Yamashita Senju
5 posters
Yamashita Senju
Jméno a příjmení: Yamashita Senju
Hodnost: Genin
Věk: 13
Narození: 3.11.
Pohlaví: Muž
Klan: Senju
Kekkei genkai: X
Element: Doton
Sensei: Azuma
Charakter: Když chytne nějaký cíl tak se ho drží za každou cenu a když se stane něco jeho přátelům chce je pomstít popřípadě by pro ně i zemřel.
Životopis: Jako malý byl vychováván v klanu Senju a na akademii se mu dost vedlo takže někteří začali probírat jestli tento chlapec bude hodně silný a jak moc silný. Yamashita na akademii vynikal hlavně v Ninjutsu a Taijutsu. Genjutsu mu vůbec nešlo ale to ani na akademii neprobíraly kromě pár teorii. Když přišly Geninské zkoušky tak byl Yamashita nervózní ale neměl proč prošel bez problémů a stal se Geninem. Teď čeká na přidělení senseie...
Vzhled:
Hodnost: Genin
Věk: 13
Narození: 3.11.
Pohlaví: Muž
Klan: Senju
Kekkei genkai: X
Element: Doton
Sensei: Azuma
Charakter: Když chytne nějaký cíl tak se ho drží za každou cenu a když se stane něco jeho přátelům chce je pomstít popřípadě by pro ně i zemřel.
Životopis: Jako malý byl vychováván v klanu Senju a na akademii se mu dost vedlo takže někteří začali probírat jestli tento chlapec bude hodně silný a jak moc silný. Yamashita na akademii vynikal hlavně v Ninjutsu a Taijutsu. Genjutsu mu vůbec nešlo ale to ani na akademii neprobíraly kromě pár teorii. Když přišly Geninské zkoušky tak byl Yamashita nervózní ale neměl proč prošel bez problémů a stal se Geninem. Teď čeká na přidělení senseie...
Vzhled:
- Spoiler:
Naposledy upravil Yamashita dne Sun 27 Nov - 22:31, celkově upraveno 5 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Yamashita Senju
To si nemyslím že povolí.
1) Krátky životopis.
2) Mokuton to asi ne mají ho tu už 2 lidi
3) Assasina by to nejspíš štvalo.
4) Další OP char prosím jen to ne xD.
1) Krátky životopis.
2) Mokuton to asi ne mají ho tu už 2 lidi
3) Assasina by to nejspíš štvalo.
4) Další OP char prosím jen to ne xD.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Toto by sa malo nechať na Assasinovi, lebo aj mne zo začiatku všetci písali že Senju nie Senju nie a nakoniec som v Senju
Len- Počet príspevkov : 251
No... Já se mohu zaručit za dobré hraní, i když příliš jsem tě také zatím hrát neviděla, tak příspěvky mají vysokou úroveň.
Co se týče Rukiho připomínek, už zase mi kecáte do schvalování životopisů XD
Jsi Genin, takže délka životopisu zcela vyhovuje. Mokuton... Nu nevím. Podmínkou pro něj není klan Senju, ale budiž. Senju, Uchiha, Uzumaki... Já neříkala, že to jsou vymřelé klany? Opravdu bych s klanem raději počkala na Assasina XD
Možná jen, kdyby tě Shimonu chtěl za bratra, což?
Co se týče Rukiho připomínek, už zase mi kecáte do schvalování životopisů XD
Jsi Genin, takže délka životopisu zcela vyhovuje. Mokuton... Nu nevím. Podmínkou pro něj není klan Senju, ale budiž. Senju, Uchiha, Uzumaki... Já neříkala, že to jsou vymřelé klany? Opravdu bych s klanem raději počkala na Assasina XD
Možná jen, kdyby tě Shimonu chtěl za bratra, což?
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Shijin o tom necháme na Assasinovi ja som sa až pri zapečetovaní dozvedel že som Syn jeho bratranca A Mokuton nepotrebuješ ja už vymýšlam ako ho ovládnuť inou cestou zrejme odobraním niečo s DNA
Ale na mne to nieje to je na Assasinovi
Ale za mňa malé Áno a potom sa uvidí
Ale na mne to nieje to je na Assasinovi
Ale za mňa malé Áno a potom sa uvidí
Len- Počet príspevkov : 251
Senju klidně, ale nějak si domysli Rodinu...
Mokuton, ne xD Není to dědičná vlastnost..
Pro Rukiho: Samozřejmě, ty bys mohl vyprávět o OP charech, co?
Mokuton, ne xD Není to dědičná vlastnost..
Pro Rukiho: Samozřejmě, ty bys mohl vyprávět o OP charech, co?
Anonymní- Anonymní
A nešlo by že bych byl do rodiny s někým ze Senju co Mokuton ovládá? teda jestli by byl někdo tak hodný
Anonymní- Anonymní
Senju není dědičný, takže mokuton mít nemůžeš. Děti Prvního Hokage mokuton neměli, můj syn mokuton taky nemá.
Senju mají výhody, například víc čakry, silnější tělo a větší sílu, na rozdíl od ostatních.
Senju mají výhody, například víc čakry, silnější tělo a větší sílu, na rozdíl od ostatních.
Anonymní- Anonymní
Mokuton se dá považovat něco jako Hijutsu, i když jen okrajově. První prostě dokázal spojit Suiton a Doton a udělat z toho Mokuton. Byl to prostě génius xD A každý kdo má Mokuton má buď jeho buňky a nebo je to opravdu nějaký vyrobený mutant, který však také musí mít buňky prvního
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Však to sa dá zariadiť troška DNA odobrať
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Klan: Kana
Jasně, vezmi si můj vlas a spolkni ho. Budeš mít Mokuton xD jo, ale i tohle spadá pod adminy...Mokuton není jako Sharingan.
Anonymní- Anonymní
to by som musel najprv vedieť ovládať Suiton a Doton a vlasy nepapám
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Klan: Kana
Povolení tohoto fóra: