Nový režim
+9
Shinjiro
Ayame Takahashi
Midotsuchi
Aki Kana
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
Tatsuo Reigi
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Nový režim
Dobrý večer,
odehrála se nějaká schůze adminů, byly nějaké stížnosti, řeči, jedna bába povídala. Na všechno slyším a proto s okamžitou platností vyhlašuji stav nouze.
V praxi to znamená:
- Pozastavení textové hry NSGO na dobu jednoho kalendářního měsíce - pozastavení veškeré činnosti a plánů zlé i dobré strany.
- Adminy posílám na služební dovolenou - to znamená, že jsou nyní admini ve výslužbě
- Revoluce v pravidel, v příběhu a kompletní zpřísnění všeho
- Bude se dohlížet na striktní dodržování pravidel a přísné trestání všech prohřešků
- Po dobu pozastavení textové hry, bude normálně fungovat we are a vytvořil jsem stínové fórum, kde můžete hrát. Správcem se stává Akihiro Kazuki. Co se týče Konohy jejím správcem se stává Seito Senju.
O tom, jak to tu bude vypadat se dozvíte až v následujícím měsíci. Nejpozději 10. února.
Stínové fórum: http://ntaf-mypage.forumpro.eu/
Vacatio legis - vstoupí v platnost 13.1.2012
odehrála se nějaká schůze adminů, byly nějaké stížnosti, řeči, jedna bába povídala. Na všechno slyším a proto s okamžitou platností vyhlašuji stav nouze.
V praxi to znamená:
- Pozastavení textové hry NSGO na dobu jednoho kalendářního měsíce - pozastavení veškeré činnosti a plánů zlé i dobré strany.
- Adminy posílám na služební dovolenou - to znamená, že jsou nyní admini ve výslužbě
- Revoluce v pravidel, v příběhu a kompletní zpřísnění všeho
- Bude se dohlížet na striktní dodržování pravidel a přísné trestání všech prohřešků
- Po dobu pozastavení textové hry, bude normálně fungovat we are a vytvořil jsem stínové fórum, kde můžete hrát. Správcem se stává Akihiro Kazuki. Co se týče Konohy jejím správcem se stává Seito Senju.
O tom, jak to tu bude vypadat se dozvíte až v následujícím měsíci. Nejpozději 10. února.
Assasin Senju
Stínové fórum: http://ntaf-mypage.forumpro.eu/
Vacatio legis - vstoupí v platnost 13.1.2012
Anonymní- Anonymní
Re: Nový režim
Mhm a to jako bude úplně od začátku ten NTAF? Nebo normální pokračování děje co se děje tady?
Anonymní- Anonymní
Já tady tak na 75% končím po tady té "pauze".Ještě uvidím jak to bude potom vypadat.Jak říkám je to tak na 75%.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Kijoto Mare napsal:Mhm a to jako bude úplně od začátku ten NTAF? Nebo normální pokračování děje co se děje tady?
Ano na NTAF je provizorní pokračování děje odsud ale od února bude nový režim takže celý příběh by se měl překopat.
Než se forko uklidí vyčistí a tak hrajete na NTAF
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Mmm tak to vidím na měsíční pauzu no. Na ntaf jsem už nikdy nechtěl vstoupit a taky to tak udělám no
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Tatsuo: Nikdo tě nenutí pokračovat. Tahle pauza je proto, že si hráči stěžují na fórum. (Viz Akihirova stížnost mluvící za všechny) Zavládne nový, tvrdý režim, pravidla se budou bez vyjímek dodržovat a slovo Adminů bude mít větší váhu.
Ruki: Alespoň bude čas na školu. Nikdo nikoho nenutí tam hrát. Je před vysvědčením a většina lidí ani nebude mít čas. Jak říkám... Je nutné překopat režim jinak se tu z toho zblázníme.
Ruki: Alespoň bude čas na školu. Nikdo nikoho nenutí tam hrát. Je před vysvědčením a většina lidí ani nebude mít čas. Jak říkám... Je nutné překopat režim jinak se tu z toho zblázníme.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Lidi, lidi..Vám se člověk opravdu nezavděčí Voláte po změnách, člověk vám vyhoví a je to špatně. Na NTAF bude normální pokračování děje. Příští měsíc se zase bude pokračovat zde. Chuuninská zkouška se tím přesouvá na únor.
Anonymní- Anonymní
Souhlasím, souhlasím.
A proto se mi líbí ty změny. S tímhle přístupem většiny hráčů by fórum bez reformy brzy končilo...
A proto se mi líbí ty změny. S tímhle přístupem většiny hráčů by fórum bez reformy brzy končilo...
Naposledy upravil Shijin Hyuuga dne Wed 11 Jan - 11:53, celkově upraveno 1 krát
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Tatsuo
Já sem si nestěžoval na nic mě to vyhovovalo .Každopádně jsem neřekl že odejdu určitě a není to jen kvůli tady tomu že se má něco měnit .Shijin a kdyby se každýmu psalo tímhle stylem tak by tady vážně skončili
Já sem si nestěžoval na nic mě to vyhovovalo .Každopádně jsem neřekl že odejdu určitě a není to jen kvůli tady tomu že se má něco měnit .Shijin a kdyby se každýmu psalo tímhle stylem tak by tady vážně skončili
Shinobi
Tak já si dávám měsíční dovolenou :-D
No možná jednou za čas se tam ukážu,ale řeknu to takhle: Jak říkala Shijin... stejně mám teď co vylepšovat ve škole takže aspoň si udělám čas...
Ps: Já tam byl Hokage... jé... za to by se můj dnešní charakter styděl :-D Dřívější by se zase styděl za toho dnešního,tak co :-D
No možná jednou za čas se tam ukážu,ale řeknu to takhle: Jak říkala Shijin... stejně mám teď co vylepšovat ve škole takže aspoň si udělám čas...
Ps: Já tam byl Hokage... jé... za to by se můj dnešní charakter styděl :-D Dřívější by se zase styděl za toho dnešního,tak co :-D
Anonymní- Anonymní
Hmm tak dobrý nápad ale chcem sa spítať. Keď napríklad niekto má nejakú vec z terajška a tam bude nové pravidlo ktoré to zakazuje tak musíto zrušiť ?
A inak dobrý napad a davam plus ale vela ludom sa to pacit nebude a odidu .
A inak dobrý napad a davam plus ale vela ludom sa to pacit nebude a odidu .
Anonymní- Anonymní
Smortne já tam byl za 1 postavu pěkně prosím Hokage, Kazekage, Raikage, pak nějakej ten temnej kage a Mizukage trumfni to
Shinobi
Akasuna... proč bych to dělal... nemám to zapotřebý... a nechci ti snižovat sebevědomí
Anonymní- Anonymní
Hm.... takže... podle statistiky to máme asi následovně: 2 lidé řekli, že by tam asi hráli a navíc jsou úplně s opačného konce světa. Vybrali si raději tu pauzu, která je pro něj lepší, hlavně už kvůli času a škole. Čekal jsem , až do dneška... ptal jsem se, abych věděl s čím mám začít, ale zdá se, že pro většinu bude lepší, když fórum bude na ten měsíc mít také pauzu a oni se budou moct pak vrátit, až na nově reformované s novým elánem a chutí.
Nemyslete si, že je to tím, že bych se z toho nějak vykrucoval, ale opravdu jsem se ptal skoro všech a takhle my to vyšlo...
Nemyslete si, že je to tím, že bych se z toho nějak vykrucoval, ale opravdu jsem se ptal skoro všech a takhle my to vyšlo...
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Já na stínovém forku budu. Když už je učení hotové, nějak se zabavit musím, ale tak uvidím, jak to teda dopadne.
Anonymní- Anonymní
Akihiro, říkal jsi, že tam budou dva lidé xD
Budou tři, když započítáš sebe. Pak Seito, to už máme čtyři. A já se občas také stavím, takže pět xD
Budou tři, když započítáš sebe. Pak Seito, to už máme čtyři. A já se občas také stavím, takže pět xD
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Shimonu, Fu a Hideo sa tam tiež objavíme..... Takže číslo 8
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Klan: Kana
V prvom rade by sa tam mali objaviť Kage. Ak chcete ísť podľa udalostí z NS:GO, bolo by hlúpe, keby ste ich na jeden mesiac menili.
Midotsuchi- Počet príspevkov : 302
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
10) Ja pôjdem na to forko môžete so mnou rátať Ale len nachvilku pretože škola dáva zabrať
Anonymní- Anonymní
11 ^^
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Klan: Takahashi
Ja mozna taky zalezi kolik lidi se tam objevi takze pravdepodobne ano alespon s toutou postavou ta druha bude odpocivat
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
ja tu budem určite takže so mnou počítajte 12
Mukotushi Ururu- Počet príspevkov : 357
Shinobi
Klan: None
Výborně, takže tu máme skoro každého do jednoho z míst... Otogakure svého Kageho by měla mít, podle toho, co říkala Reina... Kiri nebude, Konoha nevím... to bude záležet na Assasinovi, jak bude mít čas... Suna ne, Tsuki ano teda, Iwa asi jen občas... Kemono nic, Sora si taky ne a zločinecké organizace nevím.... hm... do některých míst asi ani nikdo nebude, ale podle toho, jak to je, by se začalo buď s Oto nebo Konohou, tam jich bude nejvíce... ale nevím, jak některé půjdou bez Kagů, takže vy bylo asi řešení samo hraní a nebo bych se ujal NPC, takže... ještě počkám chvíli, kdo se ozve a pak se na to přes večer teda vrhnu a do zítra ty nejhlavnější místa připravím...
Ehm.. ještě Kumo jsem zapomněl... tam také nevím, jak to bude s Raikagem
Ehm.. ještě Kumo jsem zapomněl... tam také nevím, jak to bude s Raikagem
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Strana 1 z 2 • 1, 2
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: