Hory po levé straně vesnice
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Sunagakure :: Okolí vesnice :: Okolní hory
Strana 1 z 1
Hory po levé straně vesnice
Hory tvoří jednu stěnu vesnice, chrání jí a obklopují. Nejsou tak vysoké, holé a nepříznivé, přesto i zde žije několik druhů zvířat a vetšinou nějaké ty kaktusy.
Podle legend se někde v těchto horách nachází jednoocasý démon, ale zda-li je to pravda, nikdo neví...
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Hory po levé straně vesnice
//Napíšu ještě jednou co jsem psala naposled ať se je čeho chytit.
Objala jsem Hideův klon. Počkám... Říkalo se mi to těžko a ještě těžší bylo ten slib neporušit a opravdu tu zůstat. Vrať se v pořádku prosím. V očích se mi objevily slzy, ale to mi nezabránilo v tom dál ho objímat, i když to byl jen klon.
Objala jsem Hideův klon. Počkám... Říkalo se mi to těžko a ještě těžší bylo ten slib neporušit a opravdu tu zůstat. Vrať se v pořádku prosím. V očích se mi objevily slzy, ale to mi nezabránilo v tom dál ho objímat, i když to byl jen klon.
Anonymní- Anonymní
Tak trochu jsem si oddechla, že se do mě nepustila Ryu-chan, ale pořád mě žralo to, co mi řekl Mu a proč to udělal. Hideo by nic nikomu neřekl. Tomu věřím, ale ... nějak jsem nevěděla, jak se v této situace chovat. Ještě nikdy jsem se do něčeho takhle nezamotala. Nakonec jsem sklopila oči a vzdychla si. *Mu.. až se vrátíš... tak si budeme zase popovídat...* nebyla jsem na něho zrovna naštvaná, jen jsem chtěla mít jasno, jak to bude. *Prosím.. dodrž ten slib...* pomyslila jsem si a uronila slzu.
Anonymní- Anonymní
Bude to v pořádku že? Otočila jsem se na Hikari. Stále jsem brečela, ale i přes to jsem se pokusila o úsměv. Všimla jsem si v dálce kouře. Tam přece leží vesnice! To není možné. Pustila jsem Hidea a ukázala jí hustý černý dým stoupající k obloze. Tam je vesnice nepletu se?
Anonymní- Anonymní
"Uhm... pevně v to věřím..." řekla jsem a také se trochu pousmála. Poté úsměv rychle uvadl. "Hai... neplešeě se....tím směrem je vesnice...!" ujistila jsem ji a zamračila se. *To kvuli tomuhle?!!!* polkla jsem a zase se vzchopila. "Měli bychom se vydat na zpět!" jsem řekla. Pro tentokrát jsem byla ráda, že jsem zněla tak jistě než jsem si opravdu byla.
Anonymní- Anonymní
Měli bychom. Promiň Hideo... Vytáhla jsem katanu a rozsekla jseho klon vejpůl. Ten se okamžitě proměnil v písek. Jdeme? Zeptala jsem se Hikari když jsem schovávala katanu.
Anonymní- Anonymní
Viděla jsem Ryu-chan, jak rozsekla Hidea vejpůl. V duchu jsem si řekla jen *Nechtěla bych...* polkla jsem a vydala se směrem k vesnici. Vevnitř mě cosi žralo. Ale co? Chii-chan, která se držela na mém rameni zasyčela. Vzdychla jsem "Yosh...yosh..." pohladila jsem ji. (presun)
Anonymní- Anonymní
Ako na to upozornili zbadal som to aj ja a preto som letel priamo za nimi neotáľal som veľmi dlho.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Sunagakure :: Okolí vesnice :: Okolní hory
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: