Laboratoř Yoshimiho
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Laboratoř Yoshimiho
First topic message reminder :
Toto je ne veliká ale dost vybavená laboratoř.
O tehle laboratoři ví jen leader Fukushioku a já sám.
Tahle laboratoř je propojena i z mým domem.
Toto je ne veliká ale dost vybavená laboratoř.
O tehle laboratoři ví jen leader Fukushioku a já sám.
Tahle laboratoř je propojena i z mým domem.
Anonymní- Anonymní
Re: Laboratoř Yoshimiho
Sundal jsem si plášt.Najednou šlo na mě vidět že jsem byl obalený celý výbušnymi lístkama.Jak říkam ty odsud neodejdeš. Vskočil jsem do Amaterasu a řítil se na Kagamiho.Zemří !!
Anonymní- Anonymní
Pozvedl jsem obočí.
Asi proti mně něco má...
"Jaká škoda... Shinra tensei!"
Využil jsem víc síly a Yoshimi se ve vzduchu zastavil a letěl směrem zpět. Byla to taková síla a rychlost, že proletěl zdí ve zlomku vteřiny a pokud byly místnosti i vedle, proletěl i těmi.
"Jak patetické, jít na mě se základním vybavením..."
Asi proti mně něco má...
"Jaká škoda... Shinra tensei!"
Využil jsem víc síly a Yoshimi se ve vzduchu zastavil a letěl směrem zpět. Byla to taková síla a rychlost, že proletěl zdí ve zlomku vteřiny a pokud byly místnosti i vedle, proletěl i těmi.
"Jak patetické, jít na mě se základním vybavením..."
Anonymní- Anonymní
Při letu šlo vidět že jsem si zlomil vas.Najednou nastalo ticho.Jenže ja nebyl mrtvý. Naigotai no jutsu Ted si mě vážně naštvalChvíli jsem tam tak ležel ale pak jsem se postavil šlo vidět že jsem tam tak stál bez masa a vnitřních orgánu.Mě se nezbaviš.Naukládal jsem výbušne lístky na svoje žebra.To si neměl.Uchopil jsem meč a hodil ho na Reinu.Hned potom jsem se zase vyrhl na Kagamiho.
Anonymní- Anonymní
"Zajímavé..."
Před Reinou jsem lusknul prsty a meč najednou změnil směr a zabodl se do země.
"Hidane, vypadá to, že tu máš kolegu... No nevadí... uvidíme, kolik Ametarasu sneseš."
Všechen pekelný oheň se najednou vznesl a vytvořil tak tlamu velkého draka.
Ta do tlamy chytila tuto kostru. Jeho kostra byla celá obalena v černých plamenech a já jsem s pobavením sledoval, co vše vydrží.
Před Reinou jsem lusknul prsty a meč najednou změnil směr a zabodl se do země.
"Hidane, vypadá to, že tu máš kolegu... No nevadí... uvidíme, kolik Ametarasu sneseš."
Všechen pekelný oheň se najednou vznesl a vytvořil tak tlamu velkého draka.
Ta do tlamy chytila tuto kostru. Jeho kostra byla celá obalena v černých plamenech a já jsem s pobavením sledoval, co vše vydrží.
Anonymní- Anonymní
Najednou se kostra rospadla a amaterasu se odvolalo.Jenže aby to nebylo dost znovu se poskládala.Kastra znovu se rozletěla na Kagamiho cestou uchopila meč a řítila se na něj.Meč jsem hodil před něho a silně zaprášil.Než se stihl zourientovat stal jsem za nim a chystal se odpálit pomocí výbušných lístku.Zemři!!!
Anonymní- Anonymní
"Tak ať je tedy po tvém..."
Asi mu nedošlo, že jej mohu vidět jak pomocí Sharinganu, tak pomocí Rinnenganu, ale i tak měl kuráž.
Meč jsem opět lusknutím prstů odhodil pryč, otočil jsem se na podpatku a skočil přesně ke kostře, svým Sharinganem jsem se jí díval přesně do očních důlků.
Letmo jsem roztáhl ruce a držel tak aktivní shinru.
"Když chceš tak moc bouchnout, posluž si!"
(Btw.. Amaterasu neskončí, dokud jej neodvolám xD Ae tak pohoda xD )
Asi mu nedošlo, že jej mohu vidět jak pomocí Sharinganu, tak pomocí Rinnenganu, ale i tak měl kuráž.
Meč jsem opět lusknutím prstů odhodil pryč, otočil jsem se na podpatku a skočil přesně ke kostře, svým Sharinganem jsem se jí díval přesně do očních důlků.
Letmo jsem roztáhl ruce a držel tak aktivní shinru.
"Když chceš tak moc bouchnout, posluž si!"
(Btw.. Amaterasu neskončí, dokud jej neodvolám xD Ae tak pohoda xD )
Naposledy upravil Uchiha Kagami dne Thu 27 Oct - 18:06, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Jeho ruku jsem pořadně stiskl.Ale z tebou.Nasadil jsem mu na ruku pár výbušných lístku.Kolik ti je!!!Ty si měl bat dávno po smrti!!!Výbušne lístky vybouchli.Ja odejdu z tebou!!!
Anonymní- Anonymní
Podařilo se mu chytit mou ruku, nebo si to tedy myslel...
Díky shinře tensei neměl šanci mi něco udělat, ale hrál jsem, že má pravdu.
Jakmile bouchly lístky, uvolnil jsem tlakovou vlnu, která okamžitě smetla výbuch i kostru, která odletěla kdo ví kam, ale dal jsem si pozor, abych neublížil Reině a aby ji nesrazily ohnivé výbuchy.
Na Hidana jsem ohledy nebral.
Jakmile vše ustalo, stěny byly pořádně popraskané a vypadalo to tu dost zřízeně.
"Ještě něco?"
Optal jsem se a koukal, kdepak se kostra objeví teď.
Díky shinře tensei neměl šanci mi něco udělat, ale hrál jsem, že má pravdu.
Jakmile bouchly lístky, uvolnil jsem tlakovou vlnu, která okamžitě smetla výbuch i kostru, která odletěla kdo ví kam, ale dal jsem si pozor, abych neublížil Reině a aby ji nesrazily ohnivé výbuchy.
Na Hidana jsem ohledy nebral.
Jakmile vše ustalo, stěny byly pořádně popraskané a vypadalo to tu dost zřízeně.
"Ještě něco?"
Optal jsem se a koukal, kdepak se kostra objeví teď.
Anonymní- Anonymní
Kostra se poskládala na místě kde byla zničena,tedy tam kde dopadla.Jednou jsem to zopakoval,ale jak de vidět musím ještě jednou.Ja odejdu s tebou.Znova jsem se na něho skusil vyrhnout ,ale nacházel jsem se moc blísko Reiny což mi nedošlo .Jen jsem kolem Reiny proletěl a řítil se na Kagamiho.
Anonymní- Anonymní
"Byla to legrace, ale je čas to skončit..."
Něco jsem žbleptnul a vedle mě se vytvořila podivná brána. "Seznam se, tohle je Brána pekel... Doprovodí tě přesně tam, kam patříš..."
Z úst velké brány vyletěla dlouhá ruka, která chytla kostru pod krk a začala z ní vysávat duši.
"Pokud máš duši, což pravděpodobně budeš muset mít, jinak bys tady nebyl, tohle tě jí spolehlivě zbaví a pokud to výjde, tak už se víckrát nesložíš..."
Něco jsem žbleptnul a vedle mě se vytvořila podivná brána. "Seznam se, tohle je Brána pekel... Doprovodí tě přesně tam, kam patříš..."
Z úst velké brány vyletěla dlouhá ruka, která chytla kostru pod krk a začala z ní vysávat duši.
"Pokud máš duši, což pravděpodobně budeš muset mít, jinak bys tady nebyl, tohle tě jí spolehlivě zbaví a pokud to výjde, tak už se víckrát nesložíš..."
Anonymní- Anonymní
Měl jsem duši a brána ji se mě uplně vysala,ale na tehle technice není záklat duše.
Sice byl jsem bez duše takže jsem to nebyl já byla to jen kostra.Kostra se znovu poskládala ale nic neříkala jelikož neměla duši.Znovu se vrhla na Kagamiho.Na ruce měla nachystané výbušné lístky.
Sice byl jsem bez duše takže jsem to nebyl já byla to jen kostra.Kostra se znovu poskládala ale nic neříkala jelikož neměla duši.Znovu se vrhla na Kagamiho.Na ruce měla nachystané výbušné lístky.
Anonymní- Anonymní
"Nuda..."
Napřáhl jsem ruku a kostra se rozprskla po ruinách laboratoří.
"Reino, Hidane? Co teď? Půjdeme už? Tohodle něčeho si nevšímejte..."
Napřáhl jsem ruku a kostra se rozprskla po ruinách laboratoří.
"Reino, Hidane? Co teď? Půjdeme už? Tohodle něčeho si nevšímejte..."
Anonymní- Anonymní
Kostra se znovu poskládala ,ale ted už z problemama a déle.Když byla kompletní vrhla se na Reinu.A pomocí výbušných lístku vybuchla.Pak uchopila meč a zkoučela ji probodnout.
Anonymní- Anonymní
"Jashnie-samaaaa, to je krááása"Vylezl jsem zpod sutin a našel svou kosu, poté jsem sledoval souboj, nebo spíše popravu jednoho z těch blbounů.
"Budeš si s těma puzzlema hrát dlouho? Mě už to tu nebaví, nikoho jsem nezabil a všichni jsou pryč..."
"Budeš si s těma puzzlema hrát dlouho? Mě už to tu nebaví, nikoho jsem nezabil a všichni jsou pryč..."
Anonymní- Anonymní
"Na to zapomeň... Reiny se nedotkneš..."
Pomocí svých technik jsem ji ochránil před výbuchami a přešel k ní.
Prostě jsem si s kostrou hrál, jakmile se složila tak jsem ji opět rozprsknul a tak pořád dokola.
"Je to tu fakt nuda..."
Pomocí svých technik jsem ji ochránil před výbuchami a přešel k ní.
Prostě jsem si s kostrou hrál, jakmile se složila tak jsem ji opět rozprsknul a tak pořád dokola.
"Je to tu fakt nuda..."
Anonymní- Anonymní
Kostra se najednou zastavila.Mírně pootočila hlavu a podivala se na Hidana.Něco ji popadlo a Reinu nechala být a rychle se na Hidana rozletěla.Meč měla v ruce a na ruce výbušné lístky.
Anonymní- Anonymní
"Na to zapomeń ty anorektičko vypatlaná..."
Hodil po kostře kostru a rozsekl ji v půlce, takže horní část těla spadla na zem a nohy se postupně sesunuly k zemi.
Sám jsem přešel okruhem před tímhle něčím k Reině a Kagamimu.
"Proč jde zas po mně, nepoteče z něho žádná krev... Tohodle nechci..."
Hodil po kostře kostru a rozsekl ji v půlce, takže horní část těla spadla na zem a nohy se postupně sesunuly k zemi.
Sám jsem přešel okruhem před tímhle něčím k Reině a Kagamimu.
"Proč jde zas po mně, nepoteče z něho žádná krev... Tohodle nechci..."
Anonymní- Anonymní
Kostra se poskládala ale jen do poloviny.Byla tam bez dolní části těla pomalu se připlazila k Hidanovi a skoušela ho seknout mečem a zároven vybuchla.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem znuděne pozvedl ruku a opět odrazil výbuch.
"Taky tak nesnášíte časově nastavená jutsu? Ještě tohle...
Umí být tak otravný..."
"Taky tak nesnášíte časově nastavená jutsu? Ještě tohle...
Umí být tak otravný..."
Anonymní- Anonymní
Kostlivec vybuchl ale kromě ruky se neposkládal.Ruka se připlazila k Reině chytla ji přádně za nohu a pomocí výbušnych lístku vybuchla.Když vybuchla už se neposkládala(Toto jutsu fungovalo do 20:53 musím vás sklamat až tak dukladný nejse,)Kostra tam jen tak ležela.
Anonymní- Anonymní
Jakmile chytl Reinu kolem nohy, rychle jsem do toho zmetka kopnul a vybuchl přímo, když jsem ho měl na nártu.
"Au! Mrcho jedna zas*aná... To mám za svojí dobrotu..."
Podíval jsem se na ránu na noze.
"Vypadá to, že už si dal pohof... Tak co teď?"
"Au! Mrcho jedna zas*aná... To mám za svojí dobrotu..."
Podíval jsem se na ránu na noze.
"Vypadá to, že už si dal pohof... Tak co teď?"
Anonymní- Anonymní
při celé akce jsem byla automaticky obalená kurai shotonem kdyby Kagamiho obrana náááááhodou selhala. Ruka kostry která mě chytila pevně za moje oblíbené černé kozačky v tu chvíli bouchla ale shoton odolal
"Nezklamal." usmála jsem se a oprášila si boty "Nenávim když mi nikdo ničí moje věci." přešla jsem ke stolu a vzala si tu knížku co tam ležela.
"A ještě víc když mi někdo bere moje věci."
"Nezklamal." usmála jsem se a oprášila si boty "Nenávim když mi nikdo ničí moje věci." přešla jsem ke stolu a vzala si tu knížku co tam ležela.
"A ještě víc když mi někdo bere moje věci."
Naposledy upravil Reina Kana dne Thu 27 Oct - 19:00, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
(On už není je zničeny to on byl ze začátku ta kostra ale pak Kagami vysal jeho duši.Je mrtvý)
Anonymní- Anonymní
(Jen mě zaráží že se i stou kostrou regenerovali ty výbušný lístky ...a nezapomínejte prosím na to že jsme tam i já a Ruki )
Celou dobu jsem stál u Reini a sledoval ten boj nebo aspon to co se dělo jelikož boj se tomu říkat nedalo.Když Hanzo zmizel pomyslel jsem si že ho musím jít najít až bude klid.
Celou dobu jsem stál u Reini a sledoval ten boj nebo aspon to co se dělo jelikož boj se tomu říkat nedalo.Když Hanzo zmizel pomyslel jsem si že ho musím jít najít až bude klid.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
(Mě ta kostra šíleně vytáčela, když přečívala Amaterasu a ty lístky taky nechápu ael budiž xD xD )
"No, takže tohle je vyřízené...
Jak budeme jednat teď, když Hanzou zdrhnul?
A s ním i ten druhý pitomec."
"No, takže tohle je vyřízené...
Jak budeme jednat teď, když Hanzou zdrhnul?
A s ním i ten druhý pitomec."
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 3 z 5
Povolení tohoto fóra: