Tělocvična pro Faitův tým
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Tělocvična pro Faitův tým
First topic message reminder :
Tělocvična má tvar i velikost takového polovičního fotbalového hřiště. V rozích jsou naskládané dřevěné zbraně, slamění a dřevění panáci a v jedné čtvrtině tělocvičny jsou i kolejnice pro případné pohyblivé cíle. Všude v tělocvičně jsou různé překážky a v některých částech je i jiný materiál (písek, hladký kámen, vysoká tráva)
Tělocvična má tvar i velikost takového polovičního fotbalového hřiště. V rozích jsou naskládané dřevěné zbraně, slamění a dřevění panáci a v jedné čtvrtině tělocvičny jsou i kolejnice pro případné pohyblivé cíle. Všude v tělocvičně jsou různé překážky a v některých částech je i jiný materiál (písek, hladký kámen, vysoká tráva)
Anonymný- Anonymní
Re: Tělocvična pro Faitův tým
Yato
Popostoupil jsem dál.Já pojídám elementy.Řekl jsem rychle a nedočkavě.Co sním potom i umím.
Popostoupil jsem dál.Já pojídám elementy.Řekl jsem rychle a nedočkavě.Co sním potom i umím.
Anonymní- Anonymní
Faito
No...To tu ještě nemáme, to budeme vypadat jako muzeum. řekl jsem vážně a přemýšlel. No, uvidíme, jak to Ikaros bude zvládat a kdyžtak tě vezmem. Ale už by nás bylo pět, a to je dost. Nicméně jako polykač by ses mohl hodit. A co všechno už jsi spolkl?
No...To tu ještě nemáme, to budeme vypadat jako muzeum. řekl jsem vážně a přemýšlel. No, uvidíme, jak to Ikaros bude zvládat a kdyžtak tě vezmem. Ale už by nás bylo pět, a to je dost. Nicméně jako polykač by ses mohl hodit. A co všechno už jsi spolkl?
Anonymný- Anonymní
Yato
Katon,Fuuton,Raiton,Doton,Suiton a Enton ale řeknu vám to je věc.
Katon,Fuuton,Raiton,Doton,Suiton a Enton ale řeknu vám to je věc.
Anonymní- Anonymní
došla jsem k nim a až teprve za Yatem jsem nabrala svou podobu.
"Takže umíš defakto to samé jako já když někoho políbím. Ty ale polykáš jen živli a já všechno. Zajímavé a proč zrovna do mé ochranky?"
"Takže umíš defakto to samé jako já když někoho políbím. Ty ale polykáš jen živli a já všechno. Zajímavé a proč zrovna do mé ochranky?"
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Yato
Slíbyl jsem mrtvému otci že budu pomáhat co nejvíc to pude vesnici.Chytl jsem meč.Ano ale věřte že vy tu techniku nezachytnete za letu.Poznámka nepřibližovat se k ní moc blízko.
Slíbyl jsem mrtvému otci že budu pomáhat co nejvíc to pude vesnici.Chytl jsem meč.Ano ale věřte že vy tu techniku nezachytnete za letu.Poznámka nepřibližovat se k ní moc blízko.
Anonymní- Anonymní
"Už se těším jak mi to ukážeš." pohodila jsem vlasy a odcházela
"pokračujte v tréninku jen tak dál." (přesun)
"pokračujte v tréninku jen tak dál." (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Faito
Když Reina odešla, ještě chvíli jsem stál a díval se na trénink, a pak jsem beze slova zmizel. (přesun)
Když Reina odešla, ještě chvíli jsem stál a díval se na trénink, a pak jsem beze slova zmizel. (přesun)
Anonymný- Anonymní
Do tělocvičny vběhl člen ANBU. Rychle do kanceláře Otokage, všichni. Vzkazuje to váš sensei. řekl a byl hned pryč.
Anonymný- Anonymní
Kashike
Provedu. Zatasím šavli do pochvy a vyrazím do kanceláře. (přesun)
Provedu. Zatasím šavli do pochvy a vyrazím do kanceláře. (přesun)
Kashike- Počet príspevkov : 586
Yato
To mě zajímá.Vydal jsem se rychlím tempem za nima.(přesun)
To mě zajímá.Vydal jsem se rychlím tempem za nima.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 5 z 5
Povolení tohoto fóra: