Nový režim
+9
Shinjiro
Ayame Takahashi
Midotsuchi
Aki Kana
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
Tatsuo Reigi
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Nový režim
First topic message reminder :
Dobrý večer,
odehrála se nějaká schůze adminů, byly nějaké stížnosti, řeči, jedna bába povídala. Na všechno slyším a proto s okamžitou platností vyhlašuji stav nouze.
V praxi to znamená:
- Pozastavení textové hry NSGO na dobu jednoho kalendářního měsíce - pozastavení veškeré činnosti a plánů zlé i dobré strany.
- Adminy posílám na služební dovolenou - to znamená, že jsou nyní admini ve výslužbě
- Revoluce v pravidel, v příběhu a kompletní zpřísnění všeho
- Bude se dohlížet na striktní dodržování pravidel a přísné trestání všech prohřešků
- Po dobu pozastavení textové hry, bude normálně fungovat we are a vytvořil jsem stínové fórum, kde můžete hrát. Správcem se stává Akihiro Kazuki. Co se týče Konohy jejím správcem se stává Seito Senju.
O tom, jak to tu bude vypadat se dozvíte až v následujícím měsíci. Nejpozději 10. února.
Stínové fórum: http://ntaf-mypage.forumpro.eu/
Vacatio legis - vstoupí v platnost 13.1.2012
Dobrý večer,
odehrála se nějaká schůze adminů, byly nějaké stížnosti, řeči, jedna bába povídala. Na všechno slyším a proto s okamžitou platností vyhlašuji stav nouze.
V praxi to znamená:
- Pozastavení textové hry NSGO na dobu jednoho kalendářního měsíce - pozastavení veškeré činnosti a plánů zlé i dobré strany.
- Adminy posílám na služební dovolenou - to znamená, že jsou nyní admini ve výslužbě
- Revoluce v pravidel, v příběhu a kompletní zpřísnění všeho
- Bude se dohlížet na striktní dodržování pravidel a přísné trestání všech prohřešků
- Po dobu pozastavení textové hry, bude normálně fungovat we are a vytvořil jsem stínové fórum, kde můžete hrát. Správcem se stává Akihiro Kazuki. Co se týče Konohy jejím správcem se stává Seito Senju.
O tom, jak to tu bude vypadat se dozvíte až v následujícím měsíci. Nejpozději 10. února.
Assasin Senju
Stínové fórum: http://ntaf-mypage.forumpro.eu/
Vacatio legis - vstoupí v platnost 13.1.2012
Anonymní- Anonymní
Re: Nový režim
V Konoze jsem zatím já, dokud se Assasin nevrátí. Ale jo, pár hráčů tam bude, takže ten měsíc to nějak přežijeme.
Anonymní- Anonymní
Raikage by se tam také měl objevit, ale jsem tu spíš po večerech, no započítat mě můžete.
Raidon- Raikage
- Počet príspevkov : 323
Sory se ujímám já pokud ale bude málo lidí půjdu do Konohy
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Tak mne sa veľmi nechce ale pokiaľ budú študenti chcieť tak budem hrať, záleží na študentoch...
Zrazu koľko vás chce hrať, no len som zvedavý koľko ľudí bude aktívne hrať aby to zase Aki nerobil zbytočne...
Zrazu koľko vás chce hrať, no len som zvedavý koľko ľudí bude aktívne hrať aby to zase Aki nerobil zbytočne...
Anonymní- Anonymní
Jak to vypadá s těmi novými pravidly? Dáte nějaké prozatimní změny? Zajímají mě totiž změny ohledně soubojů a učení technik + body . Díky ...
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Ahoj
Rád bych se zeptal, jestli se hodlá někdo z hráčů na Serveru 2 ujmout Kirigakure. Trošku m mrzí, že je tato vesnice prázdná a neaktivní.
Rád bych se zeptal, jestli se hodlá někdo z hráčů na Serveru 2 ujmout Kirigakure. Trošku m mrzí, že je tato vesnice prázdná a neaktivní.
Anonymný- Anonymní
Mizukage tam bude Hitomi Yamada este sa na tom pracuje a nahlasilo sa tam zatial okolo 5 ludi takze by to malo ist celkom normalne.
Anonymní- Anonymní
Len sa čaká na definitívne schválenie postáv od Hl. admina ^^
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Strana 2 z 2 • 1, 2
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: