Sídlo klanu Tenmitsu
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Obytné části
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Sídlo klanu Tenmitsu
Před dávnými lety v Zemi Blesku ve vesnici Skryté v Oblacích...
Darui věnoval svůj Černý blesk těsně před smrtí svému příteli z klanu Tenmitsu. Tento klan jej měl nadále hýčkat a rozvíjet. Zvýšit jeho přednosti. Z tohoto klanu nyní pouze zůstávají dva sourozenci Ikaros a Sora Tenmitsu kteří se zapřísáhli k tomu, že techniku Černého blesku opět obnoví a opráší její zašlou slávu.
Sídlo klanu Tenmitsu bývávalo mnohem rozsáhlejší než dnes. Teď už jsou jeho součástí pouze obytné prostory a klanová knihovna. Právě v té můžete najít všechny svitky k Hijutsu Kuroi Kaminari (Černý blesk), jež zbylí členové nadále rozvíjí. Ale nečekejte, že se k nim dostanete lehce.
Vstup do knihovny hlídají dvě sochy, jedna venku, druhá zevnitř. Materiál, z kterého byly vyrobeny obsahuje chakru zakladatele klanu a je schopen ji v sobě udržet velice dlouhou dobu, i když občas je nutné, aby další z klanu propůjčil sochám svou sílu. Tento člověk musí plně ovládat Černý blesk. Zdí okolo celé knihovny, včetně podlahy a stropu, probíhají jakási kamenná prkna, která ji udrží pohromadě, i kdyby se celá budova sídla zřítila. Jsou napojená na sochy. Pokud chcete vstoupit nezbývá vám, než podat jedné ze soch ruku. Stačí se jemně dotknout a vpustit dovnitř svou chakru. Jste-li z klanu, pustí vás jedna dovnitř a druhá ven. Nejste-li, zemřete. V té chvíli totiž sochy vypustí Černý blesk nashromážděný z chakry všech, kteří se jí kdy dotkly. Každou generací jsou tedy silnější. Nelze mu uhnout. Je to pro vás tedy jistá smrt.
Klanové techniky:
Darui věnoval svůj Černý blesk těsně před smrtí svému příteli z klanu Tenmitsu. Tento klan jej měl nadále hýčkat a rozvíjet. Zvýšit jeho přednosti. Z tohoto klanu nyní pouze zůstávají dva sourozenci Ikaros a Sora Tenmitsu kteří se zapřísáhli k tomu, že techniku Černého blesku opět obnoví a opráší její zašlou slávu.
Sídlo klanu Tenmitsu bývávalo mnohem rozsáhlejší než dnes. Teď už jsou jeho součástí pouze obytné prostory a klanová knihovna. Právě v té můžete najít všechny svitky k Hijutsu Kuroi Kaminari (Černý blesk), jež zbylí členové nadále rozvíjí. Ale nečekejte, že se k nim dostanete lehce.
Vstup do knihovny hlídají dvě sochy, jedna venku, druhá zevnitř. Materiál, z kterého byly vyrobeny obsahuje chakru zakladatele klanu a je schopen ji v sobě udržet velice dlouhou dobu, i když občas je nutné, aby další z klanu propůjčil sochám svou sílu. Tento člověk musí plně ovládat Černý blesk. Zdí okolo celé knihovny, včetně podlahy a stropu, probíhají jakási kamenná prkna, která ji udrží pohromadě, i kdyby se celá budova sídla zřítila. Jsou napojená na sochy. Pokud chcete vstoupit nezbývá vám, než podat jedné ze soch ruku. Stačí se jemně dotknout a vpustit dovnitř svou chakru. Jste-li z klanu, pustí vás jedna dovnitř a druhá ven. Nejste-li, zemřete. V té chvíli totiž sochy vypustí Černý blesk nashromážděný z chakry všech, kteří se jí kdy dotkly. Každou generací jsou tedy silnější. Nelze mu uhnout. Je to pro vás tedy jistá smrt.
Klanové techniky:
- S-rank:
- Kuroi Kaminari - Černý blesk - S-rank
= Techniku ovládá každý člen klanu. Učí se ji již v raném věku. Uživatel vypustí z dlaně blesk směrem k nepříteli. Ten je však rychlejší a má černou barvu. Blesk způsobí rozsáhlá zranění a popáleniny třetího stupně.
Raiton: Kuropansa - Živel blesk: Černý panter - S-rank
= V současné době není žádný živý uživatel z klanu Tenmitsu, nicméně technika dokáže vytvořit šelmu z Černého blesku.
- C-rank:
- Název techniky: Kaminari Shotto (Bleskové výstřely)
Úroveň:C
Element: Kuroi Kaminari
Zařazení: Hijutsu
Popis techniky:
Na koncích prstů uživatel vytvoří drobné kuličky (nebo jehly) z Černého blesku. Ty buď vypustí nebo si jehly nechá na koncích prstů a používá je jako pomůcku v Taijutsu.
Účinek techniky:
Každá z nich je schopná se při dopadu na hořlavý materiál (Stačí látka) rozhořet. Plamínek je ale jen slabý, takže většinou nezpůsobí příliš újmy, pokud nemá kolem sebe dostatek hořlavých věcí. Jehly z Černého blesku lehce přeseknou provaz či chakrová vlákna.
Nevýhoda/slabina:
Po pěti minutách, kdy se jich uživatel nedotýká jehly zmizí. Také tato technika nemá velký dosah, maximálně na střední vzdálenost. Nejvíc jehel nebo drobných kuliček může najednou uživatel vypustit deset, ze všech prstů.
Uživatel: Ikaros Tenmitsu + kterýkoli člen klanu Tenmitsu
Název techniky: Kuroi Kaminari: Tatchi (Černý blesk: Doteky)
Úroveň: C
Popis techniky:
Technika vytvoří kolem uživatelova těla (Od kůže cca 3-5cm ) jemnou bleskovou síť. Výboje jsou tak rychlé a malé, že je téměř nelze postřehnout. Jemná síť je zároveň "magnetickým polem" které jakékoli zbraně, které se přiblíží, zelektrizuje a odpuzuje.
Účinek techniky:
Jakýkoli dotek pro nepřítele znamená velmi nepříjemnou zkušenost, elektrický šok. Nepřítel se přibližně pět minut může pohybovat jen velmi pomalu a jeho smyslové vnímání je taktéž na minimu. "Magnetické-elektrické" pole, které technika vytvoří odpuzuje kov, takové zbraně tedy, nejsou-li nějak vylepšené nebo nemají-li vyšší rychlost než obvykle, rozhodně neprorazí.
Nevýhoda/slabina:
Techniku je možné udržet dlouhou dobu, ale čím déle jí uživatel používá, tím více otupuje jeho smysli. Pokud ji tedy má více než deset-patnáct minut, může na několik hodin úplně přestat vidět, slyšet či cítit.
- D-rank:
- Název techniky: Karu (Světlo)
Úroveň: D
Element: Raiton, Kuroi Kaminari
Popis techniky:
Technika je určena pro členy klanu Tenmitsu, kteří teprve začínají ovládat Černý blesk. Při tomto Jutsu se smíchává Raiton a Kuroi Kaminari. Vytvoří se koule přibližně velikosti tenisového míčku. Ten září. Světlo se dá ztlumit i zvýšit podle potřeby. Čím více je v míčku Černého blesku, tím je světlo slabší. Pokud je více koncentrován samotný Raiton a míček se hodí směrem k nepříteli, může na několik vteřin způsobit oslepnutí a poskytnou uživateli šanci k útěku.
Účinek techniky:
Vyzařuje světlo, hodí se do tmavých prostor, při velké koncentraci Raitonu může nepříteli způsobit na několik vteřin oslepnutí. Jinak technika nedokáže způsobit žádné zranění.
Nevýhoda/slabina:
Technika nemá téměř žádné nevýhody, ani mnoho neubližuje. Pokud ji však uživatel pustí z dlaně, během minuty doslova zmizí.
Název techniky: Kuroi Kaminari: Shuriken (Černý blesk: Shurikeny)
Úroveň: D
Popis techniky:
Uživatel v dlaních vytvoří shurikeny z Černého blesku.
Účinek techniky:
Po zásahu nepříteli v místech, kam se dostanou, doslova zablokují nervy. Chakra proudí dál, ale nepřítel se nemůže pohnout, aby ji z toho místa použil. Pokud tedy shurikenem z černého blesku někdo zasáhne byť jen jednu ruku, nepřítel je neschopný pohybu.
Nevýhoda/slabina:
Shurikenu po tom, co je uživatel pustí z ruky, zmizí. Existují a působí na nepřítele pouze tři minuty, hýbat zasaženou částí těla nelze přibližně po tuto dobu.
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Re: Sídlo klanu Tenmitsu
Doběhla jsem do sídla klanu. Pohledem jsem hledala bratra a když jsem ho nikde neobjevila uvědomila jsem si, jak moc jsem unavená. Pomalu jsem se posadila do postele a nakonec jsem se zase zvedla a zamířila do koupelny. Po příjemné sprše jsem si lehla do polštářů, přetáhla přes sebe deku a během chvíle jsem se propadla do snů.
Rin Kagayaki- Jounin
Líně jsem zívla a protáhla jsem se.
Jako obvykle jsem nejvíce času věnovala rozčesávání dlouhých blankytných vlasů. Pak už jsem se ale jen hbitě postavila, opláchla jsem si obličej, pokračovala raní hygienou a po popadnutí nezbytného vybavení jsem vystřelila kamsi do vesnice rychlostí blesku.
(Přesun)
Jako obvykle jsem nejvíce času věnovala rozčesávání dlouhých blankytných vlasů. Pak už jsem se ale jen hbitě postavila, opláchla jsem si obličej, pokračovala raní hygienou a po popadnutí nezbytného vybavení jsem vystřelila kamsi do vesnice rychlostí blesku.
(Přesun)
Rin Kagayaki- Jounin
Přišel jsem domů vlítnul jsem do svého pokoje a spadl na postel a hned jsem usnul.
Douchuu Nagano- Počet príspevkov : 162
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Nagano
Vzbudil jsem se a hned jsem utíkal na cvičiště.(Přesun)
Shinobi
Došel jsem sem k ránu od jedné ze svích přítelkyň potom jsem se jenom převlékl a mířil na cvičiště jak mi včera řekli.Ještě jsem se zarazil a šel jsem se podívat jestli je sestra doma ale nikde nebyla."Ach jo kde se zase toulá bez toho aby mi něco řekla."Napsal jsem jí vzkaz ve kterém stálo."Jakmile se vrátíš tak okamžitě dojdi na cvičiště čeká nás společný trénink."Až potom jsem teprve odešel.(přesun)
Shinobi
Pár dní jako kdyby pro mne nic neexistovalo. Našla jsem si v knihovně svitek Kuchiyose a učila jsem se. Teď jsem, spokojená, spatřila vzkaz a okamžitě jsem se rozběhla pryč.
(Přesun)
(Přesun)
Rin Kagayaki- Jounin
Došel jsem domů a šel jsem si lehnout.
Shinobi
Procházela jsem se po sídle a mezitím měla otevřený jeden svitek.
Nedívala jsem se vůbec na cestu...
Nedívala jsem se vůbec na cestu...
Rin Kagayaki- Jounin
Vzbudil jsem se a chvíli jsem přemýšlel.Ano musím to udělat ona to tady zvládne pomyslel jsem si.Potom jsem vešel do Klanové Knihovny a vzal si od tam asi 15 svitků které jsem zabalil do batohu a potom jsem odešel.Pobral jsem ještě nějaké jídlo a výbavu a na stolku jsem nechal vzkaz.Potom jsem vyrazil pryč.(Přesun)
- Spoiler:
- Ikaros odcházím z Kumo ale jednou se vrátím a splníme si svůj sen.Doufám že se budeš do té doby o vesnici dobře starat a i o sebe.Mám tě rád tvůj bratr Sora.
Shinobi
(Tohle bylo chvíli předtím než si přišla promin :-D )
Shinobi
Líně jsem se protáhla. Zřejmě jsem při pročítání svitků usnula.
Zamířila jsem do kuchyně, když mi svitek vypadl z ruky. Spatřila jsem vzkaz a mé oči lehce projížděly řádky.
"Nii-san... " cítila jsem, jak mi srdce vynechalo minimálně jeden úder a vzápětí jako kdybych ani nemohla udržet rovnováhu. Klopýtla jsem dva kroky dozadu a opřela se o stěnu.
"Bratříčku..." otřela jsem si slzy, které se mi vloudily do očí a rychle jsem se vydala pryč.
(Přesun)
Zamířila jsem do kuchyně, když mi svitek vypadl z ruky. Spatřila jsem vzkaz a mé oči lehce projížděly řádky.
"Nii-san... " cítila jsem, jak mi srdce vynechalo minimálně jeden úder a vzápětí jako kdybych ani nemohla udržet rovnováhu. Klopýtla jsem dva kroky dozadu a opřela se o stěnu.
"Bratříčku..." otřela jsem si slzy, které se mi vloudily do očí a rychle jsem se vydala pryč.
(Přesun)
Rin Kagayaki- Jounin
Dorazil jsem do sídla."Tak dlouho jsem tu nebyl."Nic jsme neslyšel takže mi bylo jasné že Ikaros není doma."Jsem zvědaví jak bude reagovat na to že jsem zpět."usmál jsem se a šel jsem si lehnout.
Shinobi
Stála jsem s naprosto zničeným výrazem nad ním.
Trochu rychleji jsem z toho šoku dýchala, míchalo se ve mě mnoho pocitů.
"Sora...kun?" zeptala jsem se nejistě, abych zjistila, jestli se mi to nezdá.
Trochu rychleji jsem z toho šoku dýchala, míchalo se ve mě mnoho pocitů.
"Sora...kun?" zeptala jsem se nejistě, abych zjistila, jestli se mi to nezdá.
Rin Kagayaki- Jounin
Vzbudil jsem se a rozespale jsem se podíval na Ikaros."Sestřičko?Moc jsi se nezměnila."zasmál jsem se ale bylo mi jasné že si to teď odskáču.Potom jsem se postavil.
Shinobi
"Ty...." přimhouřila jsem oči a kolem mě se rozhořel pomyslný oheň.
"Jak si to představuješ? Jen tak zmizet!"
"Jak si to představuješ? Jen tak zmizet!"
Rin Kagayaki- Jounin
V mysli jsem se usmál a pomyslel jsem si.Takže přece jen se změnila.Dřív byla zamlklá a tohle by v životě neudělala..Objal jsem ji a tiše řekl."Jsem doma."
Shinobi
To mě úplně zklidnilo. Tedy na první pohled.
Jemně jsem opětovala obětí a čekala na chvíli, kdy už se přestane soustředit.
"Bratříčku..." můj hlas byl jemný a upřímný...
...Než jsem ho praštila největší silou, jakou jsem dokázala vyvinout.
"Mám tě ráda, ale až tohle mě uklidnilo," dokončila jsem větu a kdyby to šlo, vyfoukla bych dým.
Jemně jsem opětovala obětí a čekala na chvíli, kdy už se přestane soustředit.
"Bratříčku..." můj hlas byl jemný a upřímný...
...Než jsem ho praštila největší silou, jakou jsem dokázala vyvinout.
"Mám tě ráda, ale až tohle mě uklidnilo," dokončila jsem větu a kdyby to šlo, vyfoukla bych dým.
Rin Kagayaki- Jounin
"Dobrá pro tentokrát ti to budu tolerovat ale nezapomínej že jsem pořád hlava klanu."zasmál jsem se."Takže máš pro mě nějaké novinky?"
Shinobi
Dokázala jsem se uklidnit už při pohledu na fialovou skvrnu na jeho tváři XD
"Vlastně ano, naučila jsem se Kuchiyose," rozesmála jsem se. "Jinak žádné novinky."
"Vlastně ano, naučila jsem se Kuchiyose," rozesmála jsem se. "Jinak žádné novinky."
Rin Kagayaki- Jounin
Podíval jsem se na ni."Kuchiyose?A jaké?"
Shinobi
"Přivolávám šavlozubé tygry," pokrčila jsem rameny.
"A mimochodem, sensei je nukenin," oznámila jsem, jako kdyby to nic neznamenalo.
"A mimochodem, sensei je nukenin," oznámila jsem, jako kdyby to nic neznamenalo.
Rin Kagayaki- Jounin
"Sensei je nukenin?Věděl jsem že je na něm něco špatně."potom jsem přešel k těm tygrům."Hmmm zajímavé asi bych si měl také zajistit nějaké Kuchiyose."potom jsem trochu zvážněl."Raikage mě vybral jako Jinchurikiho pro Hachibiho."
Shinobi
"Jinchuuriki?" zmateně jsem se na něj podívala.
"Ale... Vždyť to... To tě může zabít!" sotva jsem získala pevnou půdu pod nohama a byla jsem si jistá, že už mě neopustí, naskytla se další příležitost, která mu mohla ublížit.
"Ale... Vždyť to... To tě může zabít!" sotva jsem získala pevnou půdu pod nohama a byla jsem si jistá, že už mě neopustí, naskytla se další příležitost, která mu mohla ublížit.
Rin Kagayaki- Jounin
"Ano je to jedna z možností ale takhle jsem nad tím nepřemýšlel.Raikage věří tomu že to zvládnu takže tomu věřím taky a mimoto je to možnost jak dostat náš klan na vrchol nemyslíš?"
Shinobi
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Techniky klanu Tenmitsu - Ikaros Tenmitsu
» Utajená jeskyně klanu Tenmitsu.
» Ikaros Tenmitsu
» Sídlo klanu Ururu
» Tvorba klanů
» Utajená jeskyně klanu Tenmitsu.
» Ikaros Tenmitsu
» Sídlo klanu Ururu
» Tvorba klanů
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Obytné části
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: