Nádvoří
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Kugutsu Kekkai (Organizace a úkryty)
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Nádvoří
Sakra, když dokáže ovládat zemi na takové úrovni, jsou mi moje vodní útoky k ničemu, ať už je použiju v jakémkoliv množství. Většina Rok dopadla okolo zemní koule, kterou Sasori vytvořil, jedna se ale přesunula ke Katashimu.
Katashi? Já, mohla bych použít tamtu techniku, ale mohlo by to být nebezpečné i pro nás, hlavně tedy pro tebe, dívala jsem se na něj a počítala s tím, že mu dojde jakou techniku myslím, když jsme proti ní nedávno bojovali v Konoze.
Katashi? Já, mohla bych použít tamtu techniku, ale mohlo by to být nebezpečné i pro nás, hlavně tedy pro tebe, dívala jsem se na něj a počítala s tím, že mu dojde jakou techniku myslím, když jsme proti ní nedávno bojovali v Konoze.
Anonymní- Anonymní
Viděl jsem, že už začínají mít docela velký problém, tak jsem si od kamene půjčil ještě více chakry, abych byl rychlejší. Stáhl jsem si čelenku a podíval se na bojiště sharinganem. Mezitím už jsem koncentroval chakru do nohou a vytáhl si kunai. Poskládal jsem pečetě. Shunshin no jutsu. Objevil jsem se za Sasorim, tak rychle, že to nemohl skoro žádný z přítomných zaregistrovat a kunaiem jsem mu mířil na oblast hrudníku.
Anonymní- Anonymní
Začnu bojovat na plno..
Danzou vystřelil po bleskové bestii Shinkuu renpa.
Mizukage udělala pečetě, zemní kopule se stáhla a vyplivla na Roku a její klony lávu.
"Yoton: Yogan Itteki!" Přes kámen Země jsem ucítil přítomnost Seita. Když se blížil naše kameny začaly rezonovat.
Kopl jsem ho stejně jako Danzou kopl Karin - na tom obrázku..
Danzou vystřelil po bleskové bestii Shinkuu renpa.
Mizukage udělala pečetě, zemní kopule se stáhla a vyplivla na Roku a její klony lávu.
"Yoton: Yogan Itteki!" Přes kámen Země jsem ucítil přítomnost Seita. Když se blížil naše kameny začaly rezonovat.
Kopl jsem ho stejně jako Danzou kopl Karin - na tom obrázku..
Anonymní- Anonymní
Bestii jsem rychle od ruky odpojil a uskočil jsem někam za budovu a začal se vydýchávat.Pak jsem začal sahat po všemožných kapsách a nakonec jsem našel to co jsem hledal.* Poslední...ještě mi zůstala od toho boje v Konoze... * pomyslel jsem si a dal jsem si do pusy vojenskou pilulku kterou jsem nakonec spolkl.Vypadalo to že se nic neděje , ale pak jsem to ucítil.* Yosh...tohle je mnohem lepší... * pomyslel jsem si a zpoza rohu jsem vyhodil několik bleskových senbonů.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Když po nich začala Mei Terumi střílet lávu, začali klony uskakovat. Pár jich to zasáhlo, ale jim šlo hlavně o to zaujmout formaci. Vytvořili kruhovou dvouřadou formaci s originálem uprostřed. Již od té chvíle kdy začali uskakovat skládaly pečetě a tak teď opět všichni synchroně použili techniku.
Gyaku suiro no jutsu
Bylo jasné, že to zničí většinu klonů, ne-li všechny, ale nežli láva doputuje k originálu, měla by se snad ochladit.
Gyaku suiro no jutsu
Bylo jasné, že to zničí většinu klonů, ne-li všechny, ale nežli láva doputuje k originálu, měla by se snad ochladit.
Anonymní- Anonymní
Díky sharinganu jsem stihl jeho nohu zaregistrovat, takže nebyl problém uskočit. Poskládal jsem pečetě. Když mu zničíme loutku, tak ji znovu napojí. Přece jen je to Sasori. Namířil jsem na Sasoriho ruku. Chidori Eisou. Bleskové kopí letělo přímo na něho.
Anonymní- Anonymní
Danzou rychle skočil předemě a větrným mečem rozsekl bleskové kopí. Bleskové senbony do loutky střelily a zůstaly ve dřevě.
Něco mě právě napadlo.. malá dvířka na mé hrudi se otevřela a byla vidět jen čakra. Čakrová vlákna se nalepila na Seita.
"Soen: Hitomi goku.." ušklíbl jsem se.
Tohle bude mnohem zábavnější. Mizukage udělala pečeť.
"Yoton: Yomi Numa!"
Pod Rokou se začala objevovat láva.
Něco mě právě napadlo.. malá dvířka na mé hrudi se otevřela a byla vidět jen čakra. Čakrová vlákna se nalepila na Seita.
"Soen: Hitomi goku.." ušklíbl jsem se.
Tohle bude mnohem zábavnější. Mizukage udělala pečeť.
"Yoton: Yomi Numa!"
Pod Rokou se začala objevovat láva.
Anonymní- Anonymní
* Kso...trefilo to jen loutku....proč nemůže být ze železa??Bylo by to lepší...pro mně... * ušklíbl jsem se.Byl jsem pořád schovaný za budou a velkým obloukem jsem se dostal za Sasoriho.Je to asi poslední věc co budu moct udělat.Ruku mi zase obalil Raiton a na Sasoriho se zezadu vyřítila blesková bestie.
Shinobi
Najednou začalo být okolo mě zatracené horko.
Ksó, co to...
Láva mi okamžitě začala propalovat podrážky.
Ale ne!
Rychle jsem udělala Shunshin na úplně opačnou stranu nádvoří, než na které stál Sasori se svými loutkami. Vzhledem k tomu jak moc byla ale láva horká jsem už byla bez podrážek a s mírně popálenými chodidly. Všimla jsem si, že na Seita napojil vlákna, ale netušila jsem, co to znamená. Malinko jsem přivřela oči a snažila se nevnímat bolest v chodidlech. Nechtěla jsem tu techniku používat, abych neohrozila ostatní, ale nic jiného už jsem neměla. Poskládala jsem pečetě.
Joki Boi
Předemnou se začal formovat můj chibi klon.
Ksó, co to...
Láva mi okamžitě začala propalovat podrážky.
Ale ne!
Rychle jsem udělala Shunshin na úplně opačnou stranu nádvoří, než na které stál Sasori se svými loutkami. Vzhledem k tomu jak moc byla ale láva horká jsem už byla bez podrážek a s mírně popálenými chodidly. Všimla jsem si, že na Seita napojil vlákna, ale netušila jsem, co to znamená. Malinko jsem přivřela oči a snažila se nevnímat bolest v chodidlech. Nechtěla jsem tu techniku používat, abych neohrozila ostatní, ale nic jiného už jsem neměla. Poskládala jsem pečetě.
Joki Boi
Předemnou se začal formovat můj chibi klon.
Anonymní- Anonymní
Iseul vytáhla Shi na nádvoří.
No sakra...
Rychle ji schovala za skalku. Leopardice doběhla k Roce a rychle uhnula jejími mini klonu.
Máme jí... Vydechla.
No sakra...
Rychle ji schovala za skalku. Leopardice doběhla k Roce a rychle uhnula jejími mini klonu.
Máme jí... Vydechla.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Ex dorazil jsem na nádvoří, ale když jsem si všiml situace, rychle jsem se i s Tsukikage skryl za stejný kámen, za který položila Isuel Shirayuki.
Anonymní- Anonymní
( S dovolením bych přeskočil Seita..)
http://jnu.freeiz.com/NU/Rolgame/GIF/Danzou/Fuuton%20Shinkuu%20Taigyoku%201.gif" alt="" />
Danzou vystřelil po bleskové stvůře fuuton.
Co to je za techniku? podíval jsem se na Chibi klona a když jsem zaslechl, že je Tsukikage zachráněna, ztuhl jsem.
"Nechám vás jít. Berte to jako zkoušku, toho, jestli ji dokážete ještě zachránit.
http://jnu.freeiz.com/NU/Rolgame/GIF/Danzou/Fuuton%20Shinkuu%20Taigyoku%201.gif" alt="" />
Danzou vystřelil po bleskové stvůře fuuton.
Co to je za techniku? podíval jsem se na Chibi klona a když jsem zaslechl, že je Tsukikage zachráněna, ztuhl jsem.
"Nechám vás jít. Berte to jako zkoušku, toho, jestli ji dokážete ještě zachránit.
Anonymní- Anonymní
Sakra. Viděl jsem ty vlákna díky sharinganu, naštěstí jsem byl ve velké vzdálenosti, takže nebyl problém uskočit, ale radši jsem si vzal do ruky chakrovou čepel a vložil do ní chakru. Čekal jsem na rozkaz od Katashio, protože Tsukikage už jsme vlastně měli, tak jestli budeme bojovat dále, nebo se stáhneme. Pak jsem si radši ještě poskládal pečetě. (Pardon, pardon. Nějak jsem se zapomněl..)
Anonymní- Anonymní
Když mi zničil stvůru tak jsem málem padl na kolena.* Tsukikage je v pořádku??Nemá cenu tady být.... * pomyslel jsem si a všem jsem rukou pokynul aby se stáhli zpět k bráně.Já sám jsem udělal pečeť a v obláčku kouře zmizel.
Přesun
Přesun
Shinobi
Iseul rychle doběhla za skalku. Lehce se mi otřela čumákem o tvář a počkala u mě a Shi, dokud jí s námi někdo nepomůže.
Shinobi
Poté co řekl Sasori se mi značně ulevilo. Rozhodla jsem se věřit tomu, že to není podraz a nechala jsem klon z vody a oleje rozpadnout. Místo toho jsem poskládala pečetě na kuchyose a přivolala dvě obří vydry, aby odvezli Shi a Ayame.
Ex Libris
Opatrně jsem naložil Tsukikage na vydru a kývnul na tu dívku, co jí přivolala, pak jsem šel pomoct i s Shi.
Ex Libris
Opatrně jsem naložil Tsukikage na vydru a kývnul na tu dívku, co jí přivolala, pak jsem šel pomoct i s Shi.
Anonymní- Anonymní
Iseul se zvedla, děkovně zavrčela na Roku a vydala se k bráně. (přesun)
Shinobi
Sotva schopná chůze s popálenými chodidly jsem se vydala bráně. Vydry šli za mnou.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Ještě než jsem odešel, tak jsem se na Sasoriho pořádně podíval. Jednou bojuje za zlo, pak nám ve válce pomáhá a teď se opět přiklání ke zlým věcem. Život je zvláštní. S těmito myšlenkami jsem rychle odskákal k bráně.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Zdálo se, že jsem se tu nějak zapoměl (xD). Možná za to mohl i ten pěkný znak předemnou na kameni a nebo vážně nevím. Každopádně když jsem se probral ze svého zamyšlení, zjistil jsem, že jsou všichni pryč. Překvapeně jsem zamrkal a jak nejrychleji jsem dokázal se vydal za ostatními, kteří nejspíš směřovali do Konohy.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 2 • 1, 2
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Kugutsu Kekkai (Organizace a úkryty)
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: