Sídlo Klanu Shiraki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 1 z 1
Sídlo Klanu Shiraki
Rozlehlé sídlo klanu Shiraki ve kterém právě přebývá.
Noriko Shiraki (Babička a dosavadní hlava klanu)
Yoshizumi Shiraki (Nástupce hlavy klanu)
Sídlo se skládá z mnoha pokojů a různých místností.
Noriko Shiraki (Babička a dosavadní hlava klanu)
Yoshizumi Shiraki (Nástupce hlavy klanu)
Sídlo se skládá z mnoha pokojů a různých místností.
Anonymní- Anonymní
Re: Sídlo Klanu Shiraki
Dorazil jsem domů a pozdravil jsem Noriko víc jsem se sní nevybavoval byl jsem docela unavený tak jsem zamířil přímo do svého pokoje dát si sprchu a pak spát.
Anonymní- Anonymní
Vzbudil jsem se poměrně pozdě takže sem se rychle osprchoval a šel jsem se protáhnout do haly.
Anonymní- Anonymní
Trénoval jsem velmi dlouhou dobu a dokázal jsem tak zdokonalit svoji rychlost.Potom jsem šel za Noriko zeptat se jí jak je možné že jsem tak rychlí věděl jsem že máme v rodině nějaké KG ale nikdo mě s ním neseznámil.Řekla mi všechno co jsem zatím potřeboval vědět.(Popsala mi první stupeň KG.)Šel jsem ještě chvíli běhat do haly a pak jsem chtěl jít za Senseiem.
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem domů a šel jsem se rychle převléct z toho špinavého prádla a dal jsem si sprchu.Potom jsem šel do haly trénovat první stupeˇsvého KG.
Anonymní- Anonymní
Byl jsem neskutečně vyčerpaný ale dokázal jsem teď co to předtím ne.S mojí rychlostí se teď nemohl skoro nikdo měřit.Potřeboval jsem si jít lehnout a načerpat trochu síly.(Spánek.)
Anonymní- Anonymní
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: