Maly Domek JayJazeze_Washi_Sennina
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Sunagakure :: Obytná část
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Maly Domek JayJazeze_Washi_Sennina
First topic message reminder :
Maly domek co ma 3 mistnosti + Kuchine klasicky maly domecek . Ktery stoji pobliz Vilki Asakuna. No Jay Stejne nejradeji travil cas na strese Odkud Sledoval Akasuna no PiliKKu a Jeji sestrenici od dob co zil v Sune PiliKKa i Yoko se mu Libily od prvni chvile co ji uvidel akorat nikdy nenasel odvahu abu zani zasel nebo ji neco rekl. A potom co byla zvolena Jako Kazekage tak uz se nepokousel vubec Krom oficialnih veci za ni chodit. Zije Zde ze svou orlici Mitsuki.
Maly domek co ma 3 mistnosti + Kuchine klasicky maly domecek . Ktery stoji pobliz Vilki Asakuna. No Jay Stejne nejradeji travil cas na strese Odkud Sledoval Akasuna no PiliKKu a Jeji sestrenici od dob co zil v Sune PiliKKa i Yoko se mu Libily od prvni chvile co ji uvidel akorat nikdy nenasel odvahu abu zani zasel nebo ji neco rekl. A potom co byla zvolena Jako Kazekage tak uz se nepokousel vubec Krom oficialnih veci za ni chodit. Zije Zde ze svou orlici Mitsuki.
Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Thu 16 Feb - 17:41, celkově upraveno 2 krát
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Re: Maly Domek JayJazeze_Washi_Sennina
Ok No ja tu budu sedet a cekat.
Shinobi
Re: Maly Domek JayJazeze_Washi_Sennina
Probral jsem se po par dnech. A dival se kde jsem zjistil jsem ze doma no na Mitsuki jsem se podival takovym stylem.Drz zobak. a odesel jsem.
(presun)
(presun)
Shinobi
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Sunagakure :: Obytná část
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: