Bijuu a Jinchuuriki
+7
Akihiro Kazuki
Kushina Uzumaki
Rin Kagayaki
Akasuna no Ruki
Tatsuo Reigi
Midotsuchi
Noriko Kana
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 4 z 6
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Bijuu a Jinchuuriki
First topic message reminder :
Zdravím,
na návštěvě v Brně se mě dva naši hráči zeptali, jestli jsou aktivní jinchuuriki a volní bijuu...Nemohl jsem jim odpovědět, protože já sám o tom nemám přehled.
Proto na vás apeluji, abyste všichni aktivní jinchuuriki napsali, jestli máte pořád zájem o své bijuu, abychom je mohli přerozdělit dále.
Seznam bijuu -Ichibi, Nibi, Sanbi, Yonbi, Gobi, Rokubi, Nanabi, Hachibi a Kyuubi...
Zdravím,
na návštěvě v Brně se mě dva naši hráči zeptali, jestli jsou aktivní jinchuuriki a volní bijuu...Nemohl jsem jim odpovědět, protože já sám o tom nemám přehled.
Proto na vás apeluji, abyste všichni aktivní jinchuuriki napsali, jestli máte pořád zájem o své bijuu, abychom je mohli přerozdělit dále.
Seznam bijuu -Ichibi, Nibi, Sanbi, Yonbi, Gobi, Rokubi, Nanabi, Hachibi a Kyuubi...
Anonymní- Anonymní
Re: Bijuu a Jinchuuriki
Já jen dodám, že toto je vyřešené.
Aiko bude mít za senseie bývalého Kazekage, který si "domyslí" vlastní techniky na ovládání Bijuu a zajistí jí tak kvalitní trénink Bijuu. Krom toho koho takového měl Gaara v Suně? Nikoho. Kvůli nedostatku tréninku by přece Gaara jen tak nepřestoupil třeba do Iwy. Jen proto, že by se mu tam líbila nějaká slečna, která by měla velkou zásobu chakry a uměla ji ovládat. To není důvod mít senseie jidne, což by nebýt spojení vesnice nebylo ani možné. Nakonec to jen přineslo problémy.
Aiko bude mít za senseie bývalého Kazekage, který si "domyslí" vlastní techniky na ovládání Bijuu a zajistí jí tak kvalitní trénink Bijuu. Krom toho koho takového měl Gaara v Suně? Nikoho. Kvůli nedostatku tréninku by přece Gaara jen tak nepřestoupil třeba do Iwy. Jen proto, že by se mu tam líbila nějaká slečna, která by měla velkou zásobu chakry a uměla ji ovládat. To není důvod mít senseie jidne, což by nebýt spojení vesnice nebylo ani možné. Nakonec to jen přineslo problémy.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Ano... je to vyřešené a jen chci upozornit Shijin, aby si sem nepletla tu Gaaru, protože tam už jsem ti napsal, že tam vlastně není vůbec specifikované, jestli mu někdo pomáhal nebo ne. Než potkal Naruto, tak ho ovládat neuměl a kdyby ho nezastavil, tak by to byla dost velká katastrofa, ale pak už není ukázané, jestli mu někdo pomáhal nebo ne, takže bych do toho jiný jinchuuriki nepletl a řešil teď toho stávajícího, pokud možno. Já už jsem to z Rajsrdem probral, takže by neměl být problém a dál se tady už nemusí nic řešit.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Já chci být taky jinchuuriki to by mě aspoň udrželo ve vesnici Pokud bude kterýkoliv volný jsem první zájemce
Anonymní- Anonymní
Minulá jinchuuriki Shukaku trénovala s mou maličkostí, nikdo si nestěžoval a všichni byli spokojení. Myslím, že vesnice se můžou domluvit na společném tréninku JInchuuriki...
Anonymní- Anonymní
Výborně... nejsem sám
Shinobi
Mnó já bych ho vzal pod svá ochranná křídla, záleží na tobě =)
Anonymní- Anonymní
Genin z Konohy by měl Bijuu z Kiri? XDDD Techniky Utakaty společně s Jintonem?
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Proč né, a jsem lama fóra, zatím jsi mi to nezměnila ! xD a ten může mít co chce
*dupne si*
*dupne si*
Anonymní- Anonymní
Aishī Shiokaze napsal:Já Já Já
To bylo na to, že chceš být jinchuuriki?
Anonymní- Anonymní
Taiki: Jak chceš, zlato (Andělský výraz)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
suuugoooiiii *.* nyní ke mě lidé musí vzhlížet s respektem, děkuji zlato :*
Anonymní- Anonymní
To je zneužívání hodnosti lamy fóra!
Jinak zpět k tématu. Vážně si myslíte, že je dobré dát Rokubiho do Konohy?
Jak řekl Assasin, bylo by dobré, kdyby měl jeho Jinchuuriki techniky jako Utakata.
Jinak zpět k tématu. Vážně si myslíte, že je dobré dát Rokubiho do Konohy?
Jak řekl Assasin, bylo by dobré, kdyby měl jeho Jinchuuriki techniky jako Utakata.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Ne, nebylo by to dobré. Ať mají Rokubiho v Kiri.
PS: Spam šotci opravdu milují tohle fórum. Asi začnu pracovat na jejich likvidaci.
PS: Spam šotci opravdu milují tohle fórum. Asi začnu pracovat na jejich likvidaci.
Anonymní- Anonymní
Co takto Roka ? ta myslím jinchuurikyho nemá, aktivní je dost a je velitelkou anbu, takže by to bylo logické jí jej dát
Anonymní- Anonymní
Zpráva pro vás. Jedinýho bijuua si nenechám vzít! Jinchuuriki bude někdo z Kiri!
A když bude chtít odejít, tak z něj zbude sekaná
Hm... a Roka už není pod mým velením, takže ne.
A když bude chtít odejít, tak z něj zbude sekaná
Hm... a Roka už není pod mým velením, takže ne.
Anonymní- Anonymní
Ach jo... co třeba Akaime? Taky hodně online... Aki se teď vrátí a zase bude dělat senseie, takže by to bylo i logické a mohl by jí pomoct... ne?
Shinobi
Nu nevím. Utakatovy techniky by mi nevadily, aktivní snad jsem.
Záleží to na Mizukage-sama. Já si nejsem jistá, jak dobře bych hrála za Jinchuuriki, příliš jsem se o ně nikdy nezajímala.
Záleží to na Mizukage-sama. Já si nejsem jistá, jak dobře bych hrála za Jinchuuriki, příliš jsem se o ně nikdy nezajímala.
Anonymní- Anonymní
Už jsem dostala návrh od někoho tak uvidíme, jak se to vyvine.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 4 z 6
Povolení tohoto fóra: