Nádvoří
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Kugutsu Kekkai (Organizace a úkryty)
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: Nádvoří
Uskočil jsem na několik metrů od něj a viděl jsem že se voda vylila ven z kanceláře až sem.* Vydrž....hlavně tě nesmím trefit... * pomyslel jsem si a kolem jedné ruky se vytvořil slabší povlak Raitonu a přede mnou se zformoval vlk , který byl stále spojen s mou rukou.On vyběhl proti Sasoriho loutce , ale minul louži vody.Když byl u ní tak vyskočil a snažil se jí srazit k zemi.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Na nádvoří, právě tak po chodbách budovy, lezly tisíce a tisíce pavouků. Zatím však nepůsobili nebezpečně, spíš se zdálo, že něco připravují. Mimo jiné bylo okolí protkáno pavučinami. Ten kdo za tím vším stál, měl tedy o veškerém dění okamžitý přehled.
Anonymní- Anonymní
Trhl jsem rukou a Sayuri vztáhla ruce k bleskovému zvířeti. Ruce se jí rozevřely a aktivovaly čakrový štít.
"Dobrý pokus. Já si moc rád nehraju, nejsem Deidara. Zkusíme něco jiného.."
Sayuri jsem odvolal a přivolal někoho jiného.
Byl to Hachidaime Hokage, Danzou.
"Dobrý pokus. Já si moc rád nehraju, nejsem Deidara. Zkusíme něco jiného.."
Sayuri jsem odvolal a přivolal někoho jiného.
Byl to Hachidaime Hokage, Danzou.
Anonymní- Anonymní
" Vím že nejsi Deidara...ten už je nějakou dobu v zemi.... " řekl jsem a ušklíbl jsem se.* Dan-Danzou?!?!Kso!Tohle bude větší problém než jsem myslel...musím to použít....jen doufám...že se mi to nějakým zázrakem povede... * pomyslel jsem si a naprázdno polkl.Spojil jsem obě ruce a začal se soustředit.Mohlo to vypadat že se chystám na něco velkého.A taky že jo , avšak to on nemohl 100% vědět.
Shinobi
"Na to nemáš čas!" udělal jsem pečeť a Danzou udělal to samé.
"Fuuton: Shinkuu renpa!"
"Fuuton: Shinkuu renpa!"
Anonymní- Anonymní
Naštěstí jsem dopadla na nádvoří v podobě vody. Nacházela jsem se zhruba na půl cesty mezi těmi dvěma a zatím jsem vyčkávala na správnou příležitost zasáhnout. Ta právě teď nadešla, Katashi vypadal, že je do něčeho zabraný a Sasori zase, že rozhodně nebude čekat, až to dodělá. Zformovala jsem se mezi těmi dvěma a začala jsem okamžitě skládat pečetě.
Gyaku suiro no jutsu!
Přejela jsem si po obvazech, na nichž sem měla pečetě na přivolání vody a obalila mě vodní koule, kterou sice vítr rozsekal, dál se ale nedostal.
Gyaku suiro no jutsu!
Přejela jsem si po obvazech, na nichž sem měla pečetě na přivolání vody a obalila mě vodní koule, kterou sice vítr rozsekal, dál se ale nedostal.
Anonymní- Anonymní
Nakonec mě kámen dovedl až jsem, kde jsem zastavil dále od nich, takže by o mě ještě neměli vědět. Jo, má kámen země. Nemám rád kámen země. Kolem mě začala proudit chakra a cítil jsem, jak se někde ve mně bere zlost a dere se navrch. Klid. Zatím jsem se ještě nepouštěl do boje, ale vyčkával na vhodnou příležitost.
Anonymní- Anonymní
" Tse....jsi moc naivní....myslíš si že mě poslali protože nic neumím? " řekl jsem a otevřel jsem oči.
GIFSoup
Díky tomu že se mi povedlo aktivovat i druhý Sharingan jsem se útoku tak tak vyhnul.* Kso....potřeboval bych více času...možná by se mi to pak povedlo....ale..Roka jak vidím tak se nemůže ani hnout...víc času! * pomyslel jsem si a ušklíbl se.Vytáhl jsem několik senbonů , které začaly obalovat blesky a hodil jsem je na Sasoriho.Roku naštěstí minuly." Zkus mi koupit více času...něco zkusím...a možná se to povede... " šeptl jsem.
