Andělský háj
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Power rangers: Super legends RPG :: Silo komora
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Andělský háj
Pozorne som skrytá počúvala ich rozhovor.Ani známka o tom že chcú chrániť svet... pomyslela som si a sledovala som naďalej bieleho strážcu.Asi bude dobrý futbalista. usmiala som sa a pak šla za ním.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Keď som sa teleportoval, chcel som ísť domov no všimol som si Katherine ako mieri do parku, za nejakým futbalistom. Nečudoval by som sa, no zacítil som ako keby slabé pach dymu. Keď som sa rozhliadol, zabadal som niekoľko puklín v zemi. "Roman, práve som v blízkosti parku, čo sa tu zomlelo ?" zvolal som do komunikátoru. Avšak stále mi vŕtal v hlave ten futbalista, no aj tak som stále čakal na odpoveď.
Anonymní- Anonymní
"Astronema s Ecliptorem. Jdeš docela pozdě, ale nevadí." řekl jsem.sannin Naruto napsal:Keď som sa teleportoval, chcel som ísť domov no všimol som si Katherine ako mieri do parku, za nejakým futbalistom. Nečudoval by som sa, no zacítil som ako keby slabé pach dymu. Keď som sa rozhliadol, zabadal som niekoľko puklín v zemi. "Roman, práve som v blízkosti parku, čo sa tu zomlelo ?" zvolal som do komunikátoru. Avšak stále mi vŕtal v hlave ten futbalista, no aj tak som stále čakal na odpoveď.
"Potkal jsem někoho, kdo využíval přístup k morfovací mřížce. Bojoval s Astronemou, a ona má novou kamarádku. Zřejmě Dark Spector posílil vojska."
Anonymní- Anonymní
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
"Prepáč kontroloval som Zeo Zordov." ospravedlnil som sa a pozrel som sa na futbalistu. "Vie teda využívať morfovaciu mriežku ? Zaujímavé." začudoval som sa. "Tak čo mám robiť, sledovať ho alebo sa vrátiť do Silokomory ?" Spýtal som sa a sadol som si na blízku lavičku.Assasin Senju napsal:"Astronema s Ecliptorem. Jdeš docela pozdě, ale nevadí." řekl jsem.sannin Naruto napsal:Keď som sa teleportoval, chcel som ísť domov no všimol som si Katherine ako mieri do parku, za nejakým futbalistom. Nečudoval by som sa, no zacítil som ako keby slabé pach dymu. Keď som sa rozhliadol, zabadal som niekoľko puklín v zemi. "Roman, práve som v blízkosti parku, čo sa tu zomlelo ?" zvolal som do komunikátoru. Avšak stále mi vŕtal v hlave ten futbalista, no aj tak som stále čakal na odpoveď.
"Potkal jsem někoho, kdo využíval přístup k morfovací mřížce. Bojoval s Astronemou, a ona má novou kamarádku. Zřejmě Dark Spector posílil vojska."
Anonymní- Anonymní
"POkoušej se ho sledovat, říkal že není strážce a zachovává si neutralitu."řekl jsem.
"Dávej pozor Billy."
"Dávej pozor Billy."
Anonymní- Anonymní
"OK." zamumla som do komunikátora a vypol som spojenie. Pomaly som sa postavil a oblúkom som prešiel cez park. Keď som bol za chlapíkom, sadol som si na inú lavičku, z batohu som vzal knihu a začal som v nej listovať, no stále som ho očkom sledoval.Assasin Senju napsal:"POkoušej se ho sledovat, říkal že není strážce a zachovává si neutralitu."řekl jsem.
"Dávej pozor Billy."
Anonymní- Anonymní
Míč jsem položil na zem.
Hej je vcelku neslušný někoho špehovat.
Hej je vcelku neslušný někoho špehovat.
Shinobi
Klan:
Keď na mňa chlapík zakričal, na oko som sa začudovane poobzeral. Po chvíli som sa vykoktal :"Ahoj, ja ťa nesledujem. Ty si tu asi nový ?"
Anonymní- Anonymní
Jo jsem.Zrovna jsem se přestěhoval.
Shinobi
Klan:
Usmail som sa. "Ahoj, ja som Billy." povedal som a podal som mu ruku. Je prezieravý, musím byť opatrný. pomyslel som si
Anonymní- Anonymní
Opětoval jsem mu podání ruky.
Čau Neuro.Hmm nezvyklé.
Čau Neuro.Hmm nezvyklé.
Shinobi
Klan:
"Teší ma." usmail som sa. Tento chlapík je veľmi obozretný. pomyslel som si.
Anonymní- Anonymní
M--m nevíš kde je škola?Měl bych tam jít zítra,ale netuším kde to je.
Shinobi
Klan:
"Škola je tamtým smerom, len o niekoľko ulíc ďalej." usmial som a ukázal som tam prstom. Musím si dávať pozor aby to nebol trik
Anonymní- Anonymní
Dík.Vážím si toho.
Shinobi
Klan:
"Ďakujem." usmial som sa. "Tak zajtra sa uvidíme v škole. Zaťiaľ nazdar." pozdravil som a odišiel som z parku. No na konci parku, tam kde ma už nemohol vidieť som zapol komunikátor a šepol som :"Roman, nadviazal som kontakt. Musíme byť opatrný, pokračujem v sledovaní."
Anonymní- Anonymní
Chodila som po meste a nevedela som čo robit a tak som šla do parku sa prejst a zabehať si.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Power rangers: Super legends RPG :: Silo komora
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: