Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Techniky - Daisuke Kitsune

Goto down

Techniky - Daisuke Kitsune Empty Techniky - Daisuke Kitsune

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 16:04

Jméno : Znehybňující drápy (kanashibari no tsume)
Úroveň : C
Zařazení : Ninjutsu
Element: Raiton
Popis: Drápy se nabijí paralyzující elektřinou. Po zásahu drápem do určité části těla, je tato část těla po nějakou dobu paralyzována.
Výhoda techniky: Usnadnění boje.(použitelná v liščí i lidské formě)
Nevýhoda techniky: Dokáže paralyzovat sám sebe.
Uživatel: Daisuke Kitsune, členové klanu.
Obrázek (nebo stručný popis): Kolem drápů začnou jiskřit nepatrné výboje elektřiny doprovázené slabě modrou září.

Jméno: Ohnivé drápy (Katon no tsume)
Úroveň: A-rank
Element: Katon
Popis: Každý zásah drápem nepřítele zapalí, tuto techniku lze zneškodnit pouze suitonem.
Výhoda techniky: Pokud nepřítel neovládá podstatu suiton, nebo není poblíž nějakého jezera, ve kterém by se mohl uhasit je nemožné se této techniky zbavit a nepřítel postupem času shoří na popel. (Zamezení přístupu kyslíku také zastaví tento efekt)
Nevýhoda techniky: Uživatelé suitonu se této techniky můžou lehce zbavit a ta jim způsobí pouze lehké fyzické zranění.
Obrázek (nebo stručný popis): Všechny mé drápy vzplanou lehčím světélkujícím oranžovým ohněm.

Jméno: Liščí klon (Kitsune bunshin no jutsu)
Úroveň: B-rank
Element: -
Popis: Typické klonové jutsu, které lze provést i v liščí formě.
Výhoda techniky: Početní převaha nad nepřítelem.
Nevýhoda techniky: V liščí podobě lze vytvořit jen 4 klony.
Obrázek (nebo stručný popis): Liščí klony vypadají naprosto stejně jako má liščí podoba.

Jméno: Ohnivá srst (Katon no Kōto)
Úroveň: B-rank
Element: Katon
Popis: Povrch mého těla v přeměně na lišku obalí po aktivaci této techniky oheň, přes který neprochází žádná Taijutsu technika. Zároveň mě tato technika chrání před Fuutonem (Fuutonem bývá posilněna). Tato technika může zůstat aktivována.
Výhoda techniky: Pokud nepřítel používá pouze fuuton, je možné mě zneškodnit pouze pomocí genjutsu, avšak pokud i to prokouknu, zmizí veškeré šance pro nepřítele na úspěšný zásah aniž by zranil sám sebe.
Nevýhoda techniky: Spotřebovává nemalé množství chakry a suitonem může být zcela zrušena. Uživatele nijak nezraňuje.
Obrázek (nebo stručný popis): Srst vzplane plameny, přičemž srst vypadá jako uhlík.

Jméno: Blesková smrt (Raiton no Shi)
Úroveň: A-rank
Element: Raiton
Popis: Mé útoky a pohyby nespočetněkrát zrychlí. (Technika odvozená od Shunshin no Jutsu)
Výhoda techniky: Narozdíl od Shunshin no Jutsu ze které tato technika vznikla, nepotřebuji pro techniku skládat pečetě.
Nevýhoda techniky: spotřebovává velké množství chakry, takže pokud tuto techniku aktivuji, mám jen jeden rychlí pokus na zásah nepřítele.

Kekkei genkai:
Jméno: Liščí forma (Kitsune no Katachi)
Úroveň: S-rank
Zařazení : Ninjutsu/Taijutsu
Popis: Kompletní přeměna v lišku, mé reflexy a má síla se nekolikanásobně zvýší. Technika se týká probuzení mé vnitřní síly, proto během její aktivace musím být v naprostém klidu, jelikož jinak není možné techniku aktivovat. Uvolnění mého těla, koncentrace a vše ostatní musí být 100%. Aktivace techniky by se dala přirovnat k meditaci.
Výhoda techniky : Zvýšení rychlostí a síly.
Nevýhoda techniky: Může být použita pouze na omezený čas a vytěžuje mé tělo na 100%, takže většinou po jejím skončení nejsem schopen pokračovat v boji, avšak přežit takto dlouho se zatím nikomu nepodařilo.
Uživatel: Daisuke Kitsune, Jounini z klanu.

Jméno: Liščí smysly (Kitsune no Kankaku) -
Úroveň: D - technika vrozená od narození
Zařazení : vrozená schopnost
Popis: Liščí smysli mi zlepšují zrak, mohu vidět zřetelmě ve tmě, i za jakých koli podmínek. Také mi liščí oči dávají imunitu vůči genjutsu a
umožňují mi jej lehce prokouknout. Můj čich, cítí chakru nepřítele na míle a míle daleko proto jej lze díky čichu snadně kamkoli sledovat.
Liščí uši, mi umožňují slyšet také na míle daleko jakékoli slabší vibrace, v případě, v době kdy jsem proměněný do lišky, slyším i letící kunai.
Uživatel: Daisuke Kitsune, členové klanu (od narození).

Naposledy upravil Daisuke Kitsune dne Tue 10 Jan - 17:45, celkově upraveno 2 krát (Reason for editing : úpravy, D-rank liščí smysly)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Techniky - Daisuke Kitsune Empty Re: Techniky - Daisuke Kitsune

Příspěvek pro Midotsuchi Tue 10 Jan - 17:03

Znehybňující drápy - povolená.
Ohnivé drápy - a zamedzenie prísunu kyslíku? Inak povolená.
Liščí klon - povolená.
Ohnivá srst - vietor áno, ale ostatné elementy nie sú určite proti technike bezbranné. Uprav a povolená.
Blesková smrt - na zrýchlenie spojené s elementom blesku sa používa Raiton no Yoroi. A rýchlosť je tiež bodovaná. Chcelo by to upresniť účinok priamo v hre.

Kekkei Genkai - Prešlo ti schválením?
Midotsuchi
Midotsuchi

Počet príspevkov : 302

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 17:25

Upraveno.
Blesková smrt ->Účinek bude časem upřesněn, možná tuhle techniku ještě pozměním než se ji naučím ^^

KG -> Shijin : S liščími oušky a těmi technikami jsme se domlouvali, Ryuujimu o tom ví, takže to bych povolila.
Co se tohoto dál týče, tak nesouhlasím s Tatsuem a Rei. Máme tu i něco jako přeměnu na draka, takže proč nepovolit tohle, že? Naopak mi přijde, že to sem i vzhledem k Ryuujiho klanu patří víc než do We are. Vzhledem k osobě, která mi o tomto životopisu psala, jsem ochotná se za něj i zaručit. Koneckonců přehánět nebude, že ne?
- zjevně ano ^^

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Midotsuchi Tue 10 Jan - 17:40

V tom prípade;
Liščí forma - povolená.
Liščí smysly - D-rank.
Midotsuchi
Midotsuchi

Počet príspevkov : 302