GIFSoup
Díky tomu že se mi povedlo aktivovat i druhý Sharingan jsem se útoku tak tak vyhnul.* Kso....potřeboval bych více času...možná by se mi to pak povedlo....ale..Roka jak vidím tak se nemůže ani hnout...víc času! * pomyslel jsem si a ušklíbl se.Vytáhl jsem několik senbonů , které začaly obalovat blesky a hodil jsem je na Sasoriho.Roku naštěstí minuly." Zkus mi koupit více času...něco zkusím...a možná se to povede... " šeptl jsem.
Shinobi
Zamračil jsem se. Děvka. Připravil jsem si další pečetě. (Je ti jasné, že ta předešlá technika byla tak silná, že málem rozbila Susanoo? xD)
"Fuuton: Shinkuuha!"
Danzou má fuuton a on Raiton..Ale ty jeho oči. Nebojím se jich. Moje umění je nekonečné!!
"Fuuton: Shinkuuha!"
Danzou má fuuton a on Raiton..Ale ty jeho oči. Nebojím se jich. Moje umění je nekonečné!!
Anonymní- Anonymní
(gomene, záměna technik......... gomenasi............. dá se to brát tak jako že Katashi uskočil a moje technika neměla vliv?.......... ještě jednou gomene)
Anonymní- Anonymní
* Jen se dostat k němu...pak by stačilo seknout přesně... * přestal jsem se soustředit a uviděl tu techniku.Zase jsem uskočil i když ne tak dobře jako minule protože mě to trochu (trochu víc XD) zranilo na noze.Přiskočil jsem k Roce." Roko...zkus ho zabavit....já mu přeseknu vlákna s loutkou...pak to bude jednodušší... " zašeptal jsem.
(Pořadí: Sasori , Já , Roka , Seito - jen pro upřesnění ^^)
(Pořadí: Sasori , Já , Roka , Seito - jen pro upřesnění ^^)
Shinobi
Jeho techniku jsem nechala prostě "projít skrz" potom jsem se opět zformovala do své původní podoby a vyslechla si Katahiho. Kývla jsem na souhlas a poskládala jsem pečetě.
Kyodaina misairu no jutsu
Opět jsem si přejela po bandážích s pečetěmi a vyřinul se obrovský proud vody, která byla díky mé technice vařící a obrovskou rychlostí si to namířil na Danzoua.
Kyodaina misairu no jutsu
Opět jsem si přejela po bandážích s pečetěmi a vyřinul se obrovský proud vody, která byla díky mé technice vařící a obrovskou rychlostí si to namířil na Danzoua.
Anonymní- Anonymní
Všechno jsem to sledoval, vypadalo to, že něco chystají, tak jsem zatím zůstal skrytý a čekal až Sasori nebude v pozoru. (Musím jít pryč. Takže, jsem teď schovaný, tak hrajte normal, já se pak zapojím)
Anonymní- Anonymní
Danzou mrskl rukou a z jeho ramene vyrostl velký strom. Vychýlil tím dráhu vodní techniky, která narazila do stromu.
Líně jsem mávnul rukou.
Ruce se rozdělily a půlka letěla na Roku a druhá na Katashiho.
Líně jsem mávnul rukou.
Ruce se rozdělily a půlka letěla na Roku a druhá na Katashiho.
Anonymní- Anonymní
* Kso..tohle není dobré..zdát se mi...že to jde pořád hůř a hůř....netušil jsem že to bude až takhle...těžké... * pomyslel jsem si i když na přemýšlení nebylo moc času.Přikrčil jsem se tak že jsem se dotýkal i rukama země a silně jsem se odrazil dozadu.* Nenechá nás jít k němu blíž....to je zlé... * pomyslel jsem si a udělal jsem pečeť.* Mokuton: Jubaku no Jutsu * pomyslel jsem si a Dazoua i Sasoriho začaly obmotávat stromy které je měly zadržet.
Shinobi
Snažila jsem se co nejrychleji dostat z dosahu. Přesto, že se mi to tak úplně nepovedlo mě to nijak netížilo, zasažené části těla mi prostě zkapalněly. Důležité bylo, že jsem dokázala poskládat pečetě a následně namířit na Sasoriho, kterého se Katashi právě pokoušel spoutat.
Mizu no kaibutsu!
Tentokrát jsem to hodlala vyskoušet s více střelami.
Mizu no kaibutsu!
Tentokrát jsem to hodlala vyskoušet s více střelami.
Anonymní- Anonymní
Ze mě a z Danza vyletěla kovová "křídla" a rozřezala dřevo. Můj sexy plášť jsem měl potrhaný, docela mě to štvalo. Teď se ke mě řítily vodní střely. Další problém.
Otevřel jsem ústa, díky kamenu Zemně, vytvořit něco takového nebyl problém.
mávl jsem rukou a Danza stáhl k sobě.
Otevřel jsem ústa, díky kamenu Zemně, vytvořit něco takového nebyl problém.
mávl jsem rukou a Danza stáhl k sobě.
Anonymní- Anonymní
* Kso...s tímhle jsem nepočítal...ale měl bych...je to přeci loutkář...bude toho mít schovaného mnohem víc... * pomyslel jsem si a když udělal tu zeď něco mě napadlo.* Přes tu zeď přece nemůže vidět...tak mu uděláme překvapivý útok.... * pomyslel jsem si , vytáhl chakrovou čepel kterou jsem aktivoval.Udělal jsem pečeť a zmizel v obláčku dýmu , objevil se vedle Sasoriho a čepelí jsem přesekl vlákna která držela Danza.Poté jsem rychle uskočil dál od něj.
Shinobi
Zamračila jsem se, když jsem zpozorovala, jak snadno si s našimi útoky poradil. Jedním okem jsem zalétla ka Katashimu, který...... tam najednou nebyl. Neviděla jsem ho ani nikde jinde, z čehož logicky vyplívalo, že je za tou zdí. U Sasoriho. Momentálně jsem neměla žádný dvakrát účinný způsob, jak mu pomoct a tak jsem se rozhodla udělat krok, který jsem obvykle dělala hned na začátku boje. Poskládala jsem pečetě.
Mizu bunshin no jutsu!
Okolo se objevilo něco kolem dvacítky klonů.
Mizu bunshin no jutsu!
Okolo se objevilo něco kolem dvacítky klonů.
Anonymní- Anonymní
Pro loutkaře takového formátu, jako jsem já, nebyl žádný problém obnovit vlákna. Za to on teď bude mít problém.
"Fuuton:Shinkuu gyaku!" Zeď se mezitím začala bortit.
"Fuuton:Shinkuu gyaku!" Zeď se mezitím začala bortit.
Anonymní- Anonymní
* Kso! * pomyslel jsem si a rukama jsem si chránil hrudník a tvář.Ty se mi sice povedlo ubránit , ale ruce mi docela krvácely.Dopadl jsem trochu dál od toho dění.Nad ty nejvážnější rány jsem položil ruku a kolem ní mi začala zářit smaragdová lékařská chakra.Jakmile byly všechny vážné rány v pořádku přestal jsem a pomalým krokem se vydal k bojišti.
Shinobi
Když se začala zeď bortit, klony ani já už jsme na nic nečekali začali jsme za běhu skládat pečetě a přibližovat se ke zdi na bezpečnou vzdálenost aby nás nezavalila. Když jsme byli dostatečně blízko, vyskočili jsme do vzduchu a všichni naráz se namířili techniku na Sasoriho a Danzoua.
Suiton: Mizzu rappa
Na ty dva se hnalo dvacet vodních vln najednou.
Suiton: Mizzu rappa
Na ty dva se hnalo dvacet vodních vln najednou.
Anonymní- Anonymní
Působivé, přes tolik klonů použít takovou techniku. Musí mít určitě hodně čakry..
Spojil jsem ruce a okolo mě se vytvořila zemní kopule.
Do ruky mi vklouzl další svitek. Přivolal jsem pátou Mizukage, Mei Terumi.
Spojil jsem ruce a okolo mě se vytvořila zemní kopule.
Do ruky mi vklouzl další svitek. Přivolal jsem pátou Mizukage, Mei Terumi.
Anonymní- Anonymní
* Takovým tempem to nevydržím moc dlouho....ksoo...Shi....Exi...pospěšte si!Už dlouho je asi neudržíme... * pomyslel jsem si i když jsem věděl že mě neslyší.Mou ruku zase obalily blesky , vytvořila se bestie která běžela na kopuli , po delším rozběhu prorazila kopuli a běžela dál na Sasoriho.
Shinobi
Strana 1 z 2 • 1, 2
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Kugutsu Kekkai (Organizace a úkryty)
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: