Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Daisuke Kitsune

5 posters

Goto down

Daisuke Kitsune Empty Daisuke Kitsune

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 Jan - 21:03

Jméno: Daisuke
Příjmení: Kitsune
Přezdívka: DaiKi
Pohlaví: Muž
Výška: 176
Váha: 54
Krevní skupina: 0
Věk: 16 let
Povaha: Upřímný, ochotný,
Oblíbené: !Dango!
Neoblíbené: Hloupé otázky, Hloupí lidé
Vesnice : Tsukigakure
Hodnost: Jounin
Klan: Kitsune
Kekkei genkai: Liščí forma (kompletní přeměna v lišku - obnáší zrychlení reflexů a pohybů)
Elementy: Raiton, Katon
Zaměření: Převážně Taijutsu a Ninjutsu, Genjutsu využívá zřídka.
Zajímavosti: V lídské formě zvířecí ouška, ocásek, drápky a zoubky, červené oči.
Jutsu na začátek
Jutsu a Kekkei Genkai:
Inventář: základní výbava shinobi
Cíle: Získat respekt svého otce a dokázat, že bude skvělím vůdcem. Stát se ANBU. Proslavit svůj klan.

Minulost (životopis):
Počátek

Černé vlasy, rudé oči a roztomilá ouška s ocáskem a zoubky. Malý chlapec Daisuke se narodil do zvláštní rodiny. Byl to liščí klan. Přestože to bylo opravdu zvláštní, nikdo se jich nebál. Každý ve vesnici měl jeho rodinu opravdu rád. Proto měl Daisuke plno přátel.Žil spokojený život se svým otcem a dědečkem, který vlastnil obchod s Dangem, takže není divu, že je to jeho nejoblíbenější sladkost.

Shinobi
Již na akademii, kam chodil od brzkého věku, se mu skvěle dařilo. Jeho výsledky byli skvělé a své učitele často překvapil. Po úspěšném dokončení akademie se stal geninem. Jakožto genin se učil techniky, hlavně Taijitsu a zdokonaloval své kekkei genkai. Po několika letech tréninku se zúčastnil zkoušky chuuninů se svým týmem. Bohužel byl jediný z jeho týmu, který přežil zkoušku. Daisuke sílil čím dál víc a ve svých 14 letech v boji proti nukeninům, kteří přepadli karavanu feudálního pána prokázal svou odvahu a postavil se třem nepřátelům jen aby feudálního pána zachránil. Při jeho obraně byl vážně zraněn avšak nukenini dopadli hůř. Naštěstí se podařilo jeho senseiovi, který byl s ním po celou dobu včas zakročit. Když se všichni soustředili na feudálního pána, poslal ninju do sousední vesnice pro lékařské ninji, ti ho stabilizovali a po převozu do vesnice byl už po týdnu propuštěn z nemocnice. Jeho sensei ho za tento čin navrhl na post Jounina, nikdo neměl nic proti a tak se Daisuke stál Jouninem. V 15 letech odešel trénovat a také zdokonalovat své kekkei genkai, které ovládá z klanu nejlépe.

Návrat a přítomnost
Když se vrátil do vesnice bylo mu oznámeno, že jeho dědeček zemřel a jeho otec převzal obchod s dangem. Po příchodu do rodiného sídla mu jeho otec oznámil, že povede "kitsune dango" a vzdá se postu vůdce klanu. Po hlasování klanu o novém vůdci se lidé schodli na tom, že Daisuke bude na tento post ten nejlepší, tak se Daisuke stal vůdcem svého klanu. Momentálně se zajímá o post mezi ANBU a jeho příběh pokračuje ...

Obrázek vaší postavy: viz. profil
Kontakt na vás (Nejlépe skype, icq): daisuke.utsushi

Spoiler:

Naposledy upravil Daisuke Kitsune dne Tue 10 Jan - 16:24, celkově upraveno 2 krát (Reason for editing : Oinin přepsáno na ANBU, Kirigakure přepsána na Tsukigakure, nějaké nedostatky ^^)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Daisuke Kitsune Empty Re: Daisuke Kitsune

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 5:54

Moc se mi nelíbí tvoje Kekkei Genkai jelikož je to něco jako narutův Sage mód a ten má jen díky tomu že má za Kuchiyose žáby.Takže pokud by jsi chtěl něco takového tak mít Kuchiyose Lišek ale ty už tady někdo má.A navíc do Kiri už není Jounin povolený.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 10 Jan - 6:22

souhlasím jestli chceš mít tyhle schopnosti jdi do we are. Tohle opravdu ne.
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Tue 10 Jan - 14:19

Předně řečeno o tomhle já vím už delší dobu a řešilo se to, takže to prosím nechte ještě schválit mě.

Bylo to v době, kdy byl Jounin povolený. Teď souhlasím s Tatsuem, že opravdu do Kiri ne. Je tam již příliš lidí s vyššími hodnostmi. Nešlo by to jinam? Jounina jsem ti ochotná povolit do Kumo, Tsuki nebo do Suny. Vyber si xD
Kumo nebo Tsuki by byli nejlepší, řekla bych.

S liščími oušky a těmi technikami jsme se domlouvali, Ryuujimu o tom ví, takže to bych povolila.
Co se tohoto dál týče, tak nesouhlasím s Tatsuem a Rei. Máme tu i něco jako přeměnu na draka, takže proč nepovolit tohle, že? Naopak mi přijde, že to sem i vzhledem k Ryuujiho klanu patří víc než do We are. Vzhledem k osobě, která mi o tomto životopisu psala, jsem ochotná se za něj i zaručit. Koneckonců přehánět nebude, že ne?

Nicméně techniky se budeš tak jako tak učit postupně. Jako každý Jounin na začátek 1A, 1B, 1C, 1D, případně jedna S-rank. A Vlastní nejdřív na schválení do sekce Vlastních technik xD
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 15:55

Díky Shijin ^^

Přehánět nebudu, to pak není sranda :p

Jako každý Jounin na začátek 1A, 1B, 1C, 1D, případně jedna S-rank -> To samozřejmě dodržím ^^

A techniky umístím za chvíli ^^

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Tue 10 Jan - 19:38

Jenomže tohle píšu za Kuchiyose.Já osobně chci časem mít mód s Vlky ale taky se to budu učit stylem že pujdu za nimi a budu s nimi trénovat jak naruto trénoval s žabamy a proto se mi tohle nelíbí.Nemá jako Kuchiyose lišky a co kdyby člověk co je má jako Kuchiyose chtěl udělat taky takové splynutí?Prostě se mi to nelíbí a jsem proti tomu.Kdyby nikdo ještě neměl Lišky jako Kuchiyose nebyl bych proti ale bohužel už jsou.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Počet príspevkov : 1502

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Reigi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Wed 11 Jan - 9:01

Jenže tohle není Kuchyiose, ale spíš něco jako má Ryuuji.
Nejde o to, kdo je pro nebo proti. Po renovaci fóra už se to povolovat nebude, ale na tomhle jsme se snad shodli. Říkala jsem to tak...
Když máme napůl draka... Který tobě nevadil, i když už draky Reina má. Když máme Killunii, které jsme povolili toho jejího dráčka, i když už tu draky někdo má... Tak by bylo velmi, velmi, velmi nefér nepovolit tohle.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Wed 11 Jan - 9:18

Tatsuo
Jestli myslíš Sango tak ta není napul drak ale má podobu draka z čakry a ne že se na něj proměnuje....Nevím kdo se na tomto shodl jak říkáš.Killunii si povolila ty a ne já osobně se mi taky nelíbí její cosi jako Bijju.A nejde o to že to není Kuchiyose ale že to má společného něco s Kuchiyose.To je jak kdybych si já udělal postavu která by měla KG Sage mod a neměla by jako Kuchiyose žáby.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Počet príspevkov : 1466

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Wed 11 Jan - 9:38

Copak nejsme schopní se dohodnout?
Kdo má tedy lišky? A tohle bych nepřirovnávala k Sage módu. Ale ano, Killunii jsem povolila já. Zvláštní, že až doteď nikdo neměl NIC proti.

Z poloviny fóra by měl Orochimaru noční můry.
Teď už je trochu pozdě něco zachraňovat a proto máme změny. Tudíž se stejně nic nepovoluje. Toto je poslední životopis. Co vám na tom tolik vadí? Že se to nehodí do Naruta? To je mi líto, už tu jednu číču máme. A byli tu i další, co měli podobné věci povolené.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Wed 11 Jan - 14:31

Já bych to k Sage módu přirovnal Smile .Proti Killunii jsem nic proti neměl jelikož to je tvoje věc jestli něco takového schválíš.A jako důvod že to povolíš je že tu byli i další co měli takové věci povolené?Pak se nediv že jsou potřeba ty změny.Já s tímhle prostě nesouhlasím.Ostatní musí ovládnout svoje Kuchiyose aby mohli s ním potom trénovat a třeba časem přebírat jeho vlastnosti a pak si to někdo napíše jako KG a je hotovo?...A mi chceš vykládat o Ryuujim tak kdyby jsem tady byl v té době tak jsem taky proti tomu.Pořád si stěžujete že jsou potřeba změny že se tady píšou věci co do Naruta vůbec nepatří atd. ale přitom je povolujete tak se nedivte že je v tom takový bordel.Doufám že za tohle dostanu dost mínusů Very Happy
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Wed 11 Jan - 14:57

Baka! My víme, že je to špatně PROTO jsou ty změny.
Resp. budou. Jelikož tento příspěvek tu je dávno před změnami (Minimálně já jsem věděla, že tu bude) pak musí být hodnocen stejně jako ty předtím. Dokud to nebude v pravidlech, tak je to za mě povolené.

Přirovnat to můžeš k čemu chceš, ale teď ti to k ničemu nebude.
Po změně pravidel už je to jiná. Další životopis s tímto už se schvalovat nebude. Protože už to i bude v zapsané. Co se jiných věcí týká... Sage mód je velice OP. Myslíš, že tímhle by zastavil Peina? xD Já ne xD
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Wed 11 Jan - 15:01

Tady nejde ale o to jak je Sage mód silný Smile ale o to že ostatní musí trénovat se svým Kuchiyose jestli chtějí něčeho takového dosáhnout.Třeba já chci s vlky trénovat něco podobného ale bude mě to trvat zhruba 2 měsíce než to začnu ovládat a pak si to někdo napíše jako KG a má to to mě na tom vadí Smile.Co se týče změn tak k těm se nebudu vyjadřovat protože si o tom myslím své Smile
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Wed 11 Jan - 15:07

Netuším, jak se mi to připletlo do myšlenek, ale měla jsem pocit, že zrovna ty s nimi souhlasit budeš. Je to jen reakce adminů na stížnost na celé fórum. Tím byly přesáhnuty veškeré meze. Jestliže to nejde po dobrém, půjde to po zlém.

Mimo to je to jiné než Sage mód.
Naruto nemá žábry a není napůl žába. Až to tak v Anime bude, pak to přirovnávej k Sage módu. Mimochodem, chudák Naruto. Určitě bys ho svými technikami porazil. Většina lidí, kteří tu jsou dlouho. Orochimaru by se mohl jen krčit v koutě. On má ocásek a ouška. Ryuuji také. Tudíž to tu být může, protože by bylo nefér nepovolit něco, co už jsme jednou povolili. Tím se řídím a nemám potřebu to tu opakovat stále dokola. Stojím si za svým vyjádřením, stojím si za povolením. S Rei jsem o tom mluvila. Zmiňovala jsem to na poradě Adminů. Před změnami ano, po nich ne.

Ano, myslíš si o tom své.
To ti nikdo nebere. Ale i tak nemůžeš udělat momentálně vůbec nic. Fórum se pozastavuje, změny budou... A nezáleží to na nikom jiném než na Adminech, kterým to tady pěkně přerostlo přes hlavu.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Wed 11 Jan - 21:27

Achjo tady nejde o to jestli má Naruto žábry a nebo je napůl žába...nebudeme to dál řešit stejně je jedno co napíšu Smile .

Nevím proč jsi měla dojem že bych s tím měl souhlasit možná jsem co se týče dodržování pravidel přísnější ale s tímhle moc nesouhlasím Smile .

Začíná mě mírně štvát jak tady pořád píšeš že s tím nemůže nikdo nic udělat.Je mi to jasný že to nijak nezměním ale nemusíš mi to pořád opakovat Wink .A myslím že tohle by se mělo předem probrat i s hráči a ne že to záleží jenom na Adminech to mi na tom vadí asi nejvíc Smile.Většinou jsem stál spíš při adminech ale někdy mi přijde že zapomínají že bez hráčů to nepůjde. Smile Jestli chceš tak tohle po přečtení smaž jelikož to nemá moc společného s tématem a můžeme to dořešit na skypu.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Wed 11 Jan - 22:30

,Pardon, pardon, pardon' xDD
Ano, je večer a v tuto dobu se opět pletu do věci, ve kterých němám co dělat.

Tatsuo ^^: Já si myslím, že Shijin už řekla svoje. Prohlásila svůj názor a jakožto ,schvalovačka charů' má snad právo, učinit takové rozhodnutí, jaké učinila.
Myslím, že opravdu nemá smysl se tady ,hádat' ^^.
Můj názor (pokud mohu ^^): Jestliže to bylo již povoleno předtím, tak bylo a má pravdu (ať ti to opakuje jak dlouho chce), že by bylo nefér to najednou odpískat.
Dle zvážení obou stran a jejich důvodů a...jak je to slovo? (Ano, je večer xD) Well...it doesn't matter. Prostě...přikláním se na stranu Shi (říkala jsem to už? xD).
Myslím, že tohle s Kuchiyose nemá moc společného (něco ano)(Ano vím, opakuji xD).
Prostě a jednoduše. Máme tady elfa (Jeez xD), měli jsme tady napůl démona, máme tady napůl draka...proč ne tohle? Tak nemusí mít jako Kuchiyose obyčejné lišky, ale třeba...levitující lišky...nebo lišky s psíma ušima, lišky s rohama...lišky s padesáti ocasy xD Plácám blbosti.
Prostě myslím, že se tady zbytečně opakují ty samé argumenty pořád dokola, když už je rozhodnuto ^^

K druhému bodu: Opakuje to...proč asi? Protože hráči už řekli svoje. Chtěli změnu...voila, tady je. Kdybych to řekla tak, jak bych to řekla normálně: jestli se jim to nelíbí, je to jejich chyba. Můžou (můžeme) si za to sami, tím jak se chováme a mnohým jiným.
Ti, kteří se změnami nesouhlasí, jinak si nestěžují a snaží se neztěžovat hru, to prostě odnesou s davem (Ano, nemám ráda kolektivní tresty, ale někdy to prostě jinak nejde).

PS: Abychom si to ujasnili (berte to jako omluvu, víc ze mě nedostanete - Rule #6 xD)...mnohdy jednám v afektu a vím to. Zprvu se mi ty chystané změny nelíbily, naštvala jsem se (až tak xD), ale po pečlivém uvážení (ano, dámy a pánové, má rozhořčená nálada mne přešla právě na hodině dějepisu - šestá hodina xD - aktuální téma: Pravěké umění xD) jsem se ,rozhodla', že to není zas až taková blbost.
Takže: Chcete-li mi udělat laskavost, nedávejte sem věci večer - v noci xD Vyhnete se spoustě potíží z mé strany...večer mi to nemyslí...teda myslí, ale mám mnohem...mnohem ostřejší jazyk než jindy (jak jsme se již přesvědčili xD).
(Shijin, máš povolení to smazat - ne, že bys ho potřebovala xD)
And now...Brou Smile
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 12 Jan - 14:13

Děkuji Ayame za vyjádření. Neříkám, že mě to netěší, že jsi na mojí straně, ale nerada bych to stavěla na těchto pilířích. Bude lepší, když nebudeme nikoho stavět proti sobě a hrát beze stran. Bez hráčů by nebylo fórum, ale, Tatsuo, jak vidíš, někteří v tomto nevidí tu otázku života a smrti, kterou tu řešíš. Prakticky se tu jen dohadujeme o ničem a to nechci. Dobře víš, že jsi pro mě kamarád, ale vezmi si, že teď po mě chceš, abych jela přesně podle lajny a když jsi potřeboval ty schválit životopis, tak jsi myslím chtěl, abych přimhouřila oko. Musím ti připomínat, že jsem musela obě zavřít, abych povolila Jounina, který už neměl být? Teď to chce někdo jiný a mám pocit, že byl na tomto fóru i dříve než ty. Záleží i na tom, jak se člověk uvede, ale snažím se jet podle pravidel tak, abych byla i kamarádka. Neřeknu jen, co opravit, ale snažím se dohodnout. Alespoň doufám, že se snažím dostatečně.
Nicméně teď není k dohodě žádné téma. V tomto ti neustoupím, protože jsem o tom přesvědčená a také proto, že je to můj post. Já jsem tu admin, který schvaluje techniky. Kdybych to nechala na tobě, povolené by to nebylo. Víš, že ti věřím, že ano? Jinak bych ti nesvěřila své pravomoce. Tak mne prosím zkus alespoň částečně respektovat. Vesnice sice má kontrolovat Kuchiyose, ale nemá poutat hráče. Na jednu stranu chceš demokracii a na druhou se chováš jako absolutistický vládce. Vím. Stojí tě dost překousnout občas některé věci, které beru jako maličkosti. Ale je to tak. A tahle věc je jedna z nich. Jsem jedna z těch, kteří fórum berou podobně vážně, jako na mě někdy působí i tvé chování. Ale jsem i hráčka a ne stroj. Když dělám čáru od ruky, nebude přesná jako kdybych jela podle pravítka. Můžu přimhouřit oko, pokud vím, že za to hráč stojí. Přesně to jsem udělala u tvé postavy. Teď přimhouřím oči i u téhle a první, kdo se ozývá jsi ty. Záleží ti na tom, ale neuděláš-li s tím nic, není třeba to takto rozpitvávat. Děkuji ti za tvůj čas, ale i tak to bylo k ničemu. Bude lepší, když přestaneš řešit věci, ke kterým Admin řekne ano. Vyčerpává tě to a zcela zbytečně naštve. Já tě o to prosím. Nenařizuji, abys přestal ani nemažu tvé příspěvky. Netuším, jestli po mě chceš, abych před tebou klečela na kolenou a prosila o odpuštění, že si dovoluji schválit něco, co se tobě nelíbí. Dobře, klidně se ti omluvím, že tu trávíš čas. Klidně se ti omluvím, za co budeš chtít a budu to myslet upřímně. Ale i tak tento životopis schválím a tečka. Omluvit se ti mohu jako kamarádka. Jako Admin jsem pouze schválila tento životopis a jako Admin vystupuji zde. Budeš to muset respektovat, je mi líto.

Daisuke, schváleno xD Můžeš buď začít hrát hned na fóru dočasně nahrazujícím Ns nebo až za měsíc po všech změnách.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Thu 12 Jan - 14:36

Ano ustoupila jsi mi ale to je trošku jiný příklad když víš co s tou postavou mám v plánu Smile .Ale dobře beru to.Nechci po tobě aby ses mi za něco omlouvala a už vůbec ne aby jsi klečela.Nebudu to tady dál řešit protože to nemá cenu a nikam se stejně nedostaneme. Smile
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 12 Jan - 14:38

Není to jiný příklad xD On bude ve vesnici, ty chceš chytat nukeniny.
Troufám si tvrdit, že u toho tvého jsem přimhouřit oči musela mnohem víc než tady xD

A ano, přesně tak. Nedostaneme, proto děkuji za ukončení této diskuze xD
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 16:41

Zajímavá debata kvůli jednomu životopisu .. ^^ jinak díky za schválení a začnu hrát až za ten měsíc ^^ na NTAF jsem si v dobách jeho slávy užil až dost .. ^^

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: