Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hory po levé straně vesnice

Goto down

Hory po levé straně vesnice Empty Hory po levé straně vesnice

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 10 May - 18:33

Hory po levé straně vesnice Spitzkoppe-zulova-hora-v-pousti-namib-w-4625
Hory tvoří jednu stěnu vesnice, chrání jí a obklopují. Nejsou tak vysoké, holé a nepříznivé, přesto i zde žije několik druhů zvířat a vetšinou nějaké ty kaktusy.
Podle legend se někde v těchto horách nachází jednoocasý démon, ale zda-li je to pravda, nikdo neví...
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Hory po levé straně vesnice Empty Re: Hory po levé straně vesnice

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 May - 15:26

//Napíšu ještě jednou co jsem psala naposled ať se je čeho chytit. Smile

Objala jsem Hideův klon. Počkám... Říkalo se mi to těžko a ještě těžší bylo ten slib neporušit a opravdu tu zůstat. Vrať se v pořádku prosím. V očích se mi objevily slzy, ale to mi nezabránilo v tom dál ho objímat, i když to byl jen klon.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 May - 10:14

Tak trochu jsem si oddechla, že se do mě nepustila Ryu-chan, ale pořád mě žralo to, co mi řekl Mu a proč to udělal. Hideo by nic nikomu neřekl. Tomu věřím, ale ... nějak jsem nevěděla, jak se v této situace chovat. Ještě nikdy jsem se do něčeho takhle nezamotala. Nakonec jsem sklopila oči a vzdychla si. *Mu.. až se vrátíš... tak si budeme zase popovídat...* nebyla jsem na něho zrovna naštvaná, jen jsem chtěla mít jasno, jak to bude. *Prosím.. dodrž ten slib...* pomyslila jsem si a uronila slzu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 May - 10:56

Bude to v pořádku že? Otočila jsem se na Hikari. Stále jsem brečela, ale i přes to jsem se pokusila o úsměv. Všimla jsem si v dálce kouře. Tam přece leží vesnice! To není možné. Pustila jsem Hidea a ukázala jí hustý černý dým stoupající k obloze. Tam je vesnice nepletu se?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 May - 11:22

"Uhm... pevně v to věřím..." řekla jsem a také se trochu pousmála. Poté úsměv rychle uvadl. "Hai... neplešeě se....tím směrem je vesnice...!" ujistila jsem ji a zamračila se. *To kvuli tomuhle?!!!* polkla jsem a zase se vzchopila. "Měli bychom se vydat na zpět!" jsem řekla. Pro tentokrát jsem byla ráda, že jsem zněla tak jistě než jsem si opravdu byla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 May - 11:51

Měli bychom. Promiň Hideo... Vytáhla jsem katanu a rozsekla jseho klon vejpůl. Ten se okamžitě proměnil v písek. Jdeme? Zeptala jsem se Hikari když jsem schovávala katanu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 May - 12:14

Viděla jsem Ryu-chan, jak rozsekla Hidea vejpůl. V duchu jsem si řekla jen *Nechtěla bych...* polkla jsem a vydala se směrem k vesnici. Vevnitř mě cosi žralo. Ale co? Chii-chan, která se držela na mém rameni zasyčela. Vzdychla jsem "Yosh...yosh..." pohladila jsem ji. (presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 May - 12:15

Vydala jsem se za Hikari. (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 May - 12:54

Ako na to upozornili zbadal som to aj ja a preto som letel priamo za nimi neotáľal som veľmi dlho.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: