Kancelaria tsukikageho
+7
ANBU
Tetsuya
Nawaki
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Noriko Kana
11 posters
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Kancelaria tsukikageho
First topic message reminder :
Kancelář Tsukikageho
- Přede dveřmi hlídají 2 ANBU a kontrolují zda jsou skutečně hosté odzbrojeni
- Klepe se a čeká na vyzvání
- V kanceláři platí bod 4 v pravidlech
- Žádné souboje a ničení majetku, žádné stěžování jen formulování výhrad
v kanceláři hlídají dvě vylmi dobře cvičené šelmy (leopardi), kteří hlídají šéfa, pokud se mu něco stane nebo oni sami vytuší nebezpečí zaptočí
Kancelář Tsukikageho
- Přede dveřmi hlídají 2 ANBU a kontrolují zda jsou skutečně hosté odzbrojeni
- Klepe se a čeká na vyzvání
- V kanceláři platí bod 4 v pravidlech
- Žádné souboje a ničení majetku, žádné stěžování jen formulování výhrad
v kanceláři hlídají dvě vylmi dobře cvičené šelmy (leopardi), kteří hlídají šéfa, pokud se mu něco stane nebo oni sami vytuší nebezpečí zaptočí
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelaria tsukikageho
(přesun) Objevila jsem se v kanceláři.
"Uhm...Dobrý, omlouvám se, že jsem se tady tak zjevila." podívám se na dveře od kanceláře ve kterých stále ještě byla díra od mého útoku.
"A taky se omlouvám za ty dveře, za to jsem nemohla." pokusila se o úsměv.
"Uhm...Dobrý, omlouvám se, že jsem se tady tak zjevila." podívám se na dveře od kanceláře ve kterých stále ještě byla díra od mého útoku.
"A taky se omlouvám za ty dveře, za to jsem nemohla." pokusila se o úsměv.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Cože?! A tohle máte odkud?" vyjela jsem překvapeně.
Jestli za to zase můžeš ty Nibi, tak dostaneš.
Já? no dovol, máme snad dohodu ne?
Jestli za to zase můžeš ty Nibi, tak dostaneš.
Já? no dovol, máme snad dohodu ne?
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"bratříčkuješ se s kabutem jako ten zmetek kazyua...je jen otázkou času kdy my vrazíš kudlu dozad a nedělej že ne"
Anonymní- Anonymní
"Schválně, co když řeknu, že ne? Potřebovala jsem pomoc, nikdo si toho až na Kabuta nevšiml. Hledala jsem Vás, ale nebyla jste tady, aby jste mi pomohla. Místo toho jsem zaútočila na Kabuta. Jsem nefér to ano, ale ne natolik, abych podrazila někoho, kdo se mě ujal." vyskočila mi žilka na spánku, nemám ráda, když mě někdo takhle sprostě obviní.
"Teď jsem za Vámi přišla, jestli by jste se mnou šla trénovat. Chci být ve válce prospěšná."
"Teď jsem za Vámi přišla, jestli by jste se mnou šla trénovat. Chci být ve válce prospěšná."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"pomoct !!! jsi jako kazyua !!!!" bylo vydět na mě že nejsem v porádku už mi to všechno lezlo na mozek "jen čekáš až mi buděš moct vrazit kudlu do zad !"
Anonymní- Anonymní
"Fajn, tak se otočte, uděláme krátkej proces, jestli si to myslíte. Co to s Vámi je?" nechápavě jsem zakroutila hlavou a prohlížela si ji, že by toho na ní bylo moc, pořád opakuje to samé dokola.
"Potřebovala by jste se nějak odreagovat od toho všeho. Co někam zajít?"
"Potřebovala by jste se nějak odreagovat od toho všeho. Co někam zajít?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Nechci být hnusná, ale teď se spíš chováte jako zrádkyně Vy. Dokaď nebyl Uchiha, byla jste v pohodě. Pak se nedivte, že Vám všichni chtěj vrazit kudlu do zad, když je okamžitě podezříváte. Nemám Vám to za zlé sama nikomu nevěřím, ale tohle je válka a momentální spojence potřebujete. Ani kdyby jste mě vyhodila, neodejdu. Kdybych Vás zradila....tak už tu dávno nejsem a vše vyslepiším ostatním vesnicím." skončila jsem svůj proslov. Nehodlala jsem ji už dál přesvědčovat. Je to její věc, přijde na to, že se zmílila a já jí nechci ublížit.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Co po mě jako teď chceš ??....abych tě poplácala po zádech a řekla že je vše OK ?.......když se spolčíš s kabutem jdeš proti mě.....já a kabuto sme jiní"
Anonymní- Anonymní
"Vy a Kabuto jste jiní to ano, ale oba máte podobné né-li stejné cíle. Nečekám, že se mi teď omluvíte, počkám si až vychladnete. Vy jste hledaný ninja, co zradil svou vesnici....nevím jestli jsem i já hledaná, ale vyvraždila jsem celý svůj klan včetně dalších přátel, jen proto, abych si dokázala, že mám na to, jít sem a být tady." otočila jsem se k odchodu. Ještě jsem se zarazila.
"Na jaké straně stojíte Vy? Spojenectví pěti národů nebo my? Já si to musela ujasnit. Teď to vím. Jak jste mi řekla, před vzkříšením Uchihy, měla bych jít trénovat.....jsme ve válce." otočím hlavu zpátky a vycházím ven z kanceláře.
"Na jaké straně stojíte Vy? Spojenectví pěti národů nebo my? Já si to musela ujasnit. Teď to vím. Jak jste mi řekla, před vzkříšením Uchihy, měla bych jít trénovat.....jsme ve válce." otočím hlavu zpátky a vycházím ven z kanceláře.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"A ještě taková maličkost."
Už se klidni holka
Drž klapačku
"Když si myslíte, že se k Vám všichni otáčejí zády, dobře se rozhlédněte. Jste to hlavně Vy, kdo se otáčí zády k ostatním."
Definitivně odcházím (přesun tréninková místnost)
Už se klidni holka
Drž klapačku
"Když si myslíte, že se k Vám všichni otáčejí zády, dobře se rozhlédněte. Jste to hlavně Vy, kdo se otáčí zády k ostatním."
Definitivně odcházím (přesun tréninková místnost)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Objevila jsem se přímo v kanceláři. Rozhlédla jsem se kolem. Naomi tu nebyla, rozhodla jsem se tu na ní počkat. Přešla jsem k oknu a posadila se na něj. Rozhlédla jsem se po vesnici.
"POtřebuju se naučit co nejvíc technik. Musíme tu válku vyhrát." pomyslela jsem si.
Ty máš temperamentu na rozdávání, Reino.
To víš, chci být silná.
Se mnou už seš.
To možná ano, ale pořád si to ještě neuvědomuju, dokaď si to nevyzkouším. Musím se Naomi-sensei zeptat na další techniky od Guren a taky nějaký ty tvoje. Opět jsem si vytáhla všechny svitky a opakovala jsem si.
"POtřebuju se naučit co nejvíc technik. Musíme tu válku vyhrát." pomyslela jsem si.
Ty máš temperamentu na rozdávání, Reino.
To víš, chci být silná.
Se mnou už seš.
To možná ano, ale pořád si to ještě neuvědomuju, dokaď si to nevyzkouším. Musím se Naomi-sensei zeptat na další techniky od Guren a taky nějaký ty tvoje. Opět jsem si vytáhla všechny svitky a opakovala jsem si.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Po asi třech hodinách čekání mě to přestalo bavit. Potřebovala jsem akci. Půjd trénovat na jezero, tam se krytali bduou ovládat hůř. Seskočila jsem z okna a vytáhla ze stolu papír. Napsala jsem Naomi vzkaz:
odložím vzkaz na stůl.
(přesun Cesta -> jezero)
Zdravím Naomi-sensei,
šla jsem trénovat na jezero krystalové techniky, až budete mít čas, přijďte prosím za mnou chtěla bych si zkusit nějaké ohnivé techniky a Kuchiyose no jutsu.
Reina
odložím vzkaz na stůl.
(přesun Cesta -> jezero)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
přišla jsem do kanceláře a přečetla vzkaz pak jsem se vydala za ní
Anonymní- Anonymní
Prišel jsem do kanceláre Tsukikage-sama jenom že tam nikdo nebyl a uvidel jsem odkaz na stole tak jsem si ho prečet. Pomislel jsem si Super akurat jsem hledal Rein a heleme se (presun)
Anonymní- Anonymní
"Dobrý den Tsukikage-sama nenašle by se nejaká mise?" zeptal jsem se
Anonymní- Anonymní
Objevila jsem se vedle Kaita.
"Naomi-sensei, chceme nějakou action já jsem nějaká plná energie." usměju se a směju se po celou dobu.
Ty seš zabouchlá to na tobě vidim.
ale ne
"Naomi-sensei, chceme nějakou action já jsem nějaká plná energie." usměju se a směju se po celou dobu.
Ty seš zabouchlá to na tobě vidim.
ale ne
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Usmál jsem se "Jó ja taky bych chtel neco delat celý den se nudím" rekl jsem a nahodil unudenej výraz.
Anonymní- Anonymní
"ano s polečně se sasukem jděte do kumogakure někte tam by měl být spojenecký tábor...váš ůkol je oslabit je nebo aspoň zjistit co nejvíce informací "
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Povolení tohoto fóra: