hora Kaze-san
+3
Sho Rin
Yoko Ayme
Tokiro Ryuu (Zetsu)
7 posters
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
hora Kaze-san
First topic message reminder :
obrovská hora ve které je zapečetěn shukaku.
obrovská hora ve které je zapečetěn shukaku.
Anonymní- Anonymní
Re: hora Kaze-san
Sabaku no Riko (Hiashi)
Koukala jsem na ni. Uhm,vlastně ano Kazekage -sama. Měla bych prosbu." zašmátrala jsem v kapse a vrátila ji svitky které jsem již nepotřebovala. ,,Potřebovala bych další svitky. Tentokrát na Shunshin a Kage Shuriken " oznáímila jsem jí a čekala jestli mi vyhoví. Přeci jen bych se docela divila kdyby mi dala každičký svitek s technikou kterou jsem se chtěla naučit.
Koukala jsem na ni. Uhm,vlastně ano Kazekage -sama. Měla bych prosbu." zašmátrala jsem v kapse a vrátila ji svitky které jsem již nepotřebovala. ,,Potřebovala bych další svitky. Tentokrát na Shunshin a Kage Shuriken " oznáímila jsem jí a čekala jestli mi vyhoví. Přeci jen bych se docela divila kdyby mi dala každičký svitek s technikou kterou jsem se chtěla naučit.
Riko- Počet príspevkov : 304
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Aiko Naihi
,,To som tušila pretože sú to strašne veľmi obľúbené techniky." usmiala sa a podala jej dva zvitky z tykve. Nenápadne tak zo svojej tykve presunula trochu piesku do jej tykve.,, Inak mám pre teba možnosť presťahovať sa a bývať u mňa, budete tam bývať všetci z tímu ak nebudú žiadne námietky. Čo ty na to?" spýtala sa.
,,To som tušila pretože sú to strašne veľmi obľúbené techniky." usmiala sa a podala jej dva zvitky z tykve. Nenápadne tak zo svojej tykve presunula trochu piesku do jej tykve.,, Inak mám pre teba možnosť presťahovať sa a bývať u mňa, budete tam bývať všetci z tímu ak nebudú žiadne námietky. Čo ty na to?" spýtala sa.
Anonymní- Anonymní
Sabaku no Riko (Hiashi)
Zamyslela jsem se nad tím . ,,Zní to dobře" přikývla jsem. Bylo to pro mě jako volání z nebe. Otec na mě alespoň nebude neustále křičet a já budu mít klid. Navíc jsem byla ráda za ty svitky . ,,Arigato.Jinak tu nabídku bych přijala" pousmála jsem se a pokývala hlavou.
Zamyslela jsem se nad tím . ,,Zní to dobře" přikývla jsem. Bylo to pro mě jako volání z nebe. Otec na mě alespoň nebude neustále křičet a já budu mít klid. Navíc jsem byla ráda za ty svitky . ,,Arigato.Jinak tu nabídku bych přijala" pousmála jsem se a pokývala hlavou.
Shinobi
Klan:
Aiko Naihi
,,Dobre teda tak choď nájsť ostatné členky tímu a oznám im aby sa presťahovali ku mne do sídla." usmiala sa.,, Tak teda zatiaľ. Stretneme sa v sídle až." dodala a pomaly odchádzala preč.
,,Dobre teda tak choď nájsť ostatné členky tímu a oznám im aby sa presťahovali ku mne do sídla." usmiala sa.,, Tak teda zatiaľ. Stretneme sa v sídle až." dodala a pomaly odchádzala preč.
Anonymní- Anonymní
Prisel jsem zpet na horu no jasne puste dve zensky k sobe pomislel jsem si prisel jsem k aiko mam hlaseni o te misi
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Aiko Naihi
,,No dobre teda." pozastavila sa Aiko a pozrela na Jaya.,, Tak spusti o výsledku tej misie no." dodala nakoniec a zvedavo čakala ako dopadol výsledok jeho misie.
,,No dobre teda." pozastavila sa Aiko a pozrela na Jaya.,, Tak spusti o výsledku tej misie no." dodala nakoniec a zvedavo čakala ako dopadol výsledok jeho misie.
Anonymní- Anonymní
Tak ve vesnici to je teda jeste horsi brana je nehlidana a nikoho jsem tam ani nevidel v podstate ani nohu to je asi tak vse. Mohla to byt i past takze jsem to nejak moc nezkoumal bylo to az moc podezrele Takze jestli me chcete servat tak muzete. Dodal jsem uplne v klidu
Shinobi
Aiko Naihi
,,Dobre svoju misiu si splnil gratulujem. Dostala som požadované informácie ktoré som chcela." odpovedala a pokývla rukou na znak, že môže ísť.,, Neskôr si ťa zavolám." doplnila a tentoraz odchádzala už.
,,Dobre svoju misiu si splnil gratulujem. Dostala som požadované informácie ktoré som chcela." odpovedala a pokývla rukou na znak, že môže ísť.,, Neskôr si ťa zavolám." doplnila a tentoraz odchádzala už.
Anonymní- Anonymní
doufam ze nevytahne to co se tu jeste stalo pomislim si a podivam na nebe moment Chtel bych jeste nejakou misi pokud to pujde abych mohl vyrazit okamzite
Shinobi
Sabaku no Riko (Hiashi)
šla jsem je teda hledat ačkoliv jsem neměla páru kde by mohli být.
(Přesun)
šla jsem je teda hledat ačkoliv jsem neměla páru kde by mohli být.
(Přesun)
Shinobi
Klan:
Sedl jsem si a oprel se o skalu a jenom tak premyslel
Shinobi
nejak jsem usnul po probuzeni jsem vstal a odesel jsem na hrbitov(presun)
Shinobi
Prisel jsem na vrcholek a tam jsem se znovu oprel o skalu kde jsem byl pres noc. a zase premyslel o tom co mam delat dale ale opravdu jsem zacal premyslet o obchodu z vesnice.
Shinobi
Okolo Jaya se vynořilo ze země asi šest bílých klonů. "Půjdeš s námi kluku.."
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
Jakmile jsem neco zaslechl vyskocil jsem do vzduchu
To vis ze jo! Zapomen! Nevim co jses zac, ale vypadas Jako by jsi prave vylezl z kanalu.
Rekl jsem mu celkem vysmesnym tonem hlas a Rychle udelal pecete na: Daitoppa - větrný živel: velký průlom nadechnul jsem se a vypustil techniku na vsech 6 klonu
To vis ze jo! Zapomen! Nevim co jses zac, ale vypadas Jako by jsi prave vylezl z kanalu.
Rekl jsem mu celkem vysmesnym tonem hlas a Rychle udelal pecete na: Daitoppa - větrný živel: velký průlom nadechnul jsem se a vypustil techniku na vsech 6 klonu
Shinobi
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: