Rei Kagetsu
Strana 1 z 2 • 1, 2
Rei Kagetsu
Jméno a příjmení: Rei Kagetsu
Hodnost: Genin
Věk: 15
Narození: 12.3.
Pohlaví: Muž- To je otázka...
Klan: Kagetsu
Hijutsu: Technika na domluvení s netopýry, implantáty které generují ultrazvuk, je na takové úrovni že dokáže ničit vazbu molekul krystalu, a Rei ho má na takové úrovni že do vzdálenosti 30 cm dokáže zvukem řezat. A do 5 odhazovat ale k tomu potřebuje 5 prstů. Máje ve všech 5 prstech na každé ruce pod polštářky, může ty paprsky i spojit a tím vytvořit už viditelnou nestabilní kouli která na dotek ošklivě pořeže. Ale používají se i k používání technik.
Sensei: Zatím žádný.
Charakter: Epicky líný , nesnáší boje.
Životopis: Rei se narodil v Otogakure, jeho matka již v době porodu neměla manžela, po porodu zemřela i ona.
Žije v domě svých rodičů, naneštěstí nemá kdo by se o něj staral takže umíte si představit jak to u něj asi vypadá...
Od 7 má příšerný zlozvyk kouřit, nadělalo mu to docela dost problémů hlavně proto že ignoruje většinu lidí, zatím se nenašel někdo kdo by byl schopný ho zvládnout. Docela doufá že se tak nikdy ani nestane protože pak by byl volný do konce života.
Když dokončil akademii a stal se geninem, tak ho to docela štvalo protože nejspíš dostane senseie a bude ho muset poslouchat, ale už se s tím docela smířil.
Když bylo mu asi 14 tak si pro něj došla Královna Netopýrů že ho v jejich dimenzi naučí ovládat Hijutsu, tak šel s ní v jejich dimenzi se hodně "skamarádil" (myslím že uvozovky u tohoto slova nejsou potřeba vysvětlovat.) s princeznou Trish, její povaha se liší, i když je jí asi 570 se chová jako puberťačka. Vychází dobře s celou rodinou, už od pradávna cvičí nové děti rodiny Kagetsu, sice si myslel ze začátku že tam umře hlady jelikož se živý hlavně krví, ale nakonec si zvykl a občas si taky trochu krve dá doteď.
Také jak později zjistil tak se i on a celá jeho rodina hodí na ultrazvukové techniky. Jeho celá rodina uměla přivolávat Netopýry i se s nimi domluvit. Smlouvu našel zahrabanou někde ve skříni, už jen čeká kdy se naučí Kuchiyose no jutsu.
Zajímavosti: Jeho vlasy jsou dokonale stříbrné. K boji používá zbraň kterou mu zanechal jeho otec, jedná se o bodec na lehkém ocelovém laně je schopný se na něm i zhoupnout, vyšplhat. Zajímavost je taky že má až nepřirozeně bledou pokožku a nemůže se opálit ani nijak změnit barvu. (Vyplátí se to když myslí na ero věci ) Nepřirozeně dlouhé špičáky trochu připomíná upíra.
Vesnice: Otogakure no sato.¨
Hodnost: Genin
Věk: 15
Narození: 12.3.
Pohlaví: Muž- To je otázka...
Klan: Kagetsu
Hijutsu: Technika na domluvení s netopýry, implantáty které generují ultrazvuk, je na takové úrovni že dokáže ničit vazbu molekul krystalu, a Rei ho má na takové úrovni že do vzdálenosti 30 cm dokáže zvukem řezat. A do 5 odhazovat ale k tomu potřebuje 5 prstů. Máje ve všech 5 prstech na každé ruce pod polštářky, může ty paprsky i spojit a tím vytvořit už viditelnou nestabilní kouli která na dotek ošklivě pořeže. Ale používají se i k používání technik.
Sensei: Zatím žádný.
Charakter: Epicky líný , nesnáší boje.
Životopis: Rei se narodil v Otogakure, jeho matka již v době porodu neměla manžela, po porodu zemřela i ona.
Žije v domě svých rodičů, naneštěstí nemá kdo by se o něj staral takže umíte si představit jak to u něj asi vypadá...
Od 7 má příšerný zlozvyk kouřit, nadělalo mu to docela dost problémů hlavně proto že ignoruje většinu lidí, zatím se nenašel někdo kdo by byl schopný ho zvládnout. Docela doufá že se tak nikdy ani nestane protože pak by byl volný do konce života.
Když dokončil akademii a stal se geninem, tak ho to docela štvalo protože nejspíš dostane senseie a bude ho muset poslouchat, ale už se s tím docela smířil.
Když bylo mu asi 14 tak si pro něj došla Královna Netopýrů že ho v jejich dimenzi naučí ovládat Hijutsu, tak šel s ní v jejich dimenzi se hodně "skamarádil" (myslím že uvozovky u tohoto slova nejsou potřeba vysvětlovat.) s princeznou Trish, její povaha se liší, i když je jí asi 570 se chová jako puberťačka. Vychází dobře s celou rodinou, už od pradávna cvičí nové děti rodiny Kagetsu, sice si myslel ze začátku že tam umře hlady jelikož se živý hlavně krví, ale nakonec si zvykl a občas si taky trochu krve dá doteď.
Také jak později zjistil tak se i on a celá jeho rodina hodí na ultrazvukové techniky. Jeho celá rodina uměla přivolávat Netopýry i se s nimi domluvit. Smlouvu našel zahrabanou někde ve skříni, už jen čeká kdy se naučí Kuchiyose no jutsu.
Zajímavosti: Jeho vlasy jsou dokonale stříbrné. K boji používá zbraň kterou mu zanechal jeho otec, jedná se o bodec na lehkém ocelovém laně je schopný se na něm i zhoupnout, vyšplhat. Zajímavost je taky že má až nepřirozeně bledou pokožku a nemůže se opálit ani nijak změnit barvu. (Vyplátí se to když myslí na ero věci ) Nepřirozeně dlouhé špičáky trochu připomíná upíra.
- Bodec:
Vesnice: Otogakure no sato.¨
Naposledy upravil Rei Kagetsu dne Tue 8 Nov - 6:04, celkově upraveno 24 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Rei Kagetsu
Musíš mít vážně pořád postavy s OP technikami nebo vlastním Kekkei Genkai? Je sice moc pěkné, ale oheň tu ovládá klan Akatsuchi, to bys už mohl vědět.
Co se týče životopisu čte se dobře, perfektní. Jen to KG... Pomalejšíí stárnutí by nejspíš šlo, na ostatním se domluv s hl. adminem.
Co se týče životopisu čte se dobře, perfektní. Jen to KG... Pomalejšíí stárnutí by nejspíš šlo, na ostatním se domluv s hl. adminem.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Njn tentokrát jsem ho napsal delší aby jsem se s tebou nemusel dohadovat, holt zkušenosti z psani na b4u se vyplatily...
Anonymní- Anonymní
Aby ses se mnou nemusel dohadovat! (Umírá smíchy) Tak strašná snad nejsem XDD
Proti bodci žádné námitky, jen z něj neděj monstrózní zbraň na ničení lidstva XD
A dojednej si to KG XD
Proti bodci žádné námitky, jen z něj neděj monstrózní zbraň na ničení lidstva XD
A dojednej si to KG XD
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Hele viděla jsi někdy mortal kombat se škorpionem? Tak to je přesně ono.
A kg krapet změněno další námitky příjmu.
A zas tak hrozná nejsi Akorát zkritizovat něco 3x tak dlouhým postem je krutý
A kg krapet změněno další námitky příjmu.
A zas tak hrozná nejsi Akorát zkritizovat něco 3x tak dlouhým postem je krutý
Anonymní- Anonymní
Ach jáj, už vidím to množství vlastních Ero-železných technik!
Uhmm... Kōton nemá určené, odkud je, využíval ho jen Hiruko... Tak tedy dobře. Ale opovaž se tu postavu hned zabít! Budeš hezky hrát, hrát a hrát XD
Uhmm... Kōton nemá určené, odkud je, využíval ho jen Hiruko... Tak tedy dobře. Ale opovaž se tu postavu hned zabít! Budeš hezky hrát, hrát a hrát XD
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
A pohádku na dobrou noc bys nechtěl? XD
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Ne, jen pusu
A udělám kekkei genkai že jen stárnu pomalej, přece jenom Koton je docela OP a to nechci.
Chci být líný provokatér, co kouří jednu za druhou
A udělám kekkei genkai že jen stárnu pomalej, přece jenom Koton je docela OP a to nechci.
Chci být líný provokatér, co kouří jednu za druhou
Anonymní- Anonymní
Dobře, to ti povolím. Pusu nedostaneš, moc myslíš na úchylnosti. Maximálně od plyšáka
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Stejně mám holku a ta mi ji dá.
A nezdá se ti že jsem udělal krapet průměrnou postavu?
A nezdá se ti že jsem udělal krapet průměrnou postavu?
Anonymní- Anonymní
Ano, průměrnou. Každému druhému tu umírají rodiče (Díky bohu, že já mám celou rodinu živou a zdravou) Každý druhý tu má nějaké akční KG (Díky bohu za můj všem dobře známý nepřekrucovaný, jednoduchý Byakugan) a každý tu má chladnou povahu a nemá přátele (Ještě, že já jsem tak společenská..)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Akčně je a chladně to kupodivu vypadá XD Když nechceš mít průměr, tak podprůměr, no.... XD
Třeba bych si tě i odblokovala na Skype, ale to bych musela vědět jak XD
Třeba bych si tě i odblokovala na Skype, ale to bych musela vědět jak XD
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Hmm... Super XD Ještě kdyby se mi chtělo si Skype zapnout XD
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
No jo, no jo... Jde se na to a konec spamování XD
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Mluvil tady někdo něco o puse? Grrrr...žádný pusy nebudou....bože, odkdy já jsem tak žárlivý na každé slovo? No nic xDDD Ale sleduji vás =.=
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Kagetsu-goe no jutsu
» Klan Kagetsu
» Kagetsu no Sato
» Kagetsu, potulní, nukenini
» Náměstí Vítězství a uličky Kagetsu
» Klan Kagetsu
» Kagetsu no Sato
» Kagetsu, potulní, nukenini
» Náměstí Vítězství a uličky Kagetsu