Andělský háj
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Power rangers: Super legends RPG :: Silo komora
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: Andělský háj
Práve som prišla do mesta k mojej rodine na prázdniny.Keď so sa u nich konečne ubytovala vzala som si tašku a šla sa popozerať po okolí,zašla som si aj do obchodu a pak si aj kúpiť nové CD na počúvanie.Nakoniec som sa pobrala do školy.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Šel jsem do skříňky a vzal jsem si knížky. Začalo zvonit. "Sakra, zase to nestihnu." Utíkal jsem do třídy v ní už byl profesor. "Promiňte, nestihl jsem to." Omluvil jsem se a ve třídě jsem viděl novou holku. Otočil jsem se k ní a usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa na toho chlapca čo teraz prišiel a len som mu pozerala do očí.
V tvári som nemala ani len známku úsmevu,len som pozerala.
Shinobi
To ona má být strážcem? pomyslel jsem si a začal jsem poslouchat profesora. Zazvonilo a vyšel jsem ze třídy, počkal jsem na novou. "Ahoj já jsem ROman."Kushina Uzumaki napsal:Pozrela som sa na toho chlapca čo teraz prišiel a len som mu pozerala do očí.
Anonymní- Anonymní
Ahoj já som Katherine....potrebuješ niečo?pohľadom som sa vpíjala do jeho očí.
Shinobi
"Jen jsem myslel, že ti ukážu město, školu a tak, když jsi tady nová." Proč na mě pořád kouká?Kushina Uzumaki napsal:Ahoj já som Katherine....potrebuješ niečo?pohľadom som sa vpíjala do jeho očí.
Anonymní- Anonymní
Aha bola by som rada keby si mi ukázal školu...mesto nemusíš to celkom poznám z detstva.. povedala som sa ďalej som sa pozerala do jeho očí a cítila som niečo zvláštne ako keby nebol normálni študent,tak som sa na rovinu opýtala.Hej....ty nie si normálni študent však?Assasin Senju napsal:"Jen jsem myslel, že ti ukážu město, školu a tak, když jsi tady nová." Proč na mě pořád kouká?Kushina Uzumaki napsal:Ahoj já som Katherine....potrebuješ niečo?pohľadom som sa vpíjala do jeho očí.
Shinobi
"Ehm." zamyslel jsem se. Chytl jsem ji za ruku a zatáhl jsem ji do rohu, aby nás nešlo vidět, ani slyšet."Nejsem, a ani ty brzo nebudeš. Půjdu rovnou k věci." z aktivoval jsem teleportační tlačítko a společně jsme se teleportovali do Silo komory.Kushina Uzumaki napsal:Aha bola by som rada keby si mi ukázal školu...mesto nemusíš to celkom poznám z detstva.. povedala som sa ďalej som sa pozerala do jeho očí a cítila som niečo zvláštne ako keby nebol normálni študent,tak som sa na rovinu opýtala.Hej....ty nie si normálni študent však?Assasin Senju napsal:"Jen jsem myslel, že ti ukážu město, školu a tak, když jsi tady nová." Proč na mě pořád kouká?Kushina Uzumaki napsal:Ahoj já som Katherine....potrebuješ niečo?pohľadom som sa vpíjala do jeho očí.
Anonymní- Anonymní
Bolo ráno a oknom mi presvitali slnečné lúče ktoré hladili moju tvár.To už je ráno? pomyslela som si a vstala som.Osprchovala som sa,obliekla a šla som do školy.
Celú noc som dobre nespala všetky tieto udalosti ma vyčerpávajú a čo to vlastne včera bolo....bol to yume (yume-sen) ??snáď áno... premýšľala som a hovorila si popod nos sama pre seba.
Celú noc som dobre nespala všetky tieto udalosti ma vyčerpávajú a čo to vlastne včera bolo....bol to yume (yume-sen) ??snáď áno... premýšľala som a hovorila si popod nos sama pre seba.
Shinobi
Roman
Uff..konečně zkončila škola. Pomyslel jsem si, a zbalil si věci. Pak jsem vyšel ze třídy, a šel do Džus baru. "Ahoj Ernie." pozdravil jsem obsluhu. Ernie mě s úsměvem pozdravil a zeptal se, co si dám. Řekl jsem mu, o jeho fitness koktejl a šel jsem trochu cvičit.
Uff..konečně zkončila škola. Pomyslel jsem si, a zbalil si věci. Pak jsem vyšel ze třídy, a šel do Džus baru. "Ahoj Ernie." pozdravil jsem obsluhu. Ernie mě s úsměvem pozdravil a zeptal se, co si dám. Řekl jsem mu, o jeho fitness koktejl a šel jsem trochu cvičit.
Anonymní- Anonymní
Objevila jsem se s Ecliptorem uprostřed ulice. Rty se mi zvedli do posměšného úšklebku.
Ecliptor: "Jak najdeme strážce má paní?" otočil se na mě. Zasmála jsem se.
"Takhle!" vytáhla jsem svou hůl a poslala blesk do jedné kavárny naproti mě. Ozvala se ohromná rána a z výlohy se vysypalo sklo. "Tak honem strážci!" olízla jsem si nedočkavě rty.
Ecliptor: "Jak najdeme strážce má paní?" otočil se na mě. Zasmála jsem se.
"Takhle!" vytáhla jsem svou hůl a poslala blesk do jedné kavárny naproti mě. Ozvala se ohromná rána a z výlohy se vysypalo sklo. "Tak honem strážci!" olízla jsem si nedočkavě rty.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Seděl jsem na střeše posilovny v modu strážce.A slyšel hluk.2 baráky vedle ode mě se "zničila kavárna".Stoupl jsem si a díval se.
Ajajaj moje oblíbená kavárna.
Ajajaj moje oblíbená kavárna.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Keď škola skončila išla som do školského bazénu a tam som si len tak plávala.
Som zvedavá ako dlho ostanem tu. hovorila som si sama pre seba.
Som zvedavá ako dlho ostanem tu. hovorila som si sama pre seba.
Shinobi
Po cvičení jsem si dával Ernieho koktejl a v tom se ozvala hrozná rána. Koktejl mi spadl na zem a slyšel jsem jak lidi ječí. Bulk se Skullem spadli na zem a pak se rozeběhli ven.
"Sakra..Co se to děje?" porozhledl jsem se a vyšel rychle ven.
"Astronema!" Ukázal jsem na ni. Ulice byla prázdná, stála tam jen ona, vlasy jí ve větru vlály a Ecliptor.
"Co tu vy dva děláte?! Určitě jste si nepřišli zacvičit a dát si u Ernieho koktejl."řekl jsem zuřivě, ale opatrně.
"Astronema!" Ukázal jsem na ni. Ulice byla prázdná, stála tam jen ona, vlasy jí ve větru vlály a Ecliptor.
"Co tu vy dva děláte?! Určitě jste si nepřišli zacvičit a dát si u Ernieho koktejl."řekl jsem zuřivě, ale opatrně.
Anonymní- Anonymní
Ušklíbla jsem se. "Zelený strážce co? Přišla jsem si procvičit ničení strážců!" vykřikla jsem a zase se rozesmála. "Quantroni, do utoku!" ukázala jsem prstem na Romana.Assasin Senju napsal:Po cvičení jsem si dával Ernieho koktejl a v tom se ozvala hrozná rána. Koktejl mi spadl na zem a slyšel jsem jak lidi ječí. Bulk se Skullem spadli na zem a pak se rozeběhli ven.
Shinobi
Hej Astronemo nevím kdo seš a co seš ale ty ubožáci na něj stačit nebudou.
Shinobi
Klan:
"Morfuju!" neotálel jsem a vytáhl morfér se silomincí.
"Dračí zord!" za chvíli jsem stál ve svém obleku proti přesile quantronů. "Sakra." vytáhl jsem dračí dýku a pustil se do útoku. Pár jsem jich porazil, ale další dva mě chytili za ruce a třetí mě kopl do hrudi. Vyskočil jsem na nohy a zahrál na dračí dýku. Z ní vyletěl zelený paprsek a narazil do dvou quantronů, kteří leželi na zemi zkratovaní. Zamnou byl jeden quantron a já se otočil a odkopl ho k astronemě. "Yeeaah! Alpho, budu potřebovat posili, zavolej Kat a Billyho." řekl jsem do komunikátoru. "Ano, už na tom pracuju." řekla Alpha.
"Dračí zord!" za chvíli jsem stál ve svém obleku proti přesile quantronů. "Sakra." vytáhl jsem dračí dýku a pustil se do útoku. Pár jsem jich porazil, ale další dva mě chytili za ruce a třetí mě kopl do hrudi. Vyskočil jsem na nohy a zahrál na dračí dýku. Z ní vyletěl zelený paprsek a narazil do dvou quantronů, kteří leželi na zemi zkratovaní. Zamnou byl jeden quantron a já se otočil a odkopl ho k astronemě. "Yeeaah! Alpho, budu potřebovat posili, zavolej Kat a Billyho." řekl jsem do komunikátoru. "Ano, už na tom pracuju." řekla Alpha.
Anonymní- Anonymní
"Katherine, Roman potřebuje pomoc, napadla ho astronema." ozvala se Alpha z komunikátoru Kat,.
Anonymní- Anonymní
"Chmmm!" pozvedla jsem obočí a dál jen stála a sledovala to. "Ecliptore?" otočila jsem se na něj. Pochopil, přikývl a rozeběhl se na Romana. Vyskočil do vzduchu a zaútočil na něj svým mečem.
Otočila jsem se na druhého strážce. "Tak moc se mě bojíš, že nebojuješ?" pousmála jsme se sladce.
Otočila jsem se na druhého strážce. "Tak moc se mě bojíš, že nebojuješ?" pousmála jsme se sladce.
Shinobi
čože?ale já neviem čo robiť povedala som keď som vyskočila z vody a začala sa obliekať.Assasin Senju napsal:"Katherine, Roman potřebuje pomoc, napadla ho astronema." ozvala se Alpha z komunikátoru Kat,.
Shinobi
Ne ale vím že to zvládne sám.Avšak jestli toužíte po boji máte ho mít.
Shinobi
Klan:
Otočil jsem na Ecliptore a zablokoval mu dýkou meč. chvíli jsme se přetahovali a pak jsem se mu snažil podkopnout nohy. Ecliptor se na mě podíval laserovýma očima a odhodil mě stranou.
"To docela bolelo." zahrál jsem na dýku a střelil po něm vlastní zelené paprsky. Ecliptor natáhl ruku a paprsky odklonil.
"CO?!" řekl jsem udiveně.
"To docela bolelo." zahrál jsem na dýku a střelil po něm vlastní zelené paprsky. Ecliptor natáhl ruku a paprsky odklonil.
"CO?!" řekl jsem udiveně.
Anonymní- Anonymní
"Možná, že to nebude tak lehké jak sis myslel!" ušklíbla jsem se a pozorovala Romana a Ecliptora. "Zničíme vás a pak konečně ovládnu svět a stanu se královnou zla!!" zasmála jsem se a vystřelila na Neura blesky.
Shinobi
Shinobi
Klan:
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Power rangers: Super legends RPG :: Silo komora
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: