Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maly Domek JayJazeze_Washi_Sennina

3 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

Maly Domek JayJazeze_Washi_Sennina - Stránka 2 Empty Maly Domek JayJazeze_Washi_Sennina

Příspěvek pro Makoto Mon 13 Feb - 21:10

First topic message reminder :

Maly domek co ma 3 mistnosti + Kuchine klasicky maly domecek . Ktery stoji pobliz Vilki Asakuna. No Jay Stejne nejradeji travil cas na strese Odkud Sledoval Akasuna no PiliKKu a Jeji sestrenici od dob co zil v Sune PiliKKa i Yoko se mu Libily od prvni chvile co ji uvidel akorat nikdy nenasel odvahu abu zani zasel nebo ji neco rekl. A potom co byla zvolena Jako Kazekage tak uz se nepokousel vubec Krom oficialnih veci za ni chodit. Zije Zde ze svou orlici Mitsuki.

Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Thu 16 Feb - 17:41, celkově upraveno 2 krát
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Maly Domek JayJazeze_Washi_Sennina - Stránka 2 Empty Re: Maly Domek JayJazeze_Washi_Sennina

Příspěvek pro Makoto Sun 19 Feb - 15:48

Omluvte mne jidlo uz by melo byt hotove.
Odesel jsem do kuchyne no behem chvile jsem byl zpatky se tremy taliri a miskou.
na talirich byly platky duseneho hoveziho masa zelenina ryze a to vse zalite omackou no pro nekoho mozna trochu ostrejns. Ale celkem stravitelne. Jeden talir byl pro Pili Dalsi pro Yoko a dalsi pro me no a miska pro mitsuki.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Maly Domek JayJazeze_Washi_Sennina - Stránka 2 Empty Re: Maly Domek JayJazeze_Washi_Sennina

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sun 19 Feb - 15:52

"Arigato!" zazubila jsem se. "Vypadá to krásně.. a voní ještě líp!" libovala jsem si. "Itadakimasu!" popřála jsem a s chutí se pustila do své porce. "Ummmm jestli tě omrzí být ninjou, mohl by jsi dělat kuchaře!" pousmála jsem se a strčila si do pusy další kousek.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 19 Feb - 15:57

Itadakimasu.
No asi me to neomrzi byt ninjou.Nejak citim ze jsem se narodil jako ninja. A citim ze se neco strasneho stalo nevim jestli jsem to udelal ja nebo byl jenom toho svedkem. A cas od Casu se mi zdavaji Desive nocni mury. No to nic nebude omlouvam se nechtel jsem nicit prijemnou atmosferu.

A pomalu se pustil do jidla.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sun 19 Feb - 16:10

"Wháá arigato, itadakimasu!" Zaeagovala jsem trošku opožděněji, možná taky hlavně proto, že jsem z toho jídla nespustila oči. Já vařit uměla tak napůl, babička mě naučila základům, ale nic extra.
"Je to opravdu, opravdu VÝBORNÉ!" Zazubila jsem se a dál mlčela, protože s plnou pusou se přece nemluví!
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 19 Feb - 16:19

Po jidle jsem odnesl talire a misku asi za 5 minut jsem prisel s pohary. K de bylo smychany nejruznejsi kousky ovoce a nekdy i nejaka zelenina coz v tom ani neslo poznat a to vse zalite zlatavou polevou.
Doufam je jeste tohle zmuzete?
Zeptal jsem se jich.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sun 19 Feb - 16:22

Zasvítili mi oči. "Jsou tam jahody?" byla má prví starost. Nadláblá jsem byla pořádně, ale jahody bych neodmítla nikdy, milovala jsem je nadevše! "Umm ehm ehm.." poškrábala jsme se rozpačitě ve vlasech. "Jinak děkujeme za jídlo!"
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 19 Feb - 16:25

Je tam vsechno mozny i nemozny samozdrejmne jahody taky.
Tak trochu jsem se usmal.
Yoko Jsi v poradku?
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sun 19 Feb - 16:26

Dojedla jsem a spokojeně si pohladila břicho, byla jsem nasycená, ale já pohrdnout jídlem?! Nikdy, proto jsem horlivě přikývla k jeho otázce. "Haai, děkujeme!" přitakala jsem k Piličiným slovům a jen se znovu pousmála. No pak jsme vypadala překvapeně.
"Ehe? Jistě, proč bych neměla být?" Zakřenial jsem se. Ta otázka mě víc než překvapila, od kdy já nejsem v pořádku?
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 19 Feb - 16:31

Nevim jsi dneska celkem potichu. Jindy jsi ukecana. Ale dneska jsi takova jina? Cim to je?
Co se vcera Stalo muze za to ma pritomnost? Porad my proletavalo hlavou.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sun 19 Feb - 16:34

(Yočíne ty nejsi v pořádku nikdy!! xDDD)
S hlasitým děkuji jsme si vzala pohár a pustila jsem se do něj. Pečlivě jsme vyjedla všechno, kromě již zmíněných sladkých jahůdek, které jsem si schovávala nakonec. Jedla jsem je s takovým zvláštním, nepřítomných, nablblým úsměvem, jaký jsem měla vždy, když jsme ty červené potvůrky konzumovala.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 19 Feb - 16:41

No tak tohle bylo vse co jsem nachystal nebylo to sice nic extra lae myslim ze to bylo pozivatelne.
Nejak mi porad neprestavalo jit na rozum co se presne stalo.No asi to necham tak.Rekl jsem si v duchu.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 19 Feb - 17:22

No poodnasel jsem pohary rychle umyl nadobi a vratil se zpet ke sve navsteve.
Doufam ze se jeste nekdy stavite alespon na obed?
Jakmile jsem to dopovedel nejak semi podlomily kolena a ja padl na zem.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sun 19 Feb - 18:29

(Náhodou! Já jsem normální vždy, takže ticho ! xDD)
"Eh? Noo, asi jsem jen trochu dneska myšlenkami mimo a navíc, kdo by mluvil, když si tohle vychutnává?!" Zakřenila jsem se a důležitě pokývala hlavou.
"Náhodou, byl to hezky strávený den.." Odpověděla jsem, no pak si všimla, že s Jayem není něco v pořádku. Vstala jsem a došla k němu.
"Hej, hej jsi v pořádku?"
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 19 Feb - 18:36

Ano myslym ze jsem Akorat se mi podlomily kolena mozna mi nesedlo to jidlo nejsem na neco takovyho zvykly. Tak to bude v poradku.
A mile jsem se na ni usmal.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sun 19 Feb - 19:43

"No, to doufám, že to bude v pořádku.." Dodala jsem a pousmála se. V duchu jsem si oddechla. Potom jsem se vrátila na své místo, zpátky za Pili. "Umm, ještě jednou děkujeme za pozvání.." Podotkla jsem ještě.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sun 19 Feb - 20:09

Vyděšeně jsem jej sledovala, no když vstal a Yo mu pomohla, trochu jsme se uklidnila. Chtěla jsem něco dodat k tomu co se stalo, no zaujalo mě něco jiného. "No... sice se mi nechce vás opouštět, ale povinnost volá, mám nějakou návštěvu v kanceláři. Děkuji za oběd, moc mi to chutnalo, určitě se zase někdy pozvu." zazubila jsem se vesele, mávla na oba shinobi a zmizela z budovy.
(Přesun)
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 19 Feb - 20:10

Nemate zac. Mensi zmena. Lepsi jak koukat ze strechy a premyslet co se deje u vas ve vile. No...... emmm... ja myslel na pousti.
Sakra to jsem tomu zase dal. Rekl jsem si v duchu
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sun 19 Feb - 20:44

Když zmizela Pili, tak jsem jen vstala a protáhla si ztuhlé svalstvo. Toho přeřeknutí jsem si ani nevšimla, no taky, od kdy si já něčeho všímám?
"Umm, tak nechci tě tu rušit, ale to jídlo bylo vážně výtečné! A umm, asi už taky půjdu, ale jak řekla Pili, máš to u nás a kdykoliv tě pozveme my! Ale no, nevím, jestli to, co ukuchtíme bude k jídlu, přeci jen, nejsme v tom tak zručné.." Zakřenila jsem se a pak už zamířila ke dveřím.
"Tak.. Měj se Jayi a ještě jednou, arigato.." Pousmála jsem se na něj a s těmito slovy se z domu vytratila. Měla jsem v plánu se projít Sunou a nebo to zakotvit doma u nějakého filmu, dneska bych si mohla dát Někdo to rád blond, taky skvělej film. Pousmála jsem se a už definitivně odešla.
(Přesun.)
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 19 Feb - 20:52

No tak jsem zase dostal kosem to jsem si pomohl No co nadelam.
No dal jsem se do uklidu. Po uklidu jsem sei dal sprchu a potom zamiril do postele byl jsem preci jenom nejak unaveny.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Mon 20 Feb - 20:13

Probral jsem se a vysel a sel jsem se projit do ulic suny unava stale nejak pretrvavala a kazdou noc se mi zdal jeden a tentyz sen. asi vyrazim za kazekage se zeptat.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Thu 23 Feb - 11:23

Dorazila jsem k jeho domu, bylo zamčeno, tak to jsem si taky mohla myslet, prostě jsem se naštvala a ty dveře vykopla. Sorry Jayi, to ti vynahradím. Podotkla jsem v duchu a přešla přes práh. Položila jsem ho v obýváku na gauč a prudce se otočila na Mitsuko.
"A teď co?" Možná jsem zněla trochu nabroušeně, ale možná to byly i obavy, jak o Jaye, tak o vesnici.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Thu 23 Feb - 11:27

Ted my moct cekat Jestli se Jay Vyrovnat Se sva minulost nebo ne. Kdyz On nevyrovna nikdy se neprobrat. Kdyz on Vyrovnat a probrat se Mitsuki mit peklo na zemi.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Thu 23 Feb - 11:57

Vyrovná nebo nevyrovná?!
"Jenom čekat? No, on to zvládne.." povzdechla jsem si a přikývla. Bylo to divné, čekat tady, přitom, když se ve vesnici možná bojuje, ne, sedět tu v nevědomosti o venku. Říkala jsem si, že tu chvíli počkám než se probere, ale kdo ví, jak dlouho to bude trvat.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Thu 23 Feb - 12:08

Jestli ty mit strach o vesnice klidne odejit. Nevedet Jestli se Jay Vubec Probrat On byt silny Ale videt Vsechno na jednou byt moc Velka Sok. On A jeho Bratr Byt Posledni z Klan. Jeho Bratr Znicit klan Jeho bratr Se pokusit Zabit Jay. Jestli Jay Probrat Vy ho muset Nutit tvrde Trenovat. Velka sance Ze jeho bratr Prijit a Chtit Znovu bojovat. Jeho bratr muze vicitit Jay.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Thu 23 Feb - 12:44

Přikyvovala jsem na znak toho, že to chápu. Pak jsem se zvedla. "Řeknu to Kazekage, ale potřebuju zjistit, co se to v tý vesnici děje.." Dodala jsem. A budu ti držet palce. Dodala jsem v duchu, naposledy se na něj podívala. "Kdyby cokoliv, klidně.. eh.. přileť.." Bylo to fakt divný mluvit s ptákem. Pak už jsem s Freyou v patách se vydala k východu. Věřila jsem mu, proto jsem mohla s klidným svědomím odejít.
(Přesun.)
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: