Suiton: Sakageki
2 posters
Suiton: Sakageki
Název techniky: Suiton : Sakageki
Úroveň: A - Rank
Element: Suiton
Zařazení:ninjutsu
Popis techniky: Predstavme si to takto : uživateľ vytvorí gulu v ruke s vodi a ta sa premeni na to to ale z vodi a je to trochu prestorovejsie a nie take splasnute ( nieco ako rasen : shuriken )
Účinek techniky: Ked zasiahnete nepriatela tak sa vytvori biela gula okolo neho a z nej slahaju vodne britvy po skonceni efektu je super roztrhani na marne kusky.
Nevýhoda/slabina: Uzivatel nemoze s technikou utocit prave najrychlejsie takze rychly supery maju vyhodu a moze sa stat ze pouzivatelovi to otrhne koncatinu.
Uživatel techniky: Matiro Akasaky a vsetci koho nauci tu to techniku ( svojich ucnou )
Úroveň: A - Rank
Element: Suiton
Zařazení:ninjutsu
Popis techniky: Predstavme si to takto : uživateľ vytvorí gulu v ruke s vodi a ta sa premeni na to to ale z vodi a je to trochu prestorovejsie a nie take splasnute ( nieco ako rasen : shuriken )
Účinek techniky: Ked zasiahnete nepriatela tak sa vytvori biela gula okolo neho a z nej slahaju vodne britvy po skonceni efektu je super roztrhani na marne kusky.
Nevýhoda/slabina: Uzivatel nemoze s technikou utocit prave najrychlejsie takze rychly supery maju vyhodu a moze sa stat ze pouzivatelovi to otrhne koncatinu.
Uživatel techniky: Matiro Akasaky a vsetci koho nauci tu to techniku ( svojich ucnou )
Naposledy upravil Matiro Akasaky dne Sat 10 Dec - 20:48, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Suiton: Sakageki
Malé upozornění. Víš, že jako genin se můžeš učit maximálně C-rank techniky?
Anonymní- Anonymní
A díky složitosti bych to dal na A Rank techniku... A jo... Ty si můj žák, že? Zatím budeš mít náhradního senseie, za kterého si zahraji já, než Aki zase bude moct xD, takže dneska si tě někde najdu A nevíš něco o těch ostatních?
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Rei: Jasné, jasné, jenom upozorňuji, někteří lidé si to v pravidlech nepřečtou a pak je to složité, tak to pro jistotu píšu.
Anonymní- Anonymní
Souhlasím s tím, co tu bylo napsáno. Já vlastně jen oznamuji, proč jsem zase smazala další komentáře. Reiův zákaz neskončil, jen na něj zřejmě pozapomněl. Nu bohužel, musím mu to mazat a jak to vypadá, ještě dlouho budu, protože se nad sebou vůbec nezamyslel.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Ok zmenil som to na acko a hej viem o tom a potom ked budem chunnin tak si to zaradim do deja .
Anonymní- Anonymní
Tohle je spíše S. Nápadnost s RasenShurikenem a to, že to roztrhá nepřítele.
Určitě by to mělo mít větší nevýhody.
Určitě by to mělo mít větší nevýhody.
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Suiton: Suidan, Suiton: Mizu no oshikake
» Suiton ^^
» Suiton: Ame no mai
» Suiton techniky
» Suiton no jutsu
» Suiton ^^
» Suiton: Ame no mai
» Suiton techniky