Tréninková hala
+7
Suna ANBU
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Kushina Uzumaki
Akasuna no Ruki
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
11 posters
Strana 14 z 39 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39
Tréninková hala
First topic message reminder :
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Tréninková hala
Došla jsem do tréninkových místností a rozhlédla se. Pár známých bojujících tváří.. Počkat?! Hlavu jsem prudce otočila stranou. "Pili.." Spíš jsem jen zašeptala společně s hlubokým výdechem. Rozhodla jsem se je nerušit, tak jsem se posunula kousek stranou. Vyvolala jsem písek a vytvořila dva klony.
Zlepším se, stanu se stejně silnou jako vy.. Gaara-sama.
Pousmála jsem se a nechala klony, aby na mě ve velké rychlosti házeli Shurikeny a všemožné zbraně.
Zbraně jsem odrážela, a tak kloni začali z každé strani útočit rychle zblízka.
Něco jsem vyblokovat stačila, ale schytala jsem kopanec do zad, no udržela jsem se na nohou a takhle s tréninkem pokračovala dále. Rychlost.. Zrychli, zrychli sakra!
Zlepším se, stanu se stejně silnou jako vy.. Gaara-sama.
Pousmála jsem se a nechala klony, aby na mě ve velké rychlosti házeli Shurikeny a všemožné zbraně.
Zbraně jsem odrážela, a tak kloni začali z každé strani útočit rychle zblízka.
Něco jsem vyblokovat stačila, ale schytala jsem kopanec do zad, no udržela jsem se na nohou a takhle s tréninkem pokračovala dále. Rychlost.. Zrychli, zrychli sakra!
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Hlavu jsem jen lehce zaklonila dozadu, tak, aby mě katana minula. Chidori v mé ruce jsem o dost zmírnila a vrazila mu ji do ramene. "Zrychli!" kývla jsem hlavou a narovnala se. "Yoko?" otočila jsem se. "Moment Kisu!" kývla jsem na něj a vydala jsem se k blondýnce.
Shinobi
Odvolala jsem klony i písek, když jsem zaslechla své jméno a zaslechla hlas černovlásky. "Pili?" Pozorovala jsem ji. "Arigato.. Postavila jsi znovu Sunu, je nádherná.." Podotkla jsem s menším úsměvem a sledovala písek pod svými nohami. Nevěděla jsem, proč přerušila trénink s Kisukem. Ale byla jsem za její přítomnost ráda, nějakým záhadným způsobem mě uklidňovala, dodávala pocit jistoty.
Shinobi
Pousmála jsem se. "Musela jsem nám postavit domov, to je moje povinost Kazekage, matky i přítelkyně, postarat se o své svěřence!" pousmála jsem se. "Trénuješ....? Ty víš Yoko..." lehce jsem si odkašlala. "Já... chci s tebou bojovat." otočila jsem na ni oči a propalovala jsem ji pohledem. "Chci vidět, co jsi se za tu dobu naučila a co zvládneš!"
Shinobi
Pozorovala jsem ji a bedlivě poslouchala. Věděla jsem, že to myslí vážně. Pak jsem přikývla a mírně jsem se pousmála.
"Vždycky jsem s tebou chtěla bojovat. A dnes.. Dnes už mě nevyřadíš po první ráně, Pili.." Zazubila jsem se, ale pak se zamyslela. "Ale mám jedno přání. Nebudeme bojovat.. Tady. Chci do pouště, tam, kde to začalo i tehdy, při našem prvním opravdovém boji" Dodala jsem.
"Vždycky jsem s tebou chtěla bojovat. A dnes.. Dnes už mě nevyřadíš po první ráně, Pili.." Zazubila jsem se, ale pak se zamyslela. "Ale mám jedno přání. Nebudeme bojovat.. Tady. Chci do pouště, tam, kde to začalo i tehdy, při našem prvním opravdovém boji" Dodala jsem.
Shinobi
"Hai, máš pravdu! Chci aby to bylo naplno a nemám zájem ničit si nově postavenou vesnici!" kývla jsem hlavou a vyšla ven. Počkala jsem, až vyjde i ona a natočila tvář ke slunci. "Když dovolíš...?" ze zad se mi zvedli obrovská křídla, já ji chytila za ruce a rozletěla se nad vesnici. (Přesun)
Shinobi
Přikývla jsem a nechala se vynést vzhůru.
(Přesun)
(Přesun)
Shinobi
Dorazily jsme do tréninkové haly.Prohlédl jsem si každý detail,zapamatoval si sem cestu a jen se pousmál,při čekání na Kisukeho..
Anonymní- Anonymní
"nejprve skusíme jak na tom jsi..pak tě budu moct něco naučit"
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
''Myslel jsem že se tomuvyhneme..''Povzdechl jsem a rozkročil se.Vzal jsem do ruky Kunai a hodil ho proti němu,přičemž jsem udržoval vzdálenost mezi mnou a jím,znám sharingan a vím jak proti němu bojovat..
Anonymní- Anonymní
kleknul jsem si takže mě kunai minul a koukal sem se na něj sharinganem o lvl lepším než ten jeho xD
Shinobi
Aktivoval jsem sharingan a koukakl se mu do očí.''Máš lepší než já sharingan..Ale dokázal jsem se ubránit i mangekyuu,nemysli že máš nějakou výhodu'',řekl jsem a vytáhl Katanu.Musím si dávat pozor na chidori,a určitě ovládá Katon...Najednou jsem držel v ruce drát,který byl přidělaný na to mpředešlém kunai.Po drátě jsem poslal lístek,který u Kisukeho bouchl..
Anonymní- Anonymní
vyletěl jsem z kouře "jsi pomalý" najednou se z mé ruky táhlo kopí z chidori
Shinobi
''Vážně si to myslíš?''Jen jsem se usmál a nastavil před Chidori Katanu,při čemž ho pohltila a předala Chakru mě..''Také slušná technika..''Řekl jsem a vytvořil pečetě.''Katon:Goukakyuu no jutsu!''Velká ohnivá koule letěla přímo na Kisukeho,který byl pořád ještě ve vzduchu..
Anonymní- Anonymní
složil jsem taky početě "katon:gokakyuu" maše ohně se střetli
Shinobi
Proběhl jsem kouřem,po ohníh a zaútočil Katanou Kisukemu na krk,při čemž jsem mu nohou mířil pod koleno.
Anonymní- Anonymní
"pche..nepodceňuj mě"sklonil jsem se a soustředil se na mou novou techniku "chidori no yoroi" me ttělo obalil blesk takže jeho noha dostala zásah..se mnou to jen cuklo
Shinobi
Sykl jsem bolestí,ale neodskočil,protože má katana mu brala chakru z toho jutsu.Když se ta technike zeslabila,tak jsem ten kop dokončil a vyskočil do vzduchu..
Anonymní- Anonymní
i když byla slabá stálě mě bránila znova jsem sebou jen škubnul pak jsem uskošil a hodil po něm několik kunaiů s výbušnýma lístkama
Shinobi
''Katon: Hōsenka no Jutsu'',sestřelil jsem kunaie,dřív než ke mě dolétly a jen se usmál.Mám ještě víc chakry,než jsem měl když jsem sem přišel..Kunaie mezi náma vybuchly,a vyšel z nicj jen velký oblak..Udělal jsem pečetě,a probleskl se Shunshinem k němu a sekl katanou po jeho břichu..''Stále jsem tak pomalý?''
Anonymní- Anonymní
znovu jsem vytvořil chidori brnění takže to jen narazilo "jo..měl by si zvládnout chidori"
Shinobi
Jen jsem se usmál a přez chidori ho chytl za nohu.''měl si být víc pozorný,když vybuchly ty kunaie'',uculil jsem se a přeměnil se ve špalek,který byl obsetý výbušnými lístky,v druhé sekundě jsem vybuchl.Stál jsem o kus dál a sharinganem pozoroval jak bude reagovat..
Anonymní- Anonymní
uskočil jsem..no nestihl jsem uskočit celému výbuchu tak jsem letěl dál
Shinobi
Deaktivoval jsem sharingan a zastrčil Katanu.''Hai..To doufám,nebude to asi nic slabého když to vymyslel Kakashi-san'',řekl jsem a díval se mu do očí.''Mno..Já mám chakry ještě plno..Tak,můžeš mi to ukázat'',znovu jsem aktivoval sharingan a sledoval ho.
Anonymní- Anonymní
složil jsem pečetě a dělal to pomalu..dělal jsem to prostě jako kdybych to ukazoval debilovy...vlastně přebral dívku kterou sjem chtěl byl to debil..ale je to uzavřená kapitola xD a pak mu to všechno pomalinku vysvětlil
Shinobi
Strana 14 z 39 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39
Povolení tohoto fóra: