Bijuu a Jinchuuriki
+7
Akihiro Kazuki
Kushina Uzumaki
Rin Kagayaki
Akasuna no Ruki
Tatsuo Reigi
Midotsuchi
Noriko Kana
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 3 z 6
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Bijuu a Jinchuuriki
First topic message reminder :
Zdravím,
na návštěvě v Brně se mě dva naši hráči zeptali, jestli jsou aktivní jinchuuriki a volní bijuu...Nemohl jsem jim odpovědět, protože já sám o tom nemám přehled.
Proto na vás apeluji, abyste všichni aktivní jinchuuriki napsali, jestli máte pořád zájem o své bijuu, abychom je mohli přerozdělit dále.
Seznam bijuu -Ichibi, Nibi, Sanbi, Yonbi, Gobi, Rokubi, Nanabi, Hachibi a Kyuubi...
Zdravím,
na návštěvě v Brně se mě dva naši hráči zeptali, jestli jsou aktivní jinchuuriki a volní bijuu...Nemohl jsem jim odpovědět, protože já sám o tom nemám přehled.
Proto na vás apeluji, abyste všichni aktivní jinchuuriki napsali, jestli máte pořád zájem o své bijuu, abychom je mohli přerozdělit dále.
Seznam bijuu -Ichibi, Nibi, Sanbi, Yonbi, Gobi, Rokubi, Nanabi, Hachibi a Kyuubi...
Anonymní- Anonymní
Re: Bijuu a Jinchuuriki
Pche, to ma teraz karháte zato, že moja postava je samotár a neznáša ľudí?
Moja postava ani nevie, že jej sensei bol unesený tak asi ťažko bude odchádzať od neho, ešte by sa urazil keby sa náhodou vrátil
Moja postava ani nevie, že jej sensei bol unesený tak asi ťažko bude odchádzať od neho, ešte by sa urazil keby sa náhodou vrátil
Anonymní- Anonymní
Bola tu ponuka tréningu Bijuu v Iwe so skúsenejším Jinchuuriki.
Tu ide o to, že tvoja postava už "nehrá", ale stále má v sebe asi najdôležitejšiu zbraň Suny. Je pekné, že si online skoro každý deň, ale to nám nepomáha. xD
Tu ide o to, že tvoja postava už "nehrá", ale stále má v sebe asi najdôležitejšiu zbraň Suny. Je pekné, že si online skoro každý deň, ale to nám nepomáha. xD
Anonymní- Anonymní
Od něho? Ona je v Kiri? U něj v bytě? xD
Btw, jestli hodláš čekat na Akiho tak to potrvá asi ještě dlóóuho. Navíc, jsi si jistý, že počítá s tím, že by za tebou měl jít? Poslední dobu trávil ve vile Mizukage xD
Btw, jestli hodláš čekat na Akiho tak to potrvá asi ještě dlóóuho. Navíc, jsi si jistý, že počítá s tím, že by za tebou měl jít? Poslední dobu trávil ve vile Mizukage xD
Anonymní- Anonymní
Mě by velmi zajímalo, kdo dal Jinchuuriki a tedy nejsilnější zbrani Suny, jak zmínil Kazekage-sama, povolení mít za senseie někoho z jiné vesnice XD
A kdo jí zatraceně dovolil opustit rodnou vesnici? Pokud vím, v té době jsem byla v kanceláři jen já a mě se vůbec nikdo neptal. Jinchuuriki ze Suny nemá v Kiri co dělat a už vůbec nemá mít za senseie někoho odtamtud.
Opustila jsi svou vesnici bez povolení... V tom případě bys ale byla nukenin.
A kdo jí zatraceně dovolil opustit rodnou vesnici? Pokud vím, v té době jsem byla v kanceláři jen já a mě se vůbec nikdo neptal. Jinchuuriki ze Suny nemá v Kiri co dělat a už vůbec nemá mít za senseie někoho odtamtud.
Opustila jsi svou vesnici bez povolení... V tom případě bys ale byla nukenin.
Anonymní- Anonymní
Jinchuuriki Suny bez povolenia opustil dedinu? xD
Ach, takže sa budem riadiť podľa novej reformy. Máš tri dni na návrat do Suny, a potom ťa budem musieť vyhlásiť za nukenina.
Predsa si Suna nemôže spraviť takú hanbu. -.-"
Ach, takže sa budem riadiť podľa novej reformy. Máš tri dni na návrat do Suny, a potom ťa budem musieť vyhlásiť za nukenina.
Predsa si Suna nemôže spraviť takú hanbu. -.-"
Anonymní- Anonymní
Jemine veď som v rekreačnej oblasti ja som zo Suny nikam nezdrhol preč... Akihiro sa ponúkol, že mi s tréningom pomôže a vráti sa o to sa Roka neboj. A v momentálnej dobe mám rozpísaný filler s tréningom...
Nemôžem zato, že minulý Kazekage to mal na haku a ja som sa adminov pýtal či ma smie trénovať Akihiro, vtedajšieho Kazekageho som nezastihol.
A keď už pobyt v rekreačnej oblasti je trestný tak svoj zadok presuniem do Suny...
Nemôžem zato, že minulý Kazekage to mal na haku a ja som sa adminov pýtal či ma smie trénovať Akihiro, vtedajšieho Kazekageho som nezastihol.
A keď už pobyt v rekreačnej oblasti je trestný tak svoj zadok presuniem do Suny...
Anonymní- Anonymní
Jáj, tak proč říkáš, že jsi u něj? Nešlo by ten filler s tréninkem kupříkladu dokončit později? Když teď odejdeš, Aki se zlobit nebude. Nemůže přece po tobě chtít, abys tam zůstávala několik dní. Vzhledem k tomu, že se zjevně nevrátí ještě dlouho, bylo by skvělé, kdybys zamířila zpět do Suny. Co se týče toho, že je tvůj sensei, asi bych to znovu probrala. I přes spojenectví přece nikdo nechce, aby Jinchuuriki Suny trénoval někdo, kdo je z jiné vesnice. Nu uvidí se...
Anonymní- Anonymní
Nie, nie, my sa stále nechápeme. xD Tento topic je práve na to, aby sa zistilo, ktorí Jinchuuriki sú neaktívni a určili sa nový. Je pravda, že sem chodíš pravideľne, ale za svoju postavu nehráš. Možno ty na svojho senseia čakať chceš, ale ja na svojho Jinchuuriki nie. Ešte k tomu, keď máš senseia z úplne inej dediny. Buť sa navráť k hraniu alebo sa, prosím, vzdaj Bijuu. V Sune máme aktívnejších ľudí, ktorí majú na démona rovnaké právo.
Anonymní- Anonymní
Tak môžem sa vrátiť do Suny a pekne sedieť na zadku lebo Akihiro (nechcel odo mňa aby som počkal ale role play by to tak malo byť) bol jediný kto bol schopný zvládnuť Bijuu. V tej dobe sa mi ponúkol lebo nebolo nikoho iného kto by bol schopný potlačiť Bijuu. A za Kazekagem som ísť nemohol lebo volím radšej písať sám tréning ako čakať na neho. Preto som sa nechal trénovať od Akihira.
A keď bolo spomenuté, že trénujem u neho bolo na mysli, že som s ním. Presnejšie v spojeneckom území v rekreačnej oblasti.
Nebojte sa Lord Kazekage už idem presunúť svoj zadok pekne do Suny.
A keď bolo spomenuté, že trénujem u neho bolo na mysli, že som s ním. Presnejšie v spojeneckom území v rekreačnej oblasti.
Nebojte sa Lord Kazekage už idem presunúť svoj zadok pekne do Suny.
Anonymní- Anonymní
Jééé... chvíli jsem pryč a taková debata tady... Odpovídm hned na několik otázek... Aiko - Nemusíš na mě čekat, Akihiro si tě pak může najít, Jooki a Chisuna - Nejsem officiální sensei, jen jí s tréninkem vypomáhám a ano, bylo to dovolený, ale jelikož vy jste teď ti, co Sunu řídí je to jen na vás .... No, myslím, že jsem zatím na nic nezapomněl xDD Jo... a vážně nevím, jak dlouho bude Aki ještě zavřený, ale to ještě se uvidí
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Mrzí ma, že to takto berieš, ale ak už má tvoj zadok iba sedieť, tak nech je to aspoň v Sune.
Anonymní- Anonymní
V takových chvílích je radost nemít bijuu. Navíc se nemusím pořád držet ve vesnici jako nějaký kanár.
PS: Radost nebýt v Suně
PS: Radost nebýt v Suně
Anonymní- Anonymní
Plně souhlasím, Toshiro Když jsem v minulosti toužila po Bijuu, byla jsem hloupá
Anonymní- Anonymní
No tak ve vesnici se musíš držet stejně. Tedy, jsi-li pod Mizukage, že? xP xD Ale je pravda, že být jinchuriki není nijaká velká výhra.
Anonymní- Anonymní
Čo vás teraz všetkých chytilo opúšťať svoje dediny? Áno, chápem, nie je to zábava písať si s ľuďmi, ktorí vám už nemajú čo povedať, ale nemyslite iba na seba.
Suna mala zaniknúť a jej územie pripadnúť Kiri. A zdá sa, že podobný osud hrozí aj ďalším dedinám v hre, ak sa ich aktivita nezvýši.
Chce to povoliť zabíjanie postáv na úteku, pretože nukeninov už je neúrekom. -.-"
Suna mala zaniknúť a jej územie pripadnúť Kiri. A zdá sa, že podobný osud hrozí aj ďalším dedinám v hre, ak sa ich aktivita nezvýši.
Chce to povoliť zabíjanie postáv na úteku, pretože nukeninov už je neúrekom. -.-"
Anonymní- Anonymní
Já neříkám, že opouštění vesnic je dobré. I mě štve ta přemnoženost lidí, odcházejících z vesnic a všechny mé postavi jsou vesnicím věrné. Kdybych ale byla jinchuriki, nemohla bych např. mít za senseie Naruta a chodit s ním po válce pomáhat po vesnicích, nebo podobné věci x).
Anonymní- Anonymní
Však my cestovať nepotrebujeme ani do spojeneckých miest, nám stačí trčať vo vesniciach My Jinchuuriky sme zvyknutí nie? Si tam postavím hrad z piesku a budem tak kraľovať
Anonymní- Anonymní
Ach, jedna vec je navštevovať spojeneckú dedinu a druhá vec mať z nej sensei a odmietať hrať, kým sa nevráti.
Môžeš plniť misie, nájsť si v Sune nového senseia (či už NPC postavu, mňa alebo Joki), ale ty sa radšej budeš chovať urazene.
Roka: Áno, ja viem. Ale ja som to myslel všeobecne. Iba Sunu za dva dni opustili dvaja shinobi. Podobne je na tom teraz Iwa, ktorá ma dvoch aktívnych členov. A o Tsuki ani nehovorím....
Môžeš plniť misie, nájsť si v Sune nového senseia (či už NPC postavu, mňa alebo Joki), ale ty sa radšej budeš chovať urazene.
Roka: Áno, ja viem. Ale ja som to myslel všeobecne. Iba Sunu za dva dni opustili dvaja shinobi. Podobne je na tom teraz Iwa, ktorá ma dvoch aktívnych členov. A o Tsuki ani nehovorím....
Anonymní- Anonymní
Chisuna: samozřejmě, že moc dobře znám stav vesnic, čtu si víc věcí, než by se mohlo zdát. Nejhůř je na tom řekla bych asi Tsuki, kde hraju kromě Tsukikage já a občas Nawaki. Co se týče Iwi, řekla bych, že tam si člověk nikdy není tak úplně jistý momentálně pozoruji tak pět aktivních členů, včetné Tsuchikageho, zakopaný pes je v tom, že jsou zvyklí jet jakýmsi 'svým tempem'. A co se týče Suny... no, co dodat x)
Anonymní- Anonymní
Začíname sa opakovať, takže to zhrniem.
Máš Bijuu, takže si pre hru veľmi dôležitá postava.
Dôležitá postava si nemôže na mesiac prestať hra, pretože na niekoho čaká. A do topicu pre dlhodobú neaktivitu napísať, že sa Bijuu nechce vzdať. Čo ti bránilo čakať na senseia aj počas hrania?
Mrzí ma, že sa ti to nepáči, ale takto to vidím ja.
Ak by sa Kage rozhodol, že prestane hrať do doby, než sa nejaká postava vráti do jeho dediny, tak to tu môžeme zavrieť.
Samozrejme ti nebránim utiecť z dediny, ale rozhodne k tomu nebudem pristupovať, ako v iných dedinách.
Viac k tomu nemám čo povedať. Prajem vám dobrú noc.
Máš Bijuu, takže si pre hru veľmi dôležitá postava.
Dôležitá postava si nemôže na mesiac prestať hra, pretože na niekoho čaká. A do topicu pre dlhodobú neaktivitu napísať, že sa Bijuu nechce vzdať. Čo ti bránilo čakať na senseia aj počas hrania?
Mrzí ma, že sa ti to nepáči, ale takto to vidím ja.
Ak by sa Kage rozhodol, že prestane hrať do doby, než sa nejaká postava vráti do jeho dediny, tak to tu môžeme zavrieť.
Samozrejme ti nebránim utiecť z dediny, ale rozhodne k tomu nebudem pristupovať, ako v iných dedinách.
Viac k tomu nemám čo povedať. Prajem vám dobrú noc.
Anonymní- Anonymní
A ku komu som sa asi tak mal vrátiť keď bol Kazekage neaktívny a žiadny z jouninov mi nedokázal zabezpečiť podmienky k tréningu ha? Ja som zdrhnúť nechcel, ostal som na spojeneckom území a prijal som dohodu, že ma spojenec doučí to čo ma nemôže naučiť niekto iný. Tak pardon, že som dodržiaval pravidlá Role play a moju postavu neosvietilo, že jej sensei bol unesený keď sa sprchovala....
Nabudúce zabezpeč podmienky pre tréning a potom kecaj do toho. Moja postava chce bližšie spoznať a ovládnuť svojho Bijuu pretože len ten jej dokáže objasniť vlastnú minulosť ktorú zabudla a na ktorú si nedokáže spomenúť. Beriem, že si nový Kazekage a chceš mať všetko po svojom ale nie každý bude rovnako skákať ako pískaš. Trošku pochopenia pre hráčov by bolo na mieste. Keby som mal v Sune podmienky na tréning neostal by som tam??? Ja odísť z vesnice nechcem to ti trochu ušlo... každá postava za ktorú som hral bol vesnici verná.
Nabudúce zabezpeč podmienky pre tréning a potom kecaj do toho. Moja postava chce bližšie spoznať a ovládnuť svojho Bijuu pretože len ten jej dokáže objasniť vlastnú minulosť ktorú zabudla a na ktorú si nedokáže spomenúť. Beriem, že si nový Kazekage a chceš mať všetko po svojom ale nie každý bude rovnako skákať ako pískaš. Trošku pochopenia pre hráčov by bolo na mieste. Keby som mal v Sune podmienky na tréning neostal by som tam??? Ja odísť z vesnice nechcem to ti trochu ušlo... každá postava za ktorú som hral bol vesnici verná.
Anonymní- Anonymní
No já se vracím do Suny, tak to bdue zajímavé
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Takže... ukončuji to ano? Protože tento topic je pro zjištění, kteří Bijuu jsou volný a nebo ne a nejsou pro hádky. Pokud si to chcete vyřešit, tak jděte do smeťáku nebo přes skype a nebo ještě PM. Je docela blbí to takhle řešit ve veřejné debatě. Rozhodně to není nikomu příjemný a hlavně těm, o koho se asi jedná. Takže... zbytek se snažte řešit už někde jinde, ne tady.
Další věc je tato, že Aiko má pravdu. Opravdu se nemělo cenu vracet, protože nikdo nehrál...
Naopak zase má pravdu Kazekage, protože teď už se zase hraje a jsou tam lidi, kteří ti můžou pomoct...
Akihiro se ještě dlouho bude vzpamatovávat... takže mezitím můžeš přijmout pomoct Suny, pro kterou si hodně důležitý... Když se třeba zase vrátí, dá se pak slušnou domluvou dohodnout, že by ti zase z něčím Aki mohl vypomoct, protože on dluží víc Suně, než je dobré, ale i tak by to udělal...
Myslím, že jsem to napsal dost jasně a i srozumitelně, aby to každý pochopil. Tak snad se to uklidní a nebo aspoň přesune někam jinam... Děkuji...
Další věc je tato, že Aiko má pravdu. Opravdu se nemělo cenu vracet, protože nikdo nehrál...
Naopak zase má pravdu Kazekage, protože teď už se zase hraje a jsou tam lidi, kteří ti můžou pomoct...
Akihiro se ještě dlouho bude vzpamatovávat... takže mezitím můžeš přijmout pomoct Suny, pro kterou si hodně důležitý... Když se třeba zase vrátí, dá se pak slušnou domluvou dohodnout, že by ti zase z něčím Aki mohl vypomoct, protože on dluží víc Suně, než je dobré, ale i tak by to udělal...
Myslím, že jsem to napsal dost jasně a i srozumitelně, aby to každý pochopil. Tak snad se to uklidní a nebo aspoň přesune někam jinam... Děkuji...
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 3 z 6
Povolení tohoto fóra: