípade ak si mala pečať na bruchu/.. Ehm.. ahoj ? zaškerila som sa znova pri čom mi vietor rozfúkaval dlhé vlasy. Leteli sme príliš vysoko aby nás zdola mohol niekto sledovať.. navyše som zamaskovala úplne každý kúsoček chakry ktorý by sme mohli vydávať.
Natsuki
Natsuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 21:25

Aiko Naihi

,,Huh?" dostala zo seba keď zbadala čo sa okolo nej deje.,, Zažila som rôzne ponukz na sex ale žeby mi dal niekto želiezka to som ešte fakt nezažila." povzdychla si.,, Ten páprda v obleku nebude nadšený, že ste ma uniesli." zasmiala sa a nespúšťala z nej pohľad.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Sun 20 Nov - 21:31

Heem.. nie si nejaká mladá na takéto reči ? zaškerila som sa no sama som vyzerala tak na 19 až 20.. v skutočnosti mi bolo viac no vďaka istej technike som dokázala zregenerovať zostárnuté bunky.. Nevyzerá to tak.. že by si z toho šalela.. alebo že by si bola nejaká.. extrémne nešťastná.. dodala som na jej dotaz a znova som sa zaškerila.. mali sme celkom pokojný let.. bolo pekné počasie.
Natsuki
Natsuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 21:35

Aiko Naihi

,, Mladá ale zato veľmi skúsená." vyplazila jazyk provokatívne.,, A pokiaľ ide o toto." usmiala sa.,, Nemám s tým problém. Predsa len život je zmena a pokiaľ sa našiel niekto kto dokáže niečo ako ty, inak budeme si hádam tykať. Som Aiko." predstavila sa uprostred vety.,, Tak potom je pre mňa výhodnejšie trénovať pod niekým silnejším aj keď ma dá Kazekage zabiť." dokončila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Sun 20 Nov - 21:48

Hem.. nedá ťa zabiť Aiko, uniesla som ťa.. ty za to predsa nemôžeš.. usmiala som sa až takým zákerným spôsobom.. uhm.. volám sa Nefrit.. a patrím ku Sora no Kuni.. môžeš mi veriť, nikto nezvaný sa tam nedostane taaakže.. sme obe dá sa povedať z dosahu Kazekageho dlhých.. a dlhých.. rúk.. dodala som a znova som sa zachechtala.. rozhodne som si to užívala.. mala som tu Jinchuurikyho ktorý mal veeeľmi veľkú zásobu chakry.. tým som posilnila postavenie Sora no Kuni.. aj keď len tak neoficiálne.. o tomto pochopiteľne nebude vedieť nikto, až na moju sestru..
Natsuki
Natsuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Nov - 21:53

Aiko Naihi

,,Sexyyyy." zasmiala sa Aiko keď ju počúvala.,, Ja sa do politiky nemiešam takže ja poznám maximálne tak 5 Veľkých Ninja vesníc ale dobre teší ma spoznať Soru a jej územie." dodala hravo s úsmevom.,, Takže som voľná a nepatrím pod Sunu?" zopakovala a začínalo sa jej to páčiť ako to znie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Sun 20 Nov - 22:01

Heeh.. môžeš to tak nazvať.. zaškerila som sa a následne sme sa vo vzduchu iba trocha vzhúply.. nakoniec Gryfin zmenil smer a ja som v diaľke videla ohromný lietajúci "ostrov".. alebo skôr zem.. menom Sora no Kuni.
(presun)
Natsuki
Natsuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sat 31 Dec - 12:21

Mitsuko
Spoiler:

"Hej, neechan už tam budeme? Víš, vůbec že jdeme správně?" Mrmlala jsem, když už jsme se tady trmáceli dost dlouho a mě to přestávalo bavit. Nevěděla jsem nic, sestra si všechno vždycky nechávala pro sebe. Nikdy nemít domov, nikdy nepřebýt ve vesnici déle jak jeden den, někdy je to opravdu otrava.
Hanako
Spoiler:
"Přestaň si už konečně stěžovat! Dělám, co můžu!" Odsekla jsem jí a zadívala se do mapy, jo přesně jsem věděla, kam jdeme a i kdybych to nevěděla, přece jí to nebudu přiznávat, ne? Jen jsem doufala, že nás nikdo nesleduje. Po očku jsem se dívala za nás. Ne, nikdo tam nebyl.
"Někde si za chvíli odpočineme, jen lepší by bylo, kdyby jsi na chvíli ztichla, ano? Budu z tebe mít migrénu" Začala jsem, ano byla jsem nevrlá, ale nevadilo mi to. Sestřička kupodivu zmlkla.
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 12:45

Konečně jsme se dostali na hlavní cestu mezi polemi a loukami. Zhluboka jsem se nadechl a zavřel oči. Bylo tu vlastně krásně! Litoval jsem, že jsme na misi, hned bych si lehl do trávy, pochutnal si na nějaké té obilovině a jen tak lelkoval mezi snopy! Jenže úkol zněl bohužel jinak!
"Takže kluci, dávejte pozor,.. ti dva tu určitě někde budou, nerad bych byl napaden ze zálohy, takže smysly nastražené a oči otevřené." pousmál jsem se na oba, ale pak mi něco došlo. "Ummm když jsme v tom, minule jsi nám neřekl tvé jméno." otočil jsem se na Kazumu a vyčkával, jestli bude tentokrát zdílnější.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 12:49

hmm došiel som spolu snimi a tiež by som rád vedel jeho meno Myslím že su niekdo okolo nás

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Teiji Kugo Sat 31 Dec - 13:01

"Ja sa volám Kazuma .... "
Povedal som keď som sa k nim dostal bližšie .
Pozeral som tiež okolo zdalo sa mi to v podstate že je tu vlastne kľud .
"Hmm a čo tak sa predstaviť aj vy ?
Ak ste sa už predstavovali tak prepáčte. .. "
Teiji Kugo
Teiji Kugo

Počet príspevkov : 247

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Kugo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 13:03

v pohode volaj ma Takasimo povedal som a pozeral som sa na okolie a na tu krásnu prírodu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 13:11

"Jsem Sho.." pousmál jsem se, zvedl jedno stéblo a strčil si ho do pusy. Trochu jsem se zamračil.. no vážně, byl tu naprostý klid a to v mém světě nevěstí nikdy nic dobrého! Utichl jsem, i když jsme to jinak vážně ve zvyku nemíval a rozhlížel se okolo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Teiji Kugo Sat 31 Dec - 13:15

"Umm Teší ma ... "
Povedal som ale ešte aj dodal
"Chcelo by sa tu asi porozhliadnuť že ? "
Teiji Kugo
Teiji Kugo

Počet príspevkov : 247

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Kugo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 13:17

"Jo... to by nebylo na škodu..." pousmál jsem se. "Takže každý půjdeme na jinou stranu, když uvidíte někoho podezřelýho, přijdete sem to říct, nechci žádný neuvážený sólovky, jasný?!" pousmál jsem se a sám se vydal napravo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sat 31 Dec - 13:19

Mitsuko
Spoiler:
"Hej, neechan, co si tak zazpívat?" Nahodila jsem hlasitěji, zatímco jsem ze svého pohledu dala pryč další vysoké stéblo trávy. Vážně už mě to rozčilovalo, škrábalo to, zachytávalo se to do oblečení, do vlasů. Přes masku jsem se ušklíbla, no pak se zarazila v chůzi, když jsem v dálce zahlédla rýsovat se postavy. "Kso, nee-" Ani jsem nestačila to doříct a Hanako mě spražila pohledem a zacpala mi pusu.

Hanako
Cesta skrze louky a pole - Stránka 27 Yellow_Kunoichi_by_gordonfreeman1
"Ticho. Jsi strašně hlasitá! Ještě si nás všimnou, baka! Jo, vím o nich už docela dlouhou dobu, ale nevidím jim na čelenku. Chovej se normálně a pokračuj v cestě, mlč, jasné?" Zavrčela jsem, a pak zkontrolovala, jestli mám svitky s informacemi u sebe, jeden jsem měla já, druhý sestra pro případ.
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 13:20

Dobre vyskočil som na strom predomnou a pozeral som sa či tam niekdo nie je no nič som nevidel pretože predomnou bola celkom hmla a huste lesi tak som opeť zoskočil dole

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 27 z 30 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: