Město
Strana 1 z 2 • 1, 2
Město
Objevil jsem se zde s několika formelínama a tengy.
"Tengové, formelíni zůstaňte tady, skryjte se a čekejte na rozkazy!" zahrčel.
"Jasně!" zakrákal Tenga bojovník.
Proměnil jsem se ve sliz a vsákl se do země.
"Tengové, formelíni zůstaňte tady, skryjte se a čekejte na rozkazy!" zahrčel.
"Jasně!" zakrákal Tenga bojovník.
Proměnil jsem se ve sliz a vsákl se do země.
Anonymní- Anonymní
Re: Město
Globbor
Objevil jsem se před formelínama a tengama. "Přešel jsem k jednomu tengovi.:řekni Lordu zeddovi, že Nejvyšší souhlasil." Tenga:"Krá." uletěl na měsíc.
"Haha! Tohle město zničím!"
Objevil jsem se před formelínama a tengama. "Přešel jsem k jednomu tengovi.:řekni Lordu zeddovi, že Nejvyšší souhlasil." Tenga:"Krá." uletěl na měsíc.
"Haha! Tohle město zničím!"
Anonymní- Anonymní
Město
Nikdy seskočil jsem z motorky morfuju mystický zdroj mystická síla 1 + 2 + 3 galwit mysto strážci magická hůl mód meč a jdem na něj.
Anonymní- Anonymní
Taky jsem seskočil z motorky.HatakeKakashi napsal:Nikdy seskočil jsem z motorky morfuju mystický zdroj mystická síla 1 + 2 + 3 galwit mysto strážci magická hůl mód meč a jdem na něj.
"Jo jdem!"
Anonymní- Anonymní
Město
Zkuste tohle vyskočil jsem do vzduchu "vzívám sílu fénixe" prolítl jsem jimy, zastavil jse a luskl prsty tengové a formelíni vybouchly. Teď jsi na řadě ty pojď zelený strářce rozdrtíme ho přiběhl jsem ke zrůdě a začal ho sekat mečem.
Anonymní- Anonymní
"Hoho!" natáhl jsem ruce a spousta slizu vystřelila na červeného strážce. Sliz mu pomalu ubíral síly. Rozeběhl jsem se k němu a dvakrát ho praštil. "Tvoje síla přechází na mě!"
Anonymní- Anonymní
Město
To nikdy 1 + 2 + 0 galwit mysto neramax síla legendárních válečníků kód 1 ohnivá smršť.
Anonymní- Anonymní
Rozeběhl jsem se proti formelínům. Otočil jsem se a jednoho jsem kopl nejdřív do břicha, do hlavy a pak sem se otočil a praštil druhého. Přímo do Z. Zmizel. "Dračí dýka!" Vytáhl jsem svou dýku a pobil několik tengů.
"Papa uvidíme se jindy!" zamával jsem jim, když jsem viděl jak letí pryč.
Rozeběhl jsem se ke Globborovi a sekl ho dračí dýkou.
"Papa uvidíme se jindy!" zamával jsem jim, když jsem viděl jak letí pryč.
Rozeběhl jsem se ke Globborovi a sekl ho dračí dýkou.
Anonymní- Anonymní
Odskočil jsem stranou. A když jsem absorboval sílu červeného strážce, vystřelil jsem po něm proud fénixova ohně.HatakeKakashi napsal:To nikdy 1 + 2 + 0 galwit mysto neramax síla legendárních válečníků kód 1 ohnivá smršť.
Anonymní- Anonymní
Město
Sakra "Zavolal jsem ohnivé srdce Tak jdem ohnivé srdce spojil jsem se s ním" Červený dračí ohnivý strážce pomocí holí jsem odrazil útok fénixe.
Anonymní- Anonymní
"Další síla pro mě!" Hodil jsem na červeného strážce plno slizu a odkopl stranou. Pak jsem plivl sliz i na zeleného strážce.HatakeKakashi napsal:Sakra "Zavolal jsem ohnivé srdce Tak jdem ohnivé srdce spojil jsem se s ním" Červený dračí ohnivý strážce pomocí holí jsem odrazil útok fénixe.
Anonymní- Anonymní
"Sakra! Aktivovat metalické brnění! Odpudit!" stiskl jsem tlačítko, které se mi objevilo na rameni a sliz zmizel.
Skočil jsem k Nickovi a odpudil jsem sliz, který měl na sobě. "JSi v pořádku?"
Skočil jsem k Nickovi a odpudil jsem sliz, který měl na sobě. "JSi v pořádku?"
Naposledy upravil Assasin Senju dne Thu 10 Feb - 21:48, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Rita and Zedd
"Ať naše monstrum vzroste!"
Zvětšil jsem se do megální velikosti.
Anonymní- Anonymní
Město
Když jinak nedáš 1 + 2 + 5 galwit mysto prifior - mystický fénix - Catastros - Kentaurus Fénix megazord tak a poď teď na mě tvůj sliz nebude mít účinnek.
Anonymní- Anonymní
"We need Dragon zord power! "Tsunade napsal:Rita and Zedd
Anonymní- Anonymní
Město
zkombinujeme naše útoky co ty na to zelený strážce ? a napřáhl jsem svůj megazord meč
Anonymní- Anonymní
"Hahahá!" vystřelil jsem na ně oheň, který jsem absorboval od červenýho strážce.
Anonymní- Anonymní
"Dračí zord v bojovém módu nahodit!"
Roztočil jsem kopí a udeřil ho mocným úderem.
Roztočil jsem kopí a udeřil ho mocným úderem.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Thu 10 Feb - 22:08, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